perit juga bila PUTUS CINTA kan?

wah ayat macam semalam je baru clash kan hahahaha hampeh.

kekadang boring jugak dengan tanggapan orang sekeliling ni. cakap itulah cakap inilah heh menjengkelkan betul nyah oi. lagi penat aku nak layan pertanyaan annoyink camni.

*bila nak kawen dengan si teeeettt tu* soalan kegemaran cikgu2 aku hahaha!
*si teeett mane? selalu kalau keluar, asyik berkepit dengan dia je tak pernah berenggang* erk.
*weh kenape kau clash? aku tengok kau dengan dia oke je tak pernah bergaduh pun*
*si teeeett dah ada awek. kau bila lagi* soalan paling aku suka hahahaha!

dan kenyataan paling kejam.
*takpe2, kau clash pun ape nak kisah. kau kan senang dapat pakwe* aishoooo ape kau ingat pilih pakwe macam nak pilih underwear boleh belah.


tapi yelah kan sebagai manusia biasa mestilah nak berkasih sayang ada tempat bermanja. tipulah kalau kata *hek eleh kalau takde lelaki pun aii boleh hidup senang lenang oke*

tapi dalam hati aku sekarang .....................................................

tak nak bercinta. nakkkkkkkkk.
nak bercinta balik. serik.

so?

single sambil melempias kasih sayang di merata2 tempat itu lagi better. *ayat playgirl* hahahaha!


korang2, camane nak buka pintu hati kita balik untuk seorang lelaki eh? dah try buka tapi asyik keluar error je keh keh keh.


doakan hati aku cepat sembuh :)




salam sayang,

106 FAHRIN AHMAD:

_aLiaHwaFa_ said...

yup. mmg perit. huhu~

dania said...

huhu..i pun same la miss lolly..
nak bercinta tapi takut, serik sgt rsenye bile org yg plng kte percaya tipu kte..huhu..
tapi hari ni i dah tampar si dia!!
puas sgt rasanya!!
xsngka betul, mcm mimpi je i tampar die..
klu bace my latest entry paham la kot nape i geram sgt kat die..huhu..
T__T

sugar2 kapas strawberry said...

sush.sbb sy pon pnh pts cinta.then jd heartless.pnh tolak mentah2 lelaki yg suke giler caring kt sy.nthla.

biussaraf said...

uhhh...
sape cakap pilih underwear mudah??
teliti dan fokus perlu diterapkan bagi menjamin keselesaan yang jitu.

begitu juga dalam memilih bf/gf..
cerewet itu penting..
betul tak?!
lala~

*tibe2 komen-__-''

HonEyBuNNy said...

alamak...xmau dah putus cinta...perit serik sgt..hari2 remdam air mata...cik lolly..biarlah hati terbka dgn sndrinya...di situlah nikmat bercinta...hehhe...sabar2...

alinac lover said...

take time kan~

Anna Boleyn said...

memang perit... tambah lak kalau dah lama kapel kan. hmm~ anggap je tak de jodoh. klu dia dah move on.. u shud make a move too. apa2 pon..be strong ehh. :) sila limpahkan kasih sayang anda di SINI!. :p

Encik Psychopath said...

putus cinta ke.

acaPAWN7 said...

Selalu keluar error? Sila upgrade system anda..eheh just kidding :P

mcjust.lol said...

doa2 kpd tuhan ;)

zool said...

semoga sembuh ... kalau dpt ubat kongsi ek..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Encik Psychopath~

Udah lama d0ngggg :)

MyZone~theUn4given said...

..insyaALLAH,tak lma lagi pasti ader seorang jejaka yg dapat buka hati miss lolly...:)

dak eina said...

keluar error?? slh log in kot...hak hak...

Fara said...

Teramat sangat, sangat, sangaaat lah perit~ =o

Tapi maw jugak bcnta ngeh =p

/Dayah//Nurul/ said...

bukak je pintu hati bila bersedia :) kih3.

Mr feckry said...

nak gua teckle lu dah tak boleh dah, pasal gua dah nak kawen..camne la, dalam peserta imam muda tu, ada imam muda yang hensem dan mukanya bersih.

Lu pilih la. Then ape lagi, find out la FB die..

