belog lolly dah SETAHUN lah Y__Y

ha tengok tajuk pun dah tahu aku nak citer pasal ape kan. so kalau ade saper2 yg ghase eh hello menyampaslah entri ni bolehlah belah sekarang tapi korang jangan menyesal oke? *wah gitu kan.

ekceli aii kat CC sekarang ni huh bengang dengan berodband takde line. *padahal tak bayar lalalala ahh tak kira tetap nak salahkan berodband boleh huhuhu! mencik oke tekan keyboard keras kat sini oh very the hell tak suka betullah tau. habis hilang keayuan aii menaip kat sini huh. dahlah ada 1,2,3,4,5,6,10 laki kat sini. kalau diorang semua terpikat dengan kejelitaan aii camane? *kes perasan lawa sila paham wakakakaka.

ha ni satu lagi aku tak suke nak citer pasal besday belog tapi tercerita keadaan CC ape kesh? MIAHAHAHAHA memang tak besh kan belog aii ni asyik2 korang tengok aku bebel je heh camane boleh sampai setahun belog ni hei tak paham betullah. *bebel lagi sila terima dengan redha masalah keturunan kot wakakaka.


okelah kat bawah ni antara LINK aktif yg masih singgah kat my belog dari dulu hingga sekarang. nama pun entri besday kan mesti nak buat penghargaan sikit hik hik hik. terima kasih sangat2 kerana anda diriku begitu berharga ecece. ^___^ yg tak tersenarai tu minta maaflah yoo aii ni rabun jauh makanya tak nampak link2 korang yg banyak tu. kalau ghase aii ni ahh so kejilah sebab tak letak link korang sila bagitahu kat komen oke zassss cepat2 aii letak nanti. KEHKEHKEH.

http://anuarkamaruddin.blogspot.com/
http://honestdeclaration.blogspot.com/
http://ezanyempires.blogspot.com/
http://nurfarhanaabdullah.blogspot.com/
http://nomborsebelas.blogspot.com/
http://mushroomwanie.blogspot.com/
http://alierostam.blogspot.com/
http://cakapwa.blogspot.com/
http://cybernetic88.blogspot.com/
http://freewebcomic.com/
http://joegrimjow.blogspot.com/
http://syaffeque.blogspot.com/
http://freshworkshop.blogspot.com/
http://syazwan88.blogspot.com/
http://merahitujambu.blogspot.com/
http://alieyaorange.blogspot.com/
http://ramarama1701.blogspot.com/
http://shaniraf.blogspot.com/
http://www.broframestone.com/
http://lurvely-me.blogspot.com/
http://fatt-chin-choy.blogspot.com/
http://saypoolrafhtello.blogspot.com/
http://ligakampung.com/
http://melromeo.blogspot.com/
http://seindahduniakita.blogspot.com/
http://eazy-izzuddin.blogspot.com/
http://www.touyakaruma.com/
http://babipunyestalker.blogspot.com/
http://lilacmessy.blogspot.com/
http://enykikilaladediamond.blogspot.com/
http://cikian.blogspot.com/
http://shafaza-zara.blogspot.com/
http://princesscerryberry.blogspot.com/

yg tersenarai tu sila bangga diri sekarang MIAHAHAHA.

apepun TERIMA KASIH kepada semua semua semua semua yg sudi singgah kat belog tak bermotif ni*sedar diri oke? muas muas muas! nak tanye sikitlah kan


APA PERUBAHAN YG KORANG NAMPAK SEPANJANG SETAHUN AKU BERBELOG NI?

nak tahulah jugak. semakin oke? semakin tak besh? ke takde perubahan huhuhu!


p/s: alexa pun sudah kurang 1 juta. alhamdulillah :-)


salam sayang,

105 FAHRIN AHMAD:

::aMaD:: said...

cehhh!!
baru 1 tahun!wek2.

Wanie-san said...

wawawawa..
diriku di hargai lolly!!!
akan ku hadiahkan lolly pop kat mung!
wakakaka

aku berasakan blog lolly sgt la ske mengomel bebel n byk sogeh!
rase nak tampo jew tuan punya blog ini..huhuhu hahaha
lolly..lap u!

KaorU IchibaNa said...

dah satahun eh??tue dah la tu XP

enyheartsdiamond said...

sayangggg :)
i berbangga kerana tersenarai dalam list..
adakah hari jadi blog anda bersamaan dengan tarikh lahir saya..
saya sangat berbangga:)

Jard The Great said...

waaaaaaa......... hepi anniversary to ur blog beb.. ku pon baru jinak2 nk follow blog cik lolly. hope will stay so.. =)

aieOreo said...

tepuk3..XD

Zack said...

ceh ML..mane link ZE???cis cis cis..=)

miss zeila said...

seb baik diriku dihargai....hehehe
thanx sis cayang..mmuahhh..

