perangai ACI-ACI kat floor aku miahahaha!

meh meh kita bukak kelab ngumpat meh. yg tak suke ngumpat boleh bersurai sekarang wakakaka.

begini citernya.

aku kan kadang2 tak suke dengan perangai aci bilik sebelah. *ops ops lalalala. diorang kan kalau mandi siap NYANYI kuat-kuat lagi kat dalam bilik air. annoyink gile oke? dahlah mandi berjam2 pastu buat pencemaran bunyi pulak kat toilet tu hei camane tak ba alif ngang kan.

kalau nyanyi lagu dondang sayang ke lagu faizal tahir ke takpelah kan ni lagu tamil nadu hindustan mane hentah diorang kutip pastu siap nyanyi kuat2 tak ke ghase nak ajak gaduhhhhhh je kan hahaha! pastu siap dop joget cing-cing-cing lagi bile nyanyi lagu dil to pagal hei kat bilik air tu aishooo tak tahan betullah.

pernah sekali tu time genting pukul 9 pagi semua orang nak pergi kelas. pastu punyelah beratur semua nak mandi tetibe tengok si aci tu yg mandi dulu. korang bayangkan kitorang terpaksa menunggu berjam2 si minah tu siap mandi *oh oke aku tipu bukan berjam-jam pun lalalala. nak buat camane mandi kejap je tapi dop nyanyi tu lamaaaaaa siot sampai aku boleh hafal lirik2 lagu die tu. nak suruh aku nyanyikan sekarang pun boleh MIAHAHAHA. pastu aku punyelah keji buat2 ketuk bilik air die pastu cakap *dah2 lah nyanyi tu* terus die setop nyanyi wakakaka mesti die menyumpah gila-gila dalam hati sebab matikan klimaks time syok2 die nyanyi kan tapi ada aku kesah? lalalala.

dahlah pagi tadi dia mandi time aku tengah basuh baju. huh what the tuuuttttt lah kan. korang bayangkan aku terpaksa pekakkan telinga dengar dia nyanyi lagu tamil mane hentah dahlah lagu tu cam berangkai2 panjang gilaaaaaa pastu suara dia tu kalau merdu takpelah ni cicak pun boleh koma hentah2 mati terus kot bila dengar die nyanyi wakaka. kalaulah aku paham ape yg die nyanyi tu takpelah kira sejuk sikit hati aii dengar kan ni bila dengar aci tu nyanyi ghase2 nak belek kamus tamil-melayu je haa mane tahu kot2 lirik lagu die tu ada mengata pasal aii ke kan tak ke nayeeee tu?

so kepada aci yg terlibat insaflah segera. kami bukan tak suke nyanyian anda tapi perlahankan volume tu boleh tak? kami pun mahukan keamanan dan hak-hak untuk hidup ececece tetibe kan agaga. okelah dah habis pesanan khidmat masyarakat so kalau si aci tu bace harap ambil ikhtibarlah ye? *waklu camlah aci tu bace belog aku MIAHAHAHA. oke bye.


salam sayang,

87 FAHRIN AHMAD:

psychopath said...

laen kali mandi awal sebelum aci tuh mandi. balas balik dgn nyanyi lagu minang.

mcjust.lol said...

hahhahahh!! same la ngn aci-aci kt floor aku! siap depan bilik lg~ hahaha

sweet.farah.sweet said...

cik lolly try wat2 kene sawan tiap kali si aci tu start je nyanyi..

setiap kali tau..
hihihi

=P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*psychopath:

wakakaka. l0l. aku mane gheti lagu minanggg. lagu siamm b0leh. kih kih :P


*mcjust:

owh ni tepi bilik aii. mmg cing cing cing hari2 wakakakaak~


*farah:

wahhh. manyak shantek. xpasal2 aci tu tep0n ambulans haaa camane ? kehkehkeh :D

PenuliS said...

aci aci bukak pintu!!!hahahah...

AcanCapik said...

cuba nyanyi ramai2 lak kat luar time dia nynyi tuh... baru la muhibah...

Hizami Li said...

ahha.
lolly x nyanyi?
nyanyi la lagu negaraku ke.

Armyrule said...

lain kali serah borang audition AF ke..mentor ke..OIAM..ke..kat aci tu..hahaha...aci nah ambik borang ni ko melalak la puas2 depan juri nanti...dpt masuk belanja kay ep si..ok

zool said...

