korang JANGAN CONTROL CUN boleh?

MIAHAHAHA. tetibe korang kena sound kan. fadammukakaunyah lalalalala :-P

aku bukan ape kekadang sakit mata biler tengok pompuan yg tercover2 cun nih. aduyai sungguh gediks nyah oi tak suka tak suka tak suka *sambil hempuk kepala kat dinding. aku tahulah korang cun tapi janganlah nak cover2 bagai. ikut macam lolly oke tak kontrol2 pun kalau perasan cun pun aii lepasssskan je. nak cover2? memang idookkklah kan hahahaha! ada terasa nak lempang ke?

bila masa nak control? mestilah time lalu lalang kat tepi jejaka kan. bile nampak je laki hensem terus jalan ala-ala modelling gitu auw auw siap tegakkan dada bagai pinggul pun wat2 lentik sikit pastu jeling2 manja gitu oh sungguh menyampas oke? hell gila pompuan camni. whatthetuutttttttt lah kan. tapi kalau laki tak hencem boooo layanlah pulak takde nak kontrol2 bagai memang nasiblah kau wahai lelaki kurang hencem KEHKEHKEH. ops ops ops *mamtik aku.

pastu kalaulah nampak je jejaka macho ala-ala chef wan ke kan eh eh silap bagi contoh ala-ala fahrin ahmad aii tu kat tempat jogging ke kan sanggup oh pompuan kontrol cun ni pergi tempat2 tersorok pastu lap2 peluh kat muka pastu mekup2 sikit tempek2 bedak semua tu hoi kau nak pergi jogging ke nak pergi ngorat laki aku tu huhuhu! pastu kalau pergi kenduri kawen ape lagi kan masing2 sibuk nak bergaya lebih sebab nak tarik perhatian lelaki pastu bila nampak je lelaki idaman kat kenduri tu terus jalan2 ala model nak bagi si lelaki tu mengorat kan *erk macam pengalaman aii je lalalalala eh eh takkk aii pompuan sopan santun mane pernah nak tarik perhatian lelaki dengan cara keji camtu hahahaha!


muka original gila. motif? saje nak cakap shaye tak kontrol cun pakai tudung pun selekeh je wakakaka *masalahnya kau tu cun ke? *waklu*


so perempuan2 cun sekalian korang selalu tak kontrol2 cun bagai ni? memang jawapannya tidokkklah kan saper yg nak ngaku mak enon oi? yg lelaki2 pulak korang suker tak pompuan camni? pastu kalau makwe korang kontrol cun korang pernah tegur tak? *hei jangan poyo-poyo nak kontrollah sayang, abang tak sukerrrr. sayang makanlah tulang ayam tu sampai habes abang terima dengan rela hahahaha!* haaa pernah tak?

jom sertai kempen *KAMI BENCI POMPUAN CONTROL CUN* miahahaha!

so aus kau jangan memandai nak kontrol cun. aku tak suka lalalala. oke bye.


salam sayang,

115 FAHRIN AHMAD:

Aiza said...

kekekek.. kontrol cun laa lawa.. hiksss...


p/s; cik lolly baru jek publish this post kan ?

BeaN MorENo said...

macam tgh kontrol je gambo ni...hak3(guling)

r-mean said...

tuan punya entry control cun tak eh~lalala

. ieqa . said...

kte pun ta suke perempuan bajet cun ni.
ade jgak yg jenis memang dh cun, bile org dok puji² sokmo, makin bajet cun plak. adehhh
opsss terkutuk plak. lempang ieqa laju².

astgha~

::cdot the dot:: said...

aku?? aku mmg suka kontrol cun, lolly...klu nmpk llaki, mmg aku kedepankan dada aku, w.pun nenen aku rata jek..tp ada aku kisah?? janji dia nmpk aku yg golap ni..

