BLOGGER BAJET DIVA ?

betul ke kalau owner belog TAK REPLY komen-komen kat entri die orang cop die tu blogger bajet diva?

sebab aii bace entry seseorang ni die tak puas hati kalau ada blogger tak balas komen ni ha. siap kata perasan bagus perasan femes perasan diva. dapat komen berpuluh-puluh dah perasan hebat. what the nyah.

aii terasa nyah dengan kenyataan tu sebab aii pun jenis tak balas komen jugak huhuhu! tapi aii komen kan belog-belog korang semua. yg aii tak komen entri korang tu bak sini mai aii nak komen sekarang huk huk huk.

saye sentap sekarang cepat pujuk wuwuwu T_________T


p/s: korang pun anggap gitu jugak ke? sila jawab cepat.



salam sayang,

149 FAHRIN AHMAD:

LORD ZARA 札拉 said...

kadang2 dah banyak sampai tak larat~

kadang2 tak balas kat komen box, balas direct gi blog org tu~ lagi bagus kan sayang kan?

huhuhu~

ku terasa gak~
walaupun komen ku ciput je~

rindu!!

isha said...

org tak anggap miss lolly cam tu
org tak kesah nak komen komen la,tak nak komen tak pe

H@n$ Xy said...

hhah..bls semua lah...sbb followers aku pom sikit ciput jer...takpe2 aku phm keadaan kau miss lolly...kan ramai pengikut~~

cikgadis said...

eh eh..xadalah
sapa ckp mcm tu??
meh sini kita boom dia ramai2!
Eceh! mcm pengganas pula!
haha

xadalah... betul ni..serius... x adanya diva.. (n__n)

cikgadis said...

*apasal aku eja BOM jadi Boom?? mn satu ejaan btul ni??

kui kui kui~

Armyrule said...

klu berpuluh2 beratus2 org komen...mmg xlarat la kan nak reply sorang2...tp miss lolly try la reply mana yang patut...ahahaa

klu org tu komen 'hehehe' jer...kita nak reply apa pulak kan....wakakaka

Nur Hawa Mohd Zin said...

depends lah kot..ala tak sume ce blog kite kan..kan..kan..kalu dia rajin balas...rajin lah org balas jugak..betol tak? kan..kan..kann..huhu ~ ku bkn glamor jugak pun ~

Aiza said...

tak tau laa.. sobsss.. ea ke ?

hanie@nisya said...

lau nak puaskan atie smue orang memang susah la kan. bagi sya, owner tak balas komen tak bermakne dia tu diva ke, pe ke. style masing2 la kan :)

sI tEDI said...

miss loly,
siapa yg merungut tu?

aduhai!!

seriusnay aku ckp,
aku dah lama x reply komen kawan2.

itu bukan bajet diva. itu kesuntukan masa.

tapi kalau ada apa2 soalan, aku kaan balas di ruangan komenmereka atau shoubox.

kalau ada masa terluang aku lebih suka blgwalking dr balas komen.

sambil blogwalking kalau ada soalan2 dr mereka aku jawab.

ala-ala diva ler ni ek?

aku terima je lah wey!

tapi aku nak tanya gak pd mereka yg merungut2 tu.. kalau kamu seorang suri rumah.. boleh lah kot. jawab sambil memasak.. itupun kdg2 ada yg tak sempat kan?

he he he he

wah! aku emo wey!!

Aus MeLankoLik said...

hahahak , aku pun same .
tapi balas balik g komen kat blog die , baru la mesra dan mane taw jumpe jodoh skali , hhahahak .

Melz said...

ntah la . mel balas pun tengok mood rajin ahahaha

ardinihumaira said...

dni pon keciiiiiiiiiiiiiiit hati gak dengan kenyataan beliau tu. sebab dni tak sengaja tak reply komen2. bz.. tapi dni baca komen2 yang ada. pastu yang tanya2 tu dni p jawab kat page dia. tak sempat jawab komen di page sendiri. ada masa, dni reply terus. tak berniat pon nak berlagak diva divu dive ke ape. huhuuu


bila dah macam ni rasa tak syyyyiiioook lak tak reply komen. rasa cam orang cop2 kita berlagak. hukhuk... sampai hati beliau menuduh begitu. ai terasa hati tau.. ai memang mudah terasa hati sebab hati ai ado magnet ;p


marilah kita sedaya upaya yang boleh untuk balas komen bila berpeluang. takyah paksa diri jawab2 komen. sebab tak termaktub dalam syarat bukak blog wajib balas komen. ado masa, kita reply. jangan ler menuduh berlagak lak. kalo rasa kita berlagak sangat, toksah komen, wat dosa kamu je tuduh kita berlagak..


dok gtew miss lolly shumieyl?
^___________

May Happiness Be Around You Now And Forever

joegrimjow said...

lebih hargai klu cik lolly baca entry
xkomen xpe
hihi

ChiLaBaey's said...

