ada apa dengan KOMEN ?




so, PERLU KE AII BAGI TIPS NI? *malulah.


kalau nak ecece oke aii akan kongsi tapi next-next entrilah MIAHAHAHA. ape ingat senang ke nak bagi tips yg hebat. erk masalahnya hebat sangat ke lalalala *keturunan perasan sila paham. dahlah bab2 tips ni aii cam aishooo memang grrr tak reti.

makanya sila ajukan sebarang pendapat diruangan komen. kotak komen masih terbuka untuk semua oke? haaaa ni pun satu tips gak. tips paksa orang suruh komen KAHKAHKAH. *keji.

so korang tak paham2 lagi. komenlah sekarang wakakaka.

p/s: terima kasih sayang. akhirnya segala persoalan terbongkar jua wewiittt i love u *tetibe.


salam sayang,


90 FAHRIN AHMAD:

aduka said...

mekap tebal2 bagi muka cantik.. snap.. tempek kat blog.. buat announcement: "i masih single!" - kebanyakan ppuan mmg sswai sgt2..

wakakakakaka~!!!!

sbnrnye x pnting pn komen tbyk ke apa.. yg pnting, KERJASAMA!

wakakakakakaa~!!!

sengal..

Aus MeLankoLik said...

terima kasih lolly .

hahahak .

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aduka:

giloooooooooooo pe cadangan camtu.

hahahahaha!


*aus:

kau ni pesal lak nak berterima kasih nih ?

Sharinginfoz said...

bagi jangan tak bagi.... tapi pilih2 le...

BeaN MorENo said...

terima kasih sayangku lolly

Aus MeLankoLik said...

saje je..
kau terima jela..
hahaha

sharamli said...

bl0g sy xpenah ad 0rg k0men..
aphal ntah..cis.

Aiza said...

okeokeoke..

komennnnnn..

p/s: dah komen kan?? huahahau

luvly mya said...

uh..tertunggu2 gak tips tue..hik3..

ni komen sebab kene pakse*wink2=)

LuVidA^^ said...

ade ke tips ek? hehe... ;)

sI tEDI said...

cop!!! i dah komen!!

para said...

test..test....cubaan pertama

AM SYA said...

i pon antara yg terkomen!haha~

xtaulah..1st time bc n3 u tros nk tgl komen!hehe

joegrimjow said...

ku nye blog da smkin kurang org komen
huhu

ajarku sifuuu

pak long said...

salam buat tuan umah..
entri dan tips sempoi....
komen jangan tak komen...ala mak dah terkomen....hehehehe

E.d.Y said...

tipsnye..kene mandi bunga tujuh hari tujuh malam..haha

~aSFaLiZa~ said...

dah komen gak. sila balas komen

cik bunbun said...

kalau tak kena paksa pun bunbun komen jugakk. ahahahaha.

sbb bunbun pon sayang miss lolly!~

ahaks ahakss:P

Melz said...

NAK TIPS LOLLY OH MELLOLLYYYYY KU MUAH KIRI MUAH KANAN MIAHAHAHA

syuhaida abul said...

ha3....sila cepat2 beri tips..ekeke.....berat0r neyh org tggu nak dapat tips...al0l0...

velasrizal said...

aku pong xdpt komeng sebyk ni.. jeles r.. hahaha

enyheartsdiamond said...

taktau nk ckp apa..
miss lolly kan ramai follower..

amie said...

cik lolly,,
terime kasih jugak..
i malu je nak jwb sgale persoalan iteww..
muahhahaa

zool said...

nak bagi pendapat apa ye?? Tak tau la.. tak pandai...
kira pendapatan tau le..

. ieqa . said...

miss lolly feymes, bnyk laa komen. kn kn kn? hee

nina said...

lolly...
apsal tetiba ada pesanan tuk sayang lak tu?
lalalala........

enjelinajolipit said...

tips gua mudah saja. doa banyak2.

bellar0ssa said...

hehe haah bape ek lolly.page ko mcm pisang goreng panas..yummy sedapnye.lol.

Kaito said...

entah...tak tau lak nak komen kat cik lolly ni....tak disedari telah terkomen pula...wakaka =)

Pocket said...

peh, yang ni pocket tak leh nak komen manyak, memandangkan dirisndiri pun tak der komen sangat hahah:D

suruh jer orang komen tak leh ?

:D

Wanie-san said...

tips nya...
sila lah menjadi gedik bagai di dalam blog anda!
wakakaka

TeRRoRRiZZ said...

doa banyak2...
semoge makbul doa nak dapat komen banyak......
huahahahahah

uNIqIKA said...

nah..
sy KOMEN ni..
hehehe=p

ciK LyndaWawa igUana said...

saya pun mahu komen jugak ah...hehe

redrum said...

smua pndpt diats..
sama ngn pndpt redrum.. :D

kaChaNG_dEwa said...

waaaa..nak mengomen gak la kat sini.miahaha..

rathiqah azmira rosli said...

hahahahaha



i komen gelak

sweet tak?

:p

Mr feckry said...

ayo..pasal komen..komen je la..ape susah

Mimiey said...