Cun tak aci tu???
Leh ajak layan K-Box sekali.. huhuhuhuhuhu..
ala apa susah.. Lolly nyanyi le sesama.. dia nyanyi lagu Tamil Lolly nyanyi le dikir barat....
:)

Aiza said...

tup tingeee sbb shaye dah kena pelakar.. kikiki

E.d.Y said...

lain kali nyanyi ramai

"aci aci..bukak pintu..."

huhu

fiezah91 said...

wakakakakaka.. leyh tlg gelak je :P

kacang said...

haha.
jerit sekuat ati kat telinge aci uh.
grenty die senyap trus.
lalala~

syahira ariff said...

aci aci bukak pintu
cik lolly duet jer ngan dia ramai2
kompem terasa disindir
tak pun tendang jer pintu tue kalau dia memekak
wakakaka
[konsep 1 malysia]

aieOreo said...

cik lolly join dia nyanyi tapi nyanyi 24 kali ganda kuat dengan nada panas hati dan hilang pedoman..
gerenti dia xmandi dah pasnih..
hehe XD

FarhanaDr said...

Hahahahaha.. Weh.. Tak bek tau kutuk geng2 aku.. Aku juger peminat hindustan yg tegar.. Muahahaha.. ;p

Tapi takde laa aku mandi berjam2 dlam bilik air dn dok sakan mnyanyi.. Suare aku perlu diappreciate oleh orang ramai dan bukan untuk nyanyi di tandas.. Kah kah kah.. ;p

..- +"Ann"+-.. said...

alalala.. wat cara keji ler -- time dia ngah nyanyi tu, ajak kengkawan ngumpat n gelakkan die kuat2.. wahahahaha.. Konpom senyap, tak buat lagi tu.. Tested 5 times, tak pena fail!

||| PöJìé PööH ||| said...

aiyooo la..
klo Pojie duk tempat Lolly kan, sure Pojie akan beradu suara..
klo dia nayanyi lagu Dil To Pagal Hey, POjie akan nyanyi lagu Nirmala..
ada berani siap ada gurindam lenggok²..
sure dia senyap!
hahah!

syuhaida abul said...

ekeke...bese la tu d0k ostel mcm2 prangai ade..kl0 org cam tu kasi s0und saje ..bru bez...ha2..




http://kerenggebukansemut.blogspot.com

atenhana said...

kene wat toilet yang kebal bunyi nehh. Bhahahaha.

cik bunbun said...

haha. memacamla dunia cekang ni.
masalh dunia betol. negara dah tak aman. PBB kene amek tindakan.

oke, komen xde kene mgena miss lolly. wakakakaka :D


cakap sama itu aci, see u in couuuurrrrrrrrtttttt! ;)

Akmar Anuar said...

hahahaha...marah2 kau masih kuat bebel pot pet macam dulu2 lagi...

hahaha..comel!!

weh lolly, jumpe depan2 je dgn indian girl tuuuuu......
senang setel cpt! :D

black_mel said...

miss lolz bukan peminat filem hindi ker?hari tu citer pasal sivaji the boss kan?hahahaha....geli mat...hehe..

enjelinajolipit said...

lenkali kunci je bilik aci tu dari luar. komfem die takleh gi toilet dah nak mandi.

Farah Rifhan said...

ikut nyanyi skali je...hahahahah!

mello said...

tu klau aci yg mandi.. klu cik lolly yg mandi? mesti jangan lupa lirik kan? lpas tu aci tu pulak yg membebel kt luar..hehehe =p

khairolghani said...

aduh..spoil la..orang nak layan suara sendiri dia kacau pulak..biar jela dia nyanyi..hehe

kira ok la ketuk pintu,member aku baling sabun je kalau ada member2 yg memekak macam tu..

khairolghani said...

aduh..spoil la..orang nak layan suara sendiri dia kacau pulak..biar jela dia nyanyi..hehe

kira ok la ketuk pintu,member aku baling sabun je kalau ada member2 yg memekak macam tu..

Ms_Mui2 said...

haha..ksian,sm kes la kite cik lolly..tp kes i ni len ckit,3 housmate ni kalau dh mndi sesame lam 3 bilik mndi tu,dorang ckap punya bising mcmla xjumpa pas kua bilik mandi.haha!

dearist anys said...

hehe.
kna mghayati ape dye nk nynyi.
nnt leh suggest masuk AF nxtime.

uNIqIKA said...

semoga anda tabah
hehehe...
tp, satu soalan sdg bermain dpkran,adakah aci itu akan bc blog??

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..cik lolly kelakar la..ngumpat eh??xbek tau..wakaka..

tapi dorg mmg cmtu kot..dah mmg sejak azali gamaknye..

dulu masa study..kalo outing, dlm 1 bas cukup la ade 2 org je aci yang nek..dh riuh satu bas dgn sore dorg je..siap pasang lagu tamil kat hp kuat kemain bg 1 bas dgr..owh..mmg hangin je rasa..

pastu kalau nk dekat deepavali..nnt ada smbutan kat kampus..sebulan sebelum dah praktis menari..terloncat2 tak hengat dunia..macam nak runtuh bangunan pun ade..bergegar2..haha..

