JELAJAH BLOG: siapakah BEN ASHAARI di mata MISS LOLLY !

wah tajuk nak gempak je kan lalalala. korang mesti pelik kenape aku tetibe rajin menghupdate ni. well biasalah nak mengenalkan buah hati mesti aii excited yuuu ahhh nervous-nervous eh eh tetibe malu pulak auw auw *pangggg disitu.

ekceli ni festime aii mereview blogger di belog dan semestinya blogger yg aii review ni special dan hot orangnya wakakaka mamti aku kalau bini die bace hahaha! oke saper yg tak kenal BEN ASHAARI kan beloger tegar top femes amos hencem macho kacak ecece puji bagai nak rak dan semestinya beliau merupakan salah seorang admin GENG BLOGGER.



encik ben kite ni hebat orangnya tau. sehari boleh post berbelas-belas entri fuhhh fuhhh maletop! ekceli satu-satu entri beliau ni pendek-pendek je tapi sangat beshhh dan sempoi untuk dibaca. kata beliau *biar entry pendek-pendek asalkan ada pengajaran* haaa sape boleh jawab tu berilmu betul kan tak macam entry aii panjang-panjang pun kekadang takde pengajaran jugak wakakaka so itulah specialnya ben ashaari yg jarang ade pada beloger lain.

nak cakap pasal TRAFIK? mestilah mantap gile wa cakap lu. sehari2 unique visitor kat belog ben 3000 - 4000 visitor peh peh panaaass aii tengok nak lawan die memang kalah sebelum bertandinglah kan *sedar diri. EARNING nuffang innity advertlets sangatlah berkepuk-kepuk oke nak setaraf dengan earning redmummy dah ni aduyai memang hebatlah ben. salute gile! korang nak tahu berapa earning ben haaaa silalah lawat belog die then tanye die sendiri huh aii malas nak pecah rahsia lalalala.

ben ni memang PERAMAH orangnya kalau korang nak panduan tunjuk ajar mengenai belog pastu kalau nak curi-curi idea ke sebab si ben ni memang jenis banyak idea so silalah tanye beliau gerenti die akan bagi yg baikkkkk punya memang tak kedekut ilmu langsung oke? camnilah baru otai belog kan. tak sombong dan tak berlagak. ekceli beliau pun newbie jugak dalam belog ni tapi beliau newbie yg berjaya. so korang tak teruja nak jadi macam ben? *aii teruja nyah.

ekceli ben ada buat siri jelajah belog yg follower die 1000 ke atas dan belog aii merupakan belog pertama beliau jelajah. so terharu oke menangis aii wuwuwu. kalau korang mahu dijelajah oleh ben silalah semak di belog BEN ASHAARI. boleh bertukar reader. memang berbaloi-baloi nyah sampaikan traffik aii sangat kencang pagi tadi sebab kena jelajah dengan ben ekeke* terima kasih ben.


so ape lagi cepat-cepat keliks

BEN ASHAARI
tak keliks rugi satu ilmu tau haaaa!



p/s: kepada sesiapa nak tengok entri yg direview oleh ben sila keliks (sini). oh ben janganlah puji aii sangat kalau aii lupe daratan camane hahahaha!


salam sayang,

74 FAHRIN AHMAD:

maisyara Pot! Pot! said...

hrap2 1st kali ni. =__=

maisyara Pot! Pot! said...

yeah!!!! xD

dak eina said...

huhu dua2 femes tuuu~~~

maisyara Pot! Pot! said...

dia mmg kacak. auuuwww! xD

Aus MeLankoLik said...

hahaahk , aku ari2 jelajah blog kau , sipa raba2 lagi , hahahak

black_mel said...

wahh....dia review blog yg follower 1000 ke atas...meletup la lps ni..hehe..

kenwooi said...

cool.. but i dont really know him.. =)

Frodo Baggins said...
This comment has been removed by the author.
epalejau said...

wah, dua-dua pun hebat.
ben dan miss lolly!

