MANUSIA mencabul kehormatan MONYET ? Omaigod !

eh tak tak silap silap tajuk monyet mencabul kehormatan manusialah KAH KAH KAH. boleh kan kalau aku nak citer benda2 lawak sikit walau hati aku tengah sedih wakakaka waklu ahhh lantak kau lah lolly takde sape nak heran pun huhuhu!

kat hostel aii tadi gempar sorang amoi kena SEKODENG dengan monyet time mandi wakakaka eh eh tak baik gelak kan patut kena turut bersimpati hik hik hik. tapi siyes lawak oke keshian amoi tu sampai trauma nak mandi dalam bilik air dah. habis tu kau nak mandi kat mane? kat tasik UM? lalalalala bukan monyet je turun sekodeng laki-laki miang pun akan sekodeng tau siap tepuk-tepuk tangan lagi wakakaka. *keji


camni kot senyuman monyet tu bila dapat memuaskan nafsu mengintai amoi tu mandi hahaha!


aku tak dapat bayangkan camane kalau aku di tempat amoi tu konfem aii akan ajak monyet tu kawen terus yelah kan diri aii dah tak suci walaupun dinodai secara tak rela tapi maruah tu penting nyahhhh hoi tak hingin aku kawen dengan monyet musnah keturunan aku tau hahahaha! dah lah amoi tu gebuuuuu gile korang bayangkanlah betapa nikmatnya abang nyet tu hari ni. sampai menjilat-jilat jari dah kot miahahaha!

hei tabulehbelah betul abang nyet ni siap pilih-pilih kasih pulak kan. yg kekurangan aset macam aii ni tak mahu sekodenglah pulak. uhhhh pandai betul pilih bulu tau tak suke tak suke tak suke. memang dasar nafsuuuuu jantan MUAHAHAHA.

so dinasihatkan perempuan-perempuan yg terlebih aset tu BEWAREEEEEEE ! anda mungkin menjadi mangsa seterusnya hahahaha! yg kekurangan aset macam aii boleh mandi dengan aman damai hik hik hik. *fuhhhh sambil tarik nafas lega.

okelah aku nak pergi buat solat hajat supaya monyet2 kat UM ni terbuka pintu hati untuk bertaubat dari sebarang kemaksiatan aminnnnn. dahlah monyet oi dari kau mengintai awek-awek gebu mandi lebih baik kau mengacau couple-couple tengah beromen kat bawah tu sakit mata dah aku tengok ni haaa *padahal jeles dah takde pakwe kan lalalala. oke bye.


salam sayang,

124 FAHRIN AHMAD:

Aiza said...

nyet² ? hahahaha

Aiza said...

nyet² ? hahahah

hanafijaafar said...

haha, cool!

simieY said...

nasib baik munyit..
kalu manusia boleh jadi fofular amoi tu

BeaN MorENo said...

cik lolly tiada pakwe...sesuatu yang amazing...hak3...

Hizami Rahim said...

coba la try miss lolly.
kot kot anak u cantik.
wah.
teruja.
;)

Fia Abas said...

mane monyet tuh?ahahaha dah namanya jantan mmg tetap jantan wlaupun cuma seekor monyet kikiki

fia sokong kalo monyet tuh g kaco org dating2 kepit2 tuh ekeke

*lolly..errr..gambo kamu dlm entri tuh..err..mcm seksi n ternmpak sst kt tmpt tutttt..err..ke mata fia salah tgk hehehe =)

FarhanaDr said...

UM mmg banyak monyet.. Pasni turn ko lak ye Lolly kene skodeng.. Peewwwiiitttt.. ;p

~ Takmo sedey2.. Aku ade kannnnnnn.. Heee.. :)

Lepat Pisang said...

Kesian monyet..maybe depa tak der sapa layan kot..takper..next time all gal kena take note n be careful n tutup n lock pintu bilik air..n pastikan tiada lubang yer..manalah tau kot monyet tu boleh skodeng jarak dekat.he.he..
alhamdulilah,Miss Lolly dah kembali ceria dan bersemangt untuk berblogging..yeah!ganbatte ne!

