Raya yg tak besttttttttttttttttt :(

Ssebab gambar2 raye kat kamera semua hilang. sob sob merana diriku.

korang bayangkan aku punyalah posing cantek2 masalahnya cantek ke hahahaha! sekali damn semua yillekkkk hei makhluk asing manalah yg jeles dengan KEGOJESAN diriku ini? ahhh boring gila bile jadi twin rozita che wan ni asyik2 orang dengki je pastu lu delete2 gambar gua pulak ohhowdareyoulah huhuhu!

kan tak pasal2 aku dah takde mood nak citer pasal suasana raya huhuhu! pastu ganti dengan ayat memperasankan diri macam kat atas tu hahahaha! lantaklah nyah aku tengah ba alip ngang ni salahkan yg delete gambar aku tu cepat.

so korang tengok gambau2 raye kat dalam henfon aii jelah. nasib baik ade jugak snap 4 pic ni kalau idokkk menangis tak berlagulah aku ni ha. *meraung*


geli nyah gambau ni. nak buat muka comel konon elelelele kalaudahmemangjenistakcomeltubuatmacammanepuntetaptakcomeloke? aku tak suke baju ni besar gedabak gile macam langsuir je time pakai tak pasal2 aku suruh tukang jahit tu adjust balik fadammukakau aku bayar mahal2 kau main hentam jahit je kan? huh bongok betul.


iyea muka aii pucat macam mayat mase ni ye ye korang tak payah cakap aku dah tahu lalalalala. mood: malas nak mekup sila paham.


bersama daddyku yg macho dan mummyku yg cun serta anak-anak buahnya yg comel ke? hahahaha! my dad dah serabai mase ni maklumlah mase ni die tengah basuh pinggan kenduri tu yg baju lipat sampai lengan tu kopiah pun dah senget nget nget dah hahahaha! mummy pun dah tukau baju tu asal baju pepel macam aii tetibe bertukar menjadi merah membara dah auw so sweet my mummy muah muah.


kamilah anggota kumpulan nasyid al-lollyluvfaredani MIAHAHAHA! konon2 buat cover album ke ni? ah lantak.


so hebat kan pic raye aii? MACAM HARAAAAAAAAAM!


sape2 yg tekan *delete all* kat kamera aku, aku doa korang ade kurap kat vontot. jaga2 kak salmah doa insan2 teraniaya memang akan dimakbulkan huh beware oke dan nyah kau dari hidup aku.

*tak nak maaf sampai raye haji* bye.


salam sayang,

104 FAHRIN AHMAD:

eqbalzack said...

cantik la kampung dia...

intanurulfateha said...

bestnye ade kampung
i raya kt ruma sndiri je :"(

Aizat Shafiq said...

ehemm...ehemmm...
macam kenal je kampung tu...hehehehe...

ciK LyndaWawa igUana said...

cantik umah!

puteriqaizyan said...

cantek bju raye! ;)

nabil_potter said...

sabor je la..nabil pon pernah ter format memory card..:)

zeila said...

cantek umah kg tu....
ala...baru nak nengok pose maut lolly....huhu

athirah said...

cantik baju!!! huhuhhu
suka

Sophie Al-yahya said...

gambar last serius macam kumpulan nasyid ohh..

zool said...

ala ciannya dia.. lain kali gambau cepat2 transfer kat laptop, pc, fb, blog.. baru ada backup..

chentaMAYA said...

hahaha! ngek ko loly! kalo ayah ko tsilap tekan cmre ko 2 cmne? haha~

Ampuan Awang said...

apa pulak yang tak menariknya raya? aku tengok senyum tak pernah lekang pun???

lionteen said...

comey2..
nasib la ade gmbar2 yang tertinggal tu..
klau xde,meraung da..
hehe

nina said...

sis..kawa lak rumah kat blkg tu..
suka tgk baju kaler pepel tu..hihi..

Kyuubi_85 said...

alahai comelnya loly posing maut haha.. sabar je la...

pameklampard said...

da macam ketua kumpulan nasyid plak bab baju wane len..haha

::cdot the dot:: said...

ya allah..ni org ke penanggal..apsal baju mcm tuh?? besar gedabak!!

aduka said...

kapong kt klate ko?
pasir mah ko?
ranta panje ko?

hamzah ian said...

oyeah... gua rase gua raya paling best walaupun muka gua tak cantik mcm lu..

hahahahahaha...

aLya said...

wadUh2..sapekah sizalim itu..
cian die da xde pic raye..
xpe2..raye haji ni try lagik :-)

Hizami Rahim said...

wah.
terdelete kah orang itu?
atau sengaja delete kah orang itu?
siapa kah orang itu?
erk.

mrnamie said...

ko kena hantar pi CSI tuk check sapa yang delete gambar ko lolly weyh... waka waka eh eh

sebelas said...

penat i posing sambil tium tangan abah ari tue...rupernya semua intisari kamera telah didelete??

huwaaaaaa.......................






















selamat hari raya mummy and abah!

noor afzan said...

baju pepel tu santekkk =)

~ceRRy beRRy~ said...

eh2...
kamu sorang jek x boria ngan yg bertiga tuh! hehe...

