Aku terkena GANGGUAN SEKSUAL ! hell you.


astaghfirullahalazim (alim sebentar)



cube korang lihat KEYWORD hari ni. alahhhh yg dalam kotak hijau tu. what the tuuuttttt! grrr.


hei bumper lolly mane kau nak cari ni? kalau nak cari bumper aku oh sorrylah babe aku tak tayang benda2 yg dikhaskan untuk suami aku ni MIAHAHAHA! harap kau jangan kecewa lalalala.


Uhhh gosh aii terkena gangguan seksual T____T
saper berani main-main dengan aku ni? huh Tsk Tsk Tsk :(
Ada tak ape-ape akta pasal gangguan seksual meh sini aku nak uhuk uhuk.


huh! *marah.


mengaku cepat sape yg search benda ni?



kau nak sangat tengok bumper aku kan?


Nah hambek aku bagi



harap kau berpuas hati >.<" oke bye.
salam sayang,

107 FAHRIN AHMAD:

luvly mya said...

erk..sape lah yang search tu..kasi pangg sikit miss lolly..haha

ber_u_wang said...

ha ha ha ...

salah tempat tu seach

yusuf mujahidin ™ said...

lucah sgguh org tu...hahaha

Hizami Li said...

alamak.
sorry r miss lolly.
hari tu ada tertaip.
typing error.
lol~

:P

Sky0ne said...

ni mesti org kurang kasih syg yg search...hahah

♥CIK SHA♥ said...

kui3..sian miss lolly..p repot polis p..ape punye org la..haha..

Wan Perlis said...

macam tu pun ada
gila sgt kat miss loli coz cute pikce kat tepi tu

en.alierostam said...

ish2...nie kene wat aduan rakyat nie..hahaha

ciK LyndaWawa igUana said...

sape yang buat camtu?budusnye....

Wanie-san said...

nak bumper miss lolly jgk!!!
nak jgk!!!!!
muahahaha

Anne Boleyn said...

aiyyyyyyyyyooooooooooooooo!! hahah kelakar gila. I rasa ni mesti sebab pasal entry yang u gi dinner heri tu lah. Hakhak. Kan ade u cakap sal dress u tu kan. hahah.

p/s : Link u, ade lah yunk..u punya blog spesel tawww.. i letak kat 'fabulous love nest' sebab blog and owner die fabulous okay! Haa..silerr bangga sekarang! :p eh eh eh..i nye blog tak de pon kat 'stock calon madu' tu. haha tak layak kewwww ? kikiki :p

eyes143.. said...

haiyaaaa.. speechless.. =]

Fia Abas said...

hahaha melampau betol search cmtu dlm blog kamu lolly huhuhu

*kalo dpt org tu, fia nk tolong cungkil bijik mata dia kekeke =P

Epul Azimi said...

cik lolly,nk dobyguard nk?...hehe

embun d tengah malam said...

hehhehe..lawak la...

bongek pekataan membuatkan i teringat kat seseorg

Mr feckry said...

betul ke tu bumper lu, gua per caya nih

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.x puas hati
.nk tgk lg ;p

E.d.Y said...

haha...gelak guling2...

Melz said...

ahaha mel yang tesearch tuh :p

touyakaruma said...

emmmmmmmm bumber tu apa erk ? I inesen

iLhAm_bEcKs said...

bruk nye bmper mu..
haha
ape da misz lol!!

::cdot the dot:: said...

huh..nasib baik dia touch yg blkg jek..

miloicekaw1119 said...

macam-macam..
hahahahhahah..
kelakar pun ade gak..
tapi xpatot betol la..

zool said...

Huhuhuhu.. Bumper miss lolly pun dia search..
Ingatkan org cari bumper kete je...
huhuhuhu

faradeeba said...

hoho..
kureng asam jwe punye orang
haha

sba2

nina said...

isk ada ke patut dia cari menda macam tu kat blog lolly..
sunnguh kurang sopan tol la..huhu..

cik bunbun said...

woah woah *teruja*
gangguan seksual di alam siber

Encik aMin said...

lelucon sungguh ... :P

aduka said...

wakakakakaka..!!!
guling2 aku ketawa..
=))

* hanya utkku sorg.. =P

isha said...

ishh dah tak de bende laen pe nak carik

torujon said...

patut la..comey rupanye..baik aku lari takt terjebak masuk blog hari2..zasss

khai said...

kah3.. sapa la artis yang malang tu?

