Bilik kediaman Miss Lolly. Buruknya!

korang tengok diam-diam je tau. kalau buruk jangan gedik-gedik nak keji tapi kalau cantik nak puji pun takpe hahahaha! cis cis cis asyik nak kena puji je kan ahhh menyampah aii.

ekceli ini adalah wasiat eh eh harapan dari seorang mak gojes dan hot iaitu kak jie sempena entri beliau di (sini). sebelum tu nak ucap selamat hari ibu mummy jie hik hik hik. dan entri ini merupakan hadiah special untuk mummy jie sempena mothers day. *tetibe jadikan hadiah pulak ahh lantaklah nyah. bukan senang aii nak buat tag tau lalalala.

oh oke meh intai meh. eh jap jap perempuan je tau boleh intai yg lelaki-lelaki tu sila kelik pangkah sekarang ada hati nak intai bilik aii *huh bukan muhrim lah kan ade yg teransang macamane lalalala ops ops ops.


dah nama pun tujuan nak belajar kan kat sini so haruslah tunjuk MEJA STADY dulu MIAHAHAHA. tapi ada nampak ghupe macam meja stadi tak? ekceli buku-buku tu hanya dibuka time exam je hahahaha time bukan exam aii hanya pandang laptop je. name pun student berwibawa dan penuh dedikasi mane tengok buku awal-awal wakakaka. korang bayangkan time ni je buku tersusun rapi. kalau tak lufikirlahsendirinyah huhuhu!


inilah encik KATIL saye. aii tak suke pink sebenarnya waklu tapi dah berkenan yg ini nak buat camane kan? eh eh selimut aii pun pinklah tak suka tak suka tak suka macamane semua pink ni hei tak rock langsung. dua bear tu bodyguard aii dan kami selalu bergusti atas katil lalalala. kalau die tak gusti saye, saye yg gusti die wakakaka hei lushah lushah =P


oh lupa pulak nak bagitahu si beruang tu name die ANGELO. konon-konon nama hero pangako sayo tu. kot-kot lah aii boleh termimpikan si jericho rosales ke kan bile letak name angelo huhuhu! tapi tak pernah mimpikan die pun tapi fahrin ahmad opkossssssss setiap malam aii mimpikan die nyah oh gumbira hati aii. *tetibe. sponge bob tu pulak name die mijae lalalala. tapi mijae ke? *mamtik aku.


ALMARI aii sempit je tu yg nampak padat gila2. ni pun separuh baju dah wat balik kalau tak memang lagi tak bernyawalah almari ni ha. buat pengetahuan korang ecece biar korang tak nak tahu pun aii memang suke susun pakaian tak kira baju seluar tudung ikut colour luna. dah memang tabiat kot agagaga. tapi takpe asal nampak menarik sudahhhhh kan.


jom kita selak-selak ape yg ada di sebalik baju kurung tersebut. tarrraaaaaa hei anak sapelah ni baju berterabur gila KAHKAHKAH eh eh silap makwe sapelah ni hahaha! masalahnya kau ade pakwe ke lolly? *muka sedih. eh jap jap selak-selak tu ape eh?


abaikan port seluar dan tudung tu. meh kita perhatikan stok-stok MAKANAN yg ade. tu korang nampak kat depan je. kat belakang magg-maggi-maggi semua tu lagilahhhhhhhhh nyum-nyum. kek? ade. roti? ade. chipsmore? ade. cikedis? ade. kondom? hahahaha adeeeeee lalalalala. kondom juga sejenis makanan oke jangan korang berfikiran songsang disini.


bilik aii ni agak luaslah. 100 kaki persegi wakakaka. eh eh tuala aii pun pink huh tak suke betul salahkan abah aii ye die yg beli tuala tu kat aii. dan yg penting bilik aii ade tikar terbang.


dan yg paling tabolehbelah.


salahkan roomate aku cepat. berdose nyah amek gambar aii curi-curi. time tido pulak tu kalau ade lelaki gersang yg teransang sape nak jawab tu lalalalariksssssss.


oke sekian sahaja persembahan bilik kertu dari miss lolly. jika ada cacian sila kemukakan di ruangan komen. apepun aii miss my bilik huwaaaaa :-(


p/s: mummy jie puas hati? ada sebarang tambahan? hik hik hik.


salam sayang,

145 FAHRIN AHMAD:

KID LEARNS TO FLY™ said...

wah..ghase nak masok la lam gamba2 ni ekeke..

pes kumen??wakaka

AiZ said...

waa... ade gejala ape disitu.. ^___^

Nadya ©™ said...

banyaknya stok makanan..meniaga ke apa..hehehe

nanie ;) said...

wahh,spongebob kte sme la..
curi kte pnye ek..hehe ;P

KID LEARNS TO FLY™ said...

oke..lupe

spongebob mane leh cakap..terkumen lak..wakaka


ngaaaaa..

cikgadis said...

wahaha standard a bilik student

wei wei! x snonoh a pic last tu!

auummmm! haha

FarhanaDr said...