:)


dua-dua hebat.
dan dua-dua sama cantek sama padan.

eh, ada kena mengena ke?
ehehe..

sebelas said...

amboi sukernya dia erk....

nie belog saya nie biler lak review nie..dh bertahun tunggu nie!

wekss :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

Armyrule said...

suke la tu..ahahaha...tajuk mmg tabuleybelahhh..ahahahaks

encik tikus said...

huhuhu,bestnye bile blog di terjah pakcik BEN ASHAARI,
saye sedang menunggu mase untuk di terjah olleh pak cik nih
kihkihkih ;)

helena's said...

tapi serius lah lolly..blog ko pestime masuk buat aku teruja nak baca okay..siap tunggu2 entry..tak tipu nih..haha!

penulisan yang gila sempoi..memang best..plus ko sangat cun..huhu

Khadijah Zek said...

baru balik singgah blog ben..Wow.. hari ni entry pasal cik lolly kita la...popular gitu. Entry cik lolly pulak pasal En.ben.erm...entry pasal i tak nak buat ke....hahahaha♥♥

syahirul said...

miss lolly kan org hebat... ish3... mana tak hebat abg dia kan ben.. hahaha..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

siapa2 yg nak bel0g die diterjah 0leh ben :)





sila ke bel0g beliau n bagitahu kat k0tak k0men beliau :)

zida said...

kak lolly pon best jugak! eleleel cakap tak femes pulak. hahah hebat pe ;)

cik EPAL said...

dua dua memang hebatt :)

Nik Nur Faeezan said...

thanks 4 ur in4mtion miss lolly :)
nice blog..jom terjah menerjah .

syahira ariff said...

waaahhhh!!!
nak klik gakkk
untung2 dpt review dr ben
hik hik hik
thnx 4 sharing miss lolly

Wanie-san said...

entry pasal aku bila nak wat plak????CEPAT CAKAP!!!

Epul Azimi said...

sy mmg admire dier tapi sy lagi admire awk...gatal sekejap...;)

::cdot the dot:: said...

motif dia skodeng ko??haaaa..sila jaga2 k....lagi 3 terbuka lg tuh..sila resume...sila..sila...

uNIqIKA said...

eh, sape beliau? xknal la..
lalala~
*blagak btul aku ni. mmg newbie yg xsedar diri. isyh2.

nina said...

bertuah ko ek..kemain lagi ben puji kat blog dia..siap ada gambar ko lagik. tapi yang paling penting ayat bukan peminat gincu tu..hehe..

cikgadis said...

haha..amboi...puji lebih2,,repot ngan wife dia br tauuu~

ini ialah ugutan. sila percaya. hahahahaahhahahah :p

BEN ASHAARI said...

weeeeee....thanks miss lolly ... camana pun tak sepopular lolly lagi .. kan kan .. hehe...tqvm...

♥CIK SHA♥ said...

wahhhh..bertambah2 glemer gitu cik lolly kite ni..hehe..congrats dear..ekceli ur blog best..ada style tersendiri gitu..sebab tu aii suka mai melepak n menempek kat sini..hehe..(^_^)

pak long said...

salam...
org berbudi kita berbahasa.....bacalah en3 yg sikit moga ada ilmiahnya...
majulah sukan tuk miss lolly

* mEsSy * said...

wahh.. nk terjah arrr skrunk..

:)

ChiLaBaey's said...

Macam Jimmy Shenly pun ada sekali tengok... :)

mie said...

puji memuji..
ada peluang kadi bini no.2 ni..
hahahhaaaaa....

nabil_potter said...

waa..pewit... :P
tahniah..
blog ini best... hehehe

Mr feckry said...

ok gua nak skodeng lelaki ni..tapi lu orang jangan cakap ape2 plak

aduka said...

rase cam nak hempuk je ben ashaari ni..

edda(",) said...

femes2.. lolly pon femes apeee.. ngeee

budakhitam said...

1st komen pun jadi isu ke? hampehh..kah3..blog aku tah bile nak dijelajah nye tak la derr..kuang3

YucIkA said...

knp sy xkenal ben nih?? T__T

Ismail Noh said...

