LELAKI dan SEKS !

hamboi korang laju je keliks kan bila nampak tajuk cenggini. sungguh keji miahahaha!

ekceli aii bukan nak hupdate benda ni pun nak hupdate benda lain sebenarnya tapi disebabkan kesuntukan masa sebab nak kejar asaimen yg berlambak2 tu ha makanya entri ni jelah yg adooo ye. tak menarik pun kalau korang tak bace pun tak rugi cuma korang jangan menyesal oke? lalalala *nak jugak kan.

korang nak tahu ape tajuk asaimen aku sem ni? hik hik hik meh nak bisik meh.


haaaa camane aku tak sibuk nak menelaah tu semua korang tengoklah tajuk asaimen aku ape. perlukan kepakaran oke? agaga. dan yg penting aku kena khatam semua yg ada dalam buku ni sebabnya budak laki dalam kelas aku tu semuanya miang-miang-miang mesti aku kena serbuuuuuulah time presentation nantikan. aishooo menyampas betullah hell hell hell. napelah aku boleh tajuk camni? tak suka tak suka tak suka tapi sukalah jugak boleh? lalalala *wink

nak tahu tak ape soklan2 dalam buku ni? huakakaka korang mesti nak tahu kan kan kan korang kan cam budak laki dalam kelas aku. MIANGGGGG! opsyyy.


erk* nak blur kan tapi tak nampak cam blur camane tu?


huhhhh aii tak suka oke pasal ni. camane tak pernah rasa tu? tak paham betullah. korang boleh terangkan tak biasalah aii kan gadis innocent tak gheti bab-bab ni lalalala *waklu.


heiii soklan camni pun ade ke? huh tak paham betullah masalah negara ni lalalala.


tajuk ni maks suker maks suker! aii dah tahu camane nak kendalikan lelaki yg lemah syahwat ni wakakaka tetttttt disitu!


soklan ni mesti korang suker kan kan kan? cepat ngaku kalau nak tips teknik perset****an tu. MIAHAHA iye iye je kan berbintang bagai padahal korang dah nampak hik hik hik its oke layannnnnnn je!


konpem soklan ni mesti akan ditanya budak2 kelas aku makanya aku kena khatam khatam khatammmmm!


dan macam2 lagi soklan yg meleleh air liur maks bace ni ha. apepun aku maluuuuuuuu sebenarnya ahh tolonglah aku terpaksa.*geli. kalaulah abah aku tahu aku belajar benda2 gini kat sekolah mesti dia cakap *balik kampunggggggg cepattttttt* huhuhu! kalaulah korang tengok ada saper2 yg search kat nuffnang korang pasal2 seks-seks ni dengan bangganya aku nak cakap AKULAH YG SEARCH TU MIAHAHAHA!


so disini aku nak isytiharkan akulah DOKTOR SAKIT TUAN yg baru wakakaka.
sila panggil aii *DOC LOLLY*

kalau ada saper2 yg ade masalah mati pucuk ke ape ke kan bolehlah tanya kat ruangan komen ye gerenti doc lolly yg baik hati ni akan jawab secara free of charge je oke? murah murah je aku jual so jangan malu jangan segan ye adik-adik kah kah kah.


SALAM MAULIDUR RASUL :)

salam sayang,

114 FAHRIN AHMAD:

AcanCapik said...

wah, tajuk best! haha...

maisyara Pot! Pot! said...

erkkk.. tk cukup umur nk bace ni smue.. TIDAKKKK! xD

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!!

hebat nokkk!!

Nurizaihan(◕‿◕.) said...

owg da kawen suka bc tau..hahaha

touyakaruma said...

Amboi lolly .. bila dapat assignment nie laju jer nak wat . Tapi bila dapat assignemnet sejarah .. hurmmm entah dibuat ke tidak.

velasrizal said...

kat mana blh beli buku nih?

miszchocolate said...

doc lolly:))
hamboiHAMBOI!...bahaya neh...

keke:P

tanpanama said...

18 sx

Khairil Khamis said...
This comment has been removed by the author.
Khairil Khamis said...

hahahaahahaha..
terbaik..


orang pempuan ni...
ckp je tak suke..
tp sbnrnye...korg je la yg tau...

[visit:
www.hikayattentera.blogspot.com

update: air mabuk macam air teh.]

Khairil Khamis said...

hahahaahahaha..
terbaik..


orang pempuan ni...
ckp je tak suke..
tp sbnrnye...korg je la yg tau...