Ko boleh kawen dah lolly.. Lulus mengemas bilik.. Ekekeke.. ;p

rObin@ayuE said...

wow miss lolly..............manyak nye baju u..teruja aii..cewah nak guna aii jugak tu..hehe

aii suke spongebob tu...same mcm aii bagi kat 'buncit' aii..hehe

btw...ur room sgt kemas!!!huhu jeles cuma yg loker tu la serabut sikit..wahh sukati je komen2..sori miss lolly..=p

nursarah said...

dah ok sesangat dah bilik lolly ni ha. cuma kolej 9 ni patutnya kena cat la dinding tu macam comot aje. hehehehe.

uNIqIKA said...

hoho...
bj penuh almari!!

Ariff Shah said...

keciknya katil..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ehem3
.malam pertama kite nti kt katil tu ke darlink?
.hahahahahha
.larikkkkkkkkk

lassiegewdix said...

comei .
de pink-pink .
ahakz ~

Epul Azimi said...

ok,sy dah puas hati dgn tahap kekemasan bilik awk,minggu depan sy antar rombongan cik kiah ok.......:)

Nisaeciz said...

pos makanan tu kat saya cik lolly oiii

NISECA suka merapu

fiezah91 said...

pink pink pink.. ehehehe..

Jard The Great said...

aduss.. teringat zaman belajar aku dulu.. hoho.. takda gmbr dulu2

Azri Omar said...

hurm........

intan payung said...

stock makanan tu yg meriahhhh gila
haha agak2 kalau org laen kebulur msty diorg serbu bilik u mintak maggie kan hihi

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tudia bilik cik lol.. ^__^

Anonymous said...

kondom leh mamam yer miss lolly?? oooo ptt la dl masa i jadik jiran tetangga u, ramai chinese yg dtg bilik u....upe nye u jual kondom diam2..hahahaha

::cdot the dot:: said...

ya allah...mesti apak ko nyesal ada anak camni kan....bilik mcm bilik bangla...muka jek cun!!

arboqskii said...

lolly: nak spongebob tu..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

mak aii..merahye almari, stok makanan banyak plak tu..huhu

dak eina said...

huhu xske pink ke ske pink nie?? konfius sbb byk brg pink...hahahaha

soclose2213 said...

tgk bilik anak dara..mak kata "klu nak tau org tu mcm mana kan bebersih/kotor/baik/noti tgk pada bilik tido dia"..mak katala bukan akak kata..hehehe

Fatimah Samsuddin said...

alalala.. ye ke xsuke pink ni.. tgk blog ni pn da pink. ahax.. ;p *joking*

nabil_potter said...

lawanya bilik akak...heheh.. :P

ardinihumaira said...

heheheh tak mgaku minat pink ye.. :P

Hasrol Nizam said...

wah.. melihat kepada stok2 makanan di situ..membuat perut terasa lapar lah kejap.. =)

Kujie said...

Inilah tag paling bestttttttttt abad ini...hahahaha

sonok betul nengok bilik anak2 dara ni...tapi sebulan dia baru nak post...nak mengemop bagai ni..nak menyusun baju bagai tu..hahaha

btw - terimakasih....

sangat2 hepi

imHepPie said...

makanan itu yg paling menarik cayalah

kenwooi said...

looks neat and tidy =)

.mek.mizah. said...

huk2. bilik hostel! adui. aku pon baru je pindah balik umah. even hostel buruk, tp blk still menjadi pojaan hati. kan kan. :)

* mEsSy * said...

wewit!! katun2..

:P

ieqa said...

kemas keming dh bilik akak! hehe ;D

Azrul Hisham said...

banyaknya makanan... :)

Amar Amirah said...