Nak Aiskrim McD tak...??? Jangan sentap lama2 yer.... :) Cenyum cikit Lolly... ;)

FarhanaDr said...

Benar benar kata zara.. Kdang2 sampai tak larat atau pon takde masa.. Huhuhu..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

erk*


nak kena balas ke k0men k0rang neh.




hakhakhak.

_aLiaHwaFa_ said...

ntah la..no komen...ni own pes tyme komen kt blog miss lolly~ huhu~

Nisaeciz said...

biasa la tuu.


nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat tentang

background baru ( Part 2 )

Khadijah Zek said...

kadang2 ada gak tak balas...hehehe
tapi miss lolly okey ape...suka bg comment dekat entry i..=)

pak long said...

salam...
sapa la yg tak sayang jari buat en3 kata cam tu....wahai miss lolly...beritahu hamba...akan hamba didik insan itu...

pameklampard said...

alololo..xmomajuk2 ye cik lolly..tu mknenye diorang jeles je tuh..huhu

woaini_87 said...

kadang2 i pun tak reply, because comment yang dia orang tulis, mmg tak yah reply punye...

Nur -al- Ain said...

ala, kalau dh glamour memang tak larat nak reply comment. kot setakat satu due, ape salahnye. hehehehe

Sesayang_Andox said...

Satu perkara yang tak dapat dibeli di mana-mana shoping mall dengan harga terendah mahupun megasale,
Masa.

btw, thanks menjenguk. aduyai. ^^"

syahira ariff said...

walaupun cik lolly daa blogger otai
cik lolly tetap komen entri sy
rasa terharu gitu
=D

TeRRoRRiZZ said...

suke hati tuan punyer belog tu lah....
jangan emo......
hehehehe...
but mizz lolly nih dope cam tu kan.....heheheh...
pee lagi..
balas balas.......
kuikuikuikuik

SweetyMui2 said...

rilek lolly rilek :)

ezany said...

kalau pempuan berlagak diva.. laki lak berlagak ape yer..? hehe..

Hizami Rahim said...

ala.
ok je la.
jgn sedey2 ye.
hohO~

Hizami Rahim said...

ala.
ok je la.
jgn sedey2 ye.
hohO~

feeqa said...

isy diva ke??
if diorg igt camtu u patut bangga taw ada org pggl u diva.
xyah nak nyanyi semua.kelass uolls hehe

wat bodo je k

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ErK*











kOrang2.





die tak tuju kat mane2 bl0gger.














tapi kenyataan die tu wat me agak terasa.














T____________________T

f is fikah said...

udah2 le majuk.
meh2 nak pujuk ciklolly.
tutti frutti yogurt yg sedap tu bleh??heee.

balas komen atau tak, bukan penentu top atau femes satu2 blog tu kan??
lain orang,lain gaya.

dah tak balas kat sini,tak kesahla sebab ciklolly jenguk page orang laen sambil2 komen.

chill yeah..

♥CIK SHA♥ said...

aloh2..jgn la amik ati miss lolly..org tu bukan cakap kat sape2 pun..wat tak tahu je oke..miss lolly ok je..salu mai drop komen kat entri aii..cayang miss lolly byk2..hehehe...

kujie said...

dia org ada byk masa untuk mencari silap orang..kita ni yg tak de masa nak 'layan' semua org..

hehehe...

psychopath said...

memang ! haha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.lolly bajet diva
.hakhakhak

.larikkkkkkkk! ;p

Nur Hawa Mohd Zin said...

yg pntg kite kena hppy blogging..i like ..wink **

kenwooi said...

i dont reply most of the time wor.. but i visit blogs always =)

adrina sidek said...

alahai..ade je orang anggap macam tu kan, huhu..sabar je la... =)

@juera said...

if sy kn,
sy reply komen yg sy rse perlu komen
n komen yg berunsur pertanyaan je..
selain pd tu i x reply sgt..
tp x de la bajet diva..
depends la nk komen pon kn..
huh!

nursarah said...

hahai, sapa tu cakap macam itu biar I kerat jari dia ces! lolly aku penah cakap pasal ni dalam blog, then bukan main ramai lagi yg suh balas komen bla.bla. komen kat blog sebab mintak dibalas ke. adoi..grr. malas layan ah aku private jelah blog aku pasni taknak datang sudahlah sapa yg soksek lebey tuh.

