"Saya tidak glamour di Anugerah Bintang Popular" -Miss Lolly

hahahadoi. tajuk tak nak kalah. cam artis je kan. eh hello masalahnya kau ni artis ke? gelabah betul MIAHAHA.

aii sangat bertuah sebab FAHRIN AHMAD jemput aii ke majlis glamour tu. boleh jugak pijak red carpet wakakaka. pastu sambil paut lengan si fahrin then lambai-lambai tangan pastu bagi flying kiss sikit-sikit kat peminat fahrin kasi diorang jelesh hik hik hik =P oke setop berangan lolly tapi memang betul pom i tell u hahaha!


oke fine. abang fahrin tak mahu posing dengan aii so aii posing sorang-sorang. dia cakap kalau posing berdua sekarang nanti bile bersanding nanti dah takde seri pengantin haaa camane tu? lalalala. lagipun dah jadi bala kat abang fahrin aii kalau posing dengan awek sebelum berkahwin dan war-war kan kat media mesti akan berpisah macam si linda-off dan scha tu. so demi menjaga hubungan kami aii terpaksa posing sorang-sorang je. sob sob sob. oh tetibe aii redha bersuamikan artis wakakaka waklu! *hei korang ghase nak lempang tak?

hoi kembali ke pangkal jalan lolly.

ekceli beberapa hari yang lepas ecece padahal dah seminggu hahaha! aku pergi majlis dinner kolej kat lubang cacing mane hentah tak hingat dah name hotel die lalalala boleh? bertemakan GARDEN heh aku tak paham betullah kolej aku nih tak pernah buat tema yg besh-besh. tema garden apekebendenyojang? letih aku kutip daun-ranting-kayubalak-kayujati-bunga kemboja semua tu semata-mata nak ikut tema. akhir sekali flora-flora aii tu terkulai layu so aku pun ciptalah TEMA SYOK SENDIRI MIAHAHA. konon-konon shanteklah sangat kan padahal lupikirlahsendirinyahoi.


haaaa korang tengok gigih betul diorang ikut tema. ade setengah tu siap kutip bunga dalam pasu then lilit-lilit kat badan supaya boleh menang king dan queen of the nite. tapi aku? ada aku kisahhhhh dengan gelaran-gelaran tu? *hahaha ayat orang tak menang sila paham lalala. korang tengok selumber je aku dengan aci baju hitam tu tak ikut tema. oh malu malu malu sebab tulah aii terpaksa hitamkan mata konon-konon tak nak bagi orang cam eh eh aci tu lagi teruk siap tunjuk muka sisi je kan. malu ye aci tak ikut tema? *hahahaha keji.


iye terima kasih kepada si kot hitam sebab pakaikan aii crown pari-pari tu. tak menang crown queen menang crown pari-pari pun jadikslah kan. oh ye nak bagitahu artis jemputan kitorang si ADIBAH NOOR hahahaha! macam takde artis lain je kan lalalala mamtik aku* yg tak kenal saper adibah noor sila google sendiri aku malas nak ambik gambau dengan dia maklumlah aii ni gatai sikit artis-artis pompuan aii tolak tepi MIAHAHA. oh kalau si fahrin bace belog aku mahu direject tengok pengakuan ikhlas aku ni. *tetibe.


master kolej dan bini-bini-bini nye. eh tak tak bini-bini je. aii kan bini fahrin ahmad korang pun tahu kan? agagaga. layannnnn jelah nyah oi aku ni kalau berangan susah nak turun-turun wakaka. eh eh jap dress aii tu bukan kembang sangat tu masalah tonggekan menjunam bumper konon-konon nak cekcilah tu huh menyampas aii tau huhuhu! tsk tsk tsk.


cukuplah kot 4 gambau je membuktikan aii pergi ABP miahaha! kau ade?


p/s: still tak paham kenapa si REMY ISHAK yg menang bukan abang fahrin ahmad aii? penat tau aii duduk tepi fahrin semalam kot kot die menang aii boleh tumpang masuk tv hahahaha! oh oke bye.


salam sayang,

82 FAHRIN AHMAD:

nawal said...

waahh!! gojes sgt cik lolly!!

