habit terbaru- MENGIGAU !

erk?

tapi kan siyes sekarang pantang aku krooh krooh sikit mesti ngigau. tak kiralah tido malam ke petang ke kalau tak ngigau tu ghase eh peliklah pulak *kenape aku tak ngigau ni* hahahaha boleh?

kalau dulu aku dengar je orang mimpi pelik2 dengan poyonya aii akan cakap *excuse me, mimpi tu ape eh? aii jarang mimpi2 ni kalau mimpi2 pun indah2 je kalau yg paling ngeri pun aku bermimpi putera raja cium molot aku wakakaka masalahnya ngeri ke? indah kot lalalala tapi sekarang hampeh bukan setakat mimpi siap ngigau terus oh god adakah ini hukum karma?

bangun je pagi2, mesti adik aku menyibuk *eh malam tadi kan kau ngigau bebel sorang2 pastu kaki siap buat aksi kuak lentang lagi pastu main tendang-tendang sampai nak roboh katil bising bangat tahu tak* oh malu nyah bila orang tegur camtu ghase nak bunuh diri je lalalala patutlah kalau aku bangun je dari tidur terasa badanku sihat dan cerdas serta ceria sentiasa ghupenya2 aku terbuat senaman lain semasa tidur muahaha!

oh ya, semalam kan semalam kan auw malulah nak cakap. semalam kan aii ngigau FAHRIN AHMAD send meset kat twitter aii MIAHAHAHAHA. so sweet nyah. walaupun hanya dalam mimpi tapi ia tetap menjadi kenangan terindah buatku *feeling2 lagi samsons boleh? hahahaha bodoh piang betul.

tapi takpelah orang kata kalau selalu ngigau tu maknanya kita dah baligh hik hik hik. so yg jarang mengigau tu korang paham2 sendiri jelah ye. DAH BALIGH KE KORANG HAHAHAHA!


chow. nak sambung buat aksi2 baligh time ngigau! Zzzzz.


salam sayang,

93 FAHRIN AHMAD:

hakimfaridzul said...

ngigau2 tu, mesti buat peta sekali kan???
hahahahahaha
:P

PinQib said...

huhuhu.. ak pun sllu ngigau.. tp ngigau ak releks jer. ngigau kool.. wakaka

suffer8zine said...

selamat mengigau la ye. wakakap :P

noor afzan said...

haha..so sweet la ngigau fahrin..

suri said...

ketemu jodoh ke miss lolly heeee

nabil_potter said...

mak pesan, sebelum tido basuh kaki dulu.. amik widik..insyAllah ok.. :)

ProfHariz said...

Tak remajalah ngigau-ngigau nie GG! hahahah

Yui_Wani said...

Ape kejadah...ahahahah~!

arboqskii said...

hahahaha....kuat ngigau......

Hariz said...

Tak remajalah ngigau-ngigau nie GG! hahahah

AyuE SurihanyOt said...

aii mimpi shahz jasle semalam..ohh indah betol dunia ni taw..

honey amour said...

best nya ko ngigau sambil kuak lentang,,,nak jugak ngigau camtuh..

zool said...

ngigau ni mesti penat banyak keje ni.. he hehe gambo tido tu nampak comel la

nursarah puteri biru said...

laaa. ingatkan ada pic mengigau tendang2 tuh. hahaha.

z said...

perh! ngigau fahrin tuh.harap2 fahrin ngigau die balik.haha

Mr feckry said...

ceh, lu ngigau kembar gua!

Weeda said...

wah...fayda main tembam..hahaha

Aduka said...

mak oi! O_0
comeynyeee..!

Afizz said...

Miss Lolly , lepas dapat award dari saya konpem tak kan mengigau lagi..kuikui...tahniah ye..

http://memoriseorangmuda.blogspot.com/2010/10/anugerah-buatmu-blogger.html

sila amik itu anugerah kat sini "blog paling chantek"

Encik Psychopath said...

x senonoh. arrr arr mlm2.

~eZmALiZa~ said...

org kata sebab2 kite mngigau mungkin kite terlalu penat di siang hari... mak ezma pon salu cakap..atau pon terlampau memikirkan sesuatu sebelum tidur...betul kot??miss lolly pikir ape tu??? :P

NuR 'aQiLaH said...

org org tua ckp kan eh eh.
org tua tua ckp kankan,
kalo ngigau mimpi2 tu slalu tebalik kuang. gagaga.
maknanye pahrin x kan tweet2 la ekekek :P

Zuewairy said...

ngigau yg best2.. best!

