MUMMY saya sungguh gojes macam anaknya jugak !

oh oke tajuk sengaja nak tarik perhatian. so sila abaikan lalalala tapi kalau nak cakap aii gojes boleh jugak wakakaka panggggg disitu!

nak bagitahu kat sini status aii very da very da BUSY nak update belog pun kena curi2 ni ha keshian kan pastu nak belogwalking pun kena fikir 9 kali dulu akhir sekali belogwalking kat belog yg selalu komen kat my entri je MIAHAHAHA motif? selalulah komen my entri ^__^ pastu dengan keadaan celcom berokband yg ^%$*&#$%&% *heh mencarut sopan so manalah sempat nak jalan2 kat belog korang banyak2 huhuhuhu! kat sini ada anak2 datuk yg nak tolong sponsor strimix tak?

ekceli aii nak wish benda ni =)

HAPPY BESDAY TO MY MUMMY yg ke 46 !

maaf. anaknya dah low profile sekarang hik hik hik.


semoga panjang umur murah rezeki sentiasa menjadi isteri dan ibu yg penyayang selalulah masak sedap2 ye wakakaka pastu jangan sorok umur kalau kawan2 tanya umur berapa jangan cakap 39 lagi ye lalalalala apapun mummy tetap shantek dimata semua orang kadang2 aii pun terjelesh jugak dengan mummy sendiri sentiasa hot dari dulu hingga sekarang sampaikan anak2nya pun hot-hot jugak maybe faktor keturunan KAHKAHKAH boleh gitu ada terasa nak lempang ke? pastu yg penting jangan bebel banyak-banyak sebab bebel pun masalah keturunan jugak nanti kan tak pasal2 aii terlekat badi bebel MIAHAHAHAHA *anak keji.

pastu terima kasih sangat2 kat pekerja2 sebab buat surprise party besday my mummy siap buat kek sendiri lagi walau aii tak dapat join tapi aii terharu mat-mat ah ramai jugak yg shayang my mummy sebenarnya kan. miss lolly likes this =)





MEMO UNTUK MUMMY:
mummy! fayda tahu mummy selimutkan fayda semalam walaupun mata fayda pejam tapi sebenarnya fayda tak tidur lagi dan dapat rasa mummy ambik toto lepas tu letak kat tubuh fayda. lepas mummy keluar bilik fayda senyum sorang2 terima kasih mummy i love u so much takda saper yg dapat menggantikan nombor 1 cinta dihati fayda.


p/s: tengs HANA buat entri untuk my mom's besday. u automatik jadi anak angkat my mom tau HARHARHAR.


salam sayang,

91 FAHRIN AHMAD:

aieOreo said...

selamat hari jadi ma miss lolly :)

dearist anys said...

lolly.
bufday ayah i pon today.
so hepy bufday to ur mummy.

i ta smbut pon bufday ayah i.
juz wish.

hehe. hepy bufday to ur mom n my dad!
muahhh.

TerunaGiler said...

appy birthday mummy

SyaffeQ said...

romantik betol dia ngan mummy dia :D

::cdot the dot:: said...

selamat ari jadi, mami...semoga apa yg mami nak , mami akan dpt..dari anakmu yg gelap, cdot..

aduka said...

"maaaaaakkkkkkkk!! wendu kat makk.. lupa nak send adiah kat makkkkkkkk.. anak mak yg cumei tu cehat x..?"


lalalalalaaaa~~

=P

aduka said...

"maaaaaakkkkkkkk!! wendu kat makk.. lupa nak send adiah kat makkkkkkkk.. anak mak yg cumei tu cehat x..?"


lalalalalaaaa~~

=P

zool said...

Hepy birthday gak...
tanya sikit.. mata bulat tu dpt dari mana ek?? nampak gambar ni, mata maknya tak sebulat anaknya.. :)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

allah selamatkan makcik
allah selamatkan makcik
allah selamatkan ibu lolly
allah selamatkan makcik

theee heee heee~ =]

like mother like daughter gituh (^-^)

chah~ said...

selamat hari lahir buat mummy cik lolly.. huhue~

-aTie- said...

N3 kite arini same la lolly... ahakz.. epi bday mak lolly... ;)
mana tumpahnye kuah kalo x ke nasi kan....hehehe

Khaizarien @ atie Blog

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!!

ni baru betul bak kata Dafi~

nak tau anaknya bila tua, tengok emaknya~

emaknya lawa!!!!

kem salam emaknya ya?

pudding pie said...

selamat hari lahir makcik

mak anda sangat cantik!
hehehe

miss zeila said...

hepi bufday to mummy sis y gojes tu ye..send my regard to her...