[visit:
www.hikayattentera.blogspot.com

update: air mabuk macam air teh.]

::aien:: said...

pelik benor esemen lolly.
cos ape?
lolly blajo mna?
heee=)

deus X machina said...

pergh!!!!!
dr ismail thamby wannabe
erk888

masalah takde, cuma kalau nak promot produk seks kat sini boleh
erk888

selamat berassigment

isha said...

dashyatnye tajuk assignment miss lolly

Zephyr said...

perghh posting :0

bobo said...

menarik buku ni..gua nak cari la..wakakakaka!.beli mane buku ni?

en.alierostam said...

dr.lolly...
nak MC leh....
hahahahaha

selamat berasignment ye ngan tajuk nie

hahaha

aieOreo said...

emm..~blush~
ngeeeeee XD

FaTiN said...

doc lolly ^^

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

mak aish..tak pernah dapat assignment macam nie..

Aus said...

kalau kau jadi doktor sakit tuan..
mesti ramai buat2 sakit datang..
hahahak

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hie semua :-)

tengs 4 comments.

ekceli ni subtopik 4 my asaimen.

*KRISIS LELAKI PERTENGAHAN UMUR*

n benda2 ni semua termasuk dalam tajuk ni :-)) s0 kne khatam :-))

lieya orange M.I. said...

...siaper bawah umur, takboleh komen ni..hihiii

so saya bawah umur lg...hihiHI=p

Farah Rifhan said...

oppsss... 18sx...
hahahhahaha!
*terbeliak biji mata baca soalan2*

dearist anys said...

haha.
klik jer nie cpt2 tajuk hangat.
XD

nmmy84 said...

wah!dik.hahaha.nak gelak guling2 dulu.hakak memang sukeee.lalala.eh eh best je entri lolly.akak klu bace tak ketawa tak sah?

gud luck presentation hokey..klu malu nak present pakai mask mask H1N1 ari tu.ade dapat kan?hahaha

luvly mya said...

doc lolly buat course ape kene search pasal nie..hehe..=)

xcukup umur lagi nie..

Adila Ady said...

mencabar keimanan betol la lolly..ahaha.

meh aku tolong buatkan esaimen lolly nak..?

ahaha,,,ngengada betul.

♥CIK SHA♥ said...

hak3!!topik esaimen xleh blah..lucahs oke..kui3..

lawak la..adui..gelak guling2 dh ni..

selamat ber'esaimen' n ber'presentation' la ye DOC LOLLY..ki3..

p/s:kalau classmate cik lolly yg lelaki miang2 keladi tu tanye soklan pelik2..cik lolly pelangkung je pale masing2..hik3..

mysara newrie said...

Haha. Sumpah lawak ehh tajuk2 die. BTW tapi tak da salahkan nak belajar semua tue? Ke salah jugak? Kalau salah, asal pulak lecturer bagi assignment tue kan? hehe

x-po said...

doc, sy ada mslh ni yg berkaitan dgn laki..wakakaka

b4ns said...

dasyat entry kali ni. x pernah dengar orang belajar dalam kelas pasal benda ni. hahaha. Untuk orang yg sudah nikah/kawin. 27sxxxxx

Wanie-san said...

ilang ilmu aku wei lolly!!!!!!!!

FarhanaDr said...

Okey okey.. Ilmu dah ade.. Jom kawen.. Hahahaha.. ;p

aiza said...

hhahaha...miss lolly nie klakau laa..
lepas nie kalo org susah nk pregnant lepas kahwin jmp miss lolly la...
hahahaha...

nie miss lolly khatam2 nie lepas nie mst pro laa..
nie dah taraf wajib khwn nie...
hehehehe...

mcjust.lol said...

waww! ni subjek ape kne wt esaimen tjuk cmni? ahaha

Aksara Keraian™ said...
This comment has been removed by the author.
imHepPie said...

nnti kalo aku da kawen agak2 ada prob segan nk pi tnya doc aku tny ko jela eh

farhana ghafar said...

buat2 macam tak baca entry ni haha. selamat menyiapkan assignment miss lolly. :)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kus semangat tajuk esemen...macam2 ada! =p

luZ a.k.a MLM eXpErtS said...

18XXL neh..

birak said...

hoho =)

Dak Wan® said...