Aiza said...

yg kte xde.. uhuk :(

slmat hari jadi tuk blog cs lolly :)

aduka said...

aku dh lupa tarikh lahir blog aku.. T_T

hans said...

blog ku tiada
sob sob sob T_T

sebelas said...

saye punya link pun takder..huwaaaaa..

eh ader ler..lalalalala

selamat ulangtahun yang pertama! nak adiah buleh?

zool said...

Bangga.. Walaupun baru pagi tadi kot miss lolly addkan link tu....

Selamat hari jadi utk blog miss lolly.. kira dah tahap otai le ni...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

oh mau bangga diri nih...kehkehkeh... =D

teruskan jadi diri sendiri ye cik lol...kadang2 orang memperlekehkan soal bahasa seorang penulis blog tu yang nampak seperti kebudak-budakan tapi pedulikan semua itu sebab setiap orang ada cara penulisan mereka sendiri...dan ramai yang selesa dengan penulisan cik lol dalam blog ni...happy birthday miss lolly's page! =D

AcanCapik said...

wah, baru setahun dah popular cenggini?

cik idaY said...

blog ku xder..hu3

memang pon,syer bru sje mgfollow blog lolly..

taniah..dah 1 thun erk...
tepuk tangn...he4

Junita Rafflecia said...

ni 1st time sy lawat blog ni...so far so gud la..hehe...nti lainkali sy singgah g..tata..

Mohd Nasri Md. Nasir said...

sudah setahun la..
keep it up..hehe

sharamli said...

epi befday bel0g..
hik3...
idung sy da kembang2 da ni wahai kamo0...sbb bel0g sy tesenarai...hak3.. *taip keyb0d lembut dengan ayu*

Anonymous said...

clap3...congrats..

♥CIK SHA♥ said...

epi 1year besday 2 "miss lolly's page"!!!

cik ian@aH Lian~ said...

uhukkkk takde link ku
aku majuk setahun dekat
belog ini...

>_____<

e p i x ____ said...

stahun jagung :)
teruskan berblogging.
minat baca entry anda :)

merahitujambu said...

setahun ke??tapi rasa cm dh betahun2..peminat bkn main ramai..jeles la u..eheheh..
perubahan cik lolly makin cantik.(ade kaitan ke??)..huhu

Anonymous said...

aiiiiiiiiiiya...sulaa 1 thn ini belog..reko ayat marrri amnoo tek lolly neh...tp bijok gak...ayat stail slumber bes jah....gudluck2....tlis kasi gegar nyoooo.....doh terrer ajar kito etek...

*princess ayu* said...

hepi hepi besdayyyyyyyyyyyyyyy!!
moga terus ceria smpai bile2..
hidop LL!!! weeeeeeeeee~~
from AF with lurveeeeeeeeeeeee!! <3 <3

Anonymous said...

testingggg..........

jepiey said...

nk acu test try kali............

AM SYA said...

tahniah cik lolly~

sm0ge pasni kua ngn n3 yg lebeh mantap!
*tetibe je mcm artis nk kua album je~huhu

jepiey said...

aiiiiiiiiiiya...sulaa 1 thn ini belog..reko ayat marrri amnoo tek lolly neh...tp bijok gak...ayat stail slumber bes jah....gudluck2....tlis kasi gegar nyoooo.....doh terrer ajar kito etek...

ayat atas ni takdok name....kite tlis len...kite nak wat belog tajuk...tuppatsottong.blogspot,com

Mieza vs Rory said...

mne i pnyer link????cehhh tiber2 kan..hehee

::cdot the dot:: said...

muda lagi nih....kiut plak tuh...mata pun agak kebesaran...kulit putih gedabak...cukup sifat la ko ni lolly...alhamdulillah....

Ayu Fuzi said...

berehhh pn testing....cobaan suara 1,2,3.....

Farra Dhelina said...

hpy bday yunk!! baru jd folower lorrr... haruslah tade dlm list ;p

HIZAMI said...

hehe.
happy enibersari.
hehe.
dah setawon pon.

LORD ZARA 札拉 said...

huwaaa~

daku takde~

T______T

nak g nangis jauh2~

psychopath said...

yey! ade saye !

SyaffeQ said...

