part 2- pengalaman TRAGIS ketika berpuasa

ciskek. ada part-part pulak kan menyampas aii hahahaha!

yg ni lagi tragis oke kalau aii ingat balik memang meremang bulu roma keh keh keh ohgodpleaseforgiveme hahaha!

time dulu2 aku sekolah petang. mase pendidikan jasmani aku main netball nah hambek kau time puasa pun boleh main netball sungguh gagah berani betul aku wakaka padahal? lepas habis main tu omaigod penat gila ghase nak koma 40 hari je dahlah aku puasa mase tu oh dugaan orang beriman betul huhuhu! then ada syaitan sesat mane entah yg hasut aku *minum air minum air minum air* MIAHAHAHA. oh syaitan sabarlah nyah aku kat sekolah ni kan kan terkantoi kan naye aku haa kalau ye pun nak hasut kat ghumahlah baru line clear lalalala boleh? *lempang disitu.


hie mera nam lolly kapoor hey.


balik je ghumah terus pandang kiri kanan mencari-cari mummylah kononnya maklumlah nak buat kerja jahat kan lalalala oke LINE CLEAR yes yes yes hambek air mineral kat dapur zaaaaap terus masuk bilik hik hik hik oh jahatnya aku habislah takde orang nak mengorat aku dah lepas ni sob sob sob.

sekali gedegengggg mummy aku bukak pintu ha ha TERKANTOI ha ha *ketaq lutut*

*OI CURI MINUM AIR OOOO DAH LAMA BUAT KEJE MACAMNI? KAU TAHU TAK ORANG YG TAK PUASA NI MASUK NERAKA TAHU TAK? MASUK NERAKAAAAA!*

aku bunyi je *neraka* terus insaf sampai sekarang masalahnya insaf ke miahahaha! sadis mat-mat. ni aii nak salahkan syaitan balik ni dah tahu aii insan yg lemah ye ye je hasut aii kan i hate syaitan damn much hell you huh.


salam sayang,

96 FAHRIN AHMAD:

Afizz said...

kalau nak curi-curi minum pon kunci la pintu bilik dulu...haha

aduka said...

hahaha.. kantoi kali ke dua.. pdn mukee...

fathiahRAIHANA said...

ish ish ish ,
tak tabah betoi kak Lolly saye nie . hahahaha .
skg tade da kot tanduk setan gitu kan akak kan kan kan ??? =D

Amy Syaquena said...

salam..

singgah dan follow2 me too ya...

KID LEARNS TO FLY™ said...

bhahahaha..

setan cute gode2..

bapak rugi tol,alang2 nk minum air tu buat la bandung ke ke beli air jagung ke tak pun buat neslo tabur milo..

ni air mineral jek?kehkehkeh..rugi2..

cuba lagi masa depan,jeling2 kak timah *setan m.u kat logo berkata-kata

fiezah91 said...

kui kui kui.. mcm tu plak ka.. miahaha.. kantoiii..
psttt skrg dah x curi2 minum kan..miahahaha..larikssssssssss~

Encik Tikus said...

biasa la tue. otak tak matang lagi. kuikuikui

APi said...

kat bilik air lagi clear..

minum satu kolah terus..


hambiikk..
hee~

honey amour said...

amboi mak hang..garang mat² jugak ler...

eykameow said...

bagus lah dapat mak camtu... kalau dapat mak yg buat dunno je mesti smpai skrg cik lolly buat keje jahat tu lagi.. Heee :P

~HANA~ said...

bukan syaitan kena ikat ke bulan posa? maknanya diri sendiri yang hasut tu. haha

puteriqaizyan said...

huhuhu..sis.cayalah..
len kali kne kunci pintu..sy pnh wat gak camtuh..hak3.

* mEsSy * said...

klaka2.. hehe..

=D

maCy said...

kantoi nakal ni ;p

MX said...

merahnye....
hehehe...
sweet...
berkunjung malam disini ye...

al-lavendari said...

salam ramadan.

buat-buat uzur tak boleh ke ?

nur hidayah isa said...

mane leh salah kan setan...setan kn kena ikat time bulan2 pose..haha

latest entry,
Apa yang korang rasa kalau...

ardinihumaira said...

ngeeeeeeeeeehehe.. kantoi di situ. ammmaaa apppaaa ayoyoooyoo!


:D miss lolly nakal. babap dia dushh ;p

cikCOKLET:) said...

ke ke ke.
abeh la..sekali kantoi ngn mummy.
ampun!!
lolly..len kali masuk toilet minum air paip! ha ha ha.mesti mummy tak tahu.