Wanie-san said...

ko kutuk ak ke lolly???
tau la ak wpon xcontrol cun mmg cun dah!
ko msti jeles ngan aku kn??
muahaha

merahitujambu said...

control jgn x control..ahahaha...

biasa laa lumrah pompuan laa..lau x control kang tekeluar perangai buruk lak..ahahah

aduka said...

mu pn sama.. control cun jugok..
hahahaha..
:P

white.cempaka said...

lau tgh redah hutan or panjat gunung pun nak control cun aku tataw na cakap apelar...huhuhuh..

erm, jgn sampai terkeliru antara sopan dgn control cun sudah..nnt karang sbb tak suke control cun tak pasal2 orang label tak sopan..huhu..
(^^,)V

Razis said...

tu dinamakan quality control...hehehe. kalau tak control, nti kena reject sb quality out

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aii tak kontr0l cun.


aii contr0l cantik.


MIAHAHAHAHA.
























sila muntah sekarang*

cik bunbun said...

hahaha. firda tuh control ke cik lolly? hahaha. dah tersangap nak paggel aus firda ape kess. huhuuhh.


ehh, kalau pompuan tak cun kontrol tak jalan jugakk. haha. dush sekali. kene batg idung sendiri. wakakaka

suria_reaL said...

hahaha...lumrah bg sape2 je, klu pmpuan nk control cun, klu laki nk control macho...sometimes benda ni mmg dh xleh nk elak....nk wt cmne..haha..

tp pe pn, cik lolly mmg cun...udah, xyah control, mmg udah cun...hehehe...

E.d.Y said...

kem slm kat awek2 yg control cun tu ye..cakap nak berkenalan..hehe

dearist anys said...

huhu.
cntik la tuh klu cmtuh.
haha.

saYe miEyra said...

wakakakakaokokoko
paaaanas je entry ni
nak bukak baju~
hihii

pak long said...

salam....
mak tak kuasa nak kontrol...mak lepas jer...tak kuasa mak kontrol-kontrol ni....klassssss ko lolly..ko memang cun..huhuhuhu

zeila said...

ceittt...
ciap ade kempen ag tu...hahaha

miszchocolate said...

x shuke gakk!

dah cun wat cun..nyampesss!

Amalina E Azmi said...

i pon x suke jugak nokk..hahaha

||| PöJìé PööH ||| said...

tp macam mana mmg org tuh ada controller cun dalam diri dia..
xleh nk buat apa2 kan..
klo mamat control macho plak how??!

fanadz said...

hehe.pasal control jalan ala2 model tuh memang ade pengalaman sendri ke?huhu.
takpela u nak kontrol cun pon..u mmg cun kan..hihi.:P

zool said...

Biasala tu control.. kengkadang lelaki pun kontrol gak...

FarhanaDr said...

Hohohoho.. Aku tak control walau sket pun.. Sbb aku mmg dah tak cun ponnnn.. Ahaks.. ;p

Pape pon.. Ko mmg cun laa lolly.. Sbb tu mnjadi kecintaan pak budi.. Ekekeke..

deus X machina said...

aus control gay
erk888

nawal said...

x reti nk kontrol....






sbb da natural lawa..





hahahahaha!

~ceRRy beRRy~ said...

nk join kempen sy x suke pompuan gedik boley? hehehe...

touyakaruma said...

nasiblah kau wahai lelaki kurang hencem

Erkk !!! Hina sangatkah Touya ?

enjelinajolipit said...

dengan melatih kawal cun, boleh memungkinkan seseorang mengawal kelajuan kenderaan dengan baik.

teori gua yg jinies. ;p

ParkAir said...

aiii suke pompuan control cun, bleh gelak2 kat dia.

hmm kempen anti queen control xde ke?

Arra JaSmY said...

Control cun???oh tidakkk...cun yg control aii..hak hak hak*gila perasan ini pompuan*

Jom2 kita buat fan club besar2 besaraan..ahaks:)

psychopath said...

haishoo.

jeles la tuh kt pompuan chun..

