Kenangan MANIS sukar dilupakan Kenangan PAHIT lagilah sukar untuk aku lupakan. *hoh

perghhh aku memang kejam orangnya sila paham hahaha!

oke oke aku nak umumkan bahawasanya aku dah habes EXAM yeayhhhhh dan dengan rasminya riwayat aku sebagai student dah yillek yillek. hei tak suke sebenarnya habis exam ni biasalah aii kan budak bijak bestari kalau takde exam ni tak sempurna hidup aii waklu huhuhu! bijak bestarilah sangat padahal lupikirlahsendirinabil anugerah dekan pun tak pernah dapat kan hik hik hik.

walaupun paper yg aku jawab tadi tunggang terbalik tapi takpelah yg penting satu jawapan konfem dah betul wakaka sebabnya aii goda lecture suruh bagi jawapan. ye adik-adik taktik menggoda lecture tu sangat penting ye lebih2 lagi lecture yg hencem macam fahrin ahmad gitu mane tahu die tersangkut hati dengan aii ke kan saper yg untung? aii jugaaakkkk lalalala. *sempat lagi panggggg disitu.

sekejap je ghase kan 3 tahun study sangat tak puas lagi oke kalau nak sambung study lagi boleh tak? banyak gile kenangan yg aku kutip kat sini. yg penting kenangan dengan MONYET-MONYET jantan yg sesungguhnya memang gediks auw me tak suke nyah. ade ke patut die curi roti gardenia aii huh kat koperasi banyaklah kau nak curi roti aku buat ape grrrr tak suke tak suke harge 2.10 tu habis duit aku. *dengan monyet pun nak berkira lalalala. apepun abang nyet kau tak tahu ke mencuri tu dosa besar boleh potong tangan tahu tak? kan tak pasal-pasal tak boleh bergayut lagi kan habis tu kau nak mengintai amoi mandi camane? miahahaha oke setop.


will miss u guys sob sob sob T__________T


dikesempatan ini ecece aii nak ucapkan terima kasih kepada mummy daddy kawan-kawan rakan-rakan blogger ewah dan yg penting lecture-lecture aii yg bertungkus lumus mendoakan kejayaan aii disini lalalalala. *masalahnya ada ke? tidak lupe juga kepada lecture kesayangan aii encik tetttttttttt walaupun kamu dah nak jadi tunangan orang aku terima dengan redha hahahaha biarlah kisah cinta kita menjadi sejarah wakakaka waklu. hei tabolehbelah betul.

so korang tak ghase jeles ke aku dah habes stady? MIAHAHAHAHAHA. tapi aku gerun jugak sebenarnya ni huhuhu! oke bye.


salam sayang.

102 FAHRIN AHMAD:

ardinihumaira said...

wahhh dah tamat ye. tahniah! ^_^ selamat menjadi graduan ye.. tak lama lagi konvo. kasi la dni naik stage ambik terima ijazah tu wakaakka leh ke gtew ;p

::cdot the dot:: said...

dah abis blajo, tp bengap melampau2...muka jek cantik!!

AISHA SAAD said...

jeleshh ouhhh!!
aku lagik 3 tahunnn.
aahhhh.

tak sabar nak habesss!!
nak KAWENN!! huaaa

mie said...

lor...
dah habis blajo ke???
lps ni, kena masuk tadika balik la..
hehheheeee

nEa FleriDa said...

eh, dh abis bljr?
wuwuwuu, sgt best!
dh leh kawen la tuh~~ haha :)

Frodo Baggins said...

>>___<<


dah konvo nanti ... cari abang frodo yer. ada keje kosong ni.


sekian.

.::WaNiE::. said...

tahniahhh dah abis study buat masa ni :P

Epul Azimi said...

dah abih belajar ker,dh bleh kawin lah kalo camtu...;)

H@n$ Xy said...

bestnyer~~tak saba nak abis gak...wakaka..hee..

winna shinta said...

winna bwu nak startt studyy
jeles2... gegegge ;)

L.Lawlett said...

believe me , dah mula cuti panjang bosan. i dont know what to do , tak tahan kebosanan cuti for about 3 months. help me =(

Bro Framestone said...

erm... bro kekadang lupa semua kenangan he..23x

eh lolly xnmpk pun kat twitter... osp lupe study..

