best ke CIUMULUT tepi jalan raya?

bile demam makan siakap stim halia pun takde selera

bile demam tengok body ketul2 fahrin ahmad pun macam takde nafsu je uhuk uhuk

bile demam pakwe-pakwe mesej pun ghase cam arghhhhh korang kalau tak mesej aku sehari tak boleh ke?

bile demam time tengok video cikgu shida yg boleh pandang2 boleh pegang2 duduk rapat2 pun ghase nak lempanggggg je die tu huhuhuhu!

bile demam nak mandi satu kali sehari pun malas. mandi esok boleh tak?

bile demam pakwe ajak keluar dating pun tak laratlah bang. kite dating dalam bilik je boleh kan?

bile demam aksi2 ciomolot kat pavilion macam tak mengghairahkan je. eh ada tak link video tu? kopipes link kat ruangan komen eh eh eh mane tau boleh jadi pengubat demam kan keh keh keh.

bile demam ghase nak shi-shi atas katil je malas nak pergi toilet pastu suruh orang gaji tolong basuhkan. oh syorgaaaaaaaaaanye!


arghhhh ape yg aku merepek ni. tajuk entri lain isi dalam lain ah ahhhhh. kalau seminggu aku demam boleh jadi gila agaknya. DAMN DAMN DAMN.


salam sayang,

90 FAHRIN AHMAD:

suffer8zine said...

hekkk mcm x de kne menge je ngn tajuk entri tu :P x de la link video 2

Terkini : Terperangkap 3 Minggu Dalam Tandas

Cik Ezy said...

kalo demam mcm2 leh jdk ye..
heheh..
smge cpt sembuh..
=)

delarocha said...

dia pilih KLCC dowh......

Maizatul Akma said...

alooo cianyya miss lolly :)

tp saya pun tak demam tengok video tu x mengghairahkan langsung nak muntah lagi ada. kesian nengok perempuan tu rasa nak bagi makan kaki.

GematriA™ said...

ehehehehe.. terus seja berlainan dari entry dgn tajuk.

btw, semoga cepat sembuh miss faida..

ezany said...

bila demam tgk muka sendiri pun menyampah.. haha..

twinkle twinkle said...

ahha tgh dmm ke?get well soon ye akk :)

Ampuan Awang said...

cium? pastilah best tapi lepas dah nikahlah... Alhamdulillah, abang dah nikah tapi taklah sampai nak cium orang rumah kat depan jalanraya. maruah kena jaga jugak! eh, boleh ke komen begini ek???? ;)

a n a s t a s y e a said...

kalau demam .. cepat2 makan ubat. Nanti cepat sembuh.
Dah sembuh .. boleh la tulis entry blog banyak2.
Nanti anastasyea boleh baca dan komen =)

GematriA™ said...

miss faida, mw tgok klipvideo itu kah?

di sini..

http://www.youtube.com/watch?v=Qe-P1vyTrLY

zool said...

kesiannya.. demam sampai merapu2 ye...
cepat sihat la ek..

nabil_potter said...

sabor2..
jgn lupa mkn ubat...

joegrimjow said...

ni lagi power dari aksi comolot tu
































power gila r!!

http://www.youtube.com/watch?v=d5-qmEx8Lfs

Puteri Iqa Izyan said...

sis,ubat demam paling mujarab. kalah comolot tuh..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=171258462904258&oid=345034017188&comments&ref=share

HonEyBuNNy said...

semoga cepat sembuhh.......

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hoiiiiiii, tak0t aku nak bukak link tuh.

Bhahahahahahahahhahahaha.

Liquid said...

hee kalo demam tido je satu hari dalam bilik tu mmg syorgaaa... hee

Azrul Hisham said...

alalala...ciannya...makan ubat ok.. :)

qilamahadi said...

hahah ramai bagi link tu
napa laa mesti nak coomolot

Cik Gallus Gallus said...

rehat banyak banyak lepas tu makan ubat ;D

James Buns said...

gua memang ske lempang org2 demam lelebyh mcm ni.~

FareedSairi said...

huih...sabo2.dugaan sebab Allah sayangkan hambanya.sebab tu diuji semoga banyak doa yg disampaikan :)

gigi rongak said...

haha..mkn ubt la ciklolly

IronHeart2204 said...

haha cemolot gak pengubat ko ye ..
Da katenye new york beb...kite layan kan aje la....KLCC =NWYork?
GIlo pe...haha

Folow u Beb

ProfHariz said...