ツhʋƨиα ツ said...

wakaka sentapppp uih tetiba kene sound. :P haah nyampah kan tgok pempuan cggini ? huuuuu-

errr cik lolly dalam dilema ka ? kehkeh

btw ; cik lolly natural beauty da ~

black_mel said...

kenapa x amik pic dr depan...baru la x kontrol..

cik EPAL said...

kontrol handsome pon sama jugak. lalala :D

mohdhairihassan said...

tak suka lelaki yang kontrol cun
tak suka pompuan yang kontrol handsome

Aus MeLankoLik said...

lolly , kau silap .

kepada gadis2 comel , sile kontrol cun , hahahak . sbb hanye yg comel saje akan dijeling manis oleh jejake kacak .
hahahak...

hahahahak .

ala,dak2 ekonomi je slalu kontrol . kekeke .

wan fahmi said...

gambar tu tak control cun ke lolly?hurm..agak la..hahaha

nabil said...

hahaha...
freshie ke??

hanna said...

bkn saje2 nak cotrol cun
tp terkontrol tbe2 dpn abg2 ensem
eheikss~

* mEsSy * said...

cik'loly tayah control2 yerk.. bub cik'loly dh sedia cun.. **kembang ler tuh..

heeee.. ekcelia ii sokong 101%!! sume cm gtue.. pliks doh..

^_^

* mEsSy * said...

cik'loly tayah control2 yerk.. bub cik'loly dh sedia cun.. **kembang ler tuh..

heeee.. ekcelia ii sokong 101%!! sume cm gtue.. pliks doh..

^_^

MéuzAngelo™ XXIII said...

kalau yg pakai tudung tu siap bela2 tudung.. haha

ala, lelaki pun lebey kurang gak.. bela2 rambut, urut2 rambut.. hehe

enyheartsdiamond said...

menyampah dgn senior2 di sekolah yg control cun!

Armyrule said...

klu dah cun dan macho buat pa nak control lg kan..yg sebaliknya la kena control kasi upgrade...hahahah...ntah apa2

♥CIK SHA♥ said...

cik sha x control cun pon..sebab cik sha tak cun..cik sha comel je..wakaka..gile perasan..sile lempang sekarang...cik sha redha je kena lempang dgn cik lolly..muahaha..

si para para said...

saya mmg dah cun..ape boleh buat..terima je la...

aik..jeles ke?? hehe

Syahrul Iman said...

miss lolly x control pown tetap mantain..ekeke

Alan said...

jeles ke hahaha

bellar0ssa said...

lolly.pompuan gedik tu kan kalo yg tergedik2 terkinja depan laki..aku pon nympah.~

mello said...

lolly klau tak control pun tetap nampak ayu gitu..hehehe =p

Farah Rifhan said...

farida! i like this entry so much!!! HA HA HA! serius kak farah pun nyampah ngan pompuan control cun ni. bab ratah tulang ayam tu best, baru taw kak farah ni memang selekeh nak mampos sebab slalu ratah ayam sampai ke tulang masa makan x kira ngan pakwe ke, atau ada laki lain ke. wakakakaka!

masalahnya kalo anak dara je yg suka kontrol cun, boleh diterima lagi.

ni ada bini org, dah ada anak sorang pun dok kontrol cun lagi depan laki2 hensem. lagi menyampah, x sedar diri dengan title bini org tu. geram nak cakap kat dia, taw la u tu chantek, mak oiii tapi ingat laki ngan anak kat umah tu!!!

uh, laser betul komen ku kali ini. mati i kalo pompuan tu baca. wakakakaka!

FaTiN said...

sapa yang control cun tu miss lolly?

hikhik

redrum said...

err..
lolly bnci girl control cun??
kan ko laki2..ish pelik2.. :)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

takyah mencik2 r dik...biorler diorang nak kontrol...egegegege... :-D

cybernetic88 said...

ape dah xske pulk. best tu. dpt usha. lalalala =P

nmmy84 said...

aduss...ini hakak tak reti hokey.da ade laki ni, lagi lah.wakakaka.

laki ensem2 ade control ke?rase tak..lelaki relax..sb die tau nanti ade je pompuan nak.haha.

haway mutasawwil said...

slm.timo kaseh la buat artikel ni kak.laki xsuke pompuan ngade2 dan GEDIK.