Aiza said...

hahahahaha.. kiutnyaaaaaa

Akmar Anuar said...

lawa glerr ko weh!!!
cun habesss! xD

merahitujambu said...

glemor tu cik lolly..cantik

KiD Learns tO FLy™ said...

remy ishak power aper..
nur nurrr yaa kaseh..

cik bunbun said...

hey heyy:D purple dress. nak pinjammmm:D bajet muat pakai saiz lolly:P

Hizami Li said...

ahha.
sesuai.
;D

cikkiah said...

haha...gojes ah cik lolly...

syue said...

wakakakakakakakaka. lawak gila cik akak oi. tk boleh blah ye dgn cik fahrin u too XDDD btw, u look very very very gorgeous in thhat purple dress. comel gila kkot! jelesss. ni klu fahrin tengok, mst terus masuk minang. hahahaha

cik EPAL said...

wahhhh skandal dengan fahrin. cun ouh lolly ;)

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

lawa kamu Lolly!!!

FarhanaDr said...

Remy Ishak menang sebab.. Sebab.. Sebab aku dok sebelah dia.. Hahahaha.. Mahap yek cik lolly.. Hoho..

psychopath said...

tak cantik pom ?

nora danish lg cantek.

~kuyam~ said...

fuyooo lolly fuyooo!

:D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

tengs all :)

psych0path~ hahahaha! kau ni xabesh2 ngan n0ra danich wakaka~

eyes143.. said...

lawaa.. heee.. nmpk cm sinderella plak.. hee..


alaa.. remy menang sbb time tuh kan tgh hot citer nur kasih.. alang2 tiz zaqyah dpt, hero pn kena dpt la jugak.. =]

ezany said...

ai pun ade pegi gak.. duduk kat sbelah lisa surihani.. u tak pasan ker.. ahaha..

Anne Boleyn said...

LOLLYY!!!!!!!cantik gilerrr dress! Lolly pon cantik..kalau nak jual..let me noe 1st kay? hehe.kalau nak lah.. :P

Anne Boleyn said...

Lolly..seriyes arh berkenan ngan dress tu. Haha. Beli katne??

Armyrule said...

meletop2..miss lolly...ahahaha

* mEsSy * said...

in pepel!! mmg sannteeekkk.. mst cik lolly dh fongfuler kn..

;)

kodok hijau the ghost writer said...

wakakakakakaa

khairil said...

xsangka pahrin ahmad pemalu nak tangkap gmbr dengan lolly =P

zool said...

Eceh .. Fahrin AHmad konon...

kyoO~rEz@ said...

wAh miss lOlly sGt cUn..tErsadung scha n linda ^^

♥CIK SHA♥ said...

nice dress..sweet la cik lolly..bumper up tu aset tu..hehe..lawak2..

arap maap..remy ishak sgt kacak mlm tu..jd fahrin ahmad sila ke tepi..wakaka..

ZACK ENTRY said...

lolly pegi tak ajak..cess =P

aduka said...

stop la berkhayal cik lolly oi.. fahrin tu dah nak berkahwin dh pon.. masalahnye bkn kamu ek.. hahaha..

owh owh.. nk gak tgk cik lolly pengsan bila dpt tau sape calon is3 si fahrin tu.. miahahaha..

edda(",) said...

baju santekkk.. sewa or sendiri punye?? nak pinjam.. hehe

Wan Perlis said...

lama kot baru nak update.
miss loli di anugerah bajet popular.ahaha
purple2

en.alierostam said...

pewwit2...cun siot awek tuhh..hehe

ARC™ said...

cik lolly bukan bini I ke?apsal Fahrin lak niiii

abangfaizul said...

mana gamba kita berdua, cik lolly... sentap la

dearist anys said...

miss lolly cantek!

nEa FleriDa said...

cun btul cik lolly...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.i terpikat! =)

Wanie-san said...

oit budak!!jgn nk rmai ai ponya laki okey!!1




































nk kne tampo ke??ekekek

ciK LyndaWawa igUana said...

chantek kamoooo......=)=) wink..wink..wink....

velasrizal said...

cantik menarik kau mmg da boom...

farhana said...

Wahaha...fahrin i punya lor hahahha =P
cun wooo anda =))

♥ shiMawar ♥ said...

wawa..baju pepel tu mmg wat sy jelez gile.. :(

klu dpt brgambo dgn Fahrin, musti lagik gempak..ke kamu nk simpan sndri pic brdua wat desktop background..? haha.. ;)

Bro Framestone said...

he..23x sebab abg fahrin xberlakon cite nur kasih kot

BroFramestone Blog

Mus said...

weewwitt...
menarik tertarik kau mmg debomb!