Ceritera Lelaki Pot Pet

Zikri Husaini said...

kroh2... bangun2... cik lolly ..

pakd0 said...

td0 xbasuh kaki.. xmandi..
xg0s0k gigi..

eh sila masukkan pakd0 ke dalam mimpi ekk.. hahahhaha

shamsiah shamsuddin said...

ngigau ade kaitan ea dgn baligh ke tak?
tu mitos atau mg fakta?

FarhanaDr said...

Yang.. Cantek idong ko.. Kikiki.. :p

Nabiel said...

hahaha~
seram weyh klu dgo owg ngigau ckp srg2~tkejot dibtnye~
tpi jgn smpi bjln suda la lolly~hahaha..lgi bhye~

aishahumairah said...

haha..
tkut nk ngigau lau mcm 2...;p

/Dayah//Nurul/ said...

ee air liur melelehhh. hihi. cik lolly mmg slalu tidu gitu camana nk dpt fahrin ahmad bbetul :)

maCy said...

takleh blah la lolly. smlm i mmpi awal sent txt kt twitter tp i xde twitter senanye.wawawa

Ery Farieha said...

hahaha


comel nyaaa

hamzah ian said...

kencing skali la..

JAY said...

hak hak.. cumelnye tido!

joegrimjow said...

ni mesti godek2 gambar terjumpa gambar comel tengah tidur, baru buat entry ni kan?
haaa. cakap betol ke tidak

ekekeke

alinac lover said...

ngee.biasa la tu.yong pon pernah..hahaha!

adik pakat gelak je..siot btoi..hahaha

ct kamila said...

ko nih kuat ngigau upenya..














OPpss..

hehe ;p

INTANKUTERPILIH said...

oit, ngigau2, sekali bangun tilam basah.,..kok ngompol...

Khairi said...

ngigau = baligh?

Err... ada kekurangan fakta nih hehe

fndrocka said...

Peh..comel.

black_mel said...

erk...lainnya muka masa tidur....tp..siapa snap pic tu yer?

~ceRRy beRRy~ said...

kekekeke.. fahrin ahmad tuh!! =P

fittiariri said...

samer lor...kekadang pelik gak napew lah suke nor ngigau...padahal xdew la letey mana pong

ciK LyndaWawa igUana said...

tido pun andacomella..=)

Rara Nasiha said...

bahaye woo ngigau2 ni. :)

APi said...

naseb baek baru tahap menendang..
^^

LiFe KaMi said...

amboi lenanya tido..hehe

CERITA LEBAT said...

sweet ah...

ardinihumaira said...

haha...
nakal cik lolly ni...
suka tengok orang mengigau... ada yang bagun pastu bukak almari nak buang air.. ada yang ambik pinggan pastu p tdo dengan pinggan. macam2 ;p

cik helena said...

aku mimpi aaron aziz jadik polis tu.HAHAHAHA

Amni said...

Cube ko g usha Fahrin tu betul2 yunk! mana tau dia nak kat ko! betul2 ni... try jangan tak try.. heee...

Dewi Kumbang said...

Wahahahahaha Wakakakakaka Wakikikikiki. *guling-guling-guling*

Lolly, budop2 jah skalo ngiga gitu. Adeihhhh siye la. Letih sangat kali. Ngiga gitumo lalu nah tu.

=P

Lizzie Yasmin said...

oo.. yek ke.. ngigau tnda dh baligh, tp aku ngigau since umo 7 tahun, smpai 13, siap lari keluar umh lagi... huhuhu..

merahitujambu said...

malu jee ngigau..lau ngigau jlan2 lagu susah nyah...chaiitt

acaPAWN7 said...

Aaa..itu itu bulu ape tu? Janggut eh? :P

EpoL ღMadd said...

Ini kalau buat bini tiap2 malam ngigau,
jenuh pendek umur bakal suami. ^^"

EpoL ღMadd said...

