kali ini memang BERITA TERGEMPAR ! tolonglah percaya.

nak bagitahu sikit.

aii dah ada TWITTER. KAH KAH KAH. terasa bangga disitu. yelah kan sebelum ni ramai yg tanya *eh kau takde twitter ke?* *ah kolotlah kau takde twitter!*

cippodah mulut kau hahahaha!

so untuk membuktikan aku tak kolot. nah twitter akuuuuuu!





saper yg terasa nak follow tu bolehlah follow. yg tak nak tu kau tak ghase rugi ke? MIAHAHAHA. *ayat selalu artis je kan. padahal? lupikirlahsendirinabilassalamualaikum.


mood: demam (*_*')


salam sayang,

96 FAHRIN AHMAD:

cik bunbun said...

ehh kejap! twitter tu hape?

ni sorang lagi kolot. hakhakk:D

embun d tengah malam said...

takder kena mengena dgn entry,,

gud luck for m.united..heheheh

mcjust.lol said...

tahniaahh!! hehehe~ kt maktab ni xleh bkak twitter n tumblr n mcm2 lg sbb kena block~ hbis segala hasrat aku nk wt bnda2 tu sume~ nsib bek fb xkena block..

BeaN MorENo said...

wah nlolly dah ada twitter...gue pollow...

FaTiN said...

follow twitter demo :D

farhana said...

Yeayyyyy..
bakal follow u =)

r-mean said...

rajin2kanlah update twitter ye~

maisyara Pot! Pot! said...

sudah ku follow u! hehehe.. leh bebel dkat situ. :)

pakcik kordi said...

sAlam kenal.nanti ajar pakcik kordi benda ni ok.pakcik kordi tk reti...=)

Pocket said...

er, pocket tak der pun twitter,
tak pernah rase perlu,
unless twitter ni buleh pocket
online ikut henpon.. :D

so kolot kah pocket?

merahitujambu said...

xde twitter kolot ke?sy xde laa cik looly??jgn ckp sy kolot please..eheheh

Sly Nolan said...

get well soon :)

mohdhairihassan said...

twitter tu ape sebenarnye..?
*ni soklan artis juga*

fanadz said...

err..takdo jugak..belom terpikir lagi..hehe.

dearist anys said...

ouh ta dpt follow ta men twitter.
get well soon ye miss lolly.

syahira ariff said...

twitter tue untuk aper ea?
buat sajer acc kt situ
tp trus blah ditinggalkan
tak reti guner
hehehehe

demam ekk
get well soon

isha said...

tahniah sbb dah ade twitter
sha ade twitter tp buat mcm tak de

Aiza said...

hiks.. nnt sy follow hokeyyy

hisham said...

salam...i nk folo twitter u ni...pls approve...haha

haway mutasawwil said...

slm.xpndy kak nk main twitter n.ngee

touyakaruma said...

Alamak ! Tak tau nak guna benda nieee

hanna said...

da ade twitter.aww~

nnt sy ikut,

n dis is mine,kalau sudi.kuikuikui.

http://twitter.com/boolalocks

zool said...

Dah tak bz kot cik lolly ni..

eyes143.. said...

anin ad tweet neh tp da lupa pass.. hihi..

take care oke ?!~~

Clara Emily Cancer said...

ok i will add u at twitter ok..

;-)

claraemilycancer.blogspot.com

aduka said...

ku ade twitter.. tp ase fesbuk cam sama je ngn twitter.. nak plak fesbuk lg best.. so.. go to fesbuk! yeaa yeahhhh!!!

=P

syue said...

lets tweet kak! :DD

nmmy84 said...

tweet...tweet..akak pun ade.tapi tak gune.hehe.die macam fb gak ke?sah2 mmg rajin daftar tapi tk reti gunekan.hihi

enjelinajolipit said...

malas nak main twitter. i folo angkel najib je. uhuk!

noor afzan said...

jap, nak pi folo kat twitter..
hehe~

Hizami Li said...

tahniah.
ahha.
nak follow jugak!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.tweet me! ;p

bellar0ssa said...

huhu lolly da de twitter.

* mEsSy * said...

wah!! cik loly suda maju.. i pown xde lorh.. kuno tul i nih.. sobsobsob..

:'(

psychopath said...

ape barang twitter. formspring la.

sugar2 kapas strawberry said...

miss lolly..suda follow ye..harap sudila follow n tweet2 sy..hihi ;)

suraya said...

kekeke, nmpknye sy maju 'sikit je' drpd u sbb sy da ade twitter dlu~~~ =P

ok dear, oleh krane kamu cantek so skang sile ambik tag kat page sy tu ok? XD

meo188 said...

nak follow gadis pujaan hati:D

Syahrul Iman said...

wah..miss lolly dah maju..x sampai seru lagi la nak aktifkan twitter nie..

wan fahmi said...

maju sepatak..eh, maju setapak kehadapan..maju lolly maju...

Arra JaSmY said...

hoho..bangga seyh dah adew twitter.nak buat jugaklah nnty.ahaks.

Lepat Pisang said...

wow...bestnye..nanti lepat follow miss lolly yer...

Wan Perlis said...

formspring ada x lagi?
hmm kenapa la man utd asyik meng ja

pak long said...

salam..
nanti nak tumpang berteduh kat umah baru tu...