good luck

BroFramestone Blog

nanie ;) said...

owh,kte sme lolly..
abg nyet msuk blik kte curi megi..
hahaha..bkn 1 tp 2 megi..

nabil_potter said...

waaa...bestnya dah habis..
nabil setahun lagi...huhuh

Hizami Rahim said...

miss lolly,
zami ada 1 tahon lagi.
hohO.
lama lagi tu.
alamak ai.
tak sabar nak habis jugak.
;)

::aien:: said...

mawu tak jeles wahai lolly oii?
HAHA. maks jeles bangat ni. dua sem lagi laks tu. dah tu baru nak grad dip. wuwuuuu:(

congrats!

deus X machina said...

dah habis ek.....
ada keje kosong kat umah aiii
sila contact di fesbuk untuk maklumat lanjut
erk888

merahitujambu said...

tahniah2.pasni selamat dtg ke alam perkerjaan yaa..huhuhu

joegrimjow said...

cik lolly berbaju kurung





































kekeke
ok sekian

zool said...

Selamat.. Semoga dapat keje yg baik2.. nanti leh belanja cendol..

kacang said...

wah.
da abes.
keje la pasnie.

puteri biru said...

lolly molly chet da bes exam da merdeka da nak grad waaaa! jelesnyaaaa!

soklan cepumas untuk org da bis study. bila nak kawennnnn????

cikgadis said...

ahhhhhh! x suka a entri ni!
bt org jeles ja!
huuuuu~ exam pun blom start ni!
huhu

maisyara Pot! Pot! said...

isk.. biler agak yea mai ni nk masuk kolej? teringin nk blajar sbb otak akan kematu kalau tak blajar. bagi mai xD

*ehem.. lepas ni nk keja or kawen? agaga ^^

Nur Hawa Mohd Zin said...

dulu masuk cepat je nak kuar..
bile dah hbs cam sedih plak..huhu...
aritu awe ada wat party ngan member2 baik..sedia wohh..menanges laki pmpuan..

Wanie-san said...

aku pon dah abis exam la lolly oi!!!




































oyeah!!!

sebelas said...

waaahhh tahniah.......dah habis cetadi erk..










































































ple..besok i hantar rombongan minang erk :)


http://nomborsebelas.blogspot.com/

FarhanaDr said...

Lolly.. Ramai sangat tanye ko nak kwen bila, ade yg nak masuk minang.. Ni.. Budi caner ni??? Hahahahaha.. ;p

Jangan sesedey, gitew ler lumrah khidupan.. Heeeee..

Azrul Hisham said...

haa...molek la dah habis stadi...

nanti leh wat persiapan nak masuk alam kerja lak..hehe :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

JAWAPAN KEPADA SOALAN PERKAHWINAN :




tunggu FAHRIN AHMAD aii mas0k meminang.



Maka bersuamilah saye.


















*Jawapan yg mudah kan ?

aduka said...

wuuuuuuuuuuu..
habes stadi ada yg best ada yg xbest..
bestnye tu la cik lolly ckp..
freedom la kononnya..
yg xbestnya, pisah ngn kengkawan..
cedey woooooo..

x lama lg melangkah ke alam pekerjaan.. pastu bli kete.. pastu kawen!

hehehe..

haway mutasawwil said...

bestnye abes stady dah.smbng lg la kan pljr bestari akak n.waklu hahaha

si para para said...

bila tgh belajar rasa malas belajar..bila dah habis belajar rasa nk belajar pulak..mana satu ni...

uNIqIKA said...

huhu...
cik lolly da abes study.
[mknanya dh tua]
ku plak br nk msuk u.
[mknanya ku msih muda..wakakaka..]

black_mel said...

belum abis lg..ader 1 paper lg..+ present fyp a.k.a psm...nebes2...

NuR 'aQiLaH said...

baru pas jelajah belog yg akap ditutop tuh.

nt mst miss lolly windu kat encik mijah.

wakaka~

taniah2 da abes exam.

mari kita bepesta !!

;)

* mEsSy * said...

bole kawen dh pas nih yer..

