kau ni memang MENJENGKELKAN betul.

dekat shop daddy. jam 11 pagi.

P: akak comelnya DRESS berape harga ni? *heh perlu ke tanya harga*
L: murah je tak sampai 30 hingget pun. *ecece padahal harga 15 je huahuahua!*
P: beli kat mane ni?
L: kat bla bla bla bla.
P: oh kite ada dress ala-ala camni gak. cantik lagilah tapi harga dekat rm50 la. beli kat butik %#$&*
L: Erkkkkk. *ada aku kisah*

jam 3 petang

si pekerja tu keluar rehat. bila masuk kerja balik tarraaaaaaaaaaa dia pakai sebijik baju macam aku. kaler hijau same keronsang sama semua sama la grrr grrrr.

P: akak kite beli baju macam akak hik hik hik
L: erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk *kurangasampunyabudak* dah tahu beli baju sama pakailah hari lain weh malulah kalau pakai baju same dah takde baju lain ke kau nak beli dahlah kaler same jugak grrrr
P: alaaaaa tadi kite nampak baju ni kat kedai tu so kite belilah.
L: *huh* alasan yg sungguh stupid geram aii tau

pastu aku dengar dia dop bisik2 dengan pekerja lain

*eh sape lagi comel bila pakai dress ni? kak farida ke aku lagi comel?*

PERASAAN AKU? #$%^&*^%$#$%^@* budusnya haiiiii terus pergi tukar baju mogok tak nak cakap dengan dia 10 hari huhuhu!




korang rasekan ape yg aku rase? sob sob sob *tetibe macam nak bermanja dengan korang pulak*


salam sayang,

96 FAHRIN AHMAD:

mohammad said...

salam ziarah

iamnerves said...

rasekan nak gelak je..
wakaka

=p

Puteri Iqa Izyan said...

ish3..gedik ah budak tuh sis..
kalau sy pon rase nk ganyang2 je ndk tuh..
da tau sme beli jgk..

beli la lain..

kang tak pasal2 emo.. hehe

Ampuan Awang said...

Aduh, apakah hal sebenarnya??? ;)

Admiral Hafiz said...

haha
hanya mampu untuk sedekahkan 'Gelakkan' saja



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Maizatul Akma said...

biasak la tu miss lolly...LOL saje dekat dia. siot punya pempuan ngahaha *dapat kat aku mmg ayat kejadah la aku bg*

smile always okies cookies :)

Cik Gallus Gallus said...

jahat gile minah tu..
otak dia mereng erk??
knape dia suke sgt nak pakai baju yang sama.

ღ Sumomo-chan ღ said...

grrr. kalau saya pon geram kot.

hishh. htukar teros baju lagi bagus !


-.-''

Weeda said...

haha..

..haha...

eh tak tau nak komen pe..


weeda time duk u dulu pakai baju kurung cotton..time tu x glemer agi baju cotton ni..pastu ada kawan cakap eh lawa la aku nak pakai jugak..tup tup 2 minggu pas tu pakai baju cotton..kaler sama dengan weeda...


soo...weeda rasa apa yg lolly rasa...*eceh*

Jard The Great said...

lainkali org tny beli kat mana.. ckp beli kat paris.. so takdanya die dpt jumpa. hahaha

nanie said...

gedik la dye 2..
nk paka bju same,paka la ary laen..
paka ary sama,org ckp boria plak..

*tetibe emo..huhu

Epul Azimi said...

pasni pki baju t-shirt,baru dia tak tiru.

SweetyMui2 said...

haha..dia nak jadikan lolly sebagai MENTOR la tu..keekkeke

Miza Yusof said...

miza pun geram. pattern yang sama tapi kaler lain boleh diterima lagi. tapi nak tiru sejibik tu memang hangen lah. huahua

neyra shazeyra said...

gedik sial bdk tu

PinQib said...

hehe.. copycat..
lolly.kasiii pelempangggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehehe.. cube ko pakai kain sarong, adake nak tiru

James Buns said...

apsal semua kutuk bdk itu?

BUDAK ITU ADALAH GUA...DEM SERRIYUS SHIT!

btw.

GUD LUCK EXAM!

gambate

..hizamirahim.. said...

alolololo...
sampai baju pun org nak tiru miss lolly ?
penangan yg sgt hebat.
XD

PenuliS said...

peniru btl!!ish..x suka!