Pintu hati dah tertutup? Jangan, kasih sayang tu hadiah dari Allah..kenapa tutup hati dari hadiah Allah wahai sahabat gua?

FarhanaDr said...

Yang.. Hati aku pon susah nak sembuh.. Dah beberapa bulan berlalu.. Haih.. Tapi aku harap akan sembuh tak lama lagi.. Aku nak inject diri aku dengan dadah-dadah sahabat, keluarga, rakan2 blogger.. Heehee.. :)

NuR 'aQiLaH said...

motif rm50 itu? gagaga

oke. mcm ini lah. jadik je playergel dulu sblom anda betol2 terima hidayah dan dapat petunjok ke jalan yg amat lurus.

*laalaarikssssssssssss

Maizatul Akma said...

saya dulu pernah ditinggalkan sebabnya saya tak pandai. lepas spm tak dapat pursue mana2 except taking stpm. sedeh betol!!!!!!

but now, im a teacher in making. saya mmg sedeh bila ditinggalkan, tp kalau saya dapat jumpa dia balik, saya nak cakap, SEE, I SUCCEED BECAUSE U DUMPED ME, TQ :)

noor afzan said...

memang pedih.
semoga hati cik lolly cepat2 sembuh.
ramai dah menanti tuh.
wakaka!

nina said...

erkk yang..sila bagi aku kasi sayang ko tu erkk..
semoga hati cepat sembuh sayang :)

Liya said...

lolly. sila g klinik.
x-ray hati you tue. hak hak

eZaT eLaNo said...

jadi sila2 lah rerajinkan diri anda mendengar lagu ini..bagi ku best!..

bagi demo..dokhau la puloks..hehe..

taxi-hujan kemarin~

azureEn said...

klu asek kuar error je mean blom ready laa.. tak pon blom jmpe yang btol2 sesuai utk cik Lolly nie.. sbr ye =)

suffer8zine said...

kalau x perit mmg x berperasaan la org tu

nabil_potter said...

yup..sangat perit..badget macam pernah bercinta.. :P

ahmad endo said...

hehehe...jiwang...tapi kalo ada pun ok...hehehe

Anis izyan Abd Rahman said...

smoge kamu cepat sembuh~

Azmi said...

perlulah berjumpa dgn doktor pakar cinta dgn kadar yg segera...

klik sini
http://search.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=doktor

Anis izyan Abd Rahman said...

smoge kamu cepat sembuh~

Saed Ramadhan said...

g solat kat masjid, insyallah ada yang menanti..

ardinihumaira said...

miss lolly.. marilah kita berpacaran... awww :D

puteriqaizyan said...

sis lolly...mmg perit pon.huhu

sy ni pon baru je tutp pintu hati.

nk buke tak jumpe kunci.hehe :p

JAY said...

haha.. rilek-rilek suda.. kapel-kapel ni budaya omputih.. hoho!

mohdhairihassan said...

hm,tah la.
tak tau camne nak tolong miss lolly.
u kne usaha sendiri hehe~

Zikri Husaini said...

udah2.. jangan sedih2 lagi... :-) kami menyokong anda..heee

Anonymous said...

mntak ptnjuk dkat Dia :)
ngadu je bnyak-bnyak ^^

Anonymous said...

Dia diatas tahu sgalanya.hati2

delarocha said...

errrr putus cinta?? errr saya single errrr saya available errrr... kena remove gak komen aku ni kang!!! haha

n a d e a said...

been in ur shoes. in fact till now pun i tak boleh bukak pintu hati. dah 7 yrs kot. so my advice is, dont wait too long to open ur heart. nanti hati jd kering mcm hati i ni susah nk bukak balik ok?
all the best!

zeila said...

sis cyg...
insyaallah ade jodoh sis nnt...
doa byk2 moga allah bkakan pintu hati ye....=)

Hizami Rahim said...

hehe.
kalau cinta tak susah,
takut nanti cinta tak dihargai pulak.
cehhh.
ayat takleh blah.
XD

cikZATI said...

kak lolly.. nak bagi sembuh senang je... ari2 bangon tido cakap
"aty, cepat2 sembuh.. nak kawen niy.." hekhek

maCy said...

sudah merasa. perit.


korang2, camane nak buka pintu hati kita balik untuk seorang lelaki eh? dah try buka tapi asyik keluar error je keh keh keh.

cool! ;D

cik QasehThya said...

moga lolly cepat sembuh yea..
huhu..
suka statement ni

"single sambil melempias kasih sayang di merata2 tempat itu lagi better. *ayat playgirl* hahahaha!"

hehehe :)

aZLiNa aZiZ said...