:P

Nisaeciz said...

tawuu da dia risau fasal hapa


result kn? kn?


seronok la tuuu dpt habis study. taniah bro!


huahua

NISECA suka merapu

pak long said...

salam...
dari jauh hamba pohon doa moga cik lolly berjaya ngan cemerlang..
idup cik lolly..idup cik lolly..

sugar2 kapas strawberry said...

hohoho..epi oliday la nih..bilo blik kelate??hihi

cik EPAL said...

nak jugak fahrin ahmad. lepasni dia ketuk la pintu rumah tu. hantar minang. (DALAM MIMPI LA TAPI) haha :D

ayue said...

uishhh ! sgt jeles kott .
i ade ag 3taon baru abes blaja .
hukhuk :(

NICK IRFAN said...

wah! hbis study dh ke kak? ha! ape2pun have a nice day! eh! dlm gmbr ni sy tgk dalam byk2 akak paling cantik sekali! ops! hehehhehehe

Syaz Shuk said...

beshnye da abes...
ku baru nak start enjin study..huhu

Hafiz Ajmain said...

selamat menjadi pengganggur :)

embun d tengah malam said...

tahniah..semoga cepat dapat kerja..

lolly kan top senang dapat kerja nyer..hahahah

Peri PiA said...

congrat miss lolly,pe kes nak congrat?

hihihi,mesti sayu jer rase kan

wish u all the best

ahahak ,Fahrin ek? :P

en.alierostam said...

tahniah cik lolly da abes study...x mcm sy...haha...

ciK LyndaWawa igUana said...

awak sudah abis study..awak boleh carik keja suda....=)

EpoL ჌Madd said...

Cuma suka tajuknya sahaja. ^^

cik bunbun said...

ahaha.
daku baru nak mula belaja balek ni. wuwuwuwuwuuu

penarek becha said...

tahniah2!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ada kosong

meo188 said...

bagus2.... :)

KiD Learns tO FLy™ said...

saya suke berkebun...













walaupun dalam farmville..























nak tanam bunga banyak2...


































semoga sempat di petikk...































utk diberi kepada miss lolly pada...
















































hari graduasinya..nnti wakaka..

(asal gua bahasankan saya malam ni? wakaka)

Ery Farieha said...

pasni kene keje
kene beli kete
kene beli umah
duit duit dan duit
haha lg scary kot!
=.="

hanie@nisya said...

congratulation!!! kenangan manis & pahit sentiase terpahat dihati :)

syahirul said...

owh dah abes study, so bolehla cik lolly meluangkan masa gembira bersama say ye.. hehe.. deal?

kaChaNG_dEwa said...

huaaaaaaa.......nak jugak rahrin ahmad.huhhh..melepas la aku camni.huhuu..takpe la lolly.nanti i cakap kat mak i kensel jek nak masok minang.huhuhu...





















TAHNIAH beb...!!

nina said...

lollyyy..tahniah..jeles weh ko da abes..haha..
aku pon xsabar nk abes gakk...

♥CIK SHA♥ said...

di kesempatan ini saya ingin mengucapkan tahniah pada cik lolly sebab dah habes belajar..haha..skema gile...

ini la masanya cik looly nak mengembangkan badan di rumah ye..kui3..

selamat bergraduan nnt eh..pastu cri kerja best2 tau..wish u all d best..good luck dear!!

manis said...

bestnye!!
tahniahh!
sy baru nak masuk matrik.
minggu depan!
huhuhu :)

♥ shiMawar ♥ said...

wa..sama le kita.. :)
tp sbnrnye lg serabut bila dh abes stdy ni..sbb nk fikir kerja lg..klu mcm sy, nk fikir bayar utang lg..

oh tidak!!! :(

encik tikus said...

lolly,sekarang berape tahun ? ;)

Cik Nurul said...

merdeka!! merdeka!!! redha ajelah lect yang nak bertunang tu hehehe

soclose2213 said...

ada masa sambung studi lg.klu malas bleh ler keje..tpi keje sambil belaja pun syokkk...^.^

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

wahhhhhhhhh

minat diam2 kat lecturer ehh

hehhehehe

Mr feckry said...

cepat2 keje, pastu kawen dengan jejaka idaman lu

Hidier said...

selamat masuk ke alam pekerjaan pulak ye pas ni :)

Sharinginfoz said...

memang betul kenangan tak kisah seronok atau yang sakit hati sukar untuk dilupakan...