H@n$ Xy said...

wah..mnyt..he4..like this~~

nEa FleriDa said...

haha, monyet pon gatal..

hanie@nisya said...

waaaa... dasat monyet2 zaman skarang :)

╚► capital S hana ◄╗ said...

adoii ~
maju tol bnatang zman ni .
depa slalu sgt kot tgk movie 18sx ha3

key-one said...

kahkahkahkahkah...
sangat tak bulih pergi...hahahaha
agaknyerr monyet betina sudaa berkurangan kot....hahaha.... ke monyet betina dok skodeng budak laki mandi jugak kot....kahkahkahkah

pameklampard said...

haha..kelakar giler..dasar monyet berperangai manusia!!!

noor afzan said...

jap2..
monyet betul ke ni?
kesian la pula.
sib baik bukan monyet berkepala hitam.

♥CIK SHA♥ said...

hoh??kena skodeng dgn monyet??haha..cian amoi tu..ternoda..wakaka..

lolly..mata bengkak sangat tu..jgn nanges2 lg k..lolly kan kuat..(^_^)

::cdot the dot:: said...

ahhh!! ko ngan nyet pun sama jek....sengal!!!

syahira ariff said...

mesti monyet jantan uh,,
dulu kan saya pernah terkezut masa pegi zoo,tibe2 kena sergah kat monyet jantan
penjaga zoo kater patotla sebab monyet tue dalam musim mengawan
ngiaaaaaaaaaaaaaa
geli...!!

sebelas said...

lawa lak baju kuning tue...hikhik

*lebih tumpu pada baju

Loly dear..semua org ader asset tau..
sila pelihara asset sebaik mungkin...




http://nomborsebelas.blogspot.com/

encik tikus said...

bhahahha,senyuman ade same skit,lolly monyet! hahaha :0)

nursarah said...

seyes lolly monyet2 kat UM tu sangat banyak kalah kot zoo negara. haiyoo. scary la kengkadang pecah masuk bilik lah, skodenglah. eiii. jahat tol memonyet nih. geram.geram.grr.

nasib baik dah duk luar kolej aman sket. kuikuikui

ardinihumaira said...

uiiiiiiiiiiiiiii


hampeh ko nyeeet.. ko dah la bab2 cinta ni dah rosak keturunan ko dilabel 'cinta mainan'. kan ado tagline tersohor di serata dunia tuh cinta monyet.. skang ko nak jadik jalang eyh? hampeessss ko nyet hampesss...


ko ngendap anak dara cun melecun meletop kebabooo ko ingat elok sangat. esok kalo terjumpa nyet ado ketumbit tuh sah2 dah kom la yang ngendap ;p

hahaha tumpang wat lawak nyet2 jugak kat sini lolly. awww ^_________^

nina said...

haha..teringat time kakak aku kat UKM dulu. da la skodeng awek kat asrama, monyet tu siap gi bustop lagik nak tunggu bas pi kuliah gak..hihi..

psychopath said...

comel pe monyet. kawen dpt anak yg hyperactive. monyesia.

zool said...

Ha haha.. kesian amoi tu..
Cun ke amoi tu??

* mEsSy * said...

bahaya nih.. ohh tidaakkk.. moyet pown dh pndai erk skrunk.. duusshh2!!

*___*

Wan Perlis said...

monyet nafsu manusia kot
yaya baik p kco org beromen kasi potong line depa

Khadijah Zek said...

hahaha...monyet gatal...x cukup monyet betina kot kat sana...=D

Kasawari said...

aduhai.. monyet pun dah gatai ek.. ermmm... mcm2 la.. lawak gak..

p/s; jirus jer dgn air bagi kapel2 yg romen kat bawah tu..

||| PöJìé PööH ||| said...

Hahahaha.. Sengal la Lolly ni tau bukak blog dia bleh tcabot isi perut nih!