Seksual Education ni penting untuk lelaki dan wanita kan? Terutama untuk yang dah berkeluarga.

cik bunbun said...

yeahh.. naseb baek dah 18 wlopun belom besday. kahkahkahh!! :P

zulhilmi bdk blur said...

lolly....
xpe la..
tak sanggup la nk tnye..
haha

E.d.Y said...

wah..best tu..ahaks...:p

nand nasyari said...

abeh la u..pasni kompem makin hawt..
org cari nk mintak advice je..ngahahah :P

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

haha da gak buku camni

sugar2 kapas strawberry said...

cik lolly oi..
ni presentation sal tuk subject pe?

Hizami Li said...

ahha.
wah.
hebat la lolly nanti.
jd dr pakar lelaki.
tahu luar dlm.
isk...
takut la nk jumpe lolly t.
huhu.
;p

UXOP said...

Puannnn Doktoerrr...

cepat2..saya tgh sakit pewooot nihh..sila kasik ubat penedol pat kilo...jgn lupa kasi discount ek..hhaahaa..

Bagus2.. sekurang-kurangnya ada doktor pakar dari org kita..

cybernetic88 said...

waaaa. layan tu beb. muahaha. ok fine. hee. wt btul2 k. pas ni mkin meletop la u. haha =P

sakaKun™ 2009 © said...

perghhh seram sejukkkk jep
asl cik lolly neh
da nk kawen eh heee
da lme ke g bertapa nga dr ismail tambi? hehhehe

NiZaM said...

hadoiiyaii..luly ni amek kos pakar saket tuan ke?
nnti luly bukak klinik..cnfirm ramai mau dtg jmpe doc luly..wakaka..

zool said...

Huhuhuhuhuhu.. mesti ramai lelaki minta pandangan doktor lolly ni nanti...
masak le ek..

fanadz said...

wahaha..hebatnyew tajuk esaimen dia..huhu.anyway,caiyok!mesti ramai punyela yg tny mase QnA session nanti.hihi.

avid_gunner said...

saya xde pape masalah...keh keh...

♥ shiMawar ♥ said...

tajuk gempak aih..
lolly..lolly..
meh kita tukar kos meh..
haha.. :p (gelak gatal)

Anonymous said...

grr

ezany said...

kena salu minum air tongkat lolly laaa.. ahahaha..

* mEsSy * said...

uikss.. silap tempat jerwp nih..

:P

* mEsSy * said...

uikss.. silap tempat jerwp nih..

:P

AtieAbid said...

dasyat gile aa tajuk lolly nie...rasa nak kelik jek cepat..wakakaka...

mesti malu kan nak present benda nie.??aiyooooo..nie kalo bapak lolly tau nie, konpom kena suruh balik kampung..ngeeeeee~~

Arra JaSmY said...

hahaha..asement yg benor2 mncabar kwanitaan..hahaha.Apekah??.:)

nurain said...

ngahaha..ko ni lolly..kechiwa aku.aku suke la tajuk2 gini..hihihi

selamat membuat esemen!

merahitujambu said...

apa ni??sy x phm..(buat2 xphm)..huhuhu..

embun d tengah malam said...

apakah ini?agak tak paham..hahaha

Ah Fatt said...

DR lolly? kalau nak ubat org kena bukak seluar org pastu pegang2... ko nak? hahaha

Ini memang kac said...

terkejottt aku tahu!

tujuhhariseminggu said...

ha3... sgt chummel soklan2 tuh... :)

Mr Swat said...

misss lolly memang dah expert kot bende nih... mentang2x dah baca buku nih.... swat pon x baca buku nih g,,, huhuhhhuhu....

nak jadik doc tuan ekkk......kang

ramai lak pesakit dtg.... huhuhuhu

nawal said...

bwh umor.. tpi terbace lak..

saYe miEyra said...

alamak..ta volleyy bace!
camane nik
da terbaca da ponn
kena padam history nih
nanti abh cek
MUOHOHO

meo188 said...

apakah?

huhuhuhu :p

uNIqIKA said...

tak bc n3 ni...
lalala~

hisham said...

salam...wow!!...hehehe...i tertarik dgn teknik persetubuhan tu....hehe..u tau x?haha

redrum said...

err..cik lolly ya..
klu masih xfaham2 lagi..
jgan segan-segan email redrum tanya..ngn lolly xbrkira punya lah..huhu~

aNoZ said...

hahaha.. banyaknya komen. tajuk mmg menarik. soalan2 semua pun menarik. hahaha.. gudluck sis.. all the best.. masih x tahu kos kamu ape. haa

s y i e r a said...

oh oh .
ye , ira yg malu

psychopath said...

da khatam bace ye?

nak tanye ni....

hikhik.

