JUALAN murah! PEREMPUAN murah!

korang pernah ghase tak korang duduk depan lappy 24 jam tapi line internet yillek? yaaa aku telah merasainya beberapa hari lepas. terasa tuuuuuut lah sangat kan. sangatlah boring yg ahmad-ahmad albab. yolahhh kan wireless ada penyakit redline. berodband pulak kena potong! potong! hik hik hik. mummy aii sengaja je tau tak bayar berodband aii ni yg streamix abah aku cepat pulak dibayarnya. sungguh tidak adil. terasa kasih sayang terhadapku telah dibahagi dengan kadar yg tidak rata. sob sob sob :(

aku nak citer tentang ape eh? baiklah adik-adik mari mendengar cikgu bercerita pasal new year hari tu. citer new year? *oh my goshhh dah lapuk oke tapi tetap nak publish ke? eh hello jangan salahkan aii. salahkan line tenet tu ha. *tetibe pulak kan korang kena marah. naseblah nyahhh. sape suruh korang bace. lalalalala.

minggu ni je beratus2 duitku melayang *ewaahh masalahnya beratus ke? hik hik hik sebabnya SOGO ada sale. yeah sila salahkan sogo punya sale oke? kalau takda sale memang aku tak pergi pun. lalalala =) mula-mula aii fikir nak pergi Jaya Jusco tu kan tapi disebabkan nak masuk JJ kena redah midvalley dulu. so tak jadilah kan. MIAHAHAHAHA. nak cakap kat sini sogo adalah yg terbaik oke? *ada korang kisah.

so bincang punya bincang memang konfemlah nak hoyeah hoyeah kat sogo. pastu cepat2 bersiap kan aku pakat hentam je baju yg mana ada dalam beg tu ha pas mandi sabun2 bagai tu pakai baju semua siaplah nak pergi sogo *eh eh masalahnya perlu ke aii citer mandi sabun2 bagai tu. pangggggg disitu!




sogo memang superb oke? memang ghamai gila yg pergi. aku pun heran sogo ni beshhhh sangat ke sampai setiap sudut penuh dgn orang. *oke fine memang beshhh pun sebab aku pun pergi. lalalala. tujuan aku pergi sogo cuma nak beli DRESS je. ingat-ingat nak cari 2 dress. tapi satu pun susah gila nak berkenan. so kesimpulannya sogo tu beshhhh ke? *sempat lagi. cari punya cari adalah satu dress ni yg memikat hati kan. yg auuuwww gitu. KEHKEHKEH. harga dia? not badlah yg penting habis jugaklah duit aii ni ha.


tenung sikit-sikit sudah. kan basi dress aii ni ha. cam baju tidur lah pulak dress aku ni aduyai. tapi yolah memang nak buat baju tidur pun. lalala. puteri-puteri kat istana tu kan baju tidur dia pun gaya macam dress. *motif? saja sedapkan hati.


oh goshhh apasal kau menawan sangat encik selipar? habis bajet aii nyah. menyesal aku beli. ngee. *tapi menyesal ke?


yg ni tak beshhh. sebabnya aku tak dapat beli. harga punyalah runtuh tapi tak dibeli2 juga kan. sebabnya kena save bajet oke so sungguh mendukacitakan. yolah kan baru seminggu kat KL dah rm15+ aku lunyaikan. mak aii tahu mamti aii. memang terasa durhaka gila oke? *biasalah anak yg baik kan bila ingkar sikit perintah mak bapak memang terasa bersalah sangat. *oh grrr aku ke yg cakap ni? KEHKEHKEH. so cepat2 salahkan sale! salahkan sale!



haaa dah abis dah citer pasal new year. cam tak beshh je kan. memang tak beshhhh pun! lagi2 duit aku licin. lagi lagi lagilah tak beshhhh. ghase2 nak je aku pergi curi tabung aci bilik sebelah. dia kayooooo. MUHAHA. bawak kereta marcedes pergi kelas. motif cakap pasal aci? saje nak puji dia sikit mane tahu die bace belog aii ni kan. boleh tumpang kereta marcedes dia pergi kelas. hik hik hik. *oke niat pun tak baik dah. belahhhlah ahh kau lolly.

oke2 aku nak belahh lah ni. bye.


tapi kejap-kejap. nak cakap berjaya jugak aii buat aksi sindrom down dalam toilet sogo. amacam ada gaya tak? wiwiwiwiwi. *kalau tak pose dalam toilet bukan perempuanlah namanya. hik hik hik :D oke bye.


salam sayang,

83 FAHRIN AHMAD:

Yoo said...

sale3!!!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

amboi sepatu tinggi...ekekeke =D

Akmar Anuar said...

walaweh..........shopping ajorrr ekau ni lolly!!
hahaa...bahasa blog kau makin menyerlah ok??? i like it uolsss!!! :D

lolly cayang, rindu kau sangat2!
jaga diri leklok kat um sane ye? ;)

with love, kama~

saypOOL rafhtello said...

yes dah abes dah..
aku tak beli 1 apa pun..
sogo mmg tmpt sale yg plg best..

