kalau otak korang suci, jangan baca entri ini =P

di sebuah kedai.

L: pachik, ni telur pachik ke? *sambil tangan menunjuk telur
P: eh taklah NI BUKAN TELUR PACHIK NI TELUR AYAM!
L: *erkkk
P: betullah tu ayam punya telur. telur pachik kat sini *sambil tangan tunjuk kat seluar dia.
L: *blur*


hell lah pachik kau cuba buat gangguan seksual kat aku ke ape? huh whatthenyah.

tapi kan aku tak pahamlah.

kenape die tunjuk kat sluar die? heh kenyataan ape yg pachik tu cube sampaikan kat aku ni lalalala.

korang boleh explain tak? *hik hik hik.


otak aii kan suci. so memang tak mengerti ape2 lah kan hahahaha! *waklu.



sape2 yg melakukan gangguan2 annoyink yakni secara sengaja atau tak sengaja, aii akan tembak korang dengan pistol ni oke. jaga2 kak peahhhhhhhhhh hakhakhak!



salam sayang,

90 FAHRIN AHMAD:

Ampuan Awang said...

Hmmm, ini mesti gegara boring etc

arboqskii said...

eleh..kura2 dalam perahu,...
hehehehe

Hizami Rahim said...

wah.
dahsyat betul.
=_=!

aduka said...

speechless..

taqie said...

wa..gmbr edit ek..tebaek r..hehe.. ok2..tkmo kene tembak..ampunn :p

Afizz said...

pakcik ni pon...sempat lagi amik kesempatan kat cik lolly....kejam....

Entry Terkini MemoriSeorangMuda:
Terpesong Akidah Anak-Anak Bila Baca Buku Ni

mcjust.lol said...

bangangnye pakcik! hahahah

ProfHariz said...

Saya tak baca terus komen :)

Cik Yana said...

hahaha~
pakcik sewel,,

lassiegewdix said...

tak paham
tak paham
HAHAHA

joegrimjow said...

lolly pon dah buat gangguan seksual dah ni
hehe

eiffel said...

hakhak......telor yg berciciran

nabil_potter said...

pak cik tu nak amik kesempatan kot..huhuh :)

nina said...

hahaha..
ko tembak la pacik tu guna pistol kat tangan tu babe..haha..

Epul Azimi said...

demo ko hok tengoh posing tu,seksi bebenor....:D

hanismalik said...

Ini pun gangguan seksual jgk dkt para lelaki...xpasal2 kami dpt dosa free dgn gmbo tu...isk

AM SYA said...

i x pahamm

i belom cukop umo!ngahaha

ardinihumaira said...

opsss alamak. otak dni masih suci.. miahaha.. lariks

zool said...

oo.. ganguan seksual tu.. bahaya kena bawak ridsect. kalau pakcik tu lain macam je, ridsect mata dia....

Aku X-PO said...

bakpo tak cabar jah pokcik tu, cabar suruh dio bukok seluar depe orang ramai sebab nak tengok telur dio..tengok dio berani dop nk bukok..haha

Malu Ke Untuk Mengunci Motor Depan Orang Ramai?

ZACK ENTRY said...

tembak!tembak!!!jangan tak tembak!hehe =P

Anastasia Ann said...

ooooo tidak! pencemaran! haha

fiezah91 said...

wakaka..

pstt cik lolly..otak org suci murni lagi ni..kah kah kah :P

nurayunni said...

telor oh telor..

che fara a.k.a fanadz said...

lolly, i pon tak paham~~ lalala~~

Ayie a.k.a Nyei said...

haaha nice..berani ek taruk kat blog..ingatkan tak..ngahahaha..

sebelas said...

kalo mcm nie punya org nak tembak..















































































saya rela.sekian terima kasih!
http://nomborsebelas.blogspot.com/

HonEyBuNNy said...

xfaham lah...cmna neh...hehehhe

ciK LyndaWawa igUana said...

macam muke kamula lolly..

Dee said...

telur ..?

saya suka ..

afiq aiman said...

pistol kamen rider ke hapa? nmpk nice je

MOFASAD said...

oooooooooo

Sly Nolan said...

hahaha~ seb bek lambat paham. hahah
kalau paham siku je telur die tu.

telur ayam tau! bkn telur pakcik. hahaha

Bro Framestone said...

bro berani je wat gangguan huhuhu

eh bukan selalu ke bro buat..tp kat blog la

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

kopimacy said...

eeee.gangguan seksual!

Liquid said...

nape die wat cmtu ek, incek liquid pon tataw ehehehe.

-jalan2 lalalala~

SweetyMui2 said...

adehh..haha.sexual harrasment ke cik lolly?btw,cekcinyerr...gagaggaga

Sang SyaffeQ said...

poyo aje Cik Eda kta ni..sya pon otak suci gak,tpi hal telur2 ni sngat2 mengerti dgn jayanyer~~~ la la la la

betul2 gangguan seksual berkualiti dari pakcik itu...ohooo~~~

Amni said...

Kalu boleh fikir maksud pakcik tu kira kotor ea otak? hee.. bukan dulu ada ke cikgu explain masa belajar sains? =P

eykameow said...

ni lah sbb akal laki ada 9! huhhh.

lolly, i pun tak paham nokss . kalau u phm u explain kt i ey nanti? hahahaha

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..soklan lolly tu die salah faham kot.."ni telur pachik ke?"