Best! Rasa seksi gitu.. Berada di awan-awangan taw!

aZLiNa aZiZ said...

laa....demam rupanya. Moga cepat sembuh ;p

hamzah ian said...

dem dem... lu mintak link pulak..

nanti gersang sape susah?

har har har

nursarah puteri biru said...

get well soon dear..

meh cium I mesti sembuh punya. hakhak

Redbloodx said...

La.. cita demam ka? Potong stim betoi. Ingat awak yang cemolot. Haha~ Orang utara sebut cemolot (cium mulut).

FarhanaDr said...

Ko demam rindu kat aku ker??? Hahaha.. Cepat sembuh nenek.. ;)

Eazy Izzuddin said...

demam laen neh
hehe

penah tgk video tu
tapi d mana ya
hehe

Layans
My Unisel 5th Convocation Ceremony

sebelas said...

lepas ni buat biler lapar lak erk....

ish malu la camni said...

miss lolly, nak pesan satu jee. JANGAN LUPA MANDI har6x

mr.syazwan said...

bila demam dia mcm bila time gatal bunyi kan...

ardinihumaira said...

uiskk..
shii shii atas katil kena pakai kuci kuci pempes hey hehe

Aduka said...

hahaha..
aku antara yg distribute video tu..
cam nk muntah wehhh..
unfortunately.. aku dh deactivated akaun fb aku..
miahahahaha..

ChiLaBaey's Spot said...

Demam rindu kot... Hehehehe... :)

♥CIK SHA♥ said...

demam ke yang??ololo..ciannye die..

Rara Farah said...

uewww.....ta bley blah lgsung vids tu....geli2..jgn tgk cik lolly..kang demam2 xpasal2 suhu makin naek..hahaha....sile mam ubat yep..cepat sembuh..nnti sape nk manjekn sy nie...lalalalala~

Ery Farieha said...

hokhok
demam ye lolly?
get well soon ok :)

cikZATI said...

demam gi makan ubat kotal..hihihi...
tawu tak ubat kotal? yg kaler kuning tuh.. kecik jea..=)

kak loly,camne nak wat icon facebook,gengblogger gan twitter tuh?

mie said...

diberi link comolot tu...
tggu filem comolot la plak..
hahaaa

UXOP said...

demam mane larat nk g ke toilet.sendi2 pun lenguh nk brgerak.mesti dok lentok atas katil je..haahhaa..betul kn?

alinac lover said...

la demam ke..smoga cpt smbuh ya

Aimi Bahari said...

get well soon miss lolly!

* mEsSy * said...

bykkn minom air masak yo !

pst ! lme ta singgah sini..

=)

Pinky Pixie said...

jangan lupe berubat. eh,tak. jangan lupe makan ubat demam tu. heee. cepat2 smboh..

azureEn said...

cik lolly sila laa jgn tengok vid tu ye. saya confirm demam cik lolly tak baek 1000 tahun bile tengok muke laki gigi jongang tu. T__T

pas2 tengok plak muke pompuan tu nanges2, erm bole jadi demam panas kot. XD

get well soon~ =P

Admiral Hafiz said...

saya masih suci
xtaw best ke x comolot 2...
haha


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

..hizamirahim.. said...

haha.
ingatkan ada gmbr cik lolly nga cium.
=.=

farhana said...

Bila demam...merapu tak tentu pasal =P
Get well soon dear

akmalhilmi said...

jangan buat oke
hahahaha

NuR 'aQiLaH said...

grr.
demam je ngengade ye.
cium kang nak?

ct kamila said...

