manusia berhati binatang ! eh eh GONG XI FA CHAI lah.

artikel sini.


BODOH! HELL! *pagi2 dah menyentuh naluri keibubapaan aku. hei kalaulah aku jadi hakim akan aku jatuhkan hukuman sula di depan orang ramai manusia yg berotak binat**g camni. keji. so jangan saper2 terhingin nak lantik aku jadi hakim oke? nantikan penjenayah kat dunia ni semua aku sula camane? *tetibe berangan. meh lempang meh. suka tau maks ni ha kalau berangan lebih2 camtu lalalala.

oke2 fuhhh fuhhhh raya2 cina tak boleh marah2. nanti tak dapat angpau MIAHAHAHA boleh gitu? aku nak bagitahu korang hari ni aku dapat ANGPAU besar punya hoyeah hoyeah berbaloi2 aku pakai lawa2 pergi umah kawan daddy. *masalahnya kau tu lawa sangat ke ceppodah jalan lenggang2 mak limah kat highway pun belum tentu orang nak wewiiitt tau heh sila sedar diri.

nak tahu baper hingget dalam angpau tu? meh dekat2 sikit nak bisik. wah gitu *berlagak*

yg penting hari ni aku ditegur oleh machik cina mane hentah.

*aiyooo amoi aaaa lu hali ni belaya tabuleh pakai baju hitam maaa. tada ongggg wo. nanti lejeki tak masok. kasi pakai baju warna cerah2 siket melah ka putih ka tarak buleh hitam*

camtulah kot. tapi ADA AKU KISAH? grrr disitu. aku takde baju merahlah *huh*

ape2 pun

GONG XI FA CHAI
hati2 makan limau jangan sampai sembelit MIAHAHAHAHA.

haaa ade saper2 yg sambut valentine hari ni? meh aku lempang sorang2 *huh.


salam sayang,

75 FAHRIN AHMAD:

FarhanaDr said...

Jom sula depa sama2.. Kejam duh dorang ni.. Tak tau nak kate ape daaaaaaa.. Semoga Allah membalas dengan balasan yg setimpal..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

sudah bukan manusia namanya si pelaku kejam ni...donia...donia...

chamn said...

alangkah bodohnye manusia zaman skang.. buat sedap.. tanggung malu.. pastu bakar anak sendiri... bodoh nak mampos! dunia2~

p/s : SELAMAT DATANG KE ZAMAN JAHILIAH

hans said...

tu pasal aku cakap manusia2 macam ni kalau dapat rejam dengan batu sampai mati jer

farenova said...

sedeynye akak tengok... rasa nak bkar dieorng balik huhuhu

bestnye dapat angpow!

zool said...

Manusia akhir zaman.. Memang teramat teruk.. Tak tau nak kata apa... Hukuman takde lain, hukuman bunuh sahaja...
Ni lah bila pergaulan bebas menjadi pegangan masing2... Selamba je dia bakar nyawa manusia..\

fathiahRAIHANA said...

ana pong da bce td kt paper
setan gila manusia gitu

flygurl said...

giler punyer orang...
x berhati perut langsung!!!
dah la buang..pegi bakar plak..

Nabiel said...

huhuhu~
kejam sgt yg nie!!
mmg ati binatang~
binatang pn xbako ank dia tau!
huhuhu..

* mEsSy * said...

amoi.. lejeki udah larik itew.. g tuka baru cepat.. ahhakss..

:P

::cdot the dot:: said...

ye lo looy, syengal tol..tau nak sedap jek, dah seda, buang plak, dah buang pegi bakar plak...lahabau tol.....slamat ari raya le lolly, maap zahir batin...nak angpow dtg la umah..

♥CIK SHA♥ said...

depa ni bukan berhati binatang dah..ni manusia xde akal punya..dah kena rasuk jin toncet mana pun tak tahu la..

binatang pun tahu kasih sayang kat anak sendiri..walaupun xde akal..xde bakar2 anak loh..

orang macam ni xleh dikategori kan manusia..spesis ape pun tak tahu la nak kabo..elok bakar je balik depa ni ha..

hish..ni yang emo ni..

mmg dah akhir zaman dah..ramai yang ade otak tapi jahil..T_T

AM SYA said...

xde hati perot!
lg hina dr bangkai!!
senang2 je bakar baby tuh
meh sini aku bakar ko plak!! *emo*

kt dunia blehla dier wat cmtu lolly
tgkla akhirat nnt dptlah balasan dier
kt dunia pon dier xkn tenanglah....
seumur hiduplah dier duhantui perasaan besalah kt baby tuh


memang bodoh pny org!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

mcm babi itu org! *emo*

SyaffeQ said...