Lirik Lagu: Yuna

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Sila masukkan ke arkib segala nota2 dan bulu anda termasuk toyol2...hihihii.. tahniah..

y@n@ M!B said...

time study mmg best..
tggu time grad nanti..lagiiiii syiokkk!! tiba2 otak flash back memori2 lalu dengan sgt pantas..huhuhu~

err mana gbr kenangan dgn abg nyet??ngee~ =p

Yatre Hayati said...

kita pown sama.....dah yilek2...ewah2..suka fahrin ahmad ker?? kita pown.bermadulah kita ...
haha

ceritaku MEMORIKU said...

haha.
punye ah tekan link tu
igt ade.
ahakzzz
-na'dz

dak eina said...

wah beshnye da abes exam.......

kella said...

tahniah ya lolly!
semoga dapat result gempak jugak ni seperti mana blognya yang gempak juga! so cuti apa plan ni? hehehehe.. blogger tegar! yeah..

e~car182 said...

wah!pasni da kene kije!!hehe,,
congratz!

Nurul Harun said...

wahh. dh habis belajar dh ek. huhu.

lepas ni nak buat apa?

cari kerja atau nk lepak2 dulu?

kwn sekelas cik notty tu handsome ah. hahahahaa

nughul said...

bestnya dh abis study...sy bru nk mulakan study slps bercuti pnjg
dengki sama sis lolly

Linglung said...

masssakk lu derrr..payah dowh keje..keh keh keh

~kuyam~ said...

da hbs ea miss lolly?
jeles dowhhhh
isk~

SuRayA^i. said...

xpe, my time will come soon~~~ =P

Huda said...

tahniah! satu jawapan betol~
hehehehehe

ahmad endo said...

bestlah ko bukan student lagi...hehehe

noor afzan said...

dah habeh dah..
cepat je rasa..
tahniah k..=)

syahira ariff said...

waahhh!!
freedooooooommmmmmmmm!!
sis lolly dah bebas exam ek
nanti kalau nak wat majlis menamatkan zaman single,jangan lupa jemput ya
=D

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

waa sudah tamat yea 3 tahun.. n saya lagik 3 tahun pjj study ku.. eyahh eyaahh kayuh pelan pelan.. hehehehehe

ManGkOk cHentA ♂ said...

indahnye kalo da abeh study.bile la saat tu nak sampei.

Pocket said...

intimidated ngan orang yg posting nyer berkomen 80an 90an ratusan...

abis belajar memang besh..
terasa macam abis dah satu level..
looking forward nak gi next level,
tp bila dah keja pat tahun..
mula la rasa nak turun balik level 3,
level SPM gitu gitu...
pasal kurang stress hahahah

Wan Perlis said...

nak ngorat baju purple tu boleh dak?

al-lavendari said...

salam ziarah dari geng blogger... mak oi ramainya pengomen !

AtieAbid said...

selamat menempuh alam pekerjaan plak lepas nie..
hehehe..

honey amour said...

dulu masa maw sambung study tetiba lak ada org naik meminang..hikhikhik...

ChiLaBaey's said...

Alhamdulillah dah selesai satu misi... adakah misi selanjutnye akan diteruskan.... Tahniah sekali lagi Cik Lolly.... :)

kodok hijau the ghost writer said...

dah abis stady.. ok ..bulan enam kita bertunang, bulan 9 kita di ijabkabul, bulan 6 thn depan kita dapat baby pertama...bessnya/...sudike sayangku

asmaria said...

salam, gunakanlah ilmu untuk tujuan yang baik, semoga kita semua dirahmati Allah.
kongsi tips rumah tangga, tips anak, doa untuk anak, nama Islam dll di; http://edarannama.blogspot.com

helena's said...

amin,,tamat sudah riwayat kesan degill..

ehh?takde kene mengene eh??

L.Lawlett said...

saya kena belajar lagi 5 tahun lepas ni. tak tau sudah sedia atau tidak mengalami hidup yang stereotype =(

ARC™ said...

taniah abes exam. sila jangan nakal2 di ruma

tujuhhariseminggu said...

knape muka cik lolly cam kopipes je??? :p

Centado said...

blog ini sukar utk dilupakan
heheh...

pilotHans said...

kejap jer daa tinggal kenangan kan..im sure u r missing these moments........

p/s X UM gak ^_^ hihi..