Wanita Itu said...

show live la heee...

aduka said...

time diorg mandi, ko pasang lagu doremon kuat2.. tp make sure diorg dgr ar.. haha..

LaDies 09 said...

hahaha...aci tu sebenarnya dia ada ngadu dkt saya dia ckp dah 3 thn dia nk masuk AF terlepas jadi tu kes dia nak lepas geram tu arr p nyayi dkt bilik air pun x pe la sekurang2nya ada juga org nk dengar kalau x nk dengar pun sesapa yg p bilik air akan dipaksa serta terpaksa dengar...ne tau ada org nk ambk dia jadi penyayi...hahhaha...

ciK LyndaWawa igUana said...

hahaha..kamu pun dah tak lupe lirik dah..boleh ingat pe aci tu nyanyi..heheh

FaTiN said...

salute dgn aci tu. nyanyi-tanpa-penat. kenapa miss lolly tak pangggg aje. sure terdiam haha

en.alierostam said...

suh je die masuk rancangan Mentor ngan Mus may..hahaha

enyheartsdiamond said...

hahahahahahaaaa...tulis surat la kat dia..kat sini myb dia tal baca babe :D

redrum said...

bljar bahasa tamil..atau
ajar mereka lagu2 dikir barat

Anonymous said...

salam tuan blog

anda boleh dikenakan tindakan akta hasutan

jika anda berkeras tidak mahu menarik penulisan anda . Tindakan segera akan diambil .

laporan susulan juga akn dibuat kepada pihak berkuasa .

salam



















BANG BANG BOOMM !!
dari

<a href="http://www.ausmelankolik.com>Aus MeLankoLik</a>

hahahak

F I T said...

meshaiiii toommmm nehiiii...lollyyy pagalll haiii hahaha

Tips Buat Freshie Nuffnanger! Jom Muhasabah Survey Nuffnang Korang!

para said...

dil to pagaheyyy..hehehe
kesian dia..tak baik marah marah dia..
dia ada bakat..so kena la bg peluang kat dia...
suruh dia masuk rajak lawak ke..hahaha err raja lawak nyanyi2 ke??

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

hahaha...adik lolly kelakau betol...len kali time mereka nyanyi, kamu pun nyanyi sekali lah...high pitching okay...chorus Gemilang :-p

Anonymous said...

haha..

klakar r bc cite ko nih..

mcm2 kes..

aku kt cni bdk cina yg wt hal cmtu..

hangen je rase.. huhu

AM SYA said...

ape kate loly g mandi tyme dier basoh bj

pastu kn g nyanyi kuat2 gler!hahaha

NICK IRFAN said...

wakakkaa adoiyai... siap nynyi lagi? klu sy jd akak la sy kunci terus bilik ar tu bair dia dok dlm tu trus! wah! jahatnyer jgn ikut plak? hehhehe

joegrimjow said...

rasanya
klu ku nyanyi la kan
konpem cik lolly,,,,


xtido malam
hohohoho

ezany said...

cik lolly ni mcm tak tau jer.. kan af8 dah nak mula.. ahahaha..

nmmy84 said...

aci2 tu tau tak blog lolly?hahaha.

lain kali cabut anak tekak die dulu before masuk toilet :P

sugar2 kapas strawberry said...

klu nk bsuh kain..pkai je earphone..lalalalalala
bukk lagu zapin kuat2..hihi ;)

farhana said...

Pernah kena gak..
Tapi aci 2 bukan nyanyi la..
Tapi pasang radio kat toilet masa mandi..
hahaha

aisha wUtevA!! said...

uuiik mak terasa aku miss loly ooiiii...
dah la aku paling suke melalak kat tandas!! terasa mcm sore aku paling sedap!! wakaka...



tapi aku nyanyi lagu BM or BI...
agak2 org len menyampah tak??
adehhh...


kau buat aku jadik sedih la.... huhuhuuhu~

* mEsSy * said...

to mst odition AF ta lepas tuh.. kn2.. :P

Ms.Independant said...

mUahahaha :D
agaknye aci tu siap wat aksi berguling2 mase mandi tak?
hahahaha

ChiLaBaey's said...

Jangan risau sangat, apa kata Lolly nyanyi juga guna suara yang ada... kasi lawan sikit, pasti diorang senyap punya.... kemerduan suara awak tu.... hehehehe... :)

tujuhhariseminggu said...

owh adekkkk, x baek marah i tau... <--- eh, aku ke aci tuh?????? lalallala... toom pa se ayeerrrr....

Nurul Harun said...

lolly ni cm cumel + nakal je orgnya. hahaha.. to kita sebaya. ;)

salam kenal ya^^,

SuRayA^i. said...

haha, len kali siap2 bwk kapas sumbat dlm tlinge la kalo g toilet~ xP

embun d tengah malam said...

u kasi ajar la dorang lagu sesedap

Hazzy Ishak said...

tergelak aku baca entry lolly ni
pesal ko tak sambung je nyanyi lagu dorg tu...

para said...

dil dil dil dil mirana..haha tumpng nyanyi kat sini..

