pengalaman pertama MENGORAT lelaki !

*erk malulah aku nak citer tapi tajuk dah tulis tu ha boleh backspace balik tak? lalalalala.

mase aku form 1 lah kan aku ade minat sorang laki ni. takdelah hensem sangat pun bijak pun suam2 kuku je holloh holloh hollohhh sempat lagi kutuk orang kan nasiblah nyah oi hahaha! tapi die selalu main batu serembat dengan aku tu yg boleh terpikat kot wakakaka. pastu die pernah selamatkan aku dari gangster2 kat sekolah biasalah aii kan pujaan ramai makanya gangster pun turut terpuja dengan aii ni ha *ewah perasan tak habis2 kan padahal malas aku nak citer MIAHAHAHA. skip cepat citer tadi hahaha!

pastu entah camane aku boleh TERLUAH PERASAAN kat mamat tu malu aii tau maluuuuu.

*erm dah ramai kawan2 kita bercinta kita dua tak nak cuba ke awak?*

MIAHAHAHAHA sila gelakkan aku cepat weh tak sangka ayat tu terkeluar dari mulut aku dulu. korang kan kenal aku ni camane terkenal dengan sifat pemalu dan sopan santun makanya tak logik kot ayat2 camtu terkeluar dari mulut aii ni uhh syaitanirrojim mana yg berjaya menghasut aii untuk mengeluarkan perkataan camtu hei tak suka betullah sila salahkan syaitan cepat huhuhu!

dan yg penting mamat tu terus zasss aku

*ha biar betul awak? saya tak sukalah nak kapel2 dengan pompuan pendek macam awak ni nak main zeropoint pun asyik tak lepas je dahlah hidung kemek macam orang kemboja. saya suka pompuan yg kuat olahraga kaki panjang macam si teeetttttttt tu* masalahnya perlu ke siap bagi contoh pompuan yg die minat tu huh tak kuasa aii mentang2lah pompuan tu shantek dari aii kan sengajalah tu nak bagi aii jeles huh huh tak suka betullah kejiiiiiiiii!

aku pun terus balassssslah ape lagi maruah weh perlulah dipertahankan.

*alaaahh kalau awak taknak pun takpe saya tak kisahlah orang macam awak ni. saya bukan ape keshian tengok awak takut takde pompuan jatuh hati je tak ke awak membujang sampai tua nanti? setakat muka kelat macam awak ni kat pasar malam pun boleh dapatlah. lagipun taste saya yg sebenarnya orang bijak pandai setakat awak yg selalu dapat nombor corot dalam kelas hei saya tak heranlah. dahlah perasan hensem padahal jerawat penuh satu muka tu tak kira bulu kaki panjang sedepa siap kerinting-kerinting lagi eiii gelilah*

erk* hahahaha! korang jangan ingat aku ni baik sangat sekali aku tercelupar memang ternganga orang wakakakaka! seronoks maks ni ha bersikap keji camtu bila lagi nak kutuk mamat tu depan2 kan MIAHAHAHA biar sedar diri sikit huh aii dont care lah pergi mamti lebih baik ade hati cakap aku pendek? *huh ayat orang tak laku sila paham.

setakat dari hari tu aii dah TRAUMA nak mengorat lelaki dah. biar lelaki je yg mengorat aku wah boleh gitu? MIAHAHAHA ada terasa nak lempang ke? hik hik hik. masalahnya lolly kau tu laku sangat ke lalalalarikssssssssss. toink toink toink.


salam sayang,

115 FAHRIN AHMAD:

Aiza said...

hahahahaha.. jaat mulut dia.. kata cs pendek.. hikhik..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aiza:

mengapa dikau begitu pantas meng0men ?

apa rahsianya ? sis baru publish 5 minit tau.

skng aii dah tinggi 0ke ? harap maklum. *sambil jalan ala2 m0del gitu*

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

owh gatal yer cik lol kiter kecik2 :-p

Aus MeLankoLik said...

lolly , aku ngn kau pun boleh gak kalau nak cuba..
hahahak.

cik bunbun said...

ohoiii.. naseb baek bunbun pemalu dulu..

tapi skg dah perangai mcm miss lolly dulu. wakakakaka.

jgn percaya. :P

aieOreo said...

erk..tibe2 takut nak ngayat miss lolly..
ngeeeeee :P

anatayuni said...

boley try ni..hehehe...apa lah sis ni..;p nakal..