NICK IRFAN said...

ER.. er... er... xthu nk komen ape? hahhaha ape2 pun gudluck...

zuanjoe said...

komen jgn x komen. laki yg bermasalah akn memoningkn wanita.
so wanita mmg patut tau. hehe

cikwanik said...

uiks... dak skola mn leh baca eh.. ayok

F I T said...

hi doktor sakit tuan a.k.a doc lolly yang suka menjerit..perghh entry bukan main lagi ek. lepas ni sure ramai pervert yang masuk blog ni haha :P

BTW anda telah ditagged..jika rajin sahaja hehe Tagged Anda

ChiLaBaey's said...

Omak aiii... Entry tak hingat donia ni.... bagus2 pengetahuan am.... :)

azizan4444 said...

da tahap wajib kahwin da ni...

AM SYA said...

erkk~~

terkedu jup~

*blushing*

Ariff Shah said...

belajar medic ke?

Pocket said...

Doktor Lolly,
sila belajar betul betul n ajar kami disini:D
buleh jgak dpt tips tips baru hehehe:)
terutama nya dlm method method tu:D
heheh

kodok hijau the ghost writer said...

hahahahahahahahaha... no komen

ayie said...

dah nla sekrg musam panas....
ltk lak entri2 panas..
bertamnbah lg panas...hoh...

p/s:ek..mana nak dapat buku ni...

Hazzy Ishak said...

sape lah pesakit pertama doc lolly tu ye...

Mr feckry said...

aku aku dah mesej ur abah, balik siap le..

~fakta dan auta c setan~ said...

hahahha! gile gatai dak ni kuang kuang kuang. nt jgn sesegan email kt aku ko nye presentation. aku mau juge!!!!

~fakta dan auta c setan~ said...

hahahha! gile gatai dak ni kuang kuang kuang. nt jgn sesegan email kt aku ko nye presentation. aku mau juge!!!!

Jard The Great said...

erkk!

syahira ariff said...

doc lolly~!!hehehe
beshnyer kejer tue
hak hak hak *teruja jugak!
agak memerlukan keberanian yg tinggi utk profession tue
syabas cik lolly walaupun sis belom kawen
ahakks!!

||| PöJìé PööH ||| said...

Aiyoooolahhh
**fengsan

farhana said...

Mesti malu gle nk present nanti :P

cik EPAL said...

segan pulak rasa :D

embun d tengah malam said...

conrat mu

NICK IRFAN said...

mcm mne ujian soalan ni akak jwb ok ker? hehehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

0ke je. l0lly jawab terbaikkkkkkkk punye :P

semua budak dalam kelas pengsannnn laju2 KEHKEHKEH :d

Darkbatman said...

tengok tajuk cam best.. pastu buka jer en3 panas2.. my mouth cant stop from keep smiling.ahahaha.. adoi. sure sume meleleh air liur nt biler tengok miss lolly present..ahaha..

Kyuubi_85 said...

doktor lolly!! tolong aku ada mslh kshtn... hahaha

adeh, dpt tajuk yg best lak dia.. :D

ZE said...

Doc lolly tuuuuuuuuuuuuuuuutttttt(sensored)..=)

black_mel said...

sori2..lmbt komen post nie..biasa la..benda2 ni kurang alert skit..sbb sihat..hehe..

the HS said...

sis lolly, perasan atau tidak entry ni byk gle org comment :D you do a great job!hehe

hafizmd said...

Hehe..mmg ramai yg suke tajuk post cenggini..sape budak bawah umur, boleh tanyer Doc Lolly yer..yg atas umur tanye saye..hahaha...

para said...

opssss terklik pulak kat sini..lalalala

F I T said...

asyik lelaki je kena..tajuk 'WANITA dan SEKS' tak de ke? haha mesti ramai gila yang klik :P

Hadiah-Hadiah Terbaik Untuk Lelaki!

para said...

report kat abah...lalalala~

suria_reaL said...

uh..bikin pipi merah mau mem'present'kan asemen ni...huwahuwahuwa...;)

Anonymous said...

stimm rase bace entry ni