FaizalSulaiman said...

cayalah lolly.kaki shuppin' hahaha

~Cik S~ said...

sale...........hik2..bestnye kan...nak ikut jugak...huhu

~ceRRy beRRy~ said...

heels tuh sgt cun wooo..
mcm princess!

i nak boley???
jom tukar ngan selipar jepun i..
bru lg nih! hik2...

mau mau mau!!!!

ezany said...

sy ade g sogo gak hr tu.. kerugian la tak tersempak ngan lolly.. selebriti tu.. ekeke..

nur said...

nak join g shopping ;p

FarhanaDr said...

Wakakaka.. Tu dia.. Mula dah ngan aksi brgambar di toilet.. Kalau laa budi nengok ni.. MAu tak trsangkut.. Wakakaka.. ;p

Amboi ko, shopping sakan kan.. Pi ngan saiful afzan ek? Hahahaha..

kawie2020 said...

memang xleh dipisahkan ngan shopping cik lolly ni kan.. hehehehehehe

sebelas said...
This comment has been removed by the author.
sebelas said...

love picture kt tandas tue..lawa!ngeeee

sharamli said...

w0it..tajuk xsesuai 0key...

ha3

en.alierostam said...

amat sesuai duta tandas SOGO ..patut r kate SOGO besh..hahahha...pehal lak cursor MU nie...da la kalah ngan Leeds dalam FA CUP.....oppss..jgn marah cik lolly...(^_^)

Noorlaila Mohamed Nor said...

wahhh shopping memang best!
heaven!

Wanie-san said...

lelong2!!!huhu
perhhh..same ngan den.shopping xingat dunia beb!huhu

bella said...

hahahaha .... i sokong u .... shoping ngn pompuan mcm isi dgn kuku ... tak leh dipisahkan wooo... tapi sogo bukan time ni je sale ... HARI2 sale ... =) by the way , snap foto dlm toilet mmg side hobi pompuan ..caya la !! weeee

lieya orange M.I. said...

...owwhhh, bestnyer sogo ada sale lg...
...okey2, i nak borong la balik jumaat ni...
...ishhh, tak sabar la pulak...


...laaa, sindrom down ke amik gambar dlm bilik air...=p

Zuewairy said...

sukanya kamo shopping ya;)

YES!

Miss Hirose said...

mis lolly da abes ke ek sale tu..
alamak i ketinggalhuan ka..hu

Sharinginfoz said...

macam2 jualan kan...

1st Day Danish at School

Link-link ni Bagus….

oranglidi said...

tolongla.. wa pn nak sehelai suar jeans. belanjalah wa yang xde duit ni..






































hahahahaha.. jadi tak macam lu punya komen? waahhh..

BezBuddy said...

aritu g gak sogo...nsib xsesak lg mcm tu...g awl2 pagi...haha

oranglidi said...

jgn marah weh..

anis said...

sale ..
hahaa
kat cameron punya kedai tak dak sale pon .. sedih2

MiSZuE said...

la..xnampak itu dress la yang..

nanti kasi pakai pastu kasi tepek kat beloh ea!

akem said...

lolly,akhem penah ghase,tp tak smpai 24 jam.
hahahaha

@Lynn@ said...

cntek rr selipar tuh.....hukhuk

Irine Nadia MaRceLLo said...

miss lolly!! arituh kite nmpk cik lolly kat sogo!! weeeeeeeeeeee~~

nn said...

perempuan begitulah. pantang sale. tak sale pun kadang2 bershopping sakan juaa. :P

meo188 said...

erm... sogo ni ari2 sale cik adik... jgn terpedaye eh...

cybernetic88 said...

yeah shoping xajak pon. haha. xpe2 =P. btw bnyk brng beli ek. hee. kasut tu lawa la. kn =)

ouh len kali ajak shoping same ye cumel. lalalala

PinQib said...