ZACK ENTRY said...

lolly, try ngorat ZE boleh??=P

joegrimjow said...

adakah ini untuk disuruh ku mengorat kamo?
hehe

UXOP said...

Ehh.ehh ehhhh...dulu hidung adeqqu ni kemek ke??..ahhaa..

tp respect jugak sbb berani derek to the point gtau kat superhero tu ek

. ieqa . said...

ahahaha.
berani gile sis luah perasaan kat laki tu.
kalo ieqa laa, dalam msg pn terketar² macam Parkinson dah nak btau 'i like you'. huahaha

noor afzan said...

haha..
gile berani lolly eh..
terkedu la die sampai ke sudah..

ada contact die lagi tak skang..?
kata first person yang u minat kan..
kuikui~

p/s : misslolly, kucin KAKA tu mmg sayang sangat sebab dia hilang bukan mati..

full of love,keyna said...

aha,klu i pn da trauma tau.ey,mulut xde insurans,sian sys,sys lawala!siyes ni ;D

mcjust.lol said...

hahaha~ jange rusim~ xlamo lg ado la tu rombongan meminang miss lolly~ =P

ismishahril said...

hahaha. lawak2. aku time kecik, pe mende kapel tu pun aku tak penah dengar. sejenis keropok kah kapel itu? =D

y@n@ M!B said...

ololo..tomeynya..huhuhu~

::aien:: said...

alah lolly ta pyah rsaw, ta lam lg da la org yg memikat gadis yg cnti molek, ayu, shopan bla bla bla nih.
kenangan mengorat mmg lawak klaw diingt igt. heee:)

FarhanaDr said...

Lebih baik kot ko ngurat aku jek lolly oiii.. Hahahaha.. ;p

Aiza said...

akk lolly.. keh2.. terfirst lak.. hihi.. xde rahsia pun.. sj jek.. masuk dashboard tu nmpk u hupdate blog 18 seconds ago.. trus klik baca2 n smpai bab klaka tu ur admire kata u pendek.. trus komen.. keh3..

enjelinajolipit said...

lu gelojoh sangat. terus direct ajak kapel, memang la laki tu sentap.

keiroro said...

haha.. tersenyum roro baca entri lolly ni.. hadeishhh.. jual mahal sgt laki tu erk.. kalau roro... haha...!

sugar2 kapas strawberry said...

hahahahahahahahahaha...
adoi miss lolly.. ;)

aduka said...

kahkahkah..! klaka.. aku sokong laki tu sbb sound camtu.. begitu chanteeekkk ayatnyee.. idong kemek cam vietnam??? hahaha.. guling2 ketawa..

=P

ciK LyndaWawa igUana said...

ade tak tips untuk mengorat lelaki...hehe

edda(",) said...

kahkah.. tp mcm best.. nak try gak la.. hahahahha...

*princess ayu* said...

KAHKAHKAH!!! mesti mamat tu nyesal skang kn? ade lam frenlist x? lalala.. :p

Armyrule said...

fulamak..citer dia..ok kot aku komen cenggini...hahaha...dari mula baca sampai abis...member aku ckp cam org gila sbb aku asyik sengih je...hahaha...lawak2

Shafie said...

kesian...hehe.
jom la ngorat2..kah2.
terus zass je ek :P

nina said...

muahaha..
cayalah lolly..memang bangga giler u buat macam tu..ekeke..

::cdot the dot:: said...

kalau la ko jd kwin ngan dia lolly, dah tentu2 anak ko pendek, bulu mata termasuk ngan rambut2 sekali kinting..tambah plak ngan bibir bak pauh dilayang ko tuh, sejibik mcm pelarian myanmar..

bom321 said...

I nak ngorat u, i sewious ni, muaah2 :D

khairolghani said...

haha..terbaik di situ..memang miss lolly ni pendek ke?

velasrizal said...

kenangan time cinta monyet mmg kelakau..at least de gak kenangan nak citer kat anak cucu nanti..