Ah Fatt said...

aah. keturunan ler kot
haha

enyheartsdiamond said...

cantik pun ur mum :)

my mum pon cantik..

tp muka i x ekot my mum :D


*happy bday auntie!God Bless!

maisyara Pot! Pot! said...

muke ikot mak.. sweet yooo! hehe.

*happy bday to ur mom! :D

Ms.Independant said...

Epi Besday to ur mOm!
same2 syumel!

:)

nawal said...

hepy besdey mummy!!!

semuga sentiase cung cam anaknye..

Wanie-san said...

aik?ak rase mcm salah masuk blog plak..sejak bile ko pemalu ni???biasanya muke ko ler yg duk mencapap sokmo!

eh makcik...apa khabar...selamat menyambut hari lahir...*hari lahir?dah lame xwish g2..ekekek*

nand nasyari said...

happy birthday to ur mum.. :D
ei..style la muke kucen cmtu.. ske2.. ;Dngee~

isha said...

hepi birthday to ur mom
muke mak miss lolly comel a'r

hans said...

happy besday untuk mak anda

FaizalSulaiman said...

wah..muka cam lolly la.hehehe..

hepi buffday to mummy lolly;)

ZE said...

bkn ank mummy jer ke yg gojes??lalalala

hepy besday makcik..=)

sebelas said...

selamat hari jadi mumy!! :D

Hizami Li said...

ahha.
hepi belated besday from me!
isk.
comel la mak itu.
ahha.
;D

* mEsSy * said...

apy besday mummy.. mmwwwuuaaahh!! opsss.. silap mummy..

:P

admin said...

wahh sambut besday kat kedai sticker ker?.. hehe

Aus said...

hahahaha .
hepi besday mummy.
lol , awat aku pggl mummy..
hahahaha..

noor afzan said...

miss lolly..
muka kamu sama macam mak kamu la..

tapi serius mak kamu nampak muda dari usia sebenar..
wewiittt~

UXOP said...

belogwalking!!..belog pom ada kaki juge nak me-walking2 ni ya..muahhaahaa..

rasa tahap breukbang-ang ni dh melepasi tahap gaban 0.005 saat dah kelembapannye,smpai belogwalking pom dh jd merangkak..promosi jek hebat..

pepepom..nk ucapkan lagu Lady Gaga..oppsss..nk ucapkan hepi birthday ke 46 utk Mummy Lol..46 batang lilin nk kena tiup tu..

miloicekaw1119 said...

jeles kamo ada mak..
jeles mak kamu selmutkn kamu..
kt nak jugak!!!
waaaaaaa..

~nanges~

misz_nierah said...

mummy,happy birthday. hehehe...Allah selamatkan kamu mummy =)

NaNaJoe said...

happy birthday mummy..hehehe~~ups~~layan~~

nabil said...

happy birthday.. :)

meo188 said...

hepi besday makcik!!!!

sy sayang sgt2 kat anak mak cik!!!!

:D

ShaneRohaizad said...

happy birthday makcik!

ShaneRohaizad said...

happy birthday makcik!

imHepPie said...

cun giler ahh makk~

Melz said...

Happy birthday Mak! opsss miahaha

joegrimjow said...

alahaii
camne ley termiss ni???
aigoooo
xbepeluang la nak wish awal

mummy cik lolly ada facebook?
heee

Johari sulaiman said...

siapa muka kucing tue?

farhana ghafar said...

Yeay!!!! Dapat jadi anak angkat mummy..mesti nanti mummy lolly syg i lebey dari lolly. Ahakz :P

FarhanaDr said...

Wow kakak.. Sistem komen baru ye kak.. Heehee.. :)

Mak hang mmg gojes mcm anak dia.. Tapi mak dia lagi gojes banyak laa kan.. Anak dia sila jgn perasan.. Wawawa.. Happy besday to mama lolly.. Ngeee.. :)

~ aku nak jadi anak angkat gak boleh tak kak lolly??? ;p

saYe miEyra said...

alah romantik nyee pasangan inih..
cute giteww
epy besday to youh
epy besday to u..
epy besday to mummy kak lolly
epy besday to youhh..
wink3 ;)

redrum said...

kasih ibu kasih sejati,
jangn kamu lupa sesekali,
jagalh ibumu sepenuh hati,
kerna ibu itu tiada galang gnti..

slmt hari lahir utk mummy lolly :)

Rara said...

ank dgn mk same je cute..hehe :)

♥CIK SHA♥ said...

selamat hari lahir ke 46 tuk mummy cik lolly..semoga dirahmati Allah selalu..

weewitt..comel la ur mummy..nak kenal leh??hik3..

miss cloudy said...

yeahhh memang gojess!