Lolly ni mesti cukup makan! Tapi tgk dari stok makanan mcm tak kene dengan badan! Lolly ke spongebob yg makan?

honey amour said...

bilik u 100 kaki persegi..aku punya bilik 99 kaki persegi..yang 1 persegi budak Qistina amik..gegegege

syamimi said...

miss lolly,
nape almari tu merah banget? kih3...
neway...kemas jgak bilik miss lolly

joegrimjow said...

kekeke
tunggu versi ku pulak ya lolly
huhu

dah potong ranking cik lolly
hehehehee

Fia Abas said...

yesss! entri baru boleh komen ekekeke =)

ingat bilik kt tanah merah tu hehehe

gile kotor dinding blk kamu lolly ishhh3 msti dak yg duk situ sbl lolly nih pengotor muahahahahaha

aduka said...

sape yg tido tu? teruknyee..
X_x

r-mean said...

tak suka pink..tp bnyk warna pink~kekeke

ParkAir said...

kalu letak wallpaper lagi berseri2! ;)

merahitujambu said...

kelakor laa u ni lolly..aduih..tangkap gambar curi2 ek.hamboi..jgn2..xmoh2..

noor afzan said...

mesti miss lolly akan terkenang bilik ni nanti..
saya penah gi UM.
Kawan saya tutor kat situ plus sambung master.
so, dia dapat tinggal kat asrama.

tapi bilik dia share dua orang dan agak sempit.
x macam lolly pun.luas.

ayue said...

ye2 jep xsuke kaler pink kann ?
HAHA .

Athirah Ibrahim said...

ouhh begini pulak dorm UM. heehee.

yang penting stok makanan harus banyak :P

cikCOKLET:) said...

sumer pink!wow!miss lolly kita mie pinky upanya..keke.
btw...shomell spongebob!loker kaler merah..menarikk!pestime tgk loker studen kaler merah!
*wah!jakun ke aku neh.keke.*

Liliyuli said...

errr..ape fungsi tikar terbang tu? hehehe

Pocket said...

tuala pink tu pun spanbob,
atas katil pun span bob...
tak der ker orang minatkan patrick tuh!!
hoh! :D

selak selak baju kurung tu n..
nampak aper tu!!?

zida said...

halolo macam sama je bilik kita. haha tak tengok lagi zida punya meja studi. alahai. dah macam tempat pembuangan smpah da. wakakka~

||| PöJìé PööH ||| said...

Ada kelihatan baju kecik terselit di situ..
Lalalala!

Love,
PojiePooh Abdullah

sinagarimba said...

salam miss lolly.
pandangan ikhlas saya :
- entri awak ada unsur klakar. seronok bc.
- friendly. sanggup jengok blog buruk saya.
- tak hairan orang berebut nak komen kt sini.
- blog awak satu blog mesti saya terjah lepas ni.
tq

Enchaoz said...

hahahha lolly gambo plg last tu takbulehbelah! =P

sHaFAa said...

owh padatnye almari..pintu satu je kew? adoii kalu bahu aye dop tau nk sumbat kt mana dh tu..bnyk lg dr miss lolly auu..

ciK LyndaWawa igUana said...

klu perempuan yang teransang?hahaah

MangkOk cHenTa ♂ said...

whoaaa....btol2..cmne kalo pompuan yg terangsang?? kikiki~

.::WaNiE::. said...

banyaknye stok !! ahahaha

embun d tengah malam said...

kemas bergaya..dah layah berkahwin..rajin mengemas ni..hehehhehe

Kepala Bergetar said...

tgk meja study tu mcm kolej menara budi, 2nd college UM ek..

Aidi-Safuan said...

kenape bilik nih macam baru dikemas jer. hurm... :P

aNis aMirAh said...

wow! stok makanan diaaaaa. ahahaha.
kan best kalau jd roomate lolly, blh tumpang makan. eheheh.

sillyloo said...

mak aiiiih katil sebesar zarah x muat den doh nk tido :p

x-po said...

agok2, kalu tak ada sesi photografi ni, bilik ni kemah ko dok ek? haha

Hizami Rahim said...

wow.
wow.
wow.
boleh tak macam tak terkata apa apa.
wakakaka~

s h a f i q h a s h i m _____ said...

tetibe plak ada iklan maggie kat bawah post. :P wakakaka.. kena la ngan promosi maggi yang ada dalam almari cik lolly tu ha XD

Anonymous said...

Seronoknyer ada stok jajan dlm bilik tido.....

et said...

banyak gile megi! xelok seh makan megi banyak2.ikh3.*geleng2*

enyheartsdiamond said...

hye angelo.. saya penggemar imaginary friends ;p

hanie@nisya said...

tak suka pink? yup percaya sangat2 kehkehkeh...

haway mutasawwil said...

i like pink.ho2

sugar2 kapas strawberry said...

bykny mknn..hohohohoho ;)

Leelee said...

whooaaa~
pink lover nehh.
ehehe~
((;

Mohd Sukur Ibrahim said...

cantik la tu bilik tu cik lolly..
atau amik gmbr tu baru nak kemas..hehe..
tp mmg tahu blk perempuan mmg cmtu..
ps: mmg kipas susah mati PINK ni..