Dear, akan tiba satu masa, pintu hati akan terbuka dengan sendiri nya.

Jangan paksa. Biarkan keikhlasan yang menentukan segala nya :p

meo said...

perit dan sedih jg...

sedih gile

arboqskii said...

masanye akan tibe lolly...hhha

ciK LyndaWawa igUana said...

haah..memang peritla..sakit.=(

.mek.mizah. said...

huu... tak yah cari, nnt dtg la dia.. cewah!

Wan Gerrard said...

hmm bagus la try and error, bagus2
yang tak bagus putus asa cari calon suami.hehe

@juera said...

if br clash, mmg ssh skit nk accept cinta lelaki laen..

pstt..i bru je terase nk clash ni..hehe..tengok la sari dua lg..huhu..

EpoL ღMadd said...

Epol ada,
kunci ke masa hadapan. ^^"

EpoL ღMadd said...

Epol ada,
kunci ke masa hadapan. ^^"

~HANA~ said...

tunggu je.. nanti bila dah jumpa orang yang tepat, hati tu akan terbuka sendiri. doa banyak2 :)

diba said...

ye..pasti perit itu ada bahagia akn dtg;)

NICK IRFAN said...

eh! akak single ke? bukan dulu akak ada bf ke???

c!k s!puT said...

biar masa yang menentukannya... nak dapat sesuatu yang baik bukan senang.. sabar menanti ya.. hehee

mau kasih sayang kamu sikit!! hehe

ChiLaBaey's Spot said...

Aduiiii... sedihnye saya membacanye.... ;p

ShuhadaWahab said...

naseb kite sbnrnyer hampir sme jer..
shu pon bru clash..n soalan2 tu yg baise didgr..
n yg paling susah..
nape pintu ati ni xterbukak lagi..
xtow la nape..my Allah xbagi lgi bercinta kot..
myb bcinta pas kawen lbh indah..hehe
setuju???

Un Phat Lee said...

ni kena mandi bunga nih.haha XD

MR. MIND said...

bukalah pintu ati u untuk i, hahaha

maisyara Pot! Pot! said...

sabar jela. aku tak leh nak nolong sebab tgh try nk cari calon. muahahahah xD

♥CIK SHA♥ said...

xpe la lolly..nnt buka je pntu hati tu untuk suami..lagi berbaloi baloi..hehe..

cGi0 said...

nasib x putus tangan... lagi perit.
~ mainan dunia jer tu.. :D

long time ago

Weeda said...

xpe la fayda...kalau takde jodoh kapel lama-lama pun tetap tak de jodoh..

pikir gini..kalau dia bley hepi bley bahagia, fayda pun bley..xyah pikir sangat dia ada awek ke ape ke..

jangan risau..ramaii lagi orang nak kat fayda..agagaga~

aLya said...

sy pon ngah cari ubat nk sembuh..uwaaa :-(

honey amour said...

ko cute cam rabbit la lolly..mesti ramai jejaka rabbit nak kat ko..jgn risau la..takkan jadi andartu punya :)

Clara Emily Cancer said...

banyakkan sabar okay.
dugaan semua tuh.
mulut org xleh tutup.

cik nur said...

dgr kata hati lagi best perdulikan kata2 org..
asalkan kte bahagia sudah :)

AZLIN said...

ahaks..centa salu datang time kita xnak bercenta..