FaTiN said...

miss lolly dah marah tu. baik mengaku cepat!!

hahaha :D:D

DaHLia said...

erk no komen....hahahaha

kelakar..

KiD Learns tO FLy™ said...

okeh la tu miss lolly...saya lak org search pasal org mati XD..lg nazak..ni howt aper wakakaaka

e~car182 said...

ades!seram sungguh!=_=

♥ shiMawar ♥ said...

mereka gile sgt kt kamu le tu..tu psl jd camtu.. :)

eh, bumper sape yg kamu expose tu lol..?

infraklia said...

bace bumper ujang ngan apo? lg beshh...tak gitu??

x-po said...

wow, mantap la bumper u tu..wakaka

~ Ann ~ said...

kih kih kih.. tumpang gelak je la.. hahaha. nsb bek baru sket je, tak terlebih lebih sangat ag tu.. hahaha

pak long said...

salam buat misslolly..
ahhh..terkejut mak dengor bumper misslolly....tak kuasa mak dengan bamper ...

magsob said...

yang belakng pon ade nafsu ape..hahahah..sampia camtuh skali.haha

nick irfan said...

keyword ni ape ni? dorg cari kt google ke?? confius jgk sy... tp hahahahhahahahhahhahahha ade nk tgk bumper? hahahhahahahaha adoi giler tol dorg ni...

Aus MeLankoLik said...

wow cool gile ,
aku nak try la masuk tak blog kau . hahahak . ok , aku nk seach ni .
nnt ade pelik2..
kau tayang ok . hahahak

Nabiel said...

hahahhaa~
adehhh..pecah pwot biel gelak tgk~
ade gak terkantoi cari yg tuh ek?
bumper apekah cik lolly?
hahaha~
mmg gangguan btui!

y@n@ M!B said...

bumper kete kut (positif2)...
tp yg satu lg tu xdapek den nk jwb..hohoho~ \/(^_^)

uNIqIKA said...

huhu.. annoyink btol bila ada yg wt cmtu.
tergamak mereka?!

psychopath said...

seb bek dye tataw kite yang mana. =.="

kenwooi said...

the more you blog about this, the more gangguan seksual you'll get.. =P

ChiLaBaey's said...

Kelakar siut entry kali ni... Cik Lolly oiii.... Bumper to bumper namanye tu... hehehehe.... sabor jerlah.... :)

bellar0ssa said...

huhu aduhai. dahsat!

p i j a h said...

comelnye bunper kamu!!

ahahaha~

mie said...

ni mesti xdpt cr bontot...
dicari nya bumper...
kah kah kah...

MyFunDarkSide said...

Sebenarnya lolly suka je orang search macam ni. Tanpa diorang lolly takdela boleh buat post macam ni kan.. hehe

joegrimjow said...

alahai
keciknye bontot

opsss
hehehehe

AYUE said...

haishhh (>,<)
bumper pung maw ke ?
HAHA .
skett jep uh gangguan seksual .
lom yg hyper ag lahh miss lolly .
lalala ~~

kodok hijau the ghost writer said...

gelak dulu hahahahahahahahahahahahaaha.
ada juga makhluk cari benda tu.

sabar sayanggku sabar.. payah juga jadi oghang glamer inikan hahaha

bontot kodok tak nak tgk ker?

BeaN MorENo said...

apa lagi yang boleh saya buata selain...hahahahahahahahahahahahaha

s h a f i q h a s h i m _____ said...

adesh sian miss lolly :)

Zumie said...

hehe...ape la dorang dok search tue..sengal gile...saba cik lolly ek

azie said...

haha okay so funny.. mest da bosan sgt tu tatau nk search ape. len kali bgi je bumper kt jln tu. :P

Ms.Independant said...

Hahahaa.
Agaknye carik lolly laen kot...
pk positif k dear!

:P

Hazzy Ishak said...

nasib bek bontot je syg
kalau tuttttt

mampoih!

anastasyea said...

hehehhe.. bukan selalu pun kena!

Best Of Me 321 said...

lawak tol la keyword tu, apa2 pun bom321 dah leh masuk gengphotografi, thank loly :D

* mEsSy * said...

ngeee.. mmg ta sangka tul.. da gak y cm gtue..