"malu..auw auw" itu selalu ayat pempuan ke? haha nampak funny di situ..

embun d tengah malam said...

i ikut blog dia..tapi dalam diam2 saja..sbb rasa mcm i terlalu kecil lagi...dia hebat sgt,,hehehhe

Hizami Rahim said...

ahha~
bile la miss lolly nak buat entry untuk zami kan~
sedang bermimpi ni~
ahha~

saya_arief said...

seorang yg hebat...

nawal said...

ben atau fahrin ?

pilih pilih..

haha!

merahitujambu said...

dh klik dh..=)

anonymous amancits said...

ko nih kelaka la....ske bace blog ko..

phazli said...

promosi yang berbau bodek skit.. kihkih.. nice blog.. kipidap..

enjelinajolipit said...

gua nak awal ashaari terjah blog gua. bleh reques tak ni?

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..hansem macho gitu....

Nurul Harun said...

wahhh..popular nyah..haha..ah sudah, dh terikut2 lolly plak..tak kuasa aii. :P

Frodo Baggins said...

mungkinkah beliau ada niat lain? hahahhahahaha ...


>>___<<


hye bro ben!!!

deus X machina said...

suruh ben terjah blog acongg

NICK IRFAN said...

wah! ben ni populer jgk ek? kjab! nk terjah blog dia..

cik bunbun said...

ohho. memang buleh tukar reader sbb me pon bru nak terjah blog dy ni hahaha! ;)

apiih said...

sape ben nih??sape ben nih??xknl..ahahaha...blagak mcm x knl..ihihihi

embun d tengah malam said...

:)

Fia Abas said...

suka menyemak kt entri ben, cite dia simple je tp slalu update, 2 yg best =P

cutieLuver said...

hye salam perkenalan...

jemput2 la melawat blog kitew...

http://yuyulicious412.blogspot.com/

annadzirah said...

huiyoo.
jelajah..
1000 follower xpelah..
ekekeke.
d:

Sharinginfoz said...

banyak gak ben ashaari buat contest kan...

Jom Roti Canai

-cHenta- said...

http://chentazetty.blogspot.com/2010/04/contest-senyuman-paling-menawan.html

jemput join contest ini~

AKU said...

bertuah la ko...huhu...bkn senang kan...

~kuyam~ said...

Lolly..lolly...lolly..u mmg hebat
sy pun kagum
dah la friendly
nice friend :)

bellar0ssa said...

ala lolly. dua2 pon femes dua2 pon mesra alam.hehe..

tabik spring for both of u !

si para para said...

hebat tu..... kagum2.. err tu je yg dpt di luahkan..

cybernetic88 said...

oh bdn diew. haha. pergh. aku mmng xpuas hati. cish. asl bdn tough sngt. hahaa. bak la petua. nnti ang tnya k =P

kella said...

hye loly... salam kenal...
meriah sungguh tengok blog lolly ni, best je rasenyer.. :))

hakimfaridzul said...

whoa!!!!
bestnya!!!
saya pengikut anda yang ke 1667!!!
whoa!!!

Ms.Independant said...

mmg femes la die ni...
tp lolly pon femes gak!

:)

deus X machina said...

lolly the myanmmar
erk888

AiZ said...

lolly ngan abg ben pun sama-sama hebat! hikhik.. menyerlah kedua-duanya...

nak tahu komen u kat entry i plak..hikhik >>AKU PERNAH JADI BLOGGER TAK GUNA!! Miahaha.. AKU TAK BANGGA PUN..



Nisaeciz said...

huh! sama la lolly. eca pun da panggil2 dia ni. tp lmbat lg la dia nk dtg terjah knn. huahua



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat korang tentang background baru

k.i.w.i said...

aha.masing2 nk 1st dlm cmnt.
eh,nice entry.aku suke care kau tulis.
:)

Nisaeciz said...

lolly da pemes pn mauu di jelajah yee? ;p

Anonymous said...

found you site over misterwong... but one question do you have twitter or facebook, where i can be connected with you blog...? thanks