Eh? ya btul la awk dpat byk komen. hehe byk pminat :)) haha :)
okey, pasnie komen2 my post in my blog also k. Haha =)

sayuri said...

sys lolly chantek chumell++
sy jd pengkumen ke 35!
hahah nice blog, ayat sempoi jer..
tambah plak tuan pnye blog neyh chantek, ramai yg kumen2!!
hohoho

s y i e r a said...

hukhuk ,
sempoi je sys .
[sengih kambeng]

~fakta dan auta c setan~ said...

wlopon ko keji dan gediks tp i lap u!! hahahahha!

wei aku syak reader2 skg mmg suka klo bace netry2 yg gediks2 cmni sbb buleh gediks bersame2. cam aku la. eeee gediksnye aku sejak aher2 ni

kodok hijau the ghost writer said...

sebab awak cun ..tu yang bayan komen

Hazzy Ishak said...

nak tumpang sekaki

dearist anys said...

hehe.
dh femes la tuh miss lolly.

tujuhhariseminggu said...

rasa2nya sebab miss lolly rajim kumen org, org pun rajin la kumen balik kan... x gitu... :)

hafizmd said...

Tektik pakse org bg komen ni yg tak bleh tahan nie..adehh..

p/s - kalau kite rajin p blog org, rajin2kanlah tulis komen..tp jgn merepek sudaa..

oranglidi said...

komen dan reply komen .. mana lagi penting?









[kalau x de orang komen, camna nak reply komen kan? tapi kalau dah komen, orang x reply. camna?]





dari,
=insan buntu=

jaa sweets said...

HURM.....memang best klu tengok ramai orang komen entri kte kn.....
so tggu ape lg..pi la komen entri sy..hahahahaaha~

i just sign the guest book...weeee;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ini komen
.sekian! ;p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*orang lidi:


wah terkesima gua!







haa ni gua dah balas komen lu. weks !

black_mel said...

hahaha....blogger paling popular kat geng blogger mesti la banyak komen...dh la owner blog ni cute miut...mcm kucen..mesti la ramai suka..ditambah dengan sikap peramah..ceh..puji banyak dah nie.hehehe..

ezany said...

tukar satu perkataan jer kat tajuk entri dah boleh jadi lucah ni.. haha..

sugar2 kapas strawberry said...

rjin komen blog org..org komen la blog kita..cmtu la kot...
hihi ;)

AtieAbid said...

i will folo u....
nyanyi mcm lagu digi tu ek...
hhehehe...

saypOOL rafhtello said...

komen pembakar semangat utk berblogging...

ismishahril said...

haha. kagum2! =D

lieya orange M.I. said...

...dulu kenal blog ni, komen dah banyak dah...sekarang dah lama kenal blog ni, haruslah komen tambah banyak..=D

aieOreo said...

sebab link comment tu untuk org tggalkan comment..
nak wat cemane..
XD

✿Lovillea✿ said...

tu lah...
jeles taw nengok ramai kawan2 kt sini...
ermmmm meti 24 jam ngadap blog je kan.. hehhehhe...

oranglidi said...

woi!! jentik kang!!

SuRayA^i. said...

phewittt~~
kembang semangkuk la tu kan org puji? XD

Ms.Independant said...

sbab sume org syg miss lolly!
huhu

;)

nmmy84 said...

lolly kan comey...pastu entri memang rock je.haha.tu yang gelak guling2 tu.

embun d tengah malam said...

sbb u peramah dengan dunia cyber maybe

psychopath said...

ajak la reraqmai komen blog dye yuk !

cybernetic88 said...

xthu asl komen bnyk sngt sini. cik adik sini mnis kowt. erk. hahhaha =P

DaHLia said...

lolly ada aura mcm mawi..hahaha

Nurul Hidayah Bt Jamal said...

apa tips nya miss lolly. thanks sbb sanggup be my follower :)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

sebab lolly tantik...hehe... cuba kalau aku encem ...sure banyak gila komen...haha..

avid gunner said...

entoh ler...penulisan berkualiti aku rasa...

Monkey D Luffy said...

aku sokong aduka!

FaTiN said...

komen komen ^^

sbb lolly suruh komen

hahaha !

ChiLaBaey's said...

Nak juga tau ni... Kagum giler dengan lolly... :)

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

nak dapat byk komen :

1. entri mesti best
2. rajin komen blog orang lain jugak
3. blog walking
4. ucap mekacih kepada mereka yg komen blog kita

ok x macam ni ?

NICK IRFAN said...

ape2 pun blog akak lolly mmg always the best!!!! always in my heart!!!! aiseh! haha

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

jawab lol jangan tak jawab...semua tengah menunggu tips dari mu... :-p

nurayunni said...

tggu dil lolly's jwb dlu lar..
bg lar tip whai cik lolly's yg cantek...huhu

noor afzan said...

petuanya sayatahu dan saya nampak pada misslolly...

kalau nak dapat komen , follower banyak kena friendly macam misslolly..
betul tak?


tapi, sebab misslolly comelpun ada gak =)

ZACK ENTRY said...

kene rajin kn lolly?=P

q-nizam said...

sy pon agak pelik... :)

Kasawari said...

yelah share ler skit.. he he

hisham said...

salam...sori lame x jenguk blog ni...tenet i ade problem...sori lagi skali...tk cre (out of topic)

Hana's Love Nest said...

sebab...cik loly kiut then peramah..walaupun otai, tak sombong!! I LIKE!! ini pengakuan jujur!!! hehe

Hana's Love Nest said...

sebab...cik loly kiut then peramah..walaupun otai, tak sombong!! I LIKE!! ini pengakuan jujur!!! hehe

ardinihumaira said...

wowww... betulla komen berduyun2. dni tambah satooOoo hehe

* mEsSy * said...

wewit!! nak saign.. ngeee..

:P

para said...

tambah satu lagi....dah tak ingat n3 ni citer bab ape...toingg

Frodo Baggins said...

kesimpulannya ...

wa tumpang komen hencik lidi jer ..

ngahahhahaha


>>____<<

Frodo Baggins said...

90th!!!


>>____<<