BOH 1 Ummph, 1 Senyuman, 1 Malaysia

Epul Azimi said...

monyet ni memalukan kaum sejenis je la,eh?...hahaha

tak sangke awk masih single..ehemm..hai...;)

cengkerangcipot said...

hahahaha..
gempak gile an monyet tu..
kompom jantan tu..
hahaha..
entri yg sgt menarek..
huuuu

AcanCapik said...

kawin ngan monyet, leh dapat anak cam goku, ada ekor. muahahaha...

Sesayang_Andox said...

kalau monyet tu leh usha amoi,
apa kata miss lolly yang skodeng monyet tu plak.
mana tau nanti dia pun terbukak hati nak menantukan miss lolly.bhaha!

*cukup jahat idak gelak gitu?*

Sharinginfoz said...

ooo macam gitu rupanya senyumannya

Aus MeLankoLik said...

hahahak , weng la lolly .

wei , sape amoi tu , hulur sket , hahahak .

deus X machina said...

lepas ni kaw adalah next target monyet tu...
aku bajet la...erk888

meo188 said...

cik lolly suke tgk kucing mengingau2..... huhuhuhuhu


cik lolly si kucing putih meowwwwwwwwwwwww

kaChaNG_dEwa said...

cisss..nasib baek monyet tu tak ajak 1 perkampongan monyet g skodeng skali.huhuu..kalu tak memang naya la amoi tu.jadik bahan perbualan monyet2 kat kedi kopi.lalalala~

Amoi mandi xpakai ken batik.miahahaa..sebab tu monyet ska.ahakzz~

Wanie-san said...

lolly..
ai terpikat dgn senyuman u la...
alololo..
nyet2 tul itu org!!

iLhAm_bEcKs said...

istighfar2x...
ish3x..nseb bek aku bkan monyet
haha

aset 2 ape??
;p

churalliya said...

apa lagi.. jom la join http://churalliya.blogspot.com/2010/04/best-vacation-photo-contest-by-mekchu.html

(^ . ^) said...

hi..miss lolly yang tomei..

putra said...

kalaulah saya boleh bertukar jadi monyet skejap kn best..pastu skodeng awak..pastu awak ajak kawin teros..hik3..

armin yosh said...

comel~

zida said...

geli gila baca. wakakka~

black_mel said...

haha,,,,senyuman jahat tu..hehe..

Nur Hawa Mohd Zin said...

sama berlaku kat hostel ku...
sipa curi dalam2 ag..

~kuyam~ said...

monyet jantan mmg bahaya..jgn memain~
hehe

Azrul Hisham said...

kena skodeng ok lagi..tapi kalu makanan dlm bilik kena kebas ngan monyet tu yg tak tahan...

saya pernah kena time dok kolej kelima UM dulu...hehe

Syaz Shuk said...

nasib baik monyet tu x bawak kamera. hua3

en.alierostam said...

nakal si nyet tu....
ish2....

si para para said...

sampai ati cakap budak tu monyet..hahaha

cik bunbun said...

hahaha. comel snyuman monyet miss lolly tu. hahahakk

macam kenal je monyet serupe itu. hahakkk!:D

Encik aMin said...

saye x suka monyet, sbb die suke mintak air tin drpd saye... (pengalaman kisah benar di batu caves... )

nabil_potter said...

hahahaha...

shamsiah shamsuddin said...

monyet memang bijak sekarg..
saya pernah kena kejar ngn monyet.mase balik kelas..bongek la monyet tu..org tak kco dia pun dia mau kejar org..
monyet u memang berbahaya sikit kepada kaum manusia...

full of love,keyna said...

hahaha,monyet ke manusia ?lwak oke :D

KiD Learns tO FLy™ said...

menurut charles darwin...oke oke lupe lak ape yg die ckp..lalala

ninis said...

walawehhhh.takotnye nak mandi cenggini.hahahha.dasar nyet.amboi nakal dy ye!!

joegrimjow said...

tafsir skit terlebih aset tu camne
jheheee

Ery Farieha said...

ery penah kucing skodeng
adoiii
ahahaa.

cehh cik loly xde pakwe sbb jual mahal ni. ihiksss

e~car182 said...

lolly kat mana tempat ada nyet2?xpernah jumpe pom xD

shazika said...

saya selalu kena skodeng ngan cicak masa sedang mandi. sob3 (T__T)

s h a f i q h a s h i m _____ said...

kalau monyet tu senyum cam cik lolly , i rela tgk lama2 monyet tu.wakakaka..

