Sangat best jika kasih lama berputik kembali.

sehari sebelum balik kelantan, aii telah menghadiri satu REUNION. ecece ayat so skema haktuih. dimana reunion ni sangat unik sebab dah 10 tahun kitorang tak jumpa. yelah kan paling last jumpa time ambik result UPSR sajork. kira2 ni reunion budak2 sekolah rendahla. ekceli facebook yg temukan kami. tetibe sayang facebook ketat-ketat hik hik hik. dimana kitorang buat satu group *SK SRI SURIA 3* pastu sesi jejak kasih bermula tup tap tup tap bincang nak buat reunion tup tap tup tap semua bersetuju nak buat kat mid valley tup tap tup tap lagi.

yg tak tahan tu jauh gila buat reunion. hei kami tak mainlah reunion kat kelantan takde kelas wakakaka dah semua poyo konon-konon dah jadi rakyat key-ell kan cis cis cis lupa diri betul.


group sekolah cemerlang dimana 4 orang je yg dapat 5A dalam UPSR mase ni. so cemerlang ke tu wakakaka.


bile dah lame tak jumpa paham-paham jelahkan kitorang bincang TOPIK pasal ape. topik sape besar sape kuruslah topik yg ni stady kat mane keje kat manelah topik permainan zeropoint batu serembatlah MUAHAHA eh jap jap nak cakap aii selalu jadi juara zeropoint tau so jangan pandang aii sebelah mata je kaki aii panjang oke wakakaka. pastu yg paling penting topik jejak percintaan. si minah ni bercinta dengan sape dulu si mamat ni mengusha sape dulu aku pulak gadis paling tak laku takde sape nak usha-usha aii tau sedih mat-mat huk huk huk. biasalah aii kan gadis innocent lalalalala yelah sangat padahal berkepuk-kepuk kekasih gelap aku zaman sekolah dulu KAHKAHKAH.

oke meh tengok gambar meh.


sorry aii malas nak rotate lalalala. ni acara makan-makan sampai perut kenyang. semua gadis ini dijamin HALAL oke? takde yg haram-haram.


dari kiri: daus (in a relationship), haziq (domestic partner), fifah (in a open relationship), azma (its complicated), jaja (engaged), lolly (single), maszidah (widowed tapi bakal berkahwin semula lalalala) so korang tak nampak ke siapa yg SINGLE kat situ MIAHAHAHA.


dah start gediks dah gadis innocent paling kanan tu. ape kau ingat kau cantik? belahhhh kau.


ni acara pertandingan badan siapa paling tough MIAHAHAHA. siapa pemenangnya? ahhhh lufikirlahsendirinyahassalamualaikum.


acara belajar karate-do juga ada.


haziq senyum tu tolong jangan manis sangat boleh? kau tahu tak reader-reader pompuan kat sini semua gatai-gatai. pantang tengok laki dahi licin sikit wakakaka. *mamtik aku. haaaa yg laki-laki tu nampak macam meleleh air liur ape kes? hei jangan jadi gaylah hik hik hik. tuhan murka tau.


tarrraaaa akhirnya ada jugak gambar aku lalalala. bukan ape aku takut korang kempunan tak tengok gambar aii kan so demi memenuhi permintaan peminat-peminat-peminat semua aii masukkan satu gambar aii kat sini MIAHAHAHA. satu je ni cukup kan? hei perasan betul meh lempang meh.


so sape kata facebook bawa keburukan saje? sila jawab ya abang-abang.


salam sayang,

113 FAHRIN AHMAD:

.::WaNiE::. said...

sejak ada fb laaa jumpe balik kawan2 skolah dulu

kalau idok, hihihihi susah ler sket :P

hanie@nisya said...

i tak gatai heheee

arboqskii said...

waaa...lolly byk kekasih gelap ek..kekasih cerah x ramai ke..hehhe

joegrimjow said...

BARU NAK 1ST

joegrimjow said...

dah ada 2
huhu

ohoo
dah nak balik ye
gud2
jaga klantan leklok
hehe

nabil_potter said...

1 gambar xcukup..we Want more !!

Hizami Rahim said...

ahha.
wow.
macam best.
tak pernah buat reunion sekolah rendah.
sbb dah tak tahu mana hilang.
duh~

FarhanaDr said...

Alaaaaaa.. Tau2 jek berkenan nengok haziq itu.. Wakakaka.. ;p

encik tikus said...

Kami juga masih dalam perbincangan buat reunion nih :D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.elelelelele
.lolly suke haziq le tuu ;p

wAnIe said...

ITU SEKOLAH LAMA SAYA JUGAAA!! miss lolly senior zaman berhingus saya lah :D

::ienafazlyna:: said...

ler..miss lolly ore kelate gak upenye...


korang suke mengomen??ape kate korang komen kat bilik plak

Cik Puan Ienafazlyna

mie said...

tergeliat leher tgk gambar ni....
besonya jam lolly..
hahaaaa

Frodo Baggins said...