Ery Farieha said...

wahahaha
mestila farida pakai lagi chantek
ihihihk

efyna.pinkladies said...

youu. i sangat memahami. sekali sekala sumbat je kasut kat mulot dye. hahaha!

eiysya zasya's said...

isk2..mmg annoying lah budak tuh..

nina said...

erk aku tak bleh terima dia siap nak compared dia ngan ko babe..

ko sabar je la. terserlah kecantikan ko kat situ smpi dia bergegas gak nak beli baju mcm ko. haha..

jari finger said...

2-2 cantik sbb pesona baju cantik...kot..hehe

abang ensem said...

tak rasa pape pon..

GLizZY said...

~ Hee, nk tergelak.. Tp bkn nk gelakkan kamu, nk gelakkan gelagat si pentiru tu.. Ececeh siap tny sapa lg comey, ahahaha.. (,")

De'din said...

wow mcm budak2 lah bdak tu
baju pown nak sama

nabil_potter said...

budak tu umur brape?
macam tak sehat je budak tu..hehehe

faRiha said...

haha.. sengal ^^..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

annoying gila okeh

mcm2 ragam budak2 kan

hehe

neway,

lolly
kelantan kat mane?

Azmi said...

meh la kita bermanja-manjaan...
grrr.......

Faarihin said...

ada juga orang cam tu ek..
hahaha.. sabau ajelah cik lolly..

nEa FleriDa / nIL said...

hahah. tgh gla byg kt awk kot bdk tuh..

Eazy Izzuddin said...

rase2...
memang menjengkelkan betoi la...
miss lolly ptt ckp cmni..
u fired!
hehe
xD
comey gambr itu

Ain Zulaikha said...

errr gambar memang sengaja buat rosak ke apa? hehee..

mmg menjengkelkan lah budak tu kan.. ada jgk orang mcm tu ye..

hamzah ian said...

pakai baju pagoda lain kali loly.. lu nampak seksi ngan baju pagoda.. seksi kot.. har har har

suffer8zine said...

hekkkk, nice

Terkini : Wanita Paling Rendah Di Dunia

aZLiNa aZiZ said...

dia jeles la tu ngan miss lolly ;p

delarocha said...

ok la tu..sehati sejiwa...keh keh keh

~aida~ said...

kalo dah spesis suka meniru tu,tak tau la nak cakap ap dah

Skype Crew said...

huhu..pdn muka lolyy..

namakan pekerja pekerja itu? nti skype g cari kat WAT..

MuNsYi SaMa said...

pakai je la same..br boria. hehe

Aoi@riena said...

hadoiii.. org camtu pun ade ke? hahah
siyes gedix giler dak tu..

HafizRahman.com said...

hahahha...siot ja dia tu kn?

zool said...

mana gambau dia..
nak compare sapa lagi comel..huhuhu

Sophie Al-yahya said...

hahahaahaha...org mcm ni pun wujud jgk? adoiiii...tepuk dahi..!

AiDa AzRyN said...

comelnye dia~ hehe~ ;D

athiea said...

heck!!
mmg benkek kot ..
sengaja cari pasal.,
nampak sangat weh..
cewahh!!
aku pulak lelebih hot.
serius menyampah peniru.
tak boleh jadi diri sendri..

alinac lover said...

adoyai..bole pulak dia pakai bju sama..
lempang skali.skit hti ni..hahaha

ciK LyndaWawa igUana said...

mari bermanja bersama saya...=0

Encik Psychopath said...

tu ke bajunye ? tak lawa pun ?

Redbloodx said...

wah... ada persaing cik lolly ker? hehe.. mkn dalam woo...hehe

cik SYANA'S @ I-cha comel said...

kne wat undian lak ...sapa yg jd idola ....ekekekek..
ad jugak org mcm ni ek???

twinkle twinkle said...

sbr je akk,,akk comel sgt tu yg die tiru tuu :D

ardinihumaira said...

kita panggil bomba dan padamkan api dalam tubuh beliau. sungguh dasat beliau cuba buat miss lolly berapi.. jahat lah beliau.. banyak api dalam tubuh badan beliau.. kita padamkan api tu cepat! mohh beramai2! kang merebak kena miss lolly lak... sian miss lolly. meh dni peluk ;D



p/s: dalam hati sies cakap cissss pempuan ni baju cam aku gak ko nak beli. ciiiiiiiiiiiiiiissss.. huu geram lak dni