......................












no komen..bleh cenngitu?
kehkeh

:P

asmiza said...

err. video 2 mcm ape je kan kan. malu ahh tgk g2. heish

y@n@ M!B said...

mkn ice cream..mmg cpt sembuh! ^_^

noorafzan said...

huhu..
saya penah tgk kat fb..
ada sape ntah share..
erm, ngengade je budak2 skang ni..
ingat kat obersea ke hape..

miss lolly sayang, nak minta tolong tukar setting url blog saya kat list awak leh tak?
tukar ke noorafzan.com ye.
hehe..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

dia pilih KLCC dowh

PinQib said...

macik lolly, get well.. hehe. makan ubat cikitttt

mier@merr said...

nak ghairah ape...kanak2 ribena cemolot...
hangen lagi ade la..jadahnye kt tepi jalan..

punca? dia pilih klcc dowh..

erk..kantoi ai tgk...heee~~

miss cloudy said...

tak paham dgn video tu (ke sebb aku nyampah nak tgk sampai abis) ppuan tu mcm lalok je..

nina suhaina said...

semoga cepat sembuh yang :)

Cikbelog said...

owh dear~ semoga cepat sembuh ya ;)

ahmad endo said...

aku tak demam pun aku tetap rasa nak lempang cekgu tu....entah papalah....kalo lah aku ni anak murid dia memang....setiap hari pecah perut ketawa ow..hehehe

Azmi said...

ni konfirm demam kegersangan
hak3

APi said...

bile demam rasa macam tak rasa jek..
erkk

maiMOONyet said...

combontot babun lagi NIKMAT! xD

Epul Azimi said...

dia pilih klcc dowh,dia lemah dowh.

demam ker?pi jumpa doktor cepat.

faradeeba said...

comolot leh jadik ubat demam.
keh3
tapi nikah dulu arrr..

;P

enyheartsdiamond said...

bila PMS lagi teruk.. semua benda tak kena.. heh!

Wan Gerrard said...

semoga sihat sejahtera lolly ^_^

maCy said...

comolot lah~ keke


cpt sihat ;D

si para para said...

p mkn ubat byk2....hihi

Mr feckry said...

gua demam lu pun demam

hans said...

hahahaha
gi rest

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

allia farhana said...

kalau demam bukan kena salu mandi ke cik lolly?hihihi..

get well soon..

Limau Ais said...

budak tu dah kenapa cium2 pulak kan. jangan tiru aksi tersebut untuk yang belum ada sijil nikah

u, tolong vote untuk limau ais yer di Malaysia Socialista. doakan limau berjaya menang dengan vote awak.. macam ni cara nya http://bit.ly/undilimau

intankuterpilih said...

kalau seminggu demam kene gi check cepat..takut kene demam malaria tapioka..

syahira ariff said...

akak lolly apa khabar?mcm x sihat jer ni
manyak manyak rindu laaa!
da lama tak bukak blog
kita qodho baca entri akk hingga ke kisah sblm hari jadi tu
rinduuuuuu hangak2!!
^_____________^

C.e.T.o.T said...

hahahah..... salam kenal dr gengblogger.. nice blog u have.. buat sendiri ye brackground...

Mohd Isa said...

tambah skit lagi...

bila demam komen kat belog pun belambak-lambak...haha

aan said...

rehat2 je lah.. huhu...

SURIA AMANDA said...

hahahahaha..lawak la ko ni dik..akak follow..

Kasih Firdaus said...

hahahahaha...aper pun..akak followww..

Cik Kamoo said...

semoga cepat sembuh

ahsfantasy24 said...

huk3..
sabo2..
jgn lupe mam obat yew :)

donny said...

kagum dengan blog ni hhehe

Anonymous said...

http://sokernet.blogspot.com/2010/11/budak-budak-zaman-sekarang-dowh.html

dia pilih klcc dowh
isk3

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

benci demam ! !
kdg2 mcm nak nangis je !
ergh !

Anonymous said...

Kedengarannya bagus, saya suka membaca blog Anda, hanya ditambahkan ke favorit saya;)