Hizami Li said...

alololo~
tak sempat nak bercinta dgn lelaki tu ek?
ahha.

sweet.farah.sweet said...

siap tau bulu kaki kerinting2 agi...
huhuhu

ayt bls blik mmg power!
farah like this.
lol.

=)

fndrocka said...

cIS..tak pandai mengorat langsung.

mengorat ni memerlukan kesabaran.ni terus melenting..huuu

tapi skrg mesti dah pndai kan?kan?

uNIqIKA said...

trauma nk ngorat lelaki??
ngorat jer pompuan...
hak99....

en.alierostam said...

hahahahahahahahahahahahaa
x leh blah
memilih....cett
.........pewit2..ngorat lolly..hehe

~kuyam~ said...

hahaha..lolly2..ini memang lawak okeh!kah3
pcubaan yg brani
nk pnjam ayt awk td boleh?
*erm dah ramai kawan2 kita bercinta kita dua tak nak cuba ke awak?*
haha :DDD

zool said...

Ganasnya..
Takkan takde citer lagi??
Mesti sekarang dia menyesal kan sebab lolly dah jadi pujaan ramai...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

EH HELLO.

SEKARANG AII DAH TINGGI OKE.

SANGAT MARAH BILA DIKATAKAN PENDEK!

TINGGI AII 164CM SECARA TAK RASMI.

SECARA RASMI TINGGI LAGI KOT.

AHAHAHAHA !


MAMAT TU YG BOOTAAAAAAAAAAAA DULU KEH KEH KEH xd

psychopath said...

ape ni mengorat2 time sekolah. mesti baligh cepat ni.

meo188 said...

hahahahaha....

kelakar2...

tp skrg mesti cik lolly terer mengoratkan... oh yeah!

aNoZ said...

hahaha.. i like this story.. aduhh, kelakar2. x ley tahan la. hehe.. so, skang single lg x? boleh la cuba2. =PP

mysara newrie said...

Haha. Nak tiru jugaklah ayat kak lolly tue ~ haha

KaiZeN SHiNoBi said...

suma itu kenangan... ngeh3

tapi form 1 ko dah ngorat lelaki?

waa...

confirm ko berani... aq tabik spring kat ko..

hoho

SuRayA^i. said...

adoyai apsl menusuk kalbu sgt jwpn laki tu??
nseb bek tym tu die x baligh lagi kot -__-"

Arra JaSmY said...

Hahaha..tu lah cik lolly,len kali tunggu besaq dulu.haiish.kuang3.ahaks

para said...

hehehe tak sempat baca abis lagi dah tergelak...hehehee sambung nanti pulak..heheehe pnt ketawa

zulhilmi bdk blur said...

apsal tak ngorat sy pon..
hihi

Pocket said...

sunggoh kurang hajar dia membandingkan anda ngan awek pilihan nya dihadapan khalayar ramai>:(

bagi tau sapa dia,
bagi pocket gi 'pendek' kan dia skali!! hehehehe:) iyer iyer jer pocket kan..

E.d.Y said...

haha..kesian..

xpernah mengurat..asyik org ngurat je..hahaha

meo188 said...

lolly....

saypOOL rafhtello said...

try la ckp kat aku plak...

eliana said...

hi miss, boleh jg pengalaman nya,,

ardinihumaira said...

hikhik... dni pon ado gak pengalaman mengorat :p

syue said...

wakakakaka.seb baik laki tu tk bijak bestari sgt, klu tk, tkde modal nk ckp ape utk menyelamatkan diri =DD mcm fahrin, bru ade kelas kn cik lolly. hehehe.

wakakakaka, pendek ek dulu2? kelakarrrr. *ewahh, ckp org, pdhl kite pn same pendek XDD

Encik aMin said...

Hahahar... mmg klakar.. smpi terasa nk ngorat cik lolly plak,huhu... :p

hentakbelipat said...

hahahaha...memang terbaik...smpai trauma ea...mae aku ngorat plak nk

saYe miEyra said...

huh!!amek kaw!!
bulu krinteng
kutuk org konon..
kan da kena kutuk balik
for sure muka berubah mcm beruk hilang bulu HAHA

enyheartsdiamond said...

siot la laki tu!!!hahahaha!

avid gunner said...

tergelak2 aku baca. bagi aku xde salahnya pompuan nak ngorat. bold. nampak skit distinctive quality daripada pompuan lain..hehe..

