cerita akhir RAMADHAN. selamat hari raya semua =)


hoyeah! hoyeah! 1 hari lagi kite mahu layaaaaa. takde ape yg menarik ramadhan kali ini selain dapat meningkatkan ibadat-ibadat kepadaNya ewah ewah ayat tabulehbelah skip skip buat-buat lupa cepat ayat tadi hahaha!

oke oke seperti korang tahu puasa kali ni mencabar keimananku yg sememangnya tak pernah goyah ni *waklu* sakit itulah sakit inilah buat2 sakitlah semuanya ada oke. dari berat badan 52.5kg turun ke 50.5kg dari badan aku yg gebu-gebu ni dah jadi tiang elektrik huhuhu! lagipun sekarang aku busy urus bisnes daddy kadangkala aku balik ghumah sampai jam 2 pagi huh penattttttt gila gila gila gila! pastu jam 5 nak bangun sahur lagi memang menguji kesabaran betul. tapi aku bertuah sebab ghamai yg bagi semangat kat aku time genting2 tu. terima kasih semua muas muas.

PERSIAPAN RAYE? takde ape yg menarik kot melainkan baju-baju raye aku tak siap2 lagi sob sob sob. tudung raye tak beli lagi kasut raye aku hentam je yg dah ade *miskin* underware raye pakai je yg berlubang-lubang tu takde orang nampak pun hahaha! biskut aku tak buat langsung tak sempat oke huhuhu! tapi tengoklah malam raye nanti kot2 aku terajin kan hakhakhakhak!

tapi MERCUN. sebakul aii ade oke MIAHAHAHAHAHAHA. pum pam pum pam aku main silap2 masuk hospital lalalalala.


tak sangka banyak gak kad ghaye aku dapat tahun ni. masalahnya banyak ke hahahaha! terima kasih abang fahrin ahmad, abang awal ashaari, abang asyraf muslim, abang aaron aziz, abang rosyam noor, abang mawi (nak jugak ke?) , abang shahir AF7 dan yg last sekali abanggggg jalil hamiddddd hahahaha! terima kasih abang-abang semua nanti ada masa aii balas ye hahahaha!



salah satu baju ghaye aku. aii suke tang warna die oke memang mempersona kuikuikui. abaikan badan yg tak cukup khasiat tu. nanti ghaye aku pam balik ke ade saper-saper yg sudi nak pam? *mamtik* lalalalala.


makanya.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

sorry kalau aii ada buat korang tacing-tacing dengan penulisan aii. sesungguhnya tu yg lahir dari hati aku yg suci murni kalau ade yg terasa tu anggap je kite tak serasi boleh? *lempang* eh tak tak siyes ni aku mintak maap oke? yg kenal-kenal aku kat facebook, twitter tu jugak kalau korang ghase aku annoyink sila maafkan diri aii yg tak cukup matang ni. *nangis* dan korang-korang tak payah risau aku dah mafkan setiap inci dosa korang kat aku hahahaha! hati aii kan putih tak pernah berdendam dengan sesape lalalalala *muntah*


so tunggu cerita raye dari aii oke. kalau beshlah kan. kalau tak besh malas aku nak citer hakhakhak. *kejam* bye.


salam sayang,

77 FAHRIN AHMAD:

aduka said...

slmt ari raye cik lolly..
Maaf zahir je..
Batin x pnh bagi pn..
Hahaha..

zool said...

Selamat Hari Raya..
Minta maaf juga.. Ada kad raya tu nampak cam penah kenal la.. hiiiii

khaizarien said...

samat ari raye lolly ;)

KID LEARNS TO FLY™ said...

selamat hari raya aidilfitri

*speechless

::aien:: said...

selamat hari raya lolly !

Lisss said...

selamat hari raya sis :)

lassiegewdix said...

selamat hari raya syg ! :)
sape nak pam kan ? wow !