:P

paan said...

hahaha.nasib bek xleh check sape yang search tue.kesian dah mula menjadi sasaran stalker..

Azfar90 said...

haha...kelakarnya sesape yang search tu....
bagi yang search tu, bumper je ke, boot tak nak ke..?

azizuan said...

sumpah lawak..hahahha

dkama said...

hahhaha klaka... PEACE...

nawal said...

gile ah spe yg search uh!

syahirul said...

semat seh depa ni search.. i nak test la japg.. wakakakaa

nmmy84 said...

lah, sape lah google ituw.huhu.patut lolly tayang bumper besar punye.biar pukkkk kat muke orang tu.haha.

nmmy84 said...

lah, sape lah google ituw.huhu.patut lolly tayang bumper besar punye.biar pukkkk kat muke orang tu.haha.

Budak Pipi Tembam said...

yunk!!! apa kah??? haha...jom report biro pengaduan!!! :))

Shafie said...

huhu..ade jgk org cari cmtu ek..

Hasrol Nizam said...

adoi..tak sopan punya orang..haha..sabor je ar..

enyheartsdiamond said...

hakhahahaha.. mybe ia cari lolly yg lain :p

deus X machina said...

nice ass...
erk888

Hidier said...

kelassss gitu :)

Tendou Sani said...

lucah la miss lolly nih...ekeke

merahitujambu said...

muntuk cik lolly tut sgt..eheheh..xde kejetul diorg ni

zida said...

geli gila. tak lehh blaaa

edda(",) said...

hahahhaaaaa.... lawak2... sabor lolly

noor afzan said...

cuba miss lolly google mis lolly pulak.
maan tahu ada miss lolly seksi dalam dunia maya nih yang nak lawan miss lolly ini..
haha~

farenova said...

hahha kantoi!, patheticnya org yang cari tu, takde kije lain huhu, sian miss lolly

ezany said...

ai tau bumper kete jer.. sehelai kain putih la katakan.. ekeke..

Azrul Hisham said...

salam ziarah....saya dah letak awk punya blog badge yg Azfar90 buat kat blog saya...sama2 promote blog awk kepada other readers...happy blogging :)

tujuhhariseminggu said...

siut betulllll...

NICK IRFAN said...

mmg lawaklah bila baca entry akak ni... hahahha adoi... klu sy? seriusly akak search adik pmpuan miss lolly hahaha ok la jgk ni bumper? hahaha adoi mcm2 ragam org skrg ni.... hehe

zjoe said...

apa ni men bontot..bumper.
cian cik lolly.. dia baek taw. :)

nurayunni said...

haha..lucunyer..

✿ shuhada said...

org macam ni mmg banyak.. sabo je la eyh..

helena's said...

kompom laki tu..

Nurul Harun said...

tak senonoh betul!
agaknya org melayu sendiri ke yg search? :P

Razis said...

kesian cik lolly yer..tak patutla deorang nie.

armin yosh said...

xsenonoh punya makhluk!

aishkk...abng tumpang simpati :D

aMm said...

“jom exchange link..i dah follow u..tukar link jom>??hehe..i put your blog in my blog…”

http://storyaboutmuhaimin.blogspot.com/

nand nasyari said...

style abes..hehehe

sbr ouh miss lolly.. :)

Bro Framestone said...

amboi gangguan die...

bro keyword yg pelik sikit pun pasal nie

"broframestone curang" sampai 24hit gitew

BroFramestone Blog

Sharinginfoz said...

macam2 kan... hmmm manusia ni suka cari yang entah apa-apa...

Yatre Hayati said...

aiyak !!! kejamnya mereka !!!

PinQib said...

COMEY NYE BUMPER LOLLY.. HAHA.. UDAK3 SANGAP PORN LE TUH

Nisaeciz said...

huahuahua. klaka. apa la tu. ketagih **ks agaknya.



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = apa je yang anda nak komen

zuar said...

miahahahaha..hantu mana la yg search keyword macam tu..miss lolly kena kawin cepat2 ni nak elakkan ganguan seksual..keh3

3DDiE® said...

punoh sek2 nie...haha

Anonymous said...

x dpt bumper, dpt tgk pic muka lolly kat blog ni pn dh cukup. buat modal melancap. hehehe