..kesian

dearist anys said...

bukan sula jer.
rejam smp mampos.
mmg tahap melampau cmtuh.

geram gile la.
fuh! sabar jer.
hehe

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

kejamnya diaorang nie... ish2 apa nak jadi nie .

maisyara Pot! Pot! said...

tu bkn manusia.. binatang pun tk mcm dowg.. tu setan name yea!!!

L.Lawlett said...

actually tu bukan manusia yang bakar anak diorang
kalau da tau tak nak jadi pembunuh , jangan la start buat mereka
sekurang-kurangya ada je cara nak elakkan anak tu daripada dibunuh
hantar rumah anak2 yatim ke
tinggal rumah orang ke

(bukan support tapi at least tak bunuh)

orang nak bunuh kucing pun kesian
dia bunuh baby .gila

aduka said...

ni kes buat maksiat byk2.. 'mengawan' x hengat donia.. wakakakaka!!!

fiezah91 said...

huh! manusia2.. buat reti...dah dpt.. suka suki jek nak buang, bunuh..heh! mmg patut sula jek org mcm tu..

sharamli said...

valentine tu ap?
hka3

sharamli said...

valentine tu ap?
hka3

sharamli said...

valentine tu ap?
hka3

HIZAMI said...

tau xpe.
benci tol.

IxoR@ said...

sangat berjiwa kejam mcm binatang....

apalah dosa sikecil...

~ emo sekejap ~

911 said...

Manusia zaman sekarang... huhh!
Tak tau la lepas ni apa lagi akan terjadi..

Dah 'buat' tak tahu bertanggungjawab pulak, malu dengan manusia mengalahkan malu dgn Allah. Sampai sanggup bakar anak nak tutup malu...

Setuju dgn bro chamn, Selamat datang ke dunia Jahiliyah.

enyheartsdiamond said...

shit lah!bodoh p bakaq bayi!bagi eny pon xpa..nak sgt baby :)

gatai nak kawen dah ni :)

*gong xi fa chai!

*eny suka merah :D

atynska :) said...

tue ar psl...manusia berhati binatang tol...sian baby ueh jd mgsa...dorang uat dosa....bby tue jd mgsa...sebak time bby kn bakar tue....

FaizalSulaiman said...

1st, gongxi fa cai buat lolly.

haih ni la pasal manusia yg bukan manusia.bunuh saja buat mereka nih!.

-aTie- said...

itu bukan manusia...bianatang pun bukan...sbb binatang pun sygkan anak..ish

ade ke org makan limau leh sembelit?..ish ish ish

-->>
memang sedar..tpi perlukan tongkat sakti untuk berubah.... ;(

Khaizarien @ atie Blog

redrum said...

perlu dikutuk prbuatnnya!..perbuatn itu lebih teruk drp binatang..xde sekali pn dlm net geo binatang yg bakar anaknya..he,jd ini bukn hati binatang..tetapi lebih teruk!..mybe hati syitan kot..ntahlah..

puteraarry said...

SYE2....best oo smbt valentine....mla2 cri bnyk2 prmpuan/lelaki lps tuh tunggu smpai ari valentine n bla dh dpt coklat kte ptus r.....hehe

x pe asalkn dpt coklat....
oppps....sblum trlpe....coklat yg murah2 tuh kte wat ala kadar je larh...n klu yg mhal tuh msti dh thu nk wat apehehehe......

SALAM SINGGAH

farah cullen said...

erghhh.

*astagha*

terkutuk la si pelaku.

miszchocolate said...

bkk paper...citerCITERR cm gitu je..ariARI plak 2..
huhuu....
mmg x de pala hotakk kot!!
*hotHOT sudeii...erkk!


jgn lupa shareSHARE angpau yerk!
keke :PP

SHARING IS loving!ann..ann^_^

Aus said...

hahahahak .
kau lempang la sorang2..
pastu cek pakai ke x panties..
hahak..

dila said...

ermm

haha...

gile garang miss lolly..

takut plak aku kena lempang.

meo188 said...

kejam tul....

semoga suspek tue diberkas dan dibakar

meo188 said...

sy teringin nk ade baby

Ah Fatt said...

takde ong
ko kawen Ong Ka Chong

ChiLaBaey's said...