Wanie-san said...

twitter tu ape??
maaf la..org bndr mcm aku ni xtahu menatang 2..haha

Hami Asraff said...

sudah add kamu dong! :)

http://twitter.com/HamiAsraff

ciK LyndaWawa igUana said...

baru ade twitter?ish2.....hehehe
saye lagi la..tak reti guna twitter..hahah

kodok hijau the ghost writer said...

kolotkah diriku tiada twiter, kolotkan diri ku tiada FB, kolotkah akiu tiada friendster, kolotkah aku..atau menyesalkan aku..

tapi kolotnya aku..dan menyesalnya aku jika tak memiliki LOLLY ....

dhamirah asilah said...

suka nyer die dah ada twitter...mira ada ramai jugak member2 suh wat..masalahnyer byk sgt la nnti...fb ada..ms ada..blog ada..tak terlarat den nk layan nyer nnti..heee

ChiLaBaey's said...

Cik Lolly2... Memang suka buat gempak.... teruskan2.... :)

sharamli said...

erk

E.d.Y said...

eh..kolot ke xde twitter??xpenting kot twitter ni..malas nak ada akaun twitter..

Mr feckry said...

aduh, twitter..fb tak cukup ke

helena's said...

okay cikhel pon takde twitter,,boleh gelak skng..haha!

enyheartsdiamond said...

tak aktif kat sini..

Hazzy Ishak said...

dah lama tak bertwitter pas kena ban..hahaha

alan said...

best ke twitter?

nawal said...

tahniah cik lolly!! dh ade twitter..

cik lolly buat lah jugak formspring

best!

Sharinginfoz said...

jom bertwitter le pulak.... saya punya sharinginfoz

joegrimjow said...

dah add dah
hehe

tujuhhariseminggu said...

alamak... da ada twitter, tp x reti sgt... :p

black_mel said...

xpernah main..twittwit.....

Kyuubi_85 said...

haha. aku pnh dicop ketinggalan zaman coz x buka fb. Pastu, dush! Aku dah buka fb. haha

full of love,keyna said...

wah wah,cik lolly da maju!:D

akiN aMar said...

wah!..
sy pown baru wat twitter..
tp satu ape pown xreti gune..hee;)

cik EPAL said...

selamat ber twitter :)

cybernetic88 said...

nsb hang follow aku dh. hahaaha. yey! =P

NICK IRFAN said...

twiterr tu ape??? mcm fb dgn blog gak ker? mcm best jer... nnt sy nk tgk akak pnya twitter jab...

deus X machina said...

lama gila tak bukak twitter
huk huk

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

smpi la ni tak daftar twitter sbb tak nmpk lagi kefungsiannya memberi manfaat tang mana. utk org fofular cam cik lol harus ada. senang feminat mau keep in track. :-D

Omar said...

mesti banyak follower tu, dalam masa 1 hari ntah berapa ribu follower jadi follow dia..

nand nasyari said...

dear lolly..twit me keyh..

nandnasyari

maseh ;D

Hana's Love Nest said...

ohhh my dear, ingatkan dah tak nak post entry. dah ada twitter? nnti i pollowmollow kayh. tapi tak ready lagi nak buat public announcement (cewwah) cz tau msti tak de org nak follow. I bukan artis macam U. hahaha

Btw dear..hari tu entry psl kptsn pmnang tarian asli tu macam ramai haterz. hahah kononnya entry i puaka babe... dah macam medan peperangan lak blog I. Oh god..ramai sentap rupanya.

eh terpanjang pulak kumen..rindu kat u lah dah lm tak nmpk u publish entry kan... sesekali jumpe nak jugak mengadu domba ngan kakak angkat I ni... kemsalam kat mummy yerrr.. :p

khairolghani said...

twitter..bunyi macam burung je?spesies burung ke?baru dijumpai ek?

Luth Textile said...

buzzz buzz bunyi twitter.. heheh

Nurul Harun said...

sama ahh, ai pun tatahu twitter tu apa? burung kot..twit twit. hahah.. :p

oink, get well soon eh, makan ubat!

hans said...

jgn lupa add twitter aku
ekekkee

pijoe said...

jgn lpe add kite..

Amir said...

yeay.. lolly dah ada twitter. :D

╚► capital S hana ◄╗ said...

WUUU~~~~~~~~
ira TAKDA lg !
hakhak

♥ shiMawar ♥ said...

aku pn ade..tp xpenah update pn..haha.. :p

org ade, aku pn nk ade gak..tp pemalas! aduhai..

cLoud9 said...

ha jom tweet tweet =)

PinQib said...

i foolllowww uu yang

si para para said...

twistis satu..mesti mau..hehe

GeuMJanDi :)) said...

sy dah follow awk @ twitter. he he

armin yosh said...

abng xder pon twitter dik loly :)
xleh nk twitt2 dik loly slalu..


cuma br jer install skype..
---hihi..terasa kuno plk ak

Aus MeLankoLik said...

kicah la lolly . hahahahak .

YobSumo said...

pergh dah advance sgt lah ni? hehe.

Mohd Kamal said...

MASYA ALLAH CANTIKNYA BLOG LOLLYLURVEFF...PEACE

kodok hijau the ghost writer said...

mana gadisku ini... lama tak nampak demam ker?

atau dah kawin :(

windu lolly

i miss u

mr.syazwan said...

CAYALAH...

=D

edda(",) said...

hikhik.. add u oredy

PaanMFR said...

Tak semestinya kolot kalau tiada twitter. :)

Selamat datang ke alam Twitter.

p/s - saya dah follow.

eyes143.. said...

tweeter neh anin tak ingat pass.. heee

NICK IRFAN said...

mne pergi selama ni?? lama x update? hehe

Anonymous said...

Never, never, never, never give up

-----------------------------------