Hizami Rahim said...

haha.
selamat ghaye!!!
gi lah main mercun byk2.
ti zami jumpa lolly kat sepital ye.
:P

ieqa said...

selamat hari raya miss Lolly! ♥

Encik Tikus said...

*muntah hijau

joegrimjow said...

lolly menunjukkan auratnya!

joegrimjow said...

tak kira, nak p beraya jugak umah lolly nanti!
bagi alamat kat sini joegrimjow@gmail.com

joegrimjow said...

bestnya komen terus keluar
hihik

joegrimjow said...

ok, dah satel. nanti menyampah pulak

slamat beraya lolly

velasrizal said...

adeh..dh try baju raya dpn cemin tp mana kepala..

Tradisi Balik Kampung Berterusan

budak_nakal said...

duit raya xda ka? huhu..
minta maaf jgk kat cik lolly..selamat hari raya

hamzah ian said...

oyeah.. loly dah update.. lame gile gua tunggu loly update.. hahahaha

Anip™ said...

selamat ari raye gak..hehe

ardinihumaira said...

salam aidilfitri, miss lolly ;)
maaf zahir dan batin

fara said...

wah. dpt kad raye dr abg2 kacak je.
kacak ke? agagaga~

salam aidilfitri miss lolly! ^^

Ezniey said...

uppps...selamat hari raya Miss lolly....cantik baju...hehehee

~kuyam~ said...

yg berlubang2 tu plg klakar lah LOlly!haha :p

btw,slmt hari raya jugak k =)

Nudi said...

Slmt hari raya

Maaf Zahir dan Batin

Raya nnti cantik lah balik badan tu.

Dipam-pam.HAHA

cikCOKLET:) said...

selamat hali laya..
mntk maaf dri ujong rmbut mengerbang sampai ujong kaki kiut ye.
ke ke ke.


p/s: cantik baju raya ^^

honey amour said...

selamat hari raya gak ..banyak nye kad raya..aku jugak yg takde orang kasi..sok..sok...

ken said...

selamat hari raya =)

abang ensem said...

terima kasih kerna sudi mintak maaf kat saya. dosa mu telah pun dimaafkan.. huhu

nur hidayah isa said...

lolly beli baju ktne...asal cam same je ngn kite nye...lagi2 yg kat bhgn leher tu..kui3....kaler ape?

Amirrah Zawani said...

selamat hari raya :)

Azmi said...

smaa la kita lolly..raya pakai underware berlubang...huhu,,
sungguh tidah sopan berbicara ttg underware..kah3..
slamat hari raya...

dak eina (◕‿◕) said...

selamat hari raya akak cantek!!

huhu saje je kan buat hitam putih part bju raya tu.. kaler ape cik lolly?? pink ke?? huhu~~

pape pon selamat hari raya k ;)

wazy said...

Selamat Hari Raya cik lolly

ProfHariz said...

Sedih nie.. mau nanges :( *pinjam bahu leh cik lolly* anyway selamat hari raya k maaf zahir dan batin.. rasanya xde salah pape :P

eykameow said...

wahhh baju color merah lah tuuu. hehe. slmt ari ghaye cik lolly,maap zzhir dan bbtinn :D

nabil_potter said...

Selamat hari raya Miss Lolly :)

HonEyBuNNy said...

Selamat hari raya...maaf zahir dan batin...

EpoL ჌Madd said...

Uhuk2! Ada orang sebut 'tiang'?
Oh agak sensitif,
di situ. Bhaha!
Selamat Hari Raya Encik Farida. ^^

APi said...

ucapan saye same ngan ucapan lain-lain..
^^

SYAMIMI said...

salam aidilfitri=P

mrnamie said...

hi Lolly, selamat hari raya jugak daripada mrnamie[dot]com hehe :)

MOFASAD said...