Fazreen said...

stok makanan tu standard orang perempuan lah tu..

Ampuan Awang said...

salam...

uih, ramai sesangat baju. bilik pun saiz sampai 100 kaki persegi. nasib baiklah bukan 100 km/persegi ;}

menarik sekali dari bilik aku yang serupa kotak

ChiLaBaey's said...

Inilah yang dinamakan Kediaman Rasmi Perdana Menteri.... Hehehehe... Jangan marah yer Lolly..... :p

NICK IRFAN said...

bagi sy bilik akak ok la dari bilik sy? bilik sy perghh! buruk beno! hahahaha ape2pun mcm akak ni palajar AF plak? sbb entry ni mcm jimmy dtg umah? hehehehe

Aus MeLankoLik said...

lolly jantan , aku tak nmpk tututut kat locker kau , hahahak .


tapi mmg betul , almari baru diorg tukar gilak sempit , hahahak

kaizen said...

erk? macam baru kemas je bilik tuh?

ahaks~ terutamanya tang meja stadi... har har har...

lg1, banyak gile baju!!! tuh pon dah separuh bawak balik??? ngee~ okeh!! ngeri... hehehe

Aby Umy said...

thanks for share

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singgahlah ke blog saya :)

~kuyam~ said...

Lolly2..ade2 je kau ni :P

tujuhhariseminggu said...

weah... semangat cik lolly tunjukkan bilik dia... pink tuh.. wewittt..... :)

p/s tdo ngan sopan santun.. miahahhahaa....

kodok hijau the ghost writer said...

oklah sayang ..nanti kita dah kawin abg belikan katil yang besar bilik yang besar bilik air besar .. yang penting suamimu ini tak besar hahahahaha

Clara Emily Cancer said...

pink addict nie.
samala kite..
;-)

mie said...

ini bilik yg dah kemas!!!
agak-agak nya mcm ni ke tiapa2 hari...
tapi gue ternampak sesuatu..
ahahhaaaaa

Cik Nurul Pinky said...

nasib baik masa tu tidur dalam iman hahaha posing pun elok-elok sahaja kalau tak compem dah jurugambar tu kene saman hahahaha

Mr feckry said...

ni berape lame kemas sebelum amek gambar ni

aRoL said...

tak biasa tengok bilik anak dara, segan plak..hehe...

nand nasyari said...

cat baru la lolly..buat2 cm bilik sniri..haha!

White Bird said...

wah-wah meriah betul bilik tidor dier..

manyak kaler pink..

ada pakwe kacak 2 ekor =)

ada tikar terbang

zamzam ala kazam

=)

E.d.Y said...

kemasnye bilik..cuba buat entry masa bilik xbrapa nak kemas..ada brani??hehe...

Mummy Dasy said...

standard bilik hostel camtu.. PINK tukan lawo hehhee

syahira ariff said...

kenapa tiada tuala manchester united?
ngeh ngeh ngeh

nmmy84 said...

wah2 luasnye bilik.tibe2 akak teringatla bilik kat hostel mase zaman study,rinduw :)

asal baca entri lolly, memang gelak guling2,hehe.

love,

fahrin ahmad.jejaka kacak ;p

hafizmd said...

hoho..akhirnya miss lolly sahut juge cabaran kak jie yer..dahpuas hati agaknye mengemas dan mengemop..hihihi..

kecik betul katilnya, selesa ke tidur? :D

p/s - stock megi mmg tak boleh tahan punyer..hehehe

b.E.L.L.e said...

haha.banyak tol stok makanan miss lolly.megi mang fevret utama students.hehe.

faradeeba said...

stok makanan berlambak cenggitu mmg common among budak2 pmpn dok asrama

t'engt zaman dolu2 kt sbp

skg xde da sbb kunun nak diet xmao makan cekedis mmlm

gems gak
hahah

pameklampard said...

ya allah makanan die..cam stock supermarket punyer...terliur tengok..haha

Colourful life said...

wahh..byak nya makanan...

cik EPAL said...

banyak nya stok makanan :D

mcjust.lol said...

banyak gile makanannnnn.....!!!

kakimotong said...

MEH LA TENGOK KATIL SAYA PLAK....http://kakimotong.blogspot.com/2010/05/sehari-yang-padat-100510.html

annadzirah said...

okay.
penat nak scroll sampai bawah.
ahahaha.
dah lama xdok hostel.
cam rindu pulak.
d:

Anne Boleyn said...

eleh..tak nak ngaku suka kaler pink! nyah betul. gahaha missh u lah yunk!

a.z.n.e.e said...

teringat zaman study jugak!! huhuhu..