>>___<<


cinta pertama aku disekolah rendah
sekian ...


kah3x

soclose2213 said...

ala xbest ngk terbalik..nk tgk mcm biasa plezz...^ __ ^

y@n@ M!B said...

kwn i yg sekola kt taiping pn wat reunion kt mid..mmg mid ni tpt org² wat reunion kot..agaga~

i contact sedara² kt fesbuk..oke tak gitu?huhuhu~

Nur Hawa Mohd Zin said...

tunggang terbalik nak tgk...heheheh...best jmpa kawan2 kan

syahira ariff said...

bestnyer jumpa kawan2 lama
sy dulu dudok kat kuala krai
takde kawan pun hok ader facebook
mundur sungguh kampung dulu
tak leh nak wat reunion
T_____________T

ciK LyndaWawa igUana said...

oi budak..ape kehe mu letok gambo terbalik2 bepusing2 laptop i mo nengok gambo kamu.....

sebelas said...

sakit pale lah................





































































































tengok gambar u yang terbalik tue..

http://nomborsebelas.blogspot.com/

fndrocka said...

ingat nak wat reunion kat kantin seklh rendah..barulah nostalgik.huhu

::cdot the dot:: said...

yg buat aku terharu adalah...bila aku terpaksa tonggengkan laptop aku utk menilai kecantikan ko...jongang gak ko ni kan?? mengata org paku serpih..sila sambung...sila sambunggg...

KID LEARNS TO FLY™ said...

oke asal tak leh nak tag nih?




















owh patot la...































blog takleh tag...























baru nak tag name gua kat..



















yg single tu..wakaka

Azrul Hisham said...

leher daku lenguh selepas melihat gambar last itu...huhu

Nisaeciz said...

saya tak penah kata facebook bawa keburukan. huhu ;p

NISECA suka merapu

Rara said...

ad gune jgkla fb ni..hehe

Ampuan Awang said...

salam...


eh, hak gambar kekonon tengah belajar karate tu betul ke? macam tengah mengelak dari dirakam gayanya ;)

* mEsSy * said...

alamak.. penink.. upside down lak..

:P

Epul Azimi said...

..................:P

Epul Azimi said...

ramai gak kwn2 lama sy jumpa dlm fb nih,yg buruk jadi lawa dan yg cantik jadi huduh...........wakakakaklu

zool said...

wah.. geng zaman sek rendah tu.. geng budak sek menengah pun susah nak reunion kan

nursarah said...

FB ada kebaikan dan keburukan, tergantung manusia yg guna.

eiiii. terasa nak wat gak reunion skola rendah. cambest je!

Sharinginfoz said...

seronok gak reunion kan.. dapat jumpa kawan lama2

cikgadis konfiuss said...

adoiiii senget2 da pala tgk pic2 tu
haha ;p

Lepat Pisang said...

Wow!bestlah..dapat member lama..sekali sekolah rendah da..he..he..

aduka said...

gmbar last aku x tgk..
mau pusing 180 darjah..
T_T

et said...

ohho.

x gatal.

x gatal.

xnak mintak nombor en haziq dahi licin.

x mintak.

x gatal.

hahaha..^^

NichKhun said...

hahahaha awak nak gambar !!! emel plisss

Aus MeLankoLik said...

aku tak suke kuning lolly , jadi xnk tgk gambar kau , hahahak

sHaFAa said...

terkehel tengkak tengok gmbr miss loly nie..atoiii

shazika said...

akak loly mekap tebal heh??

ChiLaBaey's said...

Yang terbalik juga pilihan hati.... Seronok tengok naik tertonggeng2 dibuatnye... hehehe... :)

noor afzan said...

amboi..
seronoknya lolly jumpa lepas 10 tahun...
nasib baik cam lagi kan..
haha~

fb mmg bagus kalau bab2 nak cari kawan lama..
hari tu pegi pulau kapas pun medium berforum fb la lolly..

zac zirwan said...

takot gk reunion ni..tgk2 awek lame bwk anak skali g reunion..hehe

♥CIK SHA♥ said...

betul tu..sebab fb la kite leh jumpe kwn2 lama yang dah berkurun jaman tak jumpe..mcm syok je kan dapt jumpe kawan2 lama..rasa mcm nak buat reunion jugak la..hohoho..

fb ade baik ade buruk die..yg penting mcm mna sajork kite gune..kan miss lolly kan???

uNIqIKA said...

tu r pasal, igt buat reunion kt kb je. nmpaknya telah ramai ank klantan bhijrah ke kota raya. hehe

btul3.. fesbuk menemukan kawan2 lama

Mohd Sukur Ibrahim said...