Heheh.,
kaki shopping gak ye u ni miss lolly,.

adoiiii.,
kain pasang tu lawa2 smuaaaaaa

joegrimjow said...

wawah
supin supin ya cik lolly
beli lolipop x?

cik EPAL said...

soping sakan....beli kasut jugak..sila la tangkap gambar dalam toilet dengan lebih lagi :D

Kulanz Salleh said...

teringat ari tu shopping kat sogo.. beratus-ratus habis... tp sempat bawa bbrp minit je.. sbb smuanya tinggal di tempat tunggu komuter.. apa nak buat.. salah sendiri..

Ery Farieha said...

nak g sogo tp duit yillek! huhuh.

Eazy Izzuddin said...

sale nak abes da
huhu
btw
suka la bace tulisan kamoo yg geetu2~
itu
hehe

afiq said...

sogo sale manjang jer kan.. tpi baju cantik2.. aku pon suke sopping sane.. miahahaha :P

Jard The Great said...

sogo ek..... nk tanya.. apsal gmbr nmpk cun dlm blog neh? guna kamera ape?

y@n@ M!B said...

waaa...gigih sungguh jln2 gi sogo wpn ramai glerr owg..huhuhu~ =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*yoo:

hik hik hik. saleeeeee memanjang kan!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anuar:

akakaka. hentah pakai hentah tidak bang nuar oit. ekeke :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*akmar:

wiwittttttt kama aku wendu dgt ko komen weh !

tapi kau punya komen cam surat lak. siap with lobe bagai ag. cishhh. ni last komen ko ke? sob sob sob :(

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*saypool:

apa yg da abeshh ni ? grr. hik hik hik.

yuppy. memang beshhhhhhhhhhhh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faizal:

wakikikikikiki. memang kaki sopink kalu uwang ngah up. HAHA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cik s:

aishooo shayang. ntah dah ada ag ke tak ? lulululu.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cerry:

cit disitu. tukar dgn slipar jepun? oh noooooooo nooooooo

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ezani:

kau ferliiiiii ke hape ni ? weks.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nur:

grr tapi kamoo bulanjew oke? MIAHAHAHA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*fana:

a'ah aku sopink ngan epul. aku jumpa kau ngan budi ghase2 kat sogo aritu.


oh skandal tak bgtau akuuu ye ? LALALA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kawie:

kalu ada duet lebey. ON SHOPINK je. agaga :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*epul:

camtu pun lawa ke ? grrrrrrrrrr disitu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sha:

ye kew ? kira aii ni pompuan baik rr. ngeee :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alie:

duta tandas? cishhhh.

mu lost ? lagiksssssss cishhhhhhh nyampas aii.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*laila:

agreedddddddd !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

memang shameeeeee oke ? pom la katakan.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*bella:

tu rr. ari2 sale. tapi ni sale besar2an woooo. lebey2 ag ramai orang pegi. memang superb ahhh !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lieya:

mai KL ke yang ?

lolly buat muka s.down la lieya. =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zue:

opkozzzzzzzzzz rr :P apa yes lak ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sue:

yang oit ari2 lah sale. hik hik hik. tapi sale taon bawu baikkkkkkkkk punye =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sharing:

tentiu. t lol jenguk :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*orang lidi:

hik hik hik.

gediks ahh kau. saman uuuuuuu.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*bez:

memang kalu g tgahari petang konpem sesakk yg mat mat ahh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*o.lidi:

grrr takda marah pom le. grrrrrr *tetibe nak jadi marah.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anis:

ha ? cameron ke ? hik hik hik. nak strberi ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zue:

baik shayang. :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*akhem:

apa yg tak sampai 24 jam tu khem ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lynn:

tengok rr shape beli. allalalalal. pangggggggg jugak. :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*irine:

yekew? nape tak tegooo yang ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nn:

hikhik. terasa aii nyah. WAKAKAKA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

tapi sale yg ni baikkkk punye. masyukkkkkkkkkkk =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*acapz:

oh hensyeemm. t marah gf kamoo lau ajak kamoo kan. AGAGAGA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pinqib:

a'ah. yg kain pasang tu rr kempunan sampai larr ni. eheh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

ye. beli. utk joe. mesti lol beli. WAKAKAKAKA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*epal:

hikhikhik. perli maks nooo !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kulanz:

afekah ? so terajis oke ? huhu. sabau je lah. len kali be careful. GUGUGU :((

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ery:

ngeee. shiann yillek ye ? meh lol bulanje meh !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eazy:

tengs eazy.

appreciate it !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*afiq:

a'ah memang shantekkkk bangat :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*jard:

guna kamera henfon n kamera panasonic lumix je yang :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*yana:

tu lah kegemaranQuh. menyemak tempat owang ghamai2. hihi =D