MALU BESAR weh oh tidakkk !

heyy. nak citer ke tak nak nak citer ke tak nak?
malulah aii. auw.

pagi semalam time mamai2 baru bangun tido pergilah kaunter kunci hostel nak ambik kunci bilik dengan kawan.


L: abang nak SIGN IN! *confident gila-gila.
A: kau nak sign in ape?
L: erm bilik.
A: kau nak sign bilik. pergilah ambik pen sign bilik kau.
L: *nape pulak nak gurau2 nih hei tak suka betullah*
A: kau cakap betul2. kau nak sign ape? banyak dokumen yg nak kena sign ni kau nak dokumen mane? meh tunjuk kat aku.
L: erk *kelip-kelip mata konon blurlah kot*
M: eh bukan sign in NAK CHECK IN lah !
A: oh cakap lah nak check in bilik ni kau cakap sign in manelah aku tahu kau nak sign apeeeeeee.
L: *pengsan*

omaigosh. nape aku boleh salah sebut nih hei maluuuuuuu gila wei kawan aku pun satu senyap je time aku salah sebut. korang cepat salahkan kawan aku jugak huhuhu! yelah kan sebelum sampai kat kaunter kunci tu kitorang bincang pasal sign in facebook myspace semua tu sampaikan bilik pun aku nak sign in. oh hell hell hell. mencik aii tau.

habislah mesti abang tu panggil aku AKAK SIGN IN nanti oh tak suka tak suka tak suka dahlah hari tu dia dah panggil aku AKAK POS LAJU. kalau jumpa abang tu kat mane2 saje mesti dia tegur * akak pos laju sihat? * cishhh bedebah betul panggg disitu!

L: abang nak pos laju!
A: kau nak pos laju kau pergi pejabat pos lah.
L: eh eh bukan. nak barang pos laju hik hik hik.
A: cakaplah nak barangan pos. kat sini takda peti pos cik kak oi.

SEE! jahanam kan mulut dia. ada terasa nak cili ke huhuhu!

oh mulai hari ini eh tak tak mulai saat ini aku dah berazam tak nak pergi kaunter kunci lagi pastu tak nak jumpa dengan abang tu dah kalau terjumpa jugak aii nak sorok muka aii kat bawah meja tak pun nak pakai topeng sailormoon paling tidak2 pun nak jalan tunduk2 macam perempuan melayu terakhir gitu auw auw sebab tak nak bagi abang tu cam muka aku oh malu weh tolong tolong tolong!

tapi aku pun pelik bila jumpa abang tu je kan asyik tersasul perkataan aku ni ha. tandanya ape eh? jatuh cinta buat kali ke 13 kah? oh tidakkkkk! *pengsan.


SIGN IN?
uhhh S.E.N.G.A.L !


salam sayang,

92 FAHRIN AHMAD:

Armyrule said...

miss...nak sign in...huhuuhu

shasha bee said...

haha ! kelakar btol..mesti miss lolly dah gian dgn fb ngn ms nih kan kan? hehehe..

Aus said...

hahaahhak..
nasib kau la lolly..hahaha..
ceh . aku sign in utk comment ni..
hahaha

mysara newrie said...

Haha. Sumpah gelak bila baca entry Kak Lolly ~ Haha

touyakaruma said...

Muahahahaha habis laa ko Lolly mesti kena kutuk kaw - kaw lepas nie.

merahitujambu said...

nk sign in gak..kak nk sign..huhuhu

ahahahah..mcm2 laa kamo ni cik lolly

aduka said...

sungguh menyerlah keSENGALan mu ituuuuuu..
hahaha..
=P

hanna said...

confident tu yg x tahan.
nyahahaha~

FarhanaDr said...

Kau giler blog lolly.. Dush2.. Jatuh cinta ke 13???? Apakah.. Kesian joe kat curang kat dia.. Budi lagi kesian kot.. Hahaha..

Budak Pipi Tembam said...

hahaha...redha jer la...keh3...

zool said...

mesti abang tu macho cam Fahrin Ahmad ek.. Tu yang tersilap ek.. Lain kali kalau silap buat2 la hilang ingatan.. tak pun buat2 pengsan..

en.alierostam said...

hahahahahahahahahahaha
itu sahaja...tenkiu....