Zaman sekarang ni manusia tak ingat tuhan, mengikut nafsu sahaja.... :(

joegrimjow said...

cet
xmo dengar eden kisah camni
nyampasss


cik lolly
da balik
hehe

woho
awat follower dah nak sama ni?
hehe
glamer ooh die

ayie said...

haih.budak2 zaman sekarang.buat tau ...time nak tanggung.buang2 camtu jer..........

gong xi fa cai

Ms.Independant said...

memang takde ati peyot makbapak baby tu...
ape nak jd ngan dunia skg...

epi olidays!

:)

kodok hijau the ghost writer said...

tapi kita tak macam tukan syang..hahahaha

mr.syazwan said...

haiyak...

lu pun 1 p pakai baju wana itam sapa suluh...

nak nak kulus la tuh...

hahahaha

wa makan manyak limau bkn sembelit lg woo..

tpi sudah tercirit2...

haiiiyakkkkkkkkkkkkk

meo said...

bakar kucing pun ok jg kot... huhuhuh :p

FaTiN said...

sula aje miss lolly! kasi mati itu olang suma. hikhik

arrizz said...

nie binatang pnye keje..eh binatang pon xbuat cmne gak..

haha, len kli ko kne wt research dlu kot sal wrna bju klau nak g ziarah thun baru cina ne..hehe

alan said...

ganas woo diorang ni

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

kejam habis...

Azam Shah said...

kejam kejam kejam..
urmm tembak jek pale org yg buat tu ngan senapang gajah...

yg dapat ang pow tu cam best jek~
jelezzz la plak..
hmuahahaha..

INDRA QIRANA said...

salam ziarah baru join geng blogger, masih tak reti lagi selok belok....

anyway tak sanggup rasanyer nak menatap akhbar tu! kesian sungguh...

tunggu pembalasan kat akhirat nanti ...

en.alierostam said...

huuu...sy leh wewit kamu...
ala...kulit kamu kan cerah
lagi ada ongg maaa
hahaha.....oren2

black_mel said...

mmg bodoh...gila betul sper yg buat kerja tu...hope kena tangkap...pastu sunat abis...biar dia xleh ada zuriat dh...

aieOreo said...

sabo la eh miss lolly..
manusia nih dia sebab seronok sekejap sakit dia xmau..tu yang jadi begitu..
kita doakan semoga Tuhan tunjukkan kat si pelaku nih betapa besar dosa dia..
Ameenn..

~attahrel~ said...

heboh sehari ni pasai bayi yg dibakaq tu..cukup chelaka.org la org2 yg bakaq tu..

**welcome 2 the hell...hahah

E.d.Y said...

masyaALLAH..org mcm ni pun ada???

UXOP said...

inilah jadinya bila mengikut nafsu syaitan..masa seronok lupa Tuhan,masa susah pom lupa Tuhan..jadilah manusia yg setaraf binatang

deus X machina said...

universiti sekolah semua bertingkat2
kebodohan mereka pun bertingkat2 gak

farhana ghafar said...

amoi..banyak dapat ang pow?? nak siket ??? hehe :p ker, dah habis buat shopping? :P

h3r0 said...

dunia lepas laa.. akhirat tau la nnti..

just call me uncle said...

lelaki anti pink? uncle punya spender banyak kaler pink tak tau kenapa hahhaha

ahmad said...

diorang ni tak pas pmr time skolah ni....

TeRJaH said...

jadah haram..kasi sula je itu org luly. ajak saye sule dia bersame2..takde hari dan perut punye org..

lieya orange M.I. said...

...kesian bayi2 tu...so conclusion, jgn la sambut valentine...=D

AtieAbid said...

manusia berhati binatang..xda hati dan perasaan...huhu..sedih jek tgk mayat baby tu..

Wanie-san said...

2 org bodoh b'hati syaitan!
xpikir!otak letak kat bontot!

rentan said...

hehe... harap2 korg2 yang marah2 pasal baby ni x de la yang menjebakkan diri dalam lembah kebodohan ni..

p/s sikit2 lama2 menjadi... hati2 berdating di valntine day.. (mesti ade yang sambut punye)

Dr House said...

Hudud je jawabnya.

merahitujambu said...

sampai hati diorg kan..buat baby yg x salah tu cmtu..aduh..xdeperasaan ke diorg ni..

full of love,keyna said...

haha.terinin lak nak undi cik lolly jd hakim.hehehe

wah wah,.dpt angpau ma. :D

* mEsSy * said...

ANGPOW NA LAI?? :p

* mEsSy * said...

ANGPOW NA LAI?? :p

sugar2 kapas strawberry said...

ni kes hati hilang ni..
xde perasaan to la!
ahakz..emo plk..ttp mmg ptt emo pon.. haishhh