Qaseh dalia adelia said...

termat perit T_T

merahitujambu said...

perit sekejap jee kot...pastu ok blk..heee

SweetyMui2 said...

hati pmpuan fragile..susah sket nak sembuh..huhuuhuh

NAJ HEBAT said...

perit sampai nak terjun parit..

tak pe yang.. lu dtg sini.. gua pujuk2 hati lu,.

jgn terjun parit ok!

yang.. sperm kirim salam

muahaha

gadisBunga said...

skrg ni mmg tgh musim fomfuan meluah ferasaan ke? aiseymen...i pun nak ubat pembuka hati jugakkk

black_mel said...

haha...xper..biar error...nnti leh format lain...ari tu masa buat psm blackmel ader buat error handling untuk sys...rasa2nya leh settlekan error tu kot..tp dlm conteks lain..mean kena bnykkan berdoa..semoga Allah bukakkan pintu hati...ape2pun always smile;) bz ker?jrng update blog..

INTANKUTERPILIH said...

takperlaaa...pengalaman mengajar kite erti dewasa...dan berhati2 dlm bercinta...

lepas nie kalau bercinta, kite buat biasa2 jer, biar si dia yg beriya2...

MOFASAD said...

ececececececece

khairolghani said...

lama2 hati itu akan terubat..biar masa menentukan segalanya..

* mEsSy * said...

hehe.. doa doa.. aminn.. semoga terbuka pintu haty..

=)

~ceRRy beRRy~ said...

ada je jodoh kamo kat luar tuh..
kene tunggu sket ;)

cik helena said...

ubatnya..jangan paksa..bende tu akan dtg sendiri :) cayelah..meh pelok meh!

L.O.V.E hUnTeR said...

jawapannya dalam istiqarah..:)

si para para said...

kalau nk buka pintu kena la ada kunci..mcm tu jgk la hati..eh hati ada kunci ke? hentam je la labu...

Wanie-san said...

oit2!!
jgn sedih2..meh kapel dgn i..
i dah single tau~~hahaha
sedih mmg la sedih..lebih2 lagi kalau jantan tu ada gf laen..Eh?tapi apa boleh buat. Reda n redah jela..hihi

nurayunni said...

xde lelaki pun pompuan leh hidup...tol x...

sayang said...

cuba log in sampai x keluar error .. hhuu

akmalhilmi said...

hahaha
soklan last 2 pn aku suke sgt

diewh ada bf
kaw bile lakx??
dlm atie aku ckp
puntek tol
hahaha

APi said...

nyanyi lagu doa buat kekasih bole?
^^

Liliyuli said...

doa byk2..

cEro said...

cik lolly, bila tiba masa,
tak perlu buka pintu hati,
hati tu terbuka sendiri...

mier@merr said...

akan tiba masanya...

tujuhhariseminggu said...

go cik lolly.... go go go... :)

sebelas said...

jangan hiraukan ape yang orang kata erk :D

HaFizRahMaN.com said...

cari laki yg alim betul..bukan alim kucen..hahaha...mesti sejuk hati dan sejuk hati mak bapak sekali...kih3..kompom xerror dah

Anonymous said...

samalah kita..kena permainkan..
hope carilah yg setia..sama cam saya..agagagaga..kacak dimata xde guna..di hati fenting..

Mohd Isa said...

putus cinta? tak tahu plak awak bercinta sebelum ni, anyway...chill ok. better alone first, buat sesuatu yg lebih penting. contohnya tanggungjawab seorang anak...takmo sedih2 ok. :)

suri said...

tarik luput utk bercinta dah habis keh..keh..

Yana KenJa said...

huhu..perit mmg perit..tp cinta tu kalau di cari kdg2 x kekal..lau yg x cari tu la yg kekal..
kowt~..la kan...

tia said...

korang2, camane nak buka pintu hati kita balik untuk seorang lelaki eh? dah try buka tapi asyik keluar error je keh keh keh.


hahaha! LOIIKEEEE~

Anem arnamee said...

Salam cik.

lame x dtg.fofuler da kawanku ini:)
erm,alolo..putus pun perit syg, tapi semua hanya ALLAH je tau:)

hamzah ian said...

loly dah gemok

teddyuna said...

pernah mengalami perkara yang sama. tapi ua kapel balik dgn dia
sebb dia kata dia dah mnyesal.
tapi lepas kejadian tu .. kita mesti rase sakit aty yg amat sgt kn?
una rasa lolly patut biarkan hati lolly sembuh dulu.. ;)

zahidah dihaz said...

biarkan cinta hadir dengan sendirinya...usah dipaksa...insya allah, akan hadir seorang yang lebih baik...