:) trase dihargai plak..ni bertambah semangat nak berblogging ni :),Thanks yer Nek,,nk bgi hadiah ape ek..hurrmm..bgi up trafik n klik nuff ajela k..hehe

~ceRRy beRRy~ said...

huhu...

xde pung..nk majok!


hehehe.. happy besday! winks*

farhana ghafar said...

happy birthday lolly's blog! hehe. lolly alexa tu ape mentang kejadah?? haha biasalh newbie. sila layan yerr cik lolly yang tak sombong. awww..aii suke pergi bog u taww.. :)

AtieAbid said...

hepy besday wahai blog yg cute n comey mcm tuan dia jugak.. =)
teruskn berblog eh..atieabid baru jek follow blog nie, so xde lah nak komen sgt..btw, blog nie comey..hehehe..

uNIqIKA said...

wish sy utk besday page cik lolly ialah...

thn dpn nk tersnarai dlm list itu..huhuhu

syue said...

tahniah cik lolly sbb blog dh setahun, semoge kekal eh, hihihi

lieya orange M.I. said...

...1tahun dah mcm bertahun2...cayalah lolly...=D

...nak cakap semakin gedik boleh tak...hihiii..ker mmg dr dulu gedik, cuma tak tunjuk...kikiii=p

mr.syazwan said...

MUJUR ADA NAMA KAWEY....

tpi knp x no 1???

cis!!! hahaha

perubahan lolly x ltk lgu indon da kot

n 1 more thing u should do is

buat "pop" for ur comment spy sng nak comment...

k

HEPI BESDAY LOLLY BLOG...

SENTIASA FUUUYOOOOOOOOOO

cik EPAL said...

kenapa link eden tak ada?? waahhh protesss ni. haha :D

FarhanaDr said...

Pes of all.. Nah amek ciuman dariku.. Mmmuuaahhhhxxxx.. Cayang ko laa miss lolly.. Aku mmg kekasih yg setia ngan ko tau.. Hak hak.. ;p

Heppy besday yek blog.. Dah besar2 ni, jgn nakal2 sgt mcm mummy lolly.. Dgr kate papa budi kamu.. Agagagaga.. ;p

Teruskan berblogging.. Ko mmg kebaboom.. Hehehe..

FaTiN said...

selamat ulang tahun blog! hikhik

NICK IRFAN said...

wah~setahun dah awk buat blog!!! wah! tahniah! bsampai setahun awk bertahan buat blog sy pun xthu la mcm mne ape2 tahniah! check kt entry link sy xde?tp mmglah xde sy pun bru kenal je dgn cik lolly ni.... hehe

Kak anie said...

Happy Blog anniversary...

Semoga sentiasa menulis...

joegrimjow said...

cik lolly kene sedar
yg cik lolly da potong ku dalam visitor n alexa ranking
mantap2

ajar skit camne nak jadi glamer
heeee

✿Lovillea✿ said...

slm... hye sy br je jengah blog nie.. itu pn tgk kat geng blogger.. ehhhehh...
sy dh beblog sejak 2008...
tp masih blajar2 utk gunekan blog...

cybernetic88 said...

woo. dah sethun ke beb?. haha. eceh ok la tu. keep blogging k =D

ape yg berubah?. haha. mau thu ka?. ang mkin cun siut. pangg!. haha. siyes lorh =P

Aus said...

ahahahhaa..
xnk kawan lolly..
aku satu um pun kau xnk kaotim ltk link ke..
hahhaak..

cait , xpe lolly...
congratz..hahaha..

nawal said...

hepy besdey blog cik lolly! semoga panjang umor murah rezeki..
;)

dearist anys said...

haha.
i pon tpikir bile la i created blog nieh!

dh lupe gamaknye.
pape pon, epy bufday to ur blogg!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hepi besdae belog lolly
.x nk buat makan2 ke? ;p

E.d.Y said...

happy birthday to ur blog

isha said...

happy birthday to your blog

farhana ghafar said...

clap clap clapm for lolly! hehe

redrum said...

tahniah miss lolly..
redrum setahun jgk..tp setahun jagung la..he

Anonymous said...

klw update tetiap ary , ag besh .
ag mantop

anatayuni said...

congrat...;)

en.alierostam said...

happy besday belog lolly
waa..belog ku ade dihargai
seb baek x letak tanda harga
haha...
perubahan ye..erm..dr segi content
ade pelbagai..bervariasi
tq.....

embun d tengah malam said...

congrat

~~@lyci@~~ said...

tahniah cik lolly..
baru setahun dah popular hehe..
walaupun br kenal tp rs mcm dah lama kenal..

maisyara Pot! Pot! said...

ku tiada dlm list.. wt2 nanges sesaat jap.. huuuu...

hehe.. happy bday blog lolly! tulis2 lg.. best dgr macik ni bebel! ngee^^

DaHLia said...

napa daku tiada...?? hohoh nak nangess...