SELAMAT HARI RAYA!!! :)

~HANA~ said...

selamat hari raya cik lolly :)

MR. MIND said...

selamat ari raya cik loli tp bj raya cik loli cam ambk dalam nlik psalinan, btl ke beli ni,hehehehe

ieQa sWetLuv said...

salam aidilfitri ya cik lolly.. ngee~

Bro Framestone said...

baju raya warne merah ek...

selamat hari rata buat adik bro, lolly

dengan ucapan comey2 selalu ek muuuuaaaahhh

p/s- bro dapat kad raya kat facebook je T-T

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Mr feckry said...

gua nak beli lemang, lu nak pesan ape2 tak?

lionteen said...

slamat hr ry:)

y@n@ M!B said...

baju tu kaler pink eh?ngee~

slmt hari raya lolly =)

SweetyMui2 said...

camat ari raye cik lolly!! xoxo :D

fndrocka said...

samalah...selamat hari raya ye lolly..selamat segalanyaaa...

zeila said...

camat hari raye sis....
nak duet ghaye....ngeee

alizan75 said...

selamat hari rayo............

Ampuan Awang said...

selamat hari raya, dik...
Maaf zahir dan batin

cikguaziz.blogspot.com said...

Tak elok dalam Islam pakai baju kurung tapi kain JARANG, saudari...

Selamat hari raya.

GRuNGe said...

Wuish, penat scroll nak komen. Baju raya tak siap ke tak siap lagi sepasang, tapi 9 dah siap. :P Selamat hari raya Lolly.

JAY said...

selamat beraye lol li.. ngee..:D

ChiLaBaey's Spot said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Cik Lolly, mohon ampun dan maaf sekiranye terkasar bahasa, terlanjur bicara dalam kita berblogging selama ini... Salam lebaran dari saya Chilabaey's Spot... :)

p/s: Jangan main mercun nanti raya di wad pulak...!!!

maCy said...

selamat raya ye lolly ;D

Pusher Aries said...

cntx bju raye...selamat hari raya...

syahira ariff said...

sengaja tu edit kaler hitam putih kt baju raya cntik tu
cis cis tak boleh agak la kaler aper

miss lolly kalau nk dtg kbmall,ajak tau
nk mintak duit raya
ekekekeke

black_mel said...

x balik raya lagi ker?lamanya beraya...nak dgr citer...

apa2pun..slmt hari raya dan maaf zahir batin jgk...jgn nangis pagi raya..

pilotHans said...

selamat hari raya gak cik lolly...smoga raya ni membawa keberkatan buat awak n family...

~ceRRy beRRy~ said...

selamat hari raya cik lolly...

cantik baju raya!

merahitujambu said...

ahaha..cantik laa.badan kurus..sama..uhuk..=/,,menci laa kurus2 ni

Anne Boleyn said...

salam..

selamat hari raya yunk. cepat2 lerr update gambar raya.. :)

Amni said...

hehe... nakal! selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin...=)

noor afzan said...

sorry lambat lak wish raya.
raya raya raya raya..
raya ke empat baru wish.aci tak?

hamzah ian said...

loly sudah gemok.. hahahaha

Dewi Kumbang said...

waaahhh kad ghaye sy bg pon ade. wink! =P

Bro Framestone said...

abg framestone xde bagi ke he...23x

untuk adik sendiri.. xperlu la bagi rasenye

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

haway mutasawwil said...

selamat hari raya maaf zahir batin kak lolly.

p/s org xmaen dh kad raya ni.main tagged dlm fb je kan.ho2

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat hari raya cik lolly...sedap lagu....cilok ah....=)

shaye said...

miss lolly, duit raya mana??? heuheuu

azizie.com said...

wow. ade lagi orang hantar kat raya upenye. igtkan dah pupus dah.

selamat hari raya~

PinQib said...

akak...
lolly... npo x dpt kad raya satu pun...?? T-T


sorry lama x menjengok..

Latest entry di:

Ugutan kepada follower

cik helena said...

boleh tak raya ke 5 baru nak komen>?hahaah selamat hari raya cyg!

hamzah ian said...

loly gemok..

lariiikkkk.... haha