AYUE said...

cik lolly hot gitu ala2 nyah . hee :)
chantekk seyh .

embun d tengah malam said...

suka berangan ya..hehhehe

tapi cantik la baju tu..

lagi satu..mu kalah dgn chelsea..hehhehe..saja nk bgtau..hehehhe

ARC™ said...

wiwwit lolly kawen ngan i jum

nmmy84 said...

wah kurlasss adik hakak.haha.lolly, fahrin ke remy ke dua2 hensem di hati akak.muahahaha. jap2 akak nak berangan p ABP dengan abang2 hensem ituw :P

sharamli said...

yuhuuuuuuuuuu

Cik Nurul said...

i ingatkan memang betul you pergi ABP tau!!!!rupanya tipu aje hukhukhuk...

ChiLaBaey's said...

Udah2 lah tu Cik Lolly.... Hehehehe... :)

nand nasyari said...

hehehe..leh tahan lak miang ni lolly oi..
tp kalau fahrin ahmad..hmmm..~
yummy....~ hak3 ;D

selamat bermadu ngn ai nyah..~ auwwww ;P

nurul huda said...

miss lolly sngt chantek la!




comfirm abg fajrin ahmad ta carik lain!



huhuh

FaTiN said...

santek!

black_mel said...

suwwwiiippppppp...comel2......cute2......

kodok hijau the ghost writer said...

kenapa koleh odok ketawa..sebab tak boleh berkata-kata.

lolly ku lihat bagaikan cinderalla yang kehilangan kasut kacanya.. cantik.

y@n@ M!B said...

nice dress la lolly..weewiitt~ ^_^

Nurul Harun said...

amboi2. cantiknya dia...

Mr feckry said...

ces, gua ingat betul lu pi abp..pasal fahrin tak menang pasal die punya story tak hot..

tujuhhariseminggu said...

wah.. cik lolly, kenapa sekali pandang, cam maizawati, eh ustad tuh??? hiks.. adakah???

enyheartsdiamond said...

baju lolly santek!!!
sesuai ngn lolly!
pandai pilih warna!

overall!
awesome!

Fia Abas said...

fia suka dress kamuuu hehe =)

Hazzy Ishak said...

saje je tak mau kasi fahrin menang
sebab nnti lolly over plak depan kamera
hahaha

Aus MeLankoLik said...

lolly poyos !!! hahahak

helena's said...

hahahah kelaka lah lolly!haahaha

JMR said...

cantik..tp naper suka fahrin ahmad? nnt kena buli u...

a1zudd1n said...

tak de pun fahrin?

deus X machina said...

cettt xajak punnnnnnnnn

aneszailani said...

err..bukan ke aii yang duk seblah fahrin ritu??hahaha
x puas ati gak knapa remy ishak yg menang..bukan abg fahrin aii..hoho~

joegrimjow said...

macam sinterella
hehehehe

dah balik bercuti dah ni
huhu

nabila said...

ooo..pergi dinner..igt kn tul2 ade anugerah hape nth..heheh

ParkAir said...

huyoh comeyy dress.. tuan dress pun sama.

bellar0ssa said...

cantik baju lolly,.nak pinjam.=P

Hidier said...

wah..ingtkn artis mana td.. :)

applesakura said...

alaaaa br nk tengok gaya ADIBAH NOOR~~~~ hehehe btw, lawa baju seyh~ hee

maisyara Pot! Pot! said...

oh! man! nenek i glamor ler.. iskk..! xP

E.d.Y said...

amboi..dressing kalah tok ti..hehe

Nazatul shima said...

wah...cantiknya die...!:)

Ery Farieha said...

i still suke REMY menang. sbb nur kasih msh hangat. so, die n tiz mng. mmg mantopp! =P

cybernetic88 said...

huyooo i terpukau!. phewiit!. nk ngorat!. haha =P

Salmia said...

wawawakakakaka.... geli ati den baca..
den x tengok langsung ABPH tu... boleh? hahaha... tak nak amik tau pun.
anyway, nice dress babe.

✿Lovillea✿ said...

miahahahha sempoi2.. berangan tahap gaban.. i like cik lolly.. kikikikiki...
scandal ngn fahrin wowwwwww...
1 GB gempaq..
kikikikiki

cayalahhh enjoy tiut tomey.. sume utk kamo.. ehheheh

cLoud9 said...

huish. mmg pecaya dah mule2 tu. baru nk jelez.nk nages guling2.

pahtu gelak je la sb lega akhirnya fahrin xpilih lolly.hehehe