::cdot the dot:: said...

astaghfirullahalazim...ko agak2 ko diva ke?? tang mana? hek eleh......

merahitujambu said...

nyah..kate kt diorg tu ada aku kisah ke nyah..lantak laa blog diva ke apa ke..ekeke..janji nyah famous almouse..ekekeke

sebelas said...

ehh.........














leh jadik entry lak tajuk nie..
err saya pun terasa gak....grrrrr

























*ok sila balas komen saya nie sekarang....



http://nomborsebelas.blogspot.com/

nmmy84 said...

tapi kan....


dik lolly slu singgah drop komen kat blog akak.takde la diva pon?frenly ape,hehe.

lassiegewdix said...

huhu ~
lassie x kesah pon if x rep ke pe :)
4 me ag bek x rep .
dripada kne dipersendakan ape yg kite kumen tuh .
tuh yg wat lassie nk ckp blogger tuh mmg bajet diva !

* pena terkena cmgtu ! menci . huh ~

mie said...

ok la tu!!!
x dapat jadi diva,...
jadi "bajet diva" pun ok la...
hahahaaa

aMiYs said...

x reply komen xde la maknanya nak diva ke, bajet bagus ke... kdg2 bz sokmo... i pun kdg2 reply, kdg2 x... lolly x yah la terasa gitu... ;)

deus X machina said...

aii pun sama cam yu...
adakah kita ditakdirkan bersama???
ahhhhhhh

k.i.w.i said...

depends la miss loly.klo xde bnde nk tulis,buat ape nk komen balik...
:)

sugar2 kapas strawberry said...

terasa spt taw je sape..hihihi

pnh gak bc n3 spt itu beberapa hri lalu...
hohoho..klu da ad 10 komen kt ats..sy hny reply satu je..tu utk sume komen2 kt ats tula..hoho..
kita xreply bkn xbmsud kita xbc..sy siap bc dua 3 kali gak la komen2 dorg..
miss lolly thnx ya sbb selalu gak dtg blog sy ;)

sugar2 kapas strawberry said...

terasa spt taw je sape..hihihi

pnh gak bc n3 spt itu beberapa hri lalu...
hohoho..klu da ad 10 komen kt ats..sy hny reply satu je..tu utk sume komen2 kt ats tula..hoho..
kita xreply bkn xbmsud kita xbc..sy siap bc dua 3 kali gak la komen2 dorg..
miss lolly thnx ya sbb selalu gak dtg blog sy ;)

encik tikus said...

T_T

kesian cik lolly,terase tibe-tibe..

http://muhdfarith.blogspot.com

ade sesuatu untuk kamu di sane,harap sudi singgah :D

~ Ann ~ said...

aicehmennn... malam minggu malam bersukaria.. jangan sentap sentap yer.. mana abang bunga ni, tak mari pujok ke? haha

en.alierostam said...

x...lolly x diva..lolly cun pe...haha

KiD Learns tO FLy™ said...

gua pom kalo nak balas ikot..priority gak nak komen..tape miss lolly..




mao tercabot keyboard kalo miss lolly nak reply sumer..



stok2..100 komen ni huhu..korang tak kesian kat miss lolly ke..

(cekak pinggang)

wakaka!

* mEsSy * said...

mis loly ta reply kat sini, tapy g jengah blog orng laen.. fair la tuh.. y kate sume tuh ekceli dier nih jeles lebey.. pe kes la cm gtue..

:P

helena's said...

cikhel pon ade gak tak balas,abis kalau banyak gila,mana larat nak balas,huhu bukan nak berlagak diva,eh diva tu apa?hahahaha

takde istilah blogger diva pada cikhel.semua sama..

cikhek tak kesah pon..org yang tulis camtu takde org komen kot kat entry dia.hehe

zool said...