Mat Gebu said...

Lawaa rumah kampung tu..tapi bab sumpah kena kurap kat "vontot" tuu...haha..

Admiral Hafiz said...

kampung kat ne eh?

KID LEARNS TO FLY™ said...

lar...kate pepel jgk..tudung jer pepel..kehkehkeh..

ooo..tu ke ukishisusahnakejatu ...lar bukan die la yg jaga kedai hari tu hehe

..aik,gambar alnasyidfaredahmadani tu org same ke yg baju same tu?..yang penting penyanyi utama mantap agaga..

bila izrail dtg memanggil...*

ieqa said...

worrr confirm frust menyayat hati laa terdelete gambar gojeshariraya. aduhhh nasib badan. huk3

kerangRebus said...

cantek je gmbar raye tu~~ and kamu juga canteek! 0_0

maisyara Pot! Pot! said...

ngeee^^

kotetapcomelwalaupunkokutukdirikausendiritakcomel. ;p


* ok. bak sini duit raya. aku tengah hulur tangan ni ;p

Cik Yana said...

baju kurung warne biru tu cantik la,,
suke lengan die camtu :)

Afizz said...

kata raya yang tak best....tapi nampak best je...siap berposing segala bagai lagi tuh :)

maCy said...

siapa dia. siapa??

budak_nakal said...

haha miss lolly.. g la tangkap gmbr balik..wakakaka :P

merahitujambu said...

ala2..comel jee dia

khairolghani said...

selamat hari raya cik lolly..bukan susah pun,pakai balik baju raya,berhambat la balik..

twinkle twinkle said...

haha gbr nasyid tu comel ;D

ardinihumaira said...

lawa la miss lolly!





nak pinjam la baju raya tu plishh :D

Kairel Keflee said...

ur writing really nice. :D

kedaikopiayie.blogspot.com

EpoL ღMadd said...

merajuk nampak. ^^"

farhana said...

Lorrr...sadisnya...
mesti down gile
sabar je la ya..
ada gak 4 gambar tu hehehe

fathiahRAIHANA said...

kak lolly , nampak mkin slim la~
hihi .

mr.syazwan said...

DESA TERCHINTA...

hehe

saya afi. said...

haha..kurap kat vontots tu yang tak leh bla..haha

Azmi said...

lolly semua org kampung kau dah sedia maklum yg kau tergojes kt kampung tu.jadi konfirm la diorang jeles...

abang ensem said...

saya rasa gambo tu delete sendiri kot sebab tak sanggup nk simpan gambo2 yg tak cantek yg ada kat dalam tu.. hahaha

Ayie said...

maybe masa tu.. batry xd kot.. wahahahaha

Regard from BLOG-AYIE[DOT]COM

Nabiel said...

lolly~
asl ang tba2 laen ha?hehehe=P

relevan said...

Selamat Hari Raya ..aidil fitri yang mulia..

joegrimjow said...

nak p beraya bukannya nak layan!!!!

SweetyMui2 said...

lolly cumel..xoxo!

Anip™ said...

sume comel2 blake..heheh

NICK IRFAN said...

mcm mne nak buat kak dh xde rezeki? xpe2 kak raya haji nnt ambik gamb byk2... hehe

honey amour said...

namapk sangat suasana kampung yunk... i like !

MuNsYi SaMa said...

ala..kesian. tp nk buat cmne kan. benda dh jd.maafkn je la.huhu

Nudi said...

manusia mana tah lah yang tek mendengki dgn miss loly ni ..?

Mr feckry said...

gambar las yang tak tahan tu

Sang SyaffeQ said...

wah wah..cantiknyer view depan umah tu, umah mne ni? kampung ke atau kt TM ?

ewah2,apesal buat muka camtu,geli nengoknyer.len kali kena praktis gaya yg lgi hot taw!

hehehe,syang betul beliau kat mummy n daddy beliau~~ nk tumpang sekatil boleh?? eh tumpang sekaki blh ??

black_mel said...

tersangatlah comel sehingga membuatkan jejaka tidak tidur malam..Jangan marah2..takpe..dh terdelete nak buat cmner..nanti raya krismas ambik gambar banyak2 yer...