AiZ said...

hikhik... pandai monyet tuh... gatal tul... nah amik krim gatal nih... hikhik



komen i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>You all nak header cantik dan pro? Let me design for you.. :)



intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hakhak
.esok mesti monyet tu nk ngintai lolly sbb lolly ejek senyum die
.hahah ;p

embun d tengah malam said...

monyet berteknologi tinggi barangkali..hehehhe

monyet betina dah menarik kot..

hehehhe,

cik lolly jejaga..

jgn terkena pulak nanti,,

kalau manusia mengendap..

adakah dia monyet jugak?hehheheh

embun d tengah malam said...

salah cakap la pulak..monyet betina dah tak menarik kot..

mIsH IeRA cIK irAh said...

teringat member kene kejar dgn monyet.almaklum cantik sgt :P

hafizazmi17 said...

ish3..truk tul.. xpe, nyet tu haiwan, x berdosa.. >.<

infraklia said...

yg terlebih aset ngan kekurangan aset pn kne jage2 gak..senyum ade makna tu

Admin.Jomss said...

harap² monyet tu ade hp kamera & tahu serba sedikit ttg youtube.hehe

syahirul said...

erk takde pakwe? bia betik? pentipu le dia ni.. hohoho.. kawen aje la ngan munyet tu tak susah pong! jgn esok lusa ada lak entri "owh munyet skodeng aku pulak"

kodok hijau the ghost writer said...

entry ini terlalu ghairah untuk di baca mereka yang under age. ohhh tidak...nasib bukan sayangku yang kena intai..kalau tak.. pupus semua monyet kat tanah melayu, macam mana pupusnyer dinosour didunia

cikgadis said...

nyet.....eh salah!! miss lolly, hehe~
konfius jap! x tau napa org x ktawa baca entri ni.. x rasa lucu sbb tgk mata tu bengkak gila. huhu

jgn ngis2 lg....

Anonymous said...

amboi... ulasan yg panjang lebar dan mambawa imaginasi.. ntah2 monyet tu pun tak paham... tak macam bangsa dier...

Nor Aishah said...

aduh nape monyet lak ye.. ngerilah

Linglung said...

monyet pun ada perasaan derr..

Teratak Inspirasi said...

tu monyet berjiwa manusia.. bahaya ooo.. he...

tujuhhariseminggu said...

aduhai... adakah benar2 monyet???? ntah2 org pakai kostum monyet.... hiks... :)

Nisaeciz said...

monyet tu kurang kasih sayang



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Font ni da kicik sikit. okey ke?

TeRRoRRiZZ said...

noty yek monyet zaman sekarang....
tu la...
slalu sangat tengok citer lucah.......
huahahahahaha hak toi.......

aduka said...

"monyet educated! xdak ekor..eh silap! xdak otak!"

=P

farenova said...

hahahah gelak pecah perut akak baca tau.. monyet mmg suka lepak universitilah akak rasa, ni kat UKM pun berlambak2 buat parti petang hari huhuhu

honey amour said...

monyet zaman milenium tuh...

p i j a h said...

muahahahaha! aku nak gelak jek. hahahaha. owh. oke. rupanya entri ni mintak belas kasihan ke ? huhuhuuu.. eh tak boleh lah. tetap lawak di huwaaa

nurayunni said...

monyet oh monyet..keciannyer dirimu dipersendakan..huhu

Mr feckry said...

aik monyet pun dah gatal

Razis said...

monyet kat U mmg pandai..hehehe

Amanina said...

dulu masa kat sekolah. ada seekor monyet ni suka sangat cabul kehormatan kucing. depan orang ramai pulak tu. hahaha

mie said...

wah!!!
monyet pun pandai pilih bulu ye...
hhhaahaaa

Hazzy Ishak said...

monyet gatal

Liliyuli said...

monyet tengok wayang free...keh3.