+padahal baru jer berjinak2 d sini :)

full of love,keyna said...

blog ni besh gile okey!:D

tahniah tahniah :)

link tiada sbb baru activ di blog miss lolly yg sgt jelite :D

-aTie- said...

perubahan?...lolly makin comel ahakz...

-->>
tawen?..errkkk tu kene tnye bro..wakakaka ;)

Khaizarien @ atie Blog

farenova said...

congrats!, keep on blogging suke blog miss lolly, especially tang ayah lolly nak diet tu, huhu

wawan said...

sama la kita.. bulan ni genap setahun =)

ezany said...

terharunyer.. ekeke.. top3 tu.. mesti dpt hadiah kan.. :p

oranglidi said...

macam nama blog wa ada je. hihihihihi.



























wa dulu suka singgah sini sebab lagu ada band tu.


















skang mcm dah x de lagu plak

Pocket said...

pocket orang baru kat sini,
baruuu nak mengenali siapakah miss lolly nih..
takper, memoga lagi sestahun
adalah nama blog pocket kat situ
huhuuu:D

keep the good post sis:D

hisham said...

salam...link blog i xde pun...i nk majuk....huhuhu

arrizz said...

setahun?lme tue..apapon aku hrap ko truskn bblogging k..aku ske cara ko blog..upps..tluah prasaan dsitu ya..hehe..

p/s:aku dtg blog ko ne ikut musim,hehe..

Kyuubi_85 said...

dah setahun..dah tua dah blog ko ni...

:D

hepi ulang tahun blog.. :D

moga success slalu..

farhana ghafar said...

ada buat entry sal mama lolly. check it out! jangan lupa tinggal jejak kayh hehe. Ini link :

http://hanalovenest.blogspot.com/2010/02/februarians-encik-megat-miss-lolly-oh.html

black_mel said...

wahhh...dh setahun...tahniah2...alexa pun dh kurang banyak tu...congrate2....

Dak Wan® said...

Tahniah ya!

Shafie said...

wah da setahun..huhu
slmt ulang thn :D

miss myeryn said...

lebey kurg la usia blog kte..happy besday

khairil said...

tahniah dah setahun blogging =)

ayie said...

hoh.dah setahun

Ms.Independant said...

Epi Aniversery Ms Lolly!!!

:)

Johari sulaiman said...

CANTIK BLOG!!!!!! blog sy simple jew huhu!

Hazzy Ishak said...

yang dah bertahun pun
macam baru dua bulan...

dushhh tertampar diri sendiri plak.hahahaha.

lolly keep it up!!hoyeahh

http://hazzysuperb.blogspot.com/

* mEsSy * said...

i chenta u.. mwwwwuuuaaahh!! i soka2.. i tgah kembang serangkai nih.. nmpk x??

:P

NaNaJoe said...

wah!!da setahun ye??i blom sampai 2 bulan pon lagik!!!huhuhuhu~~kesian!!!

Ayie a.k.a Nyei said...

samelah kitee!! hahahaha..

hanismalik said...

hrm....menarik jgk idea penghargaan ni ye?=)

suraya said...

eh da stahun da?
hepy bufday kpd belog ini XD

Faarihin said...

tahniahlah cik lolly.. makin femes dah.. setanding dah ngan abe fahrin.. hahaha.. (^__^)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

tahniah...teruskan perjuangan... perjalanan ini masih terlalu jauh untuk kita tempuhi...

syaira said...

wah3,,,,,sian kt lolly,,,byk ker bil berukband,,,hek3,,,,sy x pnaa guna agi sblm nie,kalau guner pun,ayah jer yg tlg uruskn,,,hehehe

BeaN MorENo said...

congrat dah setahun...apa lagey belanja ar...

jajarina said...

wawawa, dh setaun youuu... hehehe
epi besday blog lolly.. =)

MiSZuE said...

happy befday blog lolly....
belog kamu best..tapi x update sangat..sila update kencang2 k :)

Melz said...

hoho dah setahun ! nanti mel terjah.apa yang tak best dan apa yang best akan mel selitkan ok ? :)

Eazy Izzuddin said...

yeah!
dah tersenarai...
hehe
thanks!!
happy bufday to ur blog kay..
=P

Firdouss said...

Congrats :)

nurayunni said...

xaci lar cam nie..
link bl0g xde...huhu

~aSFaLiZa~ said...

cik loly, i peminat baru u. meh la link n folow i pya blog pulak. moh la kita give n take

http://asfaliza.blogspot.com/

aiza said...

wah..bagus laa cek lolly~ thumbs up2!!!

nnt jemput2 join blog saye k~
sronok singgah blog nie...