CERITA LEBAT said...

wah..sungguh cantik lah kampund dengan orang kampung sekali..

[z@ck] said...

kelas habis baju kau...

Sharinginfoz said...

tak best ke nampak macam best semacam aja

DedOllY said...

cuba recover blk memory card tu. kot2 leh retrieve blk gambar2 tu sume. google jer..bnyk da software yg leh retrieve benda kita delete.

che fara a.k.a fanadz said...

heheh.at least ade jugak gamba raye..fara nih takleh upload gamba langsung..sebab?? gamba2 sume yg dalam rumah aje.confirmlah tak pakai tudung.huhuh. :(

Aimi Dayana said...

rilek la dear...


























camat ari raye k!

Wan Gerrard said...

U so sweet ^_^v

aliesha kirana said...

teheeeheee... sabar.. sabar itu sabariah~~hihi~

♥CIK SHA♥ said...

ololo..sian lolly..gambo nye abes kena delete eh..hehe..sabo2..

takpe la..tu ade jugak gambo raye nye tu..aku ni sekeping gambo raye pun xde macam mane??lagi sedih..huwaaaaa...

kodok hijau the ghost writer said...

s...a..b..a...r

taqie said...

baju raya comel2 .. ;)

shaye said...

sabo je la kalau gambar semua hilang. huhuu takpe, next raya transfer siap2 ok

gadisBunga said...

lenkali jgn bagi org lain pegang kamera tuh!

nurayunni said...

cian cik loly..xpe..gambr u tetp HOT!!

ZACK ENTRY said...

tajuk cakap tak best tapi muka senyum berseri jer..=)

Maliq said...

Ni mesti kat Pasir Mas ni. Geng2 gewe Pasir Mas ni.

bukan*datuk*peguam said...

aku pulak takde lgsung snap picture sendiri :(

mrs jamal said...

wah glemer la kasut dia

hamzah ian said...

oi loly.. oi..

update loh.. muahahaha..

lassiegewdix said...

syg .
mane noktah yu ?
lelah i bace entry yu aw .
huhu ~
selamat hari raye .
isk ~
sape yg berdengki nk delete tu .

cEro said...

garuk garuk bontot..
hrap2 takde kurap..
hahaha

APi said...

untie yg sweet..
lalala~

ProfHariz said...

oit.. xbek pendam marah lama2 kang luka dalam.. hahaha anyway suka pic yang atas sekali.. bertudung oren?

AZLIN said...

baju purple itu sgt cantek..i like..jahit manik jom..

Amirrah Zawani said...

kesiannya pic raya kena delete..
xpa sabar k..
muka u ikut ur mum.. :)

enjelinajolipit said...

lu harusla tekong nasyidnya kan??? euwww~~~

arboqskii said...

lolly mmg comel pun...auwww..hahahah~

darkbatman said...

hahah..comel..gile ramai komen..segannye saye nk dtg sini..hehe

PinQib said...

haha.. ko memang la anak bapak paling gojes



Latest entry di:

Insomnia
Tutorial Letak ‘Like’ di post entry

NAJ HEBAT said...

dengki mane tu?

vodoh betol.


biar vontot dia berkurap ye syg..

naseb baik kau ade backup phone pulak.

haih!

babai sayang.. musyuk. moge lu bahgia ngan 11 tu. sape dia? HAHA

EpoL ღMadd said...
This comment has been removed by the author.
HonEyBuNNy said...

Cantik~~~

mohdhairihassan said...

lolly...

Benrauf 2.0 said...

cun..raya ni aku tengok ramai pakai baju belang-belang tu..trend atau beli dari kedai yg sama? haha.

ChiLaBaey's Spot said...

Cik Lolly, kalau raya ni tak best, kita raya Deepavali nak...??? Lagi meriah kot.... :p

cik helena said...

aku macam nak kesian tp kelaka punye pasal aku gelak lah hahahahaha!

♥farra♥ said...

alahi.. ciannye.. tp tetap cantik!!! hehe..

syahira ariff said...

nie mesti sebab kaum perempuan ari raya ramai yg pakai lip lap lip lap
manik sana sini,jadi mestila kena cermat masa raya,so ayah plak yg jadi mangsa basuh pinggann
miahahahaha

Pusher Aries said...

cntxnya...bju...hehee

pilotHans said...

muda2 mmg camtue.daa start keje sure gals akan terske makeup ngan sendirinye..tunggu laa ;)

enyheartsdiamond said...

hakhahahaha! lolly ni mmg lollypop lah.. kelakar gambar last tuh :p

haway mutasawwil said...

slmt ari ry.maaf zahir batin

Kawan Mijae said...

try guna software recuva.. maybe leh recover balik..

myza said...

nice baju sedodon :)