Ini kalau buat bini tiap2 malam ngigau,
jenuh pendek umur bakal suami. ^^"

y@n@ M!B said...

dh baligh br ngigau..ai x baligh lg la yeh..wahahaha~ =p

MR. MIND said...

ni mesti tidur x basoh kaki...

touya said...

akhirnya lolly dah baligh !

cikCOKLET:) said...

penah ngigau semayang subuh pkul dua belas tengah malam! he hee.

maknanya! dah baligh! ha ha.
lolly tido cm baby. sweet~

.sweet-ants. said...

hihik lawak la u ni
i pernah jmpe fahrin real tau
mmg encem sgt.
jgn jeles ^^

ahchOng's said...

lolyy..hang selalu ngigau sebut nama aku ka??alaaa..mimpi kita berasmara sikit dh ngigau..mcm la kita xpenah berasmara bersama

nina said...

babe..
apsal cantik je muka ko tidur tu?
hikhik..
seb bek aku da baligh..no wonder la aku pon ngigau..haha..

cEro said...

haha, cik lolly mmg klakar...
fahrin ahmad?? org len takde ke???
tak takut dia tampar ke??
wahahaha!!

gadisBunga said...

jgn sampai bersilat pulekk...ex housemate GB selalu mengigau bersilat. haru betullll

Azmi said...

tak buat skuad lentang sekali ke??
haha....mimpi baligh???

Nur Hawa Mohd Zin said...

jangan ngigau berjalan dah lah ye..bahaya tau

♥ shiMawar ♥ said...

wa..mengigau Fahrin Ahmad yg sgt tak boleh blah tu..sy jelez! :D

nape kamu mcm dah tembam sikit..comey2.. :)

akmalhilmi said...

jgn terjun bangunan ngigau 2
hhahaha

KID LEARNS TO FLY™ said...

hurmmm...

dengan nama Tuhan, dah dua malam gua ngigau tentang kamu semalam dan semalam semalam.Oke, pening..

mungkin sebab rs bersalah tu kot =)

semoga kamu sentiasa dilindungiNya amin *raut muka,oke,kopiah jatuh*

mr.syazwan said...

alo2 omey nyee dia tito...

en_me said...

chomeynyerrr.. ehehe

khairolghani said...

ngigau ganas2 kang jatuh katil baru tahu..ni mesti tido tak basuh kaki..

sebelas said...

auuww ganasnya u nie...












kene praktis tomoi dari skarang lah :D

nurayunni said...

mesti miss lolly comel kan mase tido..huhu

Wan Gerrard said...

alala comelnyer gambar tu, abis bantal busuk u tu jadi mangsa.hahaha

fatian athiea said...

ngigau ng mmpi xsme ke??


wse mlu plak ble dktekn xbaligh..
tp ak tym kcik..


ad j ngigau



















http://thyyunxthiya.blogspot.com/

Bro Framestone said...

tertibe rase menyesal pulak bace entry ini

xde makananye mengingau tanda baligh..

ngingau nie selalunya disebabkan aktiviti otak yang melampau semasa tido..

apa yang dimimpikan dibawa ke alam nyata...

hasilnya... tgk sorang yang tengah angau kat blog ini

p/s- bro hari tue agak angau kejab bile mimpi irine bawak family raya rumah bro he..23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Encik Tikus said...

apesal macam mayat -,-

Anna Boleyn said...

errkk..camne aksi2 baligh time ngigau tu nak tauuuuuuuuuuuu! ;p

ayue said...

wahhh ! da baligh laa nih yep ?

ieQa sWetLuv said...

haha berpaedah betol ngigau ni ek badan sihat otak cergas yuhuuu~~

jangan smpi terjun katel sudahle, takut terover sgt ngigau tu sakit2 lak jadinye giahaha

ish malu la camni said...

hahhaaha. cam comeeeel je awak tidow ;p

meo said...

comelnye die tido

Bro Framestone said...

comey je die tido ek... nie basuh kaki ke x nie

erm bila mahu mengingau pasal bro ek

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Anonymous said...

http://insuranceinstates.com/nebraska/Omaha/American%20Family%20Insurance%3A%20Baker%20Randy%20Agency%20Inc/68137/

syahira ariff said...

patut pun bdn slim trang tang tang
buat senaman renang masa tidur yer

puteriqaizyan said...

huhu..akak2.
kalau fahrin tweet betol2 mesti xleh tdo nih.huhu

ciK LyndaWawa igUana said...

ok..muka saya sudah ade!

baru letak dalam next entry.
miahaha..

chect it..=)

ciK LyndaWawa igUana said...

ok..muka saya sudah ade!

baru letak dalam next entry.
miahaha..

chect it..=)

MieZa said...

dulu kalau nak exam mesti ngigau taw, sampai berjalan...huh! tapi dah besar sikit nie dah tak ngigau, maybe dah bese tido tak tentu kot.

Mohd Isa said...

so sweet, akil baligh yerk. boleh plak tahu diri sendiri ngingau yerk. ke sapa yg bagitau? hurm, mimpi tu ok lg. ingat2 lupa. hehe