Ervina Razali said...

hahaha..

gile noty...

kn da kantoi!

torujon said...

bulan pose mane ade setan sume dah kena tambat lerr..haiye

aniline said...

hihi mcm2 penglmn pose kecik2 dulu..sye plak trkantoi mkn sosej,lagi dasat, da siap masak, tinggal nk makan je, dan2 mak balik keje..haha ! ^^

p/s : emm..lolly nk tnye la, cane lolly wat sign "miss lolly" kt bawah stiap entry blog ? hee saye budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan.. :)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

kantoi disitu...hehe..takpe kecik2 dulu kan..huhu

zeila said...

owh..pandai die ek men curi2 minum air..len kali bawak air masuk bilik air..baru okey...ceitt...cam penah wat je...cabuttttttt...

maisyara Pot! Pot! said...

makcik, sila pulas telinga honeydew ni kekuat sikit. bega bonar. ops!







lalalalarikksssss!










prrroooouuttt~~~

NuR 'aQiLaH said...

hate setan so so so muchhh jugakk huhu~

fnd said...

Sampai sekrg kan kau tak insaf lagi

fnd said...

Sampai sekrg kan kau tak insaf lagi

dak eina (◕‿◕) said...

kikiki sape suh men netball~ ;p

SANDRA AZWAN said...

zaman budak2...biasela..;-)

Hizami Rahim said...

haha.
:)
takpe2.
tak matang lagi kot masa tu.

Bro Framestone said...

nakal adik bro nie ek.. babap krg huhuhu

sugar2 kapas strawberry said...

syaitan bulan2 pose kena ikat.. :)

salahkn nafsu..miahahahhaha :)

arboqskii said...

heheh...u x ley jd bdk jahat la....mmg muka bdk baek...kantoi je bile wat bende jahat..hehe

Khairul Azmi said...

setan bertanduk ke lolly???
setan terlepas agaknya....bln pose kan setan kena ikat..
ni sah2 setan terlepas ni..
lalala~

lassiegewdix said...

HAHAHA .
cmne bley kantoi tuh ?
npe tak cek line clear o tak dulu .
wek :P

Nudi said...

knp apa yang miss buat saya pon pernah buat.Opss !

Mohd Sukur Ibrahim said...

haha...xsangka lolly pun nakal dulu..

Hapiz Rahman said...

kita sama saja..

ZACK ENTRY said...

nakal sungguh lolly time sekolah yer..hehe






Ekspedisi Jelajah Gua - Episode 2 (Gua Angin)

Faarihin said...

sudah kantoi.. apa bleh buat.. huhuhu..

ahmad endo said...

line clear tak?.....hahaha

iLhAm_bEcKs said...

chOp!!!
ad setan ke dlam blan pose???
misz loly tipoOooo...
hahaha

thyYunx said...

nsib wat krja cam2 tym kecik2..lau dah besa ni.
mmg xeran la mat2 macho lri..haha

nina said...

haha babe..nampaknya line xclear ek. dan2 terkantoi lak..

abang ensem said...

bulan pose mana ada setan cik lolly oiii.. tu le bahana sokong man u (red devil) sangattt.

go chelsea go.. wakakaka

black_mel said...

gosh...putihnya..mcm x sesuai jer gambar tu..kena letak bulat kat kepala mcm angle baru sesuai..;)

MR. MIND said...

ni bukan tragis tp lawak doo....

merahitujambu said...

WAKAKAH..KANTOI LAA CIK LOLLY NI X PANDAI COVER LINE LAA

meo188 said...

hehehehe... cik lolly kelakar... :D

AyuE SurihanyOt said...

makcik lolly...


bulan puasa mana ada syaitan...


tu nafsu kau taw tak...haha

cik nur said...

hahahahahaha
nasib baik kantoi ada hikmah nyer tuh :)

sebelas said...

owh yang nie ke yang mumy citer kat i semalam? ekekeke....

lionteen said...

hahaha..
lionteen pun prnah je mnum time skul dulu..
da skul kantin jual,kite pun mnum la...
kat umah,wat2 la pose kan..
hahaha

Luth Textile said...

syaitan ada ke masa puasa?
manusia yg ganti tempat syaitan masa puasa nih hahah

Enchaoz said...

aiyakk macam ni pun ade ke?? ng air mineral je?? huhu minum la sirap laici ke.. tea beng ke.. haha

Sly Nolan said...

hak²~ kantoiiiiiiiiiiiii~

~kuyam~ said...

nafsu tu Lolly
syaitan semua kena ikat
hehe

nurayunni said...

siap minum air tue..
huhu..lucu lar cik loly nie..