Sollehahn Maximus said...

gila pandai monyet nih..monyet dok kt U la katakan....

Shahrul Shaharuddin said...

huheuehue monyet di cabul oleh manusia.. malang sungguh! :D


yours
SH

Frodo Baggins said...

monyet reti guna KY Jelly tak?


>>___<<

maisyara Pot! Pot! said...

sian monyet. kenapa tak nak amek tapir jadi contoh? xD

merahitujambu said...

cik nyet..ekekek.terlebih eset cmne ni??aduih

cutieLuver said...

hahahahaha....lawak la kena intai ngan monyet...

tu mesti monyet gatal...hahahaha

http://yuyulicious412.blogspot.com/

helena's said...

dasar monyet!miang!





hahahhahaah!

tabulehblah kan lolly..hahahahaha

syue said...

wakakakakakaka. lawak tuu! kesian dekat amoi tuuu xD nakal sungguh monyet tu ye. hahaha.

ChiLaBaey's said...

Kesian kat manusia tu yer... yang seronoknye monyet.. Tapi ada juga manusia yang buat perangai monyet tu buat... hehehehe... So, sapa lagi beruntung dari kejadian yang dipaparkan, manusia atau monget...??? :)

ParkAir said...

wah miangnya senyuman tersebut haha.

enjelinajolipit said...

ai lagi suke org utan skodeng. hihi!
nampak lebih perkasa

FeeQ said...

alamak...i punya family....haha little monkey XD

honey amour said...

babez...cam = jewww senyum ko tuh ngan c nyet nyet..ahaks..jangan marah..nanti aku antaw si nyet pigi ngintip ko lak...

nawal said...

monyet zaman skrg mmg x de kesedaran sivik...

kesal.huh!

NICK IRFAN said...

mak ai!!! monyet pun kaki skodeng gak? hahahaha ape2pun dia skodeng org lain xpe? harap2 dia x skodeng akak? amin.... :)

Aidi-Safuan said...

owh, sebenarnyer ai la monyet tuh. ai menyamar pakai costume wukong je tuh. :p

HonEyBuNNy said...

hahhah..nakal btol monyet2 itu...huuhuhu

Nurul Harun said...

hahaha..gila lahh.. eeyy cik nakal, cumel awak senyum cm tu.

pak long said...

salam..
jaga-jaga..kalau ada bapak monyet yg skodeng....

Syahrul Iman said...

eh miss lolly..monyet-monyet nie x tumbuh ketumbit ke bile skodeng orang mandi?..wakaka

Anonymous said...

dunia hampir kiamat....monyet membuktikan manusia ngn die same jew...hehehe

Pusher Aries said...

same2 kite renungkan ye,,,

Bro Framestone said...

he..23x klu bro pun.. bro memilih gak...

ye la.. kate nk menjilat jari.. kne la pilih kfc.. xkan pilih mcd kot

BroFramestone Blog

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Silence Shooter said...

LOL..
tak luak pn kalo kena skodeng ngan monyet..
unless la kalo beliau berperasaan terhadap monyet..
ahahahahahaha~!!

kaiza said...

anony kau gile ke? puting dgn gelembung angin xdpt beza. lucah ler kau.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

nk nyot nyot tetek~~

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum....

Monyet atau kera memang sangat nakal... Kalau di kampung yang ada musim buah, memang "diakera" jer la yang rembat dulu... Masuk dalam dapur curi makanan...


**p/s : jumpa blog ni memalui keyword "monyet" di Google... :-)