Mr feckry said...

gua sebagai lelaki agak tercengang sekejap bila lu buat kempen ni..

cLoud9 said...

kalo bab MENDADA angkat segala mmg xbole blah aa.hahahaha

kalo cun, kontrol cun xpe ar. kalo X cun kontrol cun jugak? i rest my case. he

aNoZ said...

booooo!!! muke selekeh x mandi ke? hehhe




no offence. gurau aje. yeee.. comel lah kamu!

tujuhhariseminggu said...

perghh, sadis tul... sempat tempek2 bedak masa jogging sebab nak nampak cun.. :p

dhamirah asilah said...

mira pun meluat dgn pempuan yg control cun ni..

jaa sweets said...

mak aih.....
cik lolly dh cun...
xpyh control2 kn...;p

tp konntrol macho bley????
(^_^)

Ieda Si Gadis Filem said...

Kalau control cun tak boley, controk ayu pun jadila~ :)

embun d tengah malam said...

hahahha..btul la u..lau ader boy yg lalu girl tu akan betul2 kan tudung dan cover ayu,..

act laki pun samer saja..

siap kempen ni,...dasyat..

pic u tu comel

khairolghani said...

lelaki pun ada juga yg control macho,so tak de hal kot pompuan nak control cun..tapi jangan over sangat..kempen tu valid ke?ada kat FB tak?aku nak join..haha

| A N A K A H M A D | said...

aku macam nak klik je *KAMI BENCI POMPUAN CONTROL CUN* tu tapi tak bleh plak.. hahaha..

Zumie said...

haha sokong miss lolly...
tapi kamu cantek kat pic tu ...wewitsss

SuRayA^i. said...

ok ok, i tgh bc entry nh smbil control cun sbnrnye..hahaha!~

=P

Hazzy Ishak said...

kalau baca entry lolly tak gelak memang tak sah la...haha

aku control gak wey, yelah kot2 dpt tackle mak mertua
confirm dpt anak dia gak
pakej gak tu
haha

helena's said...

control comel boleh?hahhaha

biasenya org yang control tuh mesti tak cun..sebab tuh dia cover jek.huakakaka

salam kenal lolly..!

s y i e r a said...

ala ,
sis da cun da so mmg taya control2 da .
hehe

Ms.Independant said...

frh rela pusing jauh dr kene lalu dpn lelaki yg rami2...
malu seyh!

Nurul Harun said...

amboi lasernya. hehehe. :p

lieya orange M.I. said...

...perempuan maner takmau cun...alangkan yg dah cun pun nak kontrol cun, ni yg tak cun,haruslah terhegeh2 nak control cun...

contol time makan, oh nooo, tak payah..nt rugi bayar jer

AkUmUsIkMaLAyA said...

queen control lagi jgn..

wuuu~~

TeRJaH said...

Aww...aweks control cun.

aii like..ngehh..

M!Er4N said...

salam..x ramai perempuan mcm awk yang lantang mengkritik kaum sejenis..hu3..sy suka ngan entry ni..org laki blh gak ke join kempen ni??ha3..

Luffy said...

ntah paper

syue said...

kite kontrol ayu kakkkk! sbb kawan kite yg name ayu tu mmg liar, so kite kene kontrol! wakakakaka! hehe, gurauu =)

contohi cik lolly. tk perlu kaver cun pn dh cun! wahhh ;)

atynska :) said...

masok page cik lolly ngan gaya control cun..ahaks!!!
mampuih den kono paaaannngg jap gy...
huahuahuahua

Pisyek said...

pisyek control comel ok?

haha.. =P

dinsblog said...

cunn..jgn tak cun

iniciksunti said...

control cun boleh, tapi janganlah melampau sangat kan ? hehehe.

syarifah amani - contoh perempuan yang tak control cun :)

noor afzan said...

control cun tuh camne..?
kuikui..

buleh ke di kontrol tahap ke 'cun'an seseorang..
hehe~

kalau ada remote control..
dah lama ku pilih paling kuat..

farenova said...

pernah nampak laki kontrol hensem, sebelah kaki jalan, sebelah lagi dah masuk longkang.. hahahahah

Rara said...

sy xcun pn..sbb tu xtrase nk kntrol..hehe..

eyes143.. said...

tayah nk kontrol.. juz b urself.. anin pn tak penah nk kontrol2 neh.. pakat hentam jer.. lalala

si para para said...

cunkah saya??