NICK IRFAN said...

hahha ada jgk org mcm ni nk ikut org lain... sian plak kat kak lolly ni... hehe

AZLIN said...

kasi lempang je terus..haha

maisyara Pot! Pot! said...

ape lg, rentap baju minah tu. hekhekhek ;P

merahitujambu said...

sibuk plak nk ty harga..ad agak manusia yg suke jg tepi kain org kan

♥CIK SHA♥ said...

loooo..ade jugak manusia peyen tu ek..

die jeles tengok lolly lawa pakai baju tu la tu..

ProfHariz said...

Hahaha lolly... Ignore je dia.. :P

http://profhariz.com

Izan Ishak said...

alamak...ada jugak ke org suka copycat gaya org lain ni. mesti dia nak jadi comei cam cik lolly ni...

honey amour said...

huk aloh...muka tebal weiii budak tuh...

Wan Gerrard said...

wah ni baru peminat miss lolly sejati =P

ezany said...

budak sebelah cik lolly tu lg comel.. hua3..

zeila said...

lolly...

rase macam nak sekeh kepala die buley??

y@n@ M!B said...

cantik ah tudung lolly tu..bli katne? rsnya kita pon ada mcm sejibik jek...kikiki~

sila jgn annoyed² dgn sy... lalalala~ =P

HonEyBuNNy said...

hahhah..poyo jek bdk tu...jom cik lolly majok sama dia..hahah

Hazzy Ishak said...

kembar tak seiras lolly

Alan said...

x paham huhuhu

Lizzie Yasmin said...

cis ras mcm nak terajang jer budak tue... wacaaaaaa..... huhuhuhu.. klu aku msti dah tarik muka 40 kedot...

Kazen said...

haha memang sengal org gitu...ade jugk yg style gitu

MieZa said...

huh..ada jugak org mcm tue...huhu

faradeeba said...

die jeles miss lolly kiut sgt.
keh3
;P

gadisBunga said...

apekedehal sengal sgt org tu??

APi said...

bukan selalu dapat boria cam tuh..
^^

tujuhhariseminggu said...

mana bleh celen cik lolly...
:)

nurayunni said...

sabar je la..biase la...die jelez tgok cik lolly cantik...

cik EPAL said...

pelempang je sedas! :D

mier@merr said...

itu macam punya makhluk pun ada ka?
kita ni kalu bley punya gigih taknak pakai yang sama...

ish malu la camni said...

uish lama tak menyibuk kat sini, !

Encik Tikus said...

malam masih muda lolloy

Ain Atika Zailani said...

hahaha...i pon peernah nampak orang pakai baju same gn i...i cepat2 nyorok...
hihiih

Ain Atika Zailani said...

hahaha...i pon peernah nampak orang pakai baju same gn i...i cepat2 nyorok...
hihiih

aieOreo said...

ohhh..saye tau saye lagi kiut dalam dress tu.bisa bikin muntah2 ijau semua.hahaha.opsss XD

Anip™ said...

haha~ mcm kanak2 ribena tgk ko..haha

1)8 Perkara Tentang Lelaki Yang Korang Mesti Tahu !
2)(Fakta/Auta) Anda Percaya Atau Tidak, Terpulanglah !
3)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog

Mr feckry said...

budak kecik tu lagi comel

Sharinginfoz said...

boria tu sama baju

♥e'in♥ said...

ouh, sungguh kureng itu budak.. len kaili sekeh je wey.. huhu..

farysa said...

urggghhhhh
annoying budak tu

cik @!en said...

eeii... gedix nye bdk tu...
dia jeles sbb miss lolly lagi cantik kot.. hahaha..


seyes! rase nak ganyang je dak tu. haisshh..

My MiRa said...

pelik2 je budak tu huhu

noorafzan said...

die sebenarnya jeles tgk lolly cantik pakai baju tu..
haha~

AdiaLuze said...

Wakakakaka....LEh la plak cmtuh ek...lawak,lawak...Wakakakaka

SuKEJunpyo said...

Hehe..comey giler(^.^)v

maCy said...

sgt mnjgket jgket kan~