nasib pakai laptop..boleh pusingkan utk tgk gmbr miss lolly..kalau pakai pc..mau terbalik jwbnye..huhu

Mohd Sukur Ibrahim said...

nasib pakai laptop..boleh pusingkan utk tgk gmbr miss lolly..kalau pakai pc..mau terbalik jwbnye..huhu

Mohd Sukur Ibrahim said...

nasib pakai laptop..boleh pusingkan utk tgk gmbr miss lolly..kalau pakai pc..mau terbalik jwbnye..huhu

Nur -al- Ain said...

seronok nye jumpe kwn2 lame....

yang tak seronok plak, terteleng teleng nk tgk gmbr... heeee

NiZaM Limited said...

fesbuk ketemukan ramai kawan skolah rendah..saye pon same gak kenal balik kawan skolah rendah via menda jadah fesbuk ni. bulan 7 ada reunion besar2an punye.. meh juin skali cik luly..ops lupe, dia takde kat key hell dah. ahaks..

ayue said...

lahh ! reti jugakk maen zeropoint ! jum lahh lwn ? amacam ? HAHA .

AQu APi said...

x penah jd nak wat reunion even skali pun..
huhu

embun d tengah malam said...

tergeliat leher i u..

tgk pic terbalik u..

hhehehehhehe

facebook ader baik ader buruknya

rindu nk reunion dgn kwn2

Fatimah Samsuddin said...

adoyaaaiii.. haha.. teleng kepala nk tgk gmbar ni.. ;p

NICK IRFAN said...
This comment has been removed by the author.
NICK IRFAN said...

eh! xkn akak je single?? tipulah msti akak pun acomplish gak ni... hehe eh! fb leh jmpe kwn2 lama ke? mcm best plak? nk try join la byk member sy terpisah....

Pusher Aries said...

best gak e klu ade reunion,tapi ssh gler nak arrange..cmne ea....

BeaN MorENo said...

mamat baju merah tu hensem lah...hak3...

Cik Nurul Pinky said...

memang betullah facebook membuatkan kita boleh berjumpa dengan orang2 yang dah lama terputus hubungan..jauhnya reunion hahaha..semua tak mengaku orang kelantan yer hahaha

nmmy84 said...

hakak2 pun nak menjawab secara sopan.hiihii :P

facebook ade baik buruk.baik dapat balik kt jumpe kengkawan lame.buruknye orang2 tak berkenaan tau life kite yang peribodi den chit chat2 gitu.kan?

Mr feckry said...

wah, adakah lu terpengaruh dengan adam maya

Liliyuli said...

apsal tak jemu aku tengok si haziq tu eh? hehehe

~kuyam~ said...

yeee Lolly
nampak lah sape yg SINGLE tu~
hehe :P

Colourful life said...

betul..sejak ada fesbok.jumpa balik kawan2 lama..
adei pening pic tebalik..kikih

honey amour said...

pasni maw buat reunion kawan2 dari tadika lak..

syamimi said...

waa...nanti kitorang pun nk buat reunion sek rndah, bln 6 nant... samala fb jgak yg temukn...

Clara Emily Cancer said...

fb lak tmpt kumpul balik kwn2 lama tau.
ade keburukan.
ade kebaikan gak.
diri masing2 yang kene berhati2 kan.

mcjust.lol said...

saem2 buat reunion jgk tp xleh g sbb xcuti lg... T__T

sugar2 kapas strawberry said...

uishh..bestnyo jupo sain2 lamo..
sy jmpa 2 oghe jah sain lamo kt fb...hak2..;)

a.z.n.e.e said...

wah.. bestnye!! '

ktorng pun bakal reunion.. tp grand terus kat hotel, boleh?? siap tuanku permaisuri turun rasmi.. hehehe.. pepun bertemu via fb.. dasat!

cayang fb jugak! muah!

psychopath said...

wah. gathering. bestnye !

Hazzy Ishak said...

teleng kepala ai
u memang nakal tau
hak hak hak

Anne Boleyn said...

haiyoo.nape x rotate dulu pic whai cik lolly syg. :)

merahitujambu said...

single la ni??oho..leh caya ke nih???kehkehkeh..si cntik menawan ni leh single..musti jual mahla..kehkehkeh

helena's said...

ok pe kata kem salam!boleh?ahahaha

ai single ai single!

aien_Raz said...

bestnyer reunion...
but.. tak ingt dh sape kwn2 ms sek rendah.. ekekeke~

u are single but not available kan?? hehe

slm kenalan =)

Linglung said...

abe raso fesbuk tu baguh...xdok masalah la main fesbuk duopuluh pak je pong

fiezah91 said...

tpaksa pusing kepala 180 darjah.. hehe... x pun terbalikkan monitor nak tgk gmbr..wakakakaka