Biasalah tu....
takkan boleh puaskan hati semua org kan

Pocket said...

err, kalau less then 30, pocket akan cuba balas,
tp kalau dah sampai 40 50 60 ..
mahu tak sempat kot..
(Walaupun setakat ni 28 jer pon yg paling banyak hahahah)

nak post lagi,
nak blog walking lagi,
nak reply comment?
(Tambah plak pocket ni suka nulih panjang panjang, mahu 2300 perkataan kena taip sepanjang malam tuh!! )

miss nina said...

so far, takdelah rasa cenggitu.
lagipun masing2 ada alasan sendiri kan?
faham2 sendirilah.
~ada tanggungjawab lain,bz dsb

syahirul said...

erk, baru tadi rasanya saya g blog tu baca entri dia.. haha.. tak patut la tak reply JIKA ada komentar bertanya kepada tuan tanah.. jika komen2 biasa tarak hal le..

jgn le terasa lollypop.. biasa la tu org akan buat entri yang memanaskan :P hehehe..

erm u tak dtg belog i agi pon utk komen [tipu saja2] haha...

Rara said...

pentingnya author reply komen readers adalah apabila readers akan datang balik untuk tengok apa yang kita jawab untuk dia. yalah, sometimes ada pengkomen yang perlukan jawapan atau pendapat atau respon daripada kita :) tak salah jika dicop sombong ke hapa sebab owner blog kenalah hargai comment yang ada pada setiap entri =))

Wanie-san said...

nyah!hang xsoh terasa benor!
lantok p dio!
maro benor kah?
suh dia tolong reply sume2 komen yg mai blog hang ni!keh keh keh

ChiLaBaey's said...

Dah tinggalkan jejak kat blog orang tu pun dah kira oklah tu... Bagilah komen sekali kat blog tu Lolly... Baru senyap kot mulut dia... :p

Syahrul Iman said...

aii akn bangga bile org cakap aii diva..haha

Peri PiA said...

eh xde la,ehehe
cube majuk sikit jer
(padahal baru komen 1 2 entry,ehehe)
sayang dia..

fathiahRAIHANA said...

ala relex la akak ,
manusia cmtuh jelez la tuh ,
logiknye cane la org nk rply
coment yg byk2 menimbun cm kak lolly nieh :)
lgpon kak lolly kan rajin g jenjalan coment belog owg laen kan kn kan .
da toksah majok la akak ,
huduh oo tua2 majok ^_____________^

eyes143.. said...

naah.. anin pn kdg tak reply jugak.. kdg tuh sje dorg drop kt blog.. takkan nk bls jugak kot.. huhu.. mcm gila komen la plak.. =]

eyes143.. said...

naah.. anin pn kdg tak reply jugak.. kdg tuh sje dorg drop kt blog.. takkan nk bls jugak kot.. huhu.. mcm gila komen la plak.. =]

nughul said...

sabar kak..
mulut org mmg mcm2
ceyh...bia bl0g ku hny picisan
huhu

meo188 said...

Ur always be my only diva in my heart...

no matter whats they say...

i love you kucing putih

NICK IRFAN said...

sapa kata tu kak! meh kita boikot blog dia! hahahahah ape2pun sy x kisah asalkan akak baca komen sy ni pun sy hppy dh :)

cEro said...

aku rase macam aku pnah bace blog kata camtu..
n aku pon rase aku ade komen dlm blog tu..
tp aku try cari blek blog tu, tp tak jumpa plak..

let me clarify something..
bgus laa kalo tak reply komen tp jawab soalan kt blog si yg bertanya trus..
yg mcam diva tu, kalo tak reply trus mane2..
prasan tak ade stgh blog, suka bertanya di hujung post dia, tp bila org len tanya blek kt dlm komen, takde respon pon..

cik lolly prasan diva ke?? tak kan??
jd jgn laa sentap lg yek...
hehehe..

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Aku pun kekadang tak reply juga komen. Bukan tak ingin, ingin sekali. Tapi tak terdaya. Eh kenyataan perasan la pulak.

Kalau lelaki nak bajet apa pulak? Bajet putra? Eh tak sesuai!

DaHLia said...

nah, meh komen d blog ku..hahaa..





rileks, biasa laa tu..dia belum jd diva lagi tu, nnti dia dah jadi diva, dia pun xmenang tangan nak balas.. :)

Frodo Baggins said...

yer ... wa divo sbb kdg2 x reply komen. tp ketahuilah, sesungguhnya wa sayang. bak kata pepatah, sayangkan isteri tinggal2kan. wakakakkaka


>>___<<


woooooha!!!