Mr feckry said...

ape ni main telur..senak gua

~HANA~ said...

tak senonoh nya pakcik tu hahaha

merahitujambu said...

real jee mikcik ni tau..awwwww

~udalolli~ said...

gatta gedik gelenya pakcik tulur tu ye. nak kena ni. sebaek tjuk kt lolly klo tunjuk kat aku mau aku pecahkan tulur pakcik dengan tukul warrington. hahah betol ke saloh tu? ahhhhh asal bunyi lebey kurg sama..

NuR 'aQiLaH said...

i loikeeeeeee telor itu.
picit jer. miahaha ;p

maisyara Pot! Pot! said...

aku pun tak tahu la honey =,="

gadisBunga said...

apsal tak kuar camera time tuh?

fatian athiea said...

agak gedik kering kontaa=ng la pak cik ni..
















































wadefak!!!!!!!!!!!

StingRay said...

Sedap jugak tengok kasut merah awek tu.

Pakai ke sawah..memang pacat tak lepas nak naik lah.

Licin.

Liliyuli said...

lenkali kalau nak tunjuk telor pakcik tu..tunjuk pakai gunting..hahaha

cEro said...

gambar itu....
pistol tu ganggu je...
ish ish.....

Onelove...Jambu merah warna said...

oh pkcik tu curi telur kat kedai pastu ltak dlam sluar die eh...kantoi..... =P

aspenladylovely said...

Pakcik tu tunjuk seluar dia sbb dlm seluar dia ada telor kot....(otakku suci gak nih!)

amira said...

haha.. gila direct pakcik tersebut..
klu aku.. aku dah lari dah..

Azmi said...

erk...
apa kaitannya??
telur ayam denga telur pak cik tu??
tak paham la...

fndrocka said...

apsal tak bagi siku je telur tu..

||| PöJìé PööH ||| said...

Kikiki.. Poyo ah Lolly ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

~ceRRy beRRy~ said...

apakahhh? :P

ayue said...

uishhhh ! lucahhhh ! HAHA .

cLoud9 said...

sexy siot lolly.huhuhu.tergoda i.keh3

lotikus disarimankan said...

hakhakhak
keji punya pakcik

INTANKUTERPILIH said...

hah, aku nie otak suci..tak paham apa yg dimaksudkan pokcik tu...apa ek??

noor afzan said...

uu..seksinya lolly..
kuss kusss..

* mEsSy * said...

haha.. pakcik tuh nak kena tembak kaw kaw nih.. =))

Pusher Aries said...

xpaham la...hehehe
suci otak sy...

♥farra♥ said...

sengal tol laa p.cik 2.. hahah!

alinac lover said...

hoho..otak yg sgt suci : )

meo said...

comelnye cik lolly... seksi lg... aaaaiiiilllaaabbbbiiuuuuu

delarocha said...

annoyink nyer pic yg last tu, haha

Bro Framestone said...

lolly

leh x bro amik pic nie buh kat blog huhuhu

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

/Dayah//Nurul/ said...

melampau pic awek anime ke tu. istihgfar22

ChiLaBaey's Spot said...

Dah tak suci dah sejak buka blog Cik Lolly... Huhuhu... :)

ish malu la camni said...

berani nyew pakcik ituew

NAJ HEBAT said...

terdiam i nyahhh!


meh kite figure, apehal pakcik tu buat cmtu.


muahaha,

bye sayang.

APi said...

naseb baek pakcik tu tunjuk kat sluar die..

kal0 die tunjuk tel0r die?

khairolghani said...

gatai pakcik tu..mesti dah lama tak dapat tu..

cik helena said...

bodo punye pakcik.hahah!

tak dpt aku membayangkan ko pakai cenggitu..kahhhhh

Menjejak Izani said...

perhatian untuk blogger-blogger popular!

http://menjejakizani.blogspot.com/

ciK LyndaWawa igUana said...

takpe..fahrin masih single gituew..=)

Zikri Husaini said...

muka macam sama jer gmpr pumpan tuh...ada orang edit ek??? nice

Anonymous said...

Restaurants in the United States. Search or browse list of restaurants. http://restaurants-us.com/mi/Sterling%20Heights/The%20Great%20Steak%20and%20Potato%20Company/48313/

NICK IRFAN said...

erkk.. agak pelik jgk jwapan pakciktu? hahha

farhana said...

Ewwww, pakcik itu...tak suka!!!!

Gambar bawah sekali tu i suka hahahaha

izwan7 said...

lolly yg koya suci..
padehal ko yg paling kuning kategori otak kat dalam ni.. hahahaha

Redbloodx said...

agak blur disini.

Skit pon xpaham apa dibualkan oleh cik lollly dgn pakciknya.

Ble sape2 tolong gtau?

Mat Gebu said...

Erkkk....

Anna Boleyn said...

ohh~ dah tak suci dah otak den. hahah :P

Anna Boleyn said...

ohh~ dah tak suci dah otak den. hahah :P

KID LEARNS TO FLY™ said...

wauu..nyum nyum..oke dah komen hahaha