SuFy said...

sik lolly cntek..mesti ramai jatu ati..hehe

haway mutasawwil said...

bukankah skul sk suria mlahirkan pljr cmerlang stiap tahun dalam exm upsr.rasenye upsr tahun 2002 lbh 50 org lbh dpt 5A cz skul top kat klntn tu.kak fareeda da nk kawen dah n.hehe

kawie2020 said...

reunion ni memang best...

nasib baik la kawie tak tgk pic lolly sampai terbalik... hahahhahahaha

zida said...

kalau dah reunion memang camtu! best kan kan kan ;)

kella said...

lolly ore kelate ko.. laaaa...
patut comey pon... hehehe.. ada chan la jumpo kat kelate nanti deh! hehehe..
lame tok kecek kelate! huhuhu

lionteen said...

yg single tu la yg da berpunye sbnrnye..
hahahha

Huda said...

err..mcm x rmi jer yg g reu tuh

kem slm kat haziq ye

bwahahahahaha ops, sopan sket
hihihi

jane said...

heeee
tetibe teringat 'dia'

ngahahhahaah

full of love,keyna said...

besh2,xnk cite ape perubahan sys?heee ;P

klu i jd lelaki i ngorat you,hehehe

HonEyBuNNy said...

Fb mmg best..dapat jumpa kawan2 lama....best2..sayunk Fb.heheh

mohdhairihassan said...

so aii kene tunggu 10tahun dulu lah ek kalau nak jupe...?
hmm..camne nak blanje kepsi nih..?

suri cahaya cinta said...

salam..
huhu..apa yang penting mana yang terpiash jauh dah dapat di rapatkan kmbali..
tentum bestkan..

suri pun dapat gak jejak kawan lama kat seklah rendah dan menegah..rasa cam tak pcya jer..heehe

pic2 smuanya ctik miss lolly.. ;)

♥ shiMawar ♥ said...

lolly...

haziq tu gile ensem le dear! sy TAK peduli...........nak gak num fon die..nak gak.............

bleh ek..? bleh ek..? (^____^)

ezany said...

mesti dorg igt cik lolly dah beranak 3 masa jumpa tu kan.. ekeke..

rObin@ayuE said...

hai haziq...=p nak menggedik jap kat page lolly..=p

Fitrihadi.com said...

oh skitnya yg dapat 5A..cik lolly dapat berapa? share a..bleh gelak sama-sama hehe

- - -
Siapa Miss Lolly tuh?? Tokey lollipop ke?

ApekxHensem™ said...

bagus2..apek pun gunekan facebook utk dapatkan kawan lama sekolah apek dulu...

arrizz said...

waa ni la antra kbaikan fb ne..aduh, leher aku tseliuh la tgk gmbr kau yg tbalik ne..haha

hanie@nisya said...

ade award utk miss lolly :)

Anonymous said...

OMG lolly, haziq tu kwn skolah rendah u ek??? i HATE haziq hazan so much!!! he is trouble!!!

Kuangkuang said...

haha.. i know who u r miss anonymous. :P

touyakaruma said...

tak taw nak komen apa .... emmm nak no tepon yang single tu buleh ?

suraya said...

pneng kpale sat tgk gmba tbalik -.-"

farhana said...

Topik percintaan konpem punya jadi topik hebat kalau buat reunion... =P

Aus MeLankoLik said...

aku nak komen dua kali , sila buang gamabr terakhir , hahaahk

maisyara Pot! Pot! said...

cisss.. tak ada yang kacak ler nak minta no fon. xD

tujuhhariseminggu said...

uhuhuhu... pertandingan saper paling tough.... miahahha... :p

cLoud9 said...

dengki lolly letak gambo trbalik kuang. kena pusing monitor ney hehehe
kmslm kat haziq. mmg sweet. gatal betol i.hee

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Nurul Harun said...

best ah jumpa kawan ms sekolah rendah dulu. hikhik. dulu ms sekolah rendah nurul ada sorang skandal. sorang je laaa. sampai sekolah menengah takde org nak. hahaha. sian ai. :p

Red Bloodx said...

nape dlm gambar ni lolly nmpak gemok? :P

Fia Abas said...

SK Sri Suria 3 ke?hikhik

fia SK Tanah Merah 1 ye hahaha =P

ade 2-3 muka fia biasa tgk, silap2 skolah menengah sama2 ekeke

MX said...

asl kelantan ker?...

hehehehe....

orang kampung..orang kampung...

=)

soffya cik bulan said...

he..silap kalo ada yg kata fb bw keburukan sj..kan?

apapun meh join contest cik bulan..mudah je..

jom join contest.. http://soffya86.blogspot.com/2010/05/contest-kucing-teruja-anjuran-soffya.html