Frodo Baggins said...

80!!!

Ery Farieha said...

81!!
ahahahaa
standard la lolly.
komen ratus2 mst x larat nak reply kn?
tp bgsla cre lolly tu
komen jgk blog org =)

Chak! said...

bila letak komen tak semestinya dpt balasan...

nawal said...

ala..komen ta komen ta kesahlaa..
asalkan kite hepy bce belog die..

hehe!!

BeaN MorENo said...

hm...bagus2...lepas ni saya xnak balas komen...walaupun blogger tu cun macam cik lolly

.::WaNiE::. said...

Saya memahami kalau komen tak dibalas

hahaha

sebab saya pun kadang2 je cek balik org tu bals ke tak komen kite

hahhahaha

~kuyam~ said...

eh,xpe la Lolly...xyah trasa...biarla kan nak bls ke x.tu hak individu.kan lolly? :)

Wan Perlis said...

tidakk..jgn berkata seperti itu.
aku pun tak balas komen.akan balas komen jika benar2 memerlukan ja.tak bajet diva pun

nina said...

aku tak kisah pon kalo blogger tu tak reply komen aku..asalkan dia nampak aku da komen jadilah..hahaha..

honey amour said...

lolly ko bagi aku alamat blog tu skang jugak..aku maw bakar telinga blah kiri dia tuew..cepat cepat,,..

aduka said...

i x ksh pn org nk komen ke or org x blas komen ke..
juz wat xtau je..
sbb mmg dh tau org mesia x mcm org puteh..
=P

Anak Perak said...

kalau comment berderet mcm ni.aii pon x larat nak mebalasnya. x kuasa aii..heh..

FaTiN said...

aii pun jarang reply komen maa...alamak, nak balik reply komen sejemput tu skrg :P

lionteen said...

bia je ape org nk ckp..
huhu..
asal kite da bc cmnt tu,sudah la kan..
huhu

full of love,keyna said...

alaa,sekurangnye sys komen jugak blog org uh,isshh,cian sys,da nages da,hee

saYe miEyra said...

manede!!ee..kak lolly kan slalu visit blog org yg komen entry kak lolly.so wut.futher ado,blog ni mmg diva pon.best!!hihi

Yatre Hayati said...

maybe dia gila glemer kowt nak orang balas and datang visit blog dia balik..hahaah

KaiZeN SHiNoBi said...

wades ahaks.... aq pernah terbaca tentang post nih... ahaks.. x silap 2-3 hari lepas kot.. ntah... dah lupe daa.. ahaks

agak panas gak r entry tuh...

ala... relek2 sudey.... lain orang lain pendapat... hehe...

dah2.. jangan nanges (bajet nak pujuk kunun) ahaks... tuh luahan hatinya... maybe dia silap kot, dah2..

korang jangan lak kutuk2 dia... hehe.. kesian dia...

kan dah jadi maksiat viral dah? ngehahahaa nak x nak?

Farah Hanis said...

ewah, tak semestinya. mungkin takde mase kan. hehe. tapi blog saye tak ramai pon nak komen. hukhukhuk..

razman said...

ni ko tak reply ni, kira bajet diva ke x? haha

abangfaizul said...

ala... biarla. nama pun blog kan. suke ati cik lolly la...

xnak la majok2. jom abangfaizul belanje minum teh ais kat kafe..

jom2

Athirah Ibrahim said...

xdelah. org y komen blog awak ramai gila der. takkan awak nak reply satu satu pulak. haha. lagipun, kita smua ada sebab msing2 kan nape tak reply komen pmbaca. kalau sy, sy tak kisah pun. teehee. blog kamu, suka hati kamu la kan. wakaka.

ManGkOk cHentA ♂ said...

kalo da komen cik byk cmni.aku ase x paya reply pon xde.hehehe.byk sgt kot.

maisyara Pot! Pot! said...

bujet diva? hahaha.. tak kot. kalau comen bnyk gila, larat ke cik lolly nk bls comment diorg? xD

Maxx said...