ツhʋƨиα ツ said...

haha nape rasa tak percaya sis akan berkata begitu ? lalalaal :P

ohoiii shangat sweeet sis mengaku jee dekat llaki tu. patut tak usna ikot ? kehkeh masalah nya cite nie betul ke sis lolly miahaha tak caye lah tapi buat buat caye lah :P

tak caye part laki tuh balass kalimat cinta sis lolly auww auww

embun d tengah malam said...

jaat gak mulut laki tu..cintakan nikmat tuhan..hahahha.

deus X machina said...

so skang leh ngorat tak ni???
erk888

dearist anys said...

haha.
biar la org laki ngorat cik lolly.

black_mel said...

hahaha....rugi la laki tu..sekarang punya cute+blogger terhebat kat malaysia..

FaTiN said...

bagus lolly, org mulut laser macam tu mmg kena balas laser jugak

LASER+LASER=LASER KUASA KUDA

^^

NICK IRFAN said...

eh! dia kata mcm tu kat akak? fuh! kalau sy la ade situ jgk masak laki tu sy kerjakan muka akak lolly yg gorgeous ni dia kata mcm tu!!! nguk pnye bdk! klu sy la akak kata mcm tu trus sy kata "i Do" heheh eh! bg sy pmpuan yg pendek la comel!!!!!! ops!!! alamak terlebh sudaaa...

Monkey D Luffy said...

haha
padan muka ko sampai trauma

kembara sikertas kosong said...

u make me smile la sis

:)

tenz

cybernetic88 said...

zass. pedasnye mulut dua2 ekor ni ha. hahaha. ok la tunggu la laki mane2 ngorat hang ye. hee. kng dh ade, story2 la beb =P

redrum said...

yakk..!
ruponyo lolly nih gelenya jak budok lg deh.. :)

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

xpe cik lolly...
org pendek comey pe??
hukssss~

nursarah said...

now lolly tinggi dan cun! takdenye laki nak tolak kalau lolly ngorat. ekekeke!

zack zukhairi said...

hehe. comel comel... tapi dalam kes ni, ang kalah sebab ang yang tekel die dulu. tak malu! :p

et said...

ohohoho..berani sungguh..ngeee..xpe, cik lolly chumel je neh..^^

* mEsSy * said...

ngeee.. terglak plak i ble bace.. agagagaggaga..

:P

ezany said...

masa tu sure lolly comot.. kah kah..

kodok hijau the ghost writer said...

kodok macam mana? kenapa tak ngurat :((

Mr feckry said...

mengorat best ke, atau dingorat best..?

Hazzy Ishak said...

gatainye die...hoho

farhana said...

Brani gile approach..
anda mmng hebat =P

Ms.Independant said...

rugi ler mamat tu tolak pinangan lolly mase tuh.
skang dh macam model gitu!

:)

AtieAbid said...

ui..berani aa lolly..cayalah..
tu sebab aku takut nak approach walaupun aku dah gila bayang..huhuhu..sebab takut kena reject..waaaa!!

NICK IRFAN said...

akak lolly kena tag!!! hehe

ayien said...

hehehe..best2 kc hentam sama dia..
;p erk?same lah i pon xsuke ngorat laki dan mmg xpenah pon..cinta dlm hati aje..huuu..sob3 ;(

syahira ariff said...

rugi laa dia melepaskn sis
sumpah rugi
hak hak hak
kalau tidak boleh sis lolly jalin bulu kaki mamat tue yg pnjang tue
mcm jalin rmbut
hak hak hak!

BeaN MorENo said...

uiks...die rejek cik lolly...kalau saya...saya ngorat cik lolly...hak3

Ery Farieha said...

hahahahahhaa
blh ingat tu ayat2 ngorat time skola
aduiii
kelaka laa cik lolly
aihhh
lawo cenggini mstla laku
hikhikhik

miszchocolate said...

lolly pendekk....betull ke neh!??

hahaha....
cwit memory..nant kalo jmpa mamat neh..lolly kna pki heel kasik tggi!ngee~

:P

para said...

banyaknya komen...nak tambah satu lagi ni..lalala

F I T said...

hi..nama saya fitri..saya ada keta BMW..boleh saya ngorat awak? hehehe

Cek Pertama Nuffnang Dah Sampai! Thanks Nuffnang Dan Encik Posmen!

suria_reaL said...

rugi nye mamat tu tolak miss lolly ni kn..bkn maen cantik lg adik kite ni...;)

rossoneri said...

syabassss :clap :clap...

lol..ala cek lolly time tu form 1 budak2 lagi kan...