Anonymous said...

sy tgk tuan punye blog ni yg kontrol cun..

hisham said...

salam u pun jgn kontrol lawa leh x?hehehe

miss lolly said...

HAHAHA.

bab2 bergambar mmg rr kena c0ntr0l :D

tapi ni k0ntr0l bab2 lain =P

ChiLaBaey's said...

Betul2.... kurangkan kontrol dalam bergambar... hehehe.... Tak naturallah kalau kontrol sangat kan...?? Cik Lolly jgn gitu yer... :)

shakirah_kiyo said...

Salam miss lolly... Tu pic yg sweet lolly tuh.. contoh fomfuan yg tgh control cun la tuh.. hahahahhaaa..Anyway, salam knal...

Amir said...

aku pun x berapa bkenan perempuan yg control cun ni. haha..

hafizmd said...

terus terang punyer..haha..mmg terbaikla dari miss lolly..

p/s - akupun kurang suke jenis yg suke kontrol cun ni..rileks dahla kan?

Cik Nurul said...

hye lolly..over control pun masalah jugak..sikit-skit itu tak boleh ini tak boleh..bo layanlah hehehe

✿Lovillea✿ said...

WAKHAKHAKHA...
XPAYAH CONTROL DE..
SAPE2 NK KWN NGN KITA METI LEH TRIME KEADAAN KITE KAN...
JGN CONTROL TP JGE ADAB ITU SGT OKEY ;)

PAPE PON MMG XCHUKE NGN GAL2 YG CONTROL BUDGET AYU...
HUKHUKHUKHUK..
HEHEHEHEHEHHE

PinQib said...

yunk.. i pon kontrol cun.. klu mkan ngn fhrin..
hahahah

NICK IRFAN said...

klu akak lolly ni x pyh control mmg dh cun dh... hehheheehehhhe

kaChaNG_dEwa said...

yehuu..sila amik award anda kat blog kachang (TAGGED)

mr.syazwan said...

hambo pun x suka pompuan control2..

nak pompuan mcm lolly...

sempoiiiiiii

=)

kodok hijau the ghost writer said...

lolly entry ko ni aku dah sokong dalam blog kodok, biri-biri, gembala dan puteri..

maisyara Pot! Pot! said...

tk terasa diri ni cun. dh tk pnh nk gedik2 biler tgk lelaki macho! hahaha..

lg best gedik2 dgn koling todok! xD

nina said...

haha..seb bek aku tak kontrol cun yang..
haha..padahal memang tak cun pon..nak kontrol pon aku rasa cam xguna..haha..

Frodo Baggins said...

aku perlukan dia control cun bila nak bawak jumpa abah aku nanti. tu wajib! kalau x control cun, silap2 bibik aku pun reject beliau ..


terima kasih


ngahahahhahaha


>>____<<


tp kalau berdua2an beramas mesra, kecunnan bukan satu keutamaan . yeahhhh .. kutuk!

Hadi said...

x salah pun control cun tu ,janji bertudung hehe suka n minat ngan yang bertudung neh ;-)

Ida said...

I plak kalau bejalan mesti tgk bwh tak pon tgk henpon. huhuhuuuuu. penyakit malu dari kecik T_T

Wan Perlis said...

lelaki plak tlg jgn control macho buleh. dpn girl jd org lain

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.aus mmg suke kontrol cunnnn pun ;p

full of love,keyna said...

i pun ta suke yg cntrol cun ni,bek lelaki r prmpuan,eh,lelaki cntrol macho maa.hee,cik lolly takyah control de,tetap cun!:D

huNnyM FLoweR said...

i like this one!!

paan said...

xbleh tahan entri..hahaha..

ko xcun ke ?? haha.eh silap..

@ ko x control cun ke ??

Ratna said...

hahahhaa.sini ramai org mcmni.sila lempang derang :D