Syahrul Iman said...

nasib bek aci tu x nyanyi lg gelimat..:)

Hana's Love Nest said...

Oo..saye ingin bersurai sekarang..sebab saye tak suke ngumpat. Kah3x :p Tapi saye nak bace juga enty cik lolly. Begini lah cik lolly, ape kate lolly bagi pelempang je kat aci tu. Lepastu bla..buat muka tak paham. Mesti dia terpinga-pinga lepastu. Ahakz :p

Hana's Love Nest said...

Oo..saye ingin bersurai sekarang..sebab saye tak suke ngumpat. Kah3x :p Tapi saye nak bace juga enty cik lolly. Begini lah cik lolly, ape kate lolly bagi pelempang je kat aci tu. Lepastu bla..buat muka tak paham. Mesti dia terpinga-pinga lepastu. Ahakz :p

rathiqah azmira rosli said...

duet la boleh ngetop wo sebab belum ade pasaran lagi kumpulan duet lain lain agama.heh

miszchocolate said...

lolly nyanyi la lgu nie plk!

"aci...aci..bukak pintu!
nana nk mandi plak!"

kekekee:P

hafizmd said...

hehe..maunye terngiang-ngiang dalam kepala..hakss..

AtieAbid said...

lolly join la minaci tu nyanyi..hehe..mesti dia stop nyanyi pastu..

Jeff Syiru said...

ba alif ngang = banggang ek? or benggang??

lain kali kalo dia nyanyi, ko jadi la backup singer dia.... hahahha

♥ shiMawar ♥ said...

erm..aku rasa aci tu ok le..sebab die nk perkenalkn lagu bangsa die kt kamu..kot2 le pasni kamu n die bleh jd besfren forever ke..haha.. :)

ala..kamu balas jek blk dgn lagu nasyid Raihan..kompem2 die diam..sbb trgamam dgn kemerduan kamu bernasyid..

susah2 sgt, time die mula nyanyi jek, kamu jerit API, API..kompem die pn panik..

ok x idea aku cik lolly..?

sharamli said...

b0leh blaja lagu baru kan

haway mutasawwil said...

biasela kene reject af.lps tension la aci tu.-)

tukangkomputersekolah said...

kasi tau sama itu aci yang saya pun mau join itu audition dalam toilet juga dalam.

sugar2 kapas strawberry said...

ala...aci2 kt klas sy lg best..
buat konsert bunyi lagu dr henset dorg bgai nk tiru ala2 konsert black eyes peas lagi..
\sbr jela ..muahahahaha ;)

cybernetic88 said...

haha!. beb susah pe. hang join la skali. layn je. hee. =P

nina said...

aku pon rasa cam nak suruh je ko nyanyi skalik lam tulet tu yangg...
ko bantai je nyanyi lagu siam pon wokeh gak tu.hihi..

Mr feckry said...

ok, gua paling pantang orang mandi lebih dari setengah jam. Apetah dia buat

saYe miEyra said...

apa kata kak lolly ikut je dia.
biaw dia nyanyi idustan
kak lolly lak nyanyi mek kelate punye lagu siap tarian ala canggung mak limah
4sure2 tak mandi dah dia lepas ni
sumpah!

noor afzan said...

lolly try la suh aci tu masuk AF..
tgk dia dapat tak masuk,
kalau tak lepas tu baru la dia sedor sikit..
skang ni dio dok pasan sora dio sodap la tuh..

Arra JaSmY said...

haha.len kali lolly bawak jer radio kew mp3 kew g toilet.bila die bukak jew mulut kamu pasang lagu kuat2.hahaha.mesty dia bengang.lalala

zulhilmi bdk blur said...

slain tu ape ek..
hihi

cik EPAL said...

kenapa tak masuk odisyen af8?? konpom lepas :D

Alan said...

rileks ler..time study dulu, aku yang suka nyanyi sampai budak umah naik bengang dengan aku hahaha

pak long said...

salam....
suruh aci tu buat album....tak pun ko rakam suara dia...masukkan kat blog ni...pastu buat undian lagu aci tu...tentu meletop blog ko kan...hehehe

r-ACI-st! (GHOSTofYOU) said...

Deyyyy...Wone shate kune tankerrr Onne mene kuder waner kuder kilometer firlarlam...(RON 95)

!@#$%*&?/#!!!!

oOOoo..KuTUk Aci EH???!!

ini apa ini blog banyak rACIst juga...!ini mesti mau report juga..

Wan Perlis said...

kalo dia melalak lagi. kunci dari luar