Nurul Harun said...

hehehehe, selamber je ckp mcm tu, hahaha.. :p

Pert Doherty said...

respek siot.. haha

Lifesaver said...

comel je cik lolly waktu ngorat laki tu..hehehe

Anonymous said...

I have been browsing on-line more than three hours, yet I hardly ever found manual intervention-grabbing articles like yours.
This web site is definitely worth the cost
in my opinion. Personally, if all web owners and bloggers made
of the same quality of a good written content because you, online
could possibly be much more helpful than any other time.

Feel free to visit my web-site: webpage

Anonymous said...

It helped my Samsung ML-1210. Many thanks. I
was about to acquire a brand-new printer due to Windows 8.


Here is my web page ... goldmedalsupplements.com

Anonymous said...

Peculiar article, just what I needed.

Here is my web page ... Cat flap

Anonymous said...

We're a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site offered us with useful info to work on. You've done an impressive job and our whole
neighborhood will probably be thankful to you.

Also visit my website ... xerox phaser 8560 printer

Anonymous said...

Good article. I will be going through some of
these issues as well..

My page; xerox 8560 part numbers

Anonymous said...

You are welcome Patty. Many thanks for coming by and I hope you keep returning for even
more practical tips and tech information. And remember to inform your friends!


Visit my site; xerox phaser 8560 driver

Anonymous said...

Label time of year once again! I do them in word.
The original was effortless ... A couple of years ago.
Now that I've made deletions, it seems I can not just puttinged in another label & address in the erased (blank) place.
Whether I make use of tab, space, or ctrl tab, the arrow visits the following tag position. But not at the top line, to begin with a name. Why is that? Just what's the remedy?
Just what am I doing wrong? I considered merely developing
another label template. That appears a whole
lot of work vs a basic upgrade.
Thanx any person .
..:).

Here is my webpage - mariotedeschini.blog.kataweb.it

Anonymous said...

My Mistake: Limitcheck... STACK: / CIEBaseABC -dictionary-.

.. cam femmes nues elles sont toutes nues devant leur web cam
put votre plaisir.

Also visit my website: xerox phaser 8560 maintenance kit

Anonymous said...

You are splendid. I've been so frustrated.
Thanks, thank you, thanks.
Patty.

Feel free to surf to my site :: http://www.ieee-ucalgary.ca/wiki/StephanyN

Anonymous said...

beautiful necklace, following both on twitter and facebook x

Here is my webpage ... danon jewellery Uk

Anonymous said...

A fascinating discussion is worth comment. I believe that you ought
to publish more on this subject, it might not be a taboo matter but usually people don't discuss these subjects. To the next! Kind regards!!

My weblog: hultquist library

Anonymous said...

This is very interesting, You are a very skilled blogger.
I have joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post.
Also, I have shared your website in my social networks!


Here is my page - xerox 8560mfp\/d

Anonymous said...

It's genuinely very difficult in this full of activity life to listen news on TV, thus I just use internet for that reason, and obtain the latest information.

my page xerox 8560 error codes

Anonymous said...

I reallу loνe youг site.. Eхcellent colors & theme.
Dіԁ уou maκe this amazіng site
yourself? Please гeply bacκ аѕ І'm attempting to create my own personal website and want to learn where you got this from or what the theme is named. Appreciate it!

Also visit my page; create hotmail account

Anonymous said...

Pretty! This has been an extremely wonderful post. Thanks for providing this info.


My web site :: LG 42LS5600 LED TV

Anonymous said...

Hello! I could havе sworn I've been to this website before but after reading through some of the post I realized it's new
to me. Αnyhow, І'm definitely delighted I found it and I'll be booκmarking and checking back
frequently!

My blog post; sign up to google

Anonymous said...

Satisfy sir, send me the vedio clip on how to use printer for pcb.
Thanks.

Here is my web page xerox phaser 8560 error codes ()