E.d.Y said...

pengaruh laman sosial...hehe..

sugar2 kapas strawberry said...

adoi miss lolly...bila bc terpk gak..npe sign in..bkn ke check in..hahaha ;)

hisham said...

salam,,,jatuh cinta la tu kut....hahahha

e p i x ____ said...

hahaa :P
boleh plak gitu.
pastu ckp abg tu main2 plak tu.miahahaa

e p i x ____ said...

hahaa :P
boleh plak gitu.
pastu ckp abg tu main2 plak tu.miahahaa

fanadz said...

hahaha.klakarla lolly..pasni gi memane spare mask ke, spek itam ke..bole pakai bile terjumpe ngn abg kaunter itu.ok tak idea i?hehaha.

Hizami Li said...

ahha.
lolly, ley r sign jd duta pos laju.
camtu?
;D

nabil said...

akak,biase la tue...
hehehe... :)

mamai2 memang la cmtu...
nasib tak sign out..
hehehe

dearist anys said...

sign in plz.
wakaka.

funny la miss lolly nie.

nina said...

ekekeke lolly..pasni tulis kaunter abang tu sebagai temoat yang mesti dijauhi ek..ekeke..
p/s: dia ensem macam fahrin ahmad ke yang? ekeke..

AcanCapik said...

mesti ada rasa nak nyorok dalam poket kan? huhu...

AM SYA said...

hahaha!!

sign in bilek~

gler klaka kot!! XD

tringat membe i wat presentation dier sebot "software ngan hardware"

pdahal nk sebot "softcopy ngn hardcopy"

ngehehehe~~

Farahin Rosli said...

alahai kak lolly.....
nseb bek tak, abg...abg..nak saiinnnn....HAK3

* mEsSy * said...

cik loly.. i nak sign in gaks..

:P

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..boleh x nak sign in kat comment nih??

kui3..lawak la cik lolly ni..smpai tersasul2..ensem bergaya kah abg itu??

tanpanama said...

se













































ngal

cik bunbun said...

hakhakk.

oke, kawan miss lolly yang salah.

hehe.

Wanie-san said...

lolly!!ai nak sign out la plak...bleh???ekekeke

syg abg itu,,pandai dia knekan ko!haha

Ain Butterscoth said...

huhuhuhu

ayie said...

sian kawan miss lolly...dia lak diperslahkan..tu la mamai lg....
lain kali mamai tu mintak la ais kacang ke...karipap ker..kan best

saypOOL rafhtello said...

bilik aku je yg bole sign in..haha

hanna said...

tq lolly singgah n komen my blog
huw~
i do folow u.(^.^)

Ah Fatt said...

bertuah abang tu dapat gurau2 dengan ko

haha

ChiLaBaey's said...

Alamak, terlajak perahu boleh diundur2kan, kalau terlajak kata, Cik Lolly yang kelu nak berkata.... :)

uNIqIKA said...

ni sbb suka sign in blogspot la ni..
sign in.. sign in..
jap lg, gi kfc, kalo nk bungkus, ckp take away ek, jgn ckp take over plak..
huhuhu.. dh ade pglmn!!

ain nia said...

SIGN IN cni ye..hahaha ;P

deus X machina said...

dah boleh join persatuan salah cakap ni
erk888

aieOreo said...

kekeliruan alam nyata dan maya..
boleh jadi parah nih..he

redrum said...

malu jgn x malu lolly..
redrum sokg abg tu..ahaks~

maisyara Pot! Pot! said...

agagaga.. msti segan giler.. tutup muke mcm redrum tu.. xD

SyaZa SyaFeeQaH said...

ha~
kelakar la kak lolly nie~

nand nasyari said...

nnti jgn lupe sign out ea ~ 'check out' hak3 :P

TeRJaH said...

awat luly tak ckp jek "Abg, nak SAIN"
(smbil tarik sket bahu tu).
ahaks..larikkkk...!!!!

Sharinginfoz said...

he he sign jangan tak sign.. sekali sekala tersilap tak apa le.. malu besar kan....

RM952 sekarang or RM1,000 tahun depan????

Apasal suka marah??

nurmy said...

hahhaha chumell jer sys lolly neyh!
ngee pasni sign out plk yer..

luvly mya said...

haha..abang tu pun sengal..buat2 xpaahm..keh3

AtieAbid said...

abg tu pun mesti suka bila dapat kenakan miss lolly kan..hahah..

syahira ariff said...

seb baik miss lolly x cakap
abg,nk login bilik
wakakakkaa

kan dah malu tue

~fakta dan auta c setan~ said...

hish apela samdol sngt ko ni miss lolly. wat malu kaum lolly je

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

kesengalan sedang berlaku tuh...hehe

Missc0mot said...

comel je.. hihi ^.^

nawal said...

btol2.. kwn tu yg salah!

hahah!