Kalau

banyak

komen

macam

ni

aku

pun

pening

nak

balas

nak baca semua pun malas

Fia Abas said...

sape ckp cmtu lolly?huhuhu alah kalo komen sket2 mcm kt page fia, laratla nk reply sume..

tp kalo komen ratus2 riban2 mcm lolly punya maunya kebas jari2 nak reply..tgk masa n keadaan gakla kan?fia slalu reply tp kdg cptt lmbt jer..

dia saje je kot nk trasa2 =)

mindbreaking said...

diaorang cbuk kot...

aiza said...

miss lolly~ meh3 cni..
come to mama..
kah3...

xpe laa..
klu org kate berlagak diva...
jom aa kite berlagak diva..pe lagi..
jadi laa diva!
jom!

mohamadfbi said...

allallallaa, jangan la sentap. saya geng blog baru tak popular nie sejuk hati dengan perhatian cik lolly pada blog saya. kena blanja lunch tak? hahhhaa

e~car182 said...

dah kalo komen gini byk,,tak larat jugak nak balas kan??xD

tp mcm pernah tbaca itu blog ;p

(^ . ^) said...

waaa bnyknya komen kat sini..apapun sy suka miss lolly punya komen...xmau majuk22...cherioo

zida said...

Ala, kak lolly okey la. Suka apa sebab u kdg2 tak miss komen my blog. :)

Biarlah orang nak cakap apa. Mulut orang memang tak leh nak tutup.

Keep it up, sis !!

luth textile said...

lolly, orang lain pon ada keja lain nak buat..
kalau free2 balasla kan .. kan kan..

si para para said...

weh mana aci mcm tu..penat penat diorg komen..spttnya tuan blog kena la bagi kereta viva sorg satu...baru best..hahaha
ok masing masing punya citarasa la..takkan semua nk oder nasik minyak..sekali sekali nk jugak nasik dagang..tak gitu...

penarek becha said...

aku stuju dengan pernyataan tersebut.

sebab..


















sebab..





















sebab..

















ntah la nyah.. hehehe

Linglung said...

ape ade hal balas komen ke tak..ingat blog ni macam facebook ke? haiiihhh!! pelik pelik

she said...

ala...i slalu termiss comment sebab sibuk study..macam mana nanti..sob sob..

ciK LyndaWawa igUana said...

jgn la nangis.......

Dewi Kumbang said...

pada pendapat saya [ayat skema], saya rasa TAK. Kalau ratus2 komen masuk, mana larat nak reply satu2. Ahhh kalau sikit pun, dah dia mmg spesis xmo bls komen, lantak dia la. Blog dia kan. hehehe.

MR Bang Miji said...

bestfren ku sakit umor otak

kaChaNG_dEwa said...

Aiyoo..macam ni pon ada ka?huhuu..kalu dah riban-riban camne nak reply sorang-sorang.

tapi kalu miss lolly perlukan pembantu,I rela nyahh..auwww~

*Aku tak buat TAG lagi ni.adoii..kang ada plak orang kecit ati.wat entry mengganas pasal aku.lalalaa~

FITRIHADI said...

kalau boleh saya balas semuanya..tapi tengok masa dan mood a..kalau mood dan masa takde memang berkarat a komen tu tak direply hehe i bukan diva ok..amboi amboi amboi (geli gila..nak muntah jap..bloggggg!!!)


(Video) Wah Mengancam Siot Rozita Che Wan Tayang…

nabil_potter said...

sapa yang cakap cmtu?
meh nak terjah blog diva tu plak..heheh

shazika said...

saya biasanya reply kat cbox tanda saya mai belog tu. kasi support siket

kalau nak reply kat semua comment jenuh la nak tggu tambah2 kalau loading lembab giler.

Mr feckry said...

ala, apa kesah..maybe blog die banyak silent reader.

KiD Learns tO FLy™ said...

oke la sbg contoh..














tgk la...














komen n3 ni.....

















dah 125...

















termasok komen gua........






















3 hb nak exam..





















kene reply..ratus..ratus komen..



























anda pikir la sendiri...








































wakokoko..sekian

p i j a h said...

gyaaaaaahahahahk.

lolly.cepat reply sekarang! hahak.

org tu kalo dia ikhlas nak komen takde timbul istilah centu deyh.

NuR 'aQiLaH said...

wahai miss lololol.

eh2,miss lolly.

ekekek~

mcm biase lah,

mulot tempayan bley la tutop kan3.

huhu~

touyakaruma said...

bergantung gak ... klu entry biasa-biasa tapi sampai 100 lebih komen cam blog anda .. memang pening nak balas.