Sharinginfoz said...

teringat masa belajar2 dulu....

SuRayA^i. said...

oit2 megi bertingkat tingkat!~

DaHLia said...

haahahaa pinky macam blog :)

kaChaNG_dEwa said...

kondom sejenis makanan?erkk..cam gula-gula ke beb?huhuu..nk ghase stoberi la kalu ada.lalalaa~

ahmad endo said...

tabung tu best...hehehe

milimilo said...

pengemasnye loly.bwh katil xde sepah2 langsung.cayalah.hikhik

Huda said...

errr...kaler layout blog neh, nak salahkan sape plak eks?

ekekekekeke :P

Ervina Razali said...

huhuhu

kire okey la nie..

cantik~

kamu ad spongebob

sye ad patrick..

suka stok mknn kamu..

harus banyak okey..

suri cahaya cinta said...

salam..
la cam tu kisahnyer..hehehehehe..
bilik anak dara kalu tak kemas tak taulah den nak kobarkan apa..huhu..

kenangan masa study mmg bestkan..heheh..

suri rindu zaman2 tu ;)

suri cahaya cinta said...

salam..
la cam tu kisahnyer..hehehehehe..
bilik anak dara kalu tak kemas tak taulah den nak kobarkan apa..huhu..

kenangan masa study mmg bestkan..heheh..

suri rindu zaman2 tu ;)

athirah said...

hahha... biasa la tu... sama la kte...

zool said...

wah kira oklah tu ...
kalau makcik2 tgk mesti nak buat menantu.. huhu

aina hey said...

woot woot .
comel lah teddy , mcm tuan blog jugak .
comel lote deh . (:

SyAmSuL AnUaR said...

mcm ni blk girl kt tmpt bljr..huhuhu...

mohdhairihassan said...

aii pun xsuke jugak pink3 nih..
huh!
nanti terserlah kewanitaan aii ni taw~

cik lolly manis kan...ehh ehh bukan...bukan manis yg "itu"
hahaha!
cik lolly chumey kan...
emm....malulah!
emmm....aii nak megi tu boleh x?
dah berkurun aii xmakan megi tau!
kasihanilah aii ni...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

baju banyak boleh pinjam.. kempunan megi

.sweet-ants. said...

buruknye bilik ko lolly
cam umah hantu. tp seb baik ade alas tilam pink. :D

deus X machina said...

memang buruk pun bilik yuuu
erk888

Wan Perlis said...

halamak maut abis la bilik ni
gua megi tak layan..tak baik utk otak

psychopath said...

buruk !

black_mel said...

haha... tido terbaik....bilik asrama ker?rumah sewa?

Linglung said...

pink sana-sini..berpinau siott mata gua!!

encik tikus said...

Buruknye bilik kamu.Comment ikhlas dari saya :)

pak long said...

salam...
lama mana berkemas baru nak buat pengambaran lam bilik tu...hehehehe

Lun said...

huh! girls bilik tak kemas

Yatre Hayati said...

wow..banyaknya stok maggi dia...makanan pown banyak!!

siti nur fadhilah said...

miss lolly stud mne?
i otw nakmasuk uitm..bilik dia mcm ni jugak ke? alahai almari kecik nye..mne cukup nk sumbat barang nih. -.-"

Pusher Aries said...

hahaha,sgt la menarik..amik aty

helena's said...

hahahaha tak boleh blah lah,,masalahnye biase je tp ayat ko lolly..terbaik!hakkk

full of love,keyna said...

wah wah,cik lolly suke pink :D

ApekxHensem™ said...

almali kecik...memang padat...but...ini amoi sgt lajin lipat..nampak padat tp sebenarnya telsusun rapi...telmasuk makanan...teluja apek tgok!!hehe..xdek la semak;)

*p/s apek mau wat calon muleyh??

iniciksunti said...

hahaha ayat miss lolly lawak woh. seghonok bace.

StingRay said...

kat dinding tak boleh blah...banyak sungguh contengan nota....


hasil tulisan senior-senior?


Ada yang lukis dinasour tak?

Pusher Aries said...

xbaik ktuk bilek oarng kan,tapi bilik pusher ok cket lah....hahu

Nurul Harun said...

hahaha. kecil la katil cik noty. hahaha !! itu menandakan cik noty seorg yg kecik. kan kan.

anastasyea said...

kalau dibandingkan dgn bilik kita time belajar dulu rasanya bilik awak lg kemas =)

~ANaSTaSyeA: DiSebALik KaNtA CokLaT~

aizuddin.com said...

eleh..ni mesti masa baru lepas kemas ni kan?kalau tak mesti lagi tersusun rapi punya..haha