Mr feckry said...

jatuh cinta lagi..? mane borang sign in?

PinQib said...

tula pasai..
sign in tu
bukk web
hahah..
addict apa miss lolly ni.
asek amin tenet agaknye

syuhaida abul said...

miss lolly 2 tnde nye suda jat0h chenta...ahaaa....bang sing nk in...ha3

tujuhhariseminggu said...

hu3... miss lolly aka akak sign in... chummel gaks..

Ms.Independant said...

HAHA
comel je cik lolly ni!
abg tu pon saje nk ngusik tuh!

;)

kodok hijau the ghost writer said...

walaupun dirimu ku sayangi .. tapi kodok bleh buat ni jer..


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

cLoud9 said...

hahhaa klaka ler..sign in..sep bek xckp log in ..hhahahaa

cybernetic88 said...

beb!. nk sign in!. confident thp gila ni. hahaha =P. tnda ske la tu. muahaha.

BezBuddy said...

haha...lawak gle lolly ni...tula msti igt nk sign in blog je ni...hhehehe

toblerone said...

hoho..ley lak org 2 pon g melayan..sabo j la..tp mmg lwk la dear..kih3

::aMaD:: said...

lolly mmg mcm tu.
org check in, die sign in.
terbaek lah!
gege bena demo neh =p

d i D a_LittLeBaby said...

khakhakakhakhak!!! yang ko ni lawak arr....aduii boleh pulak...

full of love,keyna said...

hehehe.lawak la sys ni!:D

Melz said...

Wakakakakak...............gelak kat dia!

syit talehbelah

mel nak panggil akak post laju la..

Shafie said...

nak sign awk..heheh :DDDDD

joegrimjow said...

ahaks
besar kemaluan
hehe

cik lolly
xtuka lgi link kat tepi tuuu
sign in cepat

iklan skit
;)
jom teka disini dan menang sehingga 10 pound!

cik EPAL said...

nak saiiinnnn boleh?? :D

NICK IRFAN said...

hahahaha klalar la akak ni ade lak sign in?? adoiyai.... klu sy jd abg tu mmg gelak sakan la... ape2 pun jgn tersilap lagi? hehee

FaTiN said...

miss lolly tolong sign autograph utk aii boleh?

ezany said...

adeii.. klakar la lolly ni.. ahaha..

embun d tengah malam said...

lawak gila u ni

zulhilmi bdk blur said...

camne nk bwk pg paris ni..
hihi

Kyuubi_85 said...

akak nak sign in ke bilik ke? hahaha..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

HAKHAKHAK...gelak guling2!~ =D

::cdot the dot:: said...

oooooo...slalu check in ye...oopssssssssss

admin said...

eh hostel pun bleh cakap check in eh? dah macam hotel.. ke aku salah baca?

leEya said...

hehe,,sign in ek?hehe..

farhana said...

hhaha..klaka je...
ni akibat internet la ni..
sgala bagai kena sign in :P

saYe miEyra said...

teDiam.
tak tak tahu nak ckp pe.
MUAHOHO.fullstop!

laila said...

alaa abg tu pun saja nak ngada2 kan
haha

aNiS tHe BumbleBee said...

kih! kih! kih! hye adik sign in....opppsss! hahahhaa!

amie said...

wakakakak!!!
ok itu je mampu..
muahahha

zaizax said...

itula,slalu sgt guna pasword ..smpei nak applied sign in dgn check in pon nak tuko

meo188 said...

hahahahha... kelakarlah my cik lolly

KaiZeN SHiNoBi said...

hik hik hik....

sumpah kelakar gile...

wakaakkaka....

kak sign in @ kak pos laju...

weng2 :P

cikwanik said...

abang abang sume nye sengal sengal belaka lah

sarahN said...

sys lolly!!!!!

sungguh kagummmm ngan akak taw! banyak gilerrrrr komen2 yg sys dapat.
bukan 1 n3 je, tp semua entri!!! congratz!
aper rahsia sys dapat komen banyak2 camtu yea? tamo kongsi kew sys?

p/s: baru je jumper blog sys. insyaAllah saye akan terus folow blog nih! muax!

para said...

ramainya org komen...nk komen ape tadi ni..ayyaaa dah lupa..baca komen org byk sgt..