Tapi klu buat entry kontroversi kerna balas gak komen orang

nanie ;) said...

dye jeles la 2 dgn kamoo..
lau 1 entry,cmment smpai 100 lbh,
belok jari nk m'bls..hehe ;P

redrum said...

ngaku je la..
lolly pemalas.. ;p

*xbls komen..xsalah<--law ckp* :)

Huda Luna said...

klu bz xkn nk bls balik kot

huhu

as long kite g terjah balik org tu ok la

miSZMaNEy said...

diva ker? tak de la..pada saye biase jer..mungkin orang tu busy kan..so tak sempat nak drop komen..jgn sedih2 ok..xmo sentap2 jugak..hehe=)

White Bird said...

ada gak mintak balas erk.. erm.. kita bblog kan untuk cari info,kenalan,dll.tk perlu kot nak ckp sape diva,sape berlagak.. mungkin dia tk sempat nk reply tu

embun d tengah malam said...

act..bagi i berblog ni..

kita kena bersifat berpikiran positif.

kita buat jer aper yang mampu dan yg terbaik utk kita,..

kita takleh nak harapkan orang sepenuhnya,,ikut org tulah nk jwp ker taknk ker..

tapi biasa nyer,,"orang berbudi kita berbahasa"
hahahhaa

bila mengharap sangat tu yg orang tu membebel tu kot..huhuhu

pendapat saja..kalau salah jangan hentam i pulak..hahahahha

♥ shiMawar ♥ said...

ala..susah le nk puaskan hati sume org..kdg2 kita dh wat the best, tp still org tak puas hati..

solution :

wat tak tahu jek!

syakey said...

smestinya.
huhu

kella said...

betul! betul! betul mmg lolly

ada reply komen laa...
hari tu pertama kali dapat komen dari cik loly, tengkiu ya!
dalam hati " oh..bagus budak ni..femes tapi tak sombong.. dah la cung melecung lak tu!" (eh..eh.. ayat baeekkk pulak)

meh le komen lagi:

Bila Si Kella Bersama Kamera

syue said...

siapakah orang tu? cik lolly punya komen memang banyakkkk, mane boleh nk reply semua. org tu tak tau, die cuma tahu cakap je. tkpe akak, lek je :D

L.Lawlett said...

kenapa ya? mungkin kita rasa lebih dihargai bila komen2 kita dibalas oleh si 'diva' .cop ,sapa 'diva' yang dimaksudkan ye?

winna shinta said...

winna xpenah pon cpai smpai 20 komen
hukk

Nurul Harun said...

tak pun. sbb cik nakal selalu gak komen entri nurul. jd, thanks untuk itu.

hidup lolly! hahaha

dania said...

owh, sila la jgn merajuk..
i bg u award nak?

http://namasayadania.blogspot.com/2010/05/dapat-awardyippie.html

Bro Framestone said...

besa la la tue lolly huhu

eh bro pun jarang gak reply komen org.. xde pulak yg merunggut kat bro

BroFramestone Blog

black_mel said...

miss lolz...black_mel pun dh jrng reply sebab bz..tp skrng dh ada masa sikit,reply lak..sebab black_mel nyer komen x sampai ratus2..nak smpai 10 pun susah..so x la lama sgt masa nk diambil untuk reply komen....

so..jgn sentap2 yer...nnti x comel...buat muka sedih aritu ok..hehe..

bh said...

mak aih...kesian gak ko nak membalas beratus2 komen ni kan? haha..sabar je la..mulut orang kita bukan boleh tutup

y@n@ M!B said...

sy lg suke org komen di page sy instead of reply komen kt belog dorang sendiri..hehe~

AtieAbid said...

saya sumetime jd stalk ke kat blog org..org x komen blog saya, xpe la..saya menulis utk diri sendiri jek..
mungkin org tu harap lolly komen entry dia jugak kot..ehmm..

NiZaM Limited said...

Ahaks...agak lame tak drop by to miss luly's page, la ni biaq sy habaq mai..
yg sbnrnya org tu just nak pastikn komen dia tu owner blog tu bace ke tak je.ni kalo beratus2 komen tp si owner tak turun padang tak reply 1 komen pn. tu yg dia rasa terkesima terkilan terkejot berok tu.

maybe in his deep heart, just want the owner at least show some appreaciation towards their fans..
tak gitu nyahh..?? hehe...

lynda_hani said...

hai dik.. best la cite2 adik.. and ada info.. tukar link jom.