FaTiN said...

happy birhtday auntie ! lolly nakal ni auntie, panggg sama dia !

*muahaha evil laugh*

NICK IRFAN said...

la...bru pasan bila tgk profile td awk tua dr sy jd kena pnggil akak kt awk lps ni.. ape2 pun sy pun nk ucap hppy besday utk mak akak! smoga panjang umo murah rezeki dan dirahmati allah.. amin... muda jgk mak akak ni yer.... hehehe memang sama mcm akak la muka mak akak ni.... akak ikut muka mak rupanya...

lieya orange M.I. said...

...hepi befday auntie...=D

aNoZ said...

comelnya tiup lilin!!!! hehehe

Jard The Great said...

gojes yg teramat.. ehehe.. hepi besday makcik

E.d.Y said...

happy birthday mak..eh..mak org lain...hehe

DaHLia said...

patutlaaa suke mbebel...hehe

happy belated bday to ur mum sis :)

Faarihin said...

memang gojes abes.. hehehe..

eppy besaday untuk mum miss lolly..
semoga Allah sentiasa memberkati hidupnya.. (^__^)

farhana said...

memang sebijik muka ur mum :)

happy birthday 2 her :)

miszchocolate said...

epyy bufdayy mummy :))

✿Lovillea✿ said...

eppy besday 2 ur mummy.. muahhhhhh...
i love my mom also... muahmuahmuahhhh

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

wah....siap ada kek lagi tuh..

black_mel said...

selamat hari jadi mak miss lolly...semoga pnjg umur dan dimurahkan rezeki..anaknya low profile?hehe...ok3...

cybernetic88 said...

waaa. syg mummy u jgk la!. hee. kim slm kt mummy k =D. n wish her happy birthday. smoga korang sekeluarga sht sentiasa ye ;D

embun d tengah malam said...

happy birthday kat mama u

Eazy Izzuddin said...

happy bufday mummy
ops
auntie...
;D

setahun je beza ngn bonda eazy...
xD

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hepi besdae macik! ^^

pauhputik said...

hepi besaday to my mother in law

hak3x

bila la kawe nikos nge lolly

miahahahhaha

tahu ko zizang gege la sekapong

arrizz said...

waa hepi besday makcik..
sory takde hdiah..just wish jer..hehe

mr.syazwan said...

makkkkkkkkkkkk


ni wann ni

nak ucapkan kat mak

selamat ulang tahun

muah2...

hahaha

bellar0ssa said...

huhu happy birhday to ur mom lolly.
muke sebijik lolly...

huhu.itulah kasih ibu lolly.=D

x-po said...

nk make kek gok..hehe

merahitujambu said...

wah..memang sebijik laa..serius la..x tumpah2..ahahah..semoga pjg umur ek mak..

. ieqa . said...

Happy birthday mommy miss loloy!
smoga panjang umur & dimurahkan rezeki slalu :)

AM SYA said...

epy besday to ur m0ms!

shaye shayang mama shaye!! =)

syaira said...

maa miss lolly bawu 46,,muda lgi lorhhh
hot auww auww gitu

lolly ank sulung ekk?

hisham said...

salam...epi bday tuk mak u ok...moge mak u sht walafiat dan segala amalannya diterime Allah...aminnn

ahmad said...

semoga panjang umur...murah rejeki...pegi aji makkkkk cik....hehehe

zulhilmi bdk blur said...

hepi bufday mak...
opss...
hihi

tujuhhariseminggu said...

happy bday... eh, nampak sodap kek tuh... :p

eD's photography said...

alahai...nape tutup muke yang comel tu..:P

cik EPAL said...

cantik mak lolly. macam anak dia juga. happy befday to her. semoga panjang umur murah rezeki :)

Farah Rifhan said...

kak jah dah 46 ek? muda lagi. kem salam kat mummy farida ye.

NiZaM said...

Fuiiyohh..

makcik maintain cun..!!

makcik, hepi besday.
kim salam kat anak ek..
Ahaks..larikkkk :D

kodok hijau the ghost writer said...

happy besday mak mertuakuu semoga panjang umur dan murah rezeki.. :)

ayie said...

hepi besdey mak..eh..silap..
hepi besdey makcik...ha..ha..ha..

s y i e r a said...

SLAMAT SLAMAT SLAMAT ! .
x saba nk tnggu bufday mak ira lak ;DD

Sarah Zulkefli said...

cantekla ur mum :)

zac zirwan said...

hepi besday mummy!!

farenova said...

happy birthday to mak lolly yang cantik dan awet muda, mcm anaknya yang kiut tu

Farahin Rosli said...

happy belated besday to mummy kak lolly.