♥CIK SHA♥ said...

semangat je mu g curik air masuk bilik sekali terkantoi kan??ahaha..lawak la mu ni lolly..sangat nakal..tu bukan pengaruh syaitoon tu..pengaruh nafsu semata-mata..ahaha..

intanurulfateha said...

sngguh x snonoh!
hakhak























pssst!
i pun pnh gak curik mnum
keh keh!

meghe said...

aku minum air paip trus...huhu

edda(",) said...

haha... setan mana tersesat hasut ko tuh lolly?? meh nak lempang skett

khairolghani said...

lenkali minum la air dalam bilik mandi,baru tak kantoi..

black_mel said...

hahaha...x sangka...comel2 pun nakal rupanya..hehe....xpe kecik2...;)

p/s:ada part 3 tak?hehe...

lieya orange M.I. said...

sis, lieya curi minum pakat ngan adik2 sepupu sume...bayangkan 1tin air pepsi tu, leh pulak share 4org...hehee

zool said...

Ha haha,, sekarang buat lagi ke>?? Kalau buat kena tolak 2 markah ni

My MiRa said...

hahaha comel gmbar tu....hahahah...
cik lolly syg...ade awrd untuk cik lolly tau...ambik okeyh

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat berpose cik lolly sayang.....

kata kila said...

aku selalu je kantoi posa.kuikuikui

Pusher Aries said...

nape minu air je...mkn la skali..huhuhuhu...xbk sungguh..tp sme la kite...

aReaL said...

Kan Dah Kantoi... Thanks Sudi Mengomen Di Entry Salleh Gregor Samsa Hina Islam Di Facebook Love Read Ur Blog...

Cik Nurul said...

Kantoiii sudey hehehehe..apasal tak kunci pintu???

Eazy Izzuddin said...

uits...
miss lolly im back..
selamat berpuasa...
=D

mier@merr said...

penah wat jugak..haha

suri said...

harap2 dah besar ni tak buat lagi le heeee

syahira ariff said...

hie lolly kapoor hey
bila dah besar2,kena main netball bila tgh period jer ya

syahira ariff said...

baru boleh minum air tanpa masuk neraka

=D

deus X machina said...

kah kah kah
tu la mu, dah tau iman tak kukuh ada hati nak main netball time puasa..hahaa

selamat berpuasa lolipopo

Hamzah Ian said...

oh cik loly.. nape la ko tak update.. hhahaha..

fidde said...

salam singgah....
nak minum pun cover line la bebetul lenkali.... (tanduk besar suda tumboh....)

salam ramadhan

enyheartsdiamond said...

eny tak pernah ponteng puasa tau.. suci tak? tehee :p

dunspeak♥ said...

haha lucu..skang ponteng lagi x???ekekee

sayang said...

syaitan kena ikat time puasa ..
ni nafsu cik lolly ni ..

amboii kuatnya nafsu hehehehhe

Amni said...

syaitan kena ikat la dear... wahahahahhaha... nafsu betul! =P

Sang SyaffeQ said...

('',)jujur sangat Eda nih~~

anyway nice story utk dikongsi n entry terbaek :)

nasib ur Mummy selamatkn Eda,klau tidak..ntah ler ape jdinyer..

haway mutasawwil said...

kalu iktikad pose di bulan ramadhan xwajib msuk neraka la.kalu sngaja mls pose xmsuk neraka lg.tp kene qada la b4 mati.nnti byk lak perkiraan kat sane

mr.syazwan said...

curi2 minum dlm toilet ok lg kot..

hahahaha..

tpi kenangkan NERAKA JAHANAM

nahuzubilah...

maCy said...

adoila.. dulu curi makan roti. sampai besar tak kantoi. lalala

PinQib said...

sengaja atau tersengaja?? hehe

Sir Marcello said...

masih sempat kembali ke pangkal jalan...hahaha

محمد زهراوي said...

hahahaha..Ramadhan Kareem!

Anonymous said...

Hi, rebzya, this my first post cvxcbxvcbed obnms
[url=http://transworld.net/author/codeine/]codeine[/url]
http://transworld.net/author/codeine/

Faarihin said...

cerita la lagi pengalaman puasa yang lain.. (^__^)

Frodo Baggins said...

pengalaman haid? x moh share?
woohaaaaa

larixxxxxxxxxx

HiGHNeSS FiQ said...

hmm, bkn kah en setan dh kena ikat?? hehe..

btw, lame xupdate blog?? g cari keje ke?? heee~