PARTI BUIH di harijadi. Syoknyaaaa!!!

oke dah seminggu berlalu baru nak citer.... ke? hahaha! ikutsukahati aii lah nyah dah aii busy jaga suami-suami aii yg ganas tu nak buat camane? *pangggg disitu

malas nak bebel panjang2 meh kite stret to de point *BI mase spm dapat D je sila paham kuikuikui!* ehem ehem nak cakap sikit ni time bufday haritu aii dapat 2 surprise party tau. staf market buat surprise mase pukul 2 petang camtulah kot sebelah malam staf restoran pulak yg buat surprise party wuwuwu terharu youuuuu ghase disayangi dan dimanjai seketika.

terima kasih semua dan selamat hari raye haji *tetibe*


oke sepprais party ke namanya ni yg pompuan maroon tuh pakai baju lawa je. masalahnya lawa ke nyah hahaha! *kesperasanyangamatsilangertik* eh taklah sebenarnya diorang buat surprise tak menjadi aii dapat tahu 2 jam sebelum majlis ni berlansung ngeh ngeh ngeh dah tu diorang goreng mee sampai dua baldi siap goreng keropok lagi tu yg pelik tetibe kan tapi aii buat dunno je hahahaha! pastu korek2 dalam almari cari dress pastu tadaaaaaaaaaaa padammuka korang buat surprise party tak menjadi lalala tahun depan sila cuba lagi. bye.

dua biji kek cinonet telah disediakan cinonet pun cinonetlah aku terharu gilaaaaaaa ni weh sob sob sob dah 3 tahun takde celebrate party ni tau huhuhu tak macam lisa surihani setiap tahun ada celebrate party *tetibe jeles dengan lisa tuh hahaha!

orang kata tiup lilin ni ibarat tiup rezeki pergi jauh2 tapi betul ke? oke aii tak tiup lilin aii tiup lalat je lalalalala.

acara makan2 kat beranda. beranda ni under kontraksyen lagi tu macam tak siap lagi kan. nanti2 la eh siap ghumah baru ni aii cerita tau. tunggu mak limah yewww.

masalah sinderem down telah berlaku harap maklum.

status si baju putih: isteri dan ibu kepada 15 orang anak. status si baju merah: single trang tang tang. so semua sila fokus kat baju merah tu masih dara lagi tu agagaga. korang kan suka yg dara2 nih hik hik hik.

kalau lelaki tengok gambar ni tapi tak teransang memang korang ada masalah al-batin lah tu. sedangkan dua gadis kat atas tu pun macam nak gomol2 je aku ni apetah lagi nafsu serakah korang kan kan kan. haaaa cepat teransang weh kalau tak aku nak kata *korang ni pondan ke ape? KAH KAH KAH*

haaaa korang tengok diorang ni memang teransang gila dengan aku. aku cakap korang tak nak percaye kannnn.


hai letihnya nak cite part siang. part malamlah pulak.


sangat simple tapi maveles. yg ni memang betul2 surprise ecece. serius memang aku betul2 tak sangka nyah tetibe ada kek ada cekedis kat atas meja omaigod omaigod aku terharu sampai menangis 2 jam *oke ini betul2 tak tipu hahahaha!*

mase ni dah pukul 12.30 pagi muka masing2 dah pucat lesi. mencik korang tak bagi aku ta-chap dah tak cantik ni camane?

aku nak citer ape kat gambar ni weh? ahhhh korang rekalah sendiri.

auw sangat malu bila ditium-tium dihadapan rakyat jelata auw auw auw auw auw.

malam tu kan aku dilayan macam puteri raja. makan disuap-suap.

dan juga air diteguk-teguk keh keh keh.

dushhhhhhhhh lempar kek kat atas muka. tulah sape suruh perasan sangat kan dicium2 lah di suap2 EEEE masalah perasan ialah masalah keturunan harap maklum.

help me help me help me help me help me help me help me macam tulah kot ayat aku cakap time ni hahaha! eh korang ni mane aku ingat aku sebut ape grrrr.

ni mimik muka ape ni? skip skip skip. tengok gambar bawah pulak.

ni bukan skandal aii. skandal aii kat bawah ni. skip skip.

ehem ehem ehem ehem. baju sama merah kan? ehem ehem ehem. bile korang nak kawen ni? *Erkkkkkkkkk.

tak nak cakap ape2. cume nak buat emotion ni je (^_^!) lalalalarikssssss.


doakan kitorang bahagia dan ada jodoh eh? Erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk *mamtik aku*


salam sayang,

91 FAHRIN AHMAD:

cimut munniey :) said...

semoga bahagia dgn tersyg :)

happy birthday :)

NuR 'aQiLaH said...

yez!
kem salam yg baju biruuuuuuuuu.
nak jugak nak jugakkk.
teehee :D

Admiral Hafiz said...

wow
tearnsangnya tengok! haha

ceh
ingatkan betulla ada buih
rupanya buih kek je
haha
nway
skali lagi nak wish
"Selamat Hari Jadi Yang ke 32 ye!"
sekali lagi "32"
haha


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

iamnerves said...

errkkk-__-''
uhh..ape ni maen kotor ransang2 kan pakai selak2 ni..
aii da ade wudhuk ok..
selamat tak batal...sipi2 je=p

eh..cantik baju...wakaka..tapi malam tu mesti da masam kan..


lala=p

Mr feckry said...

peh..best tu..k hope lu kawen dengan mamat tu

hamzah ian said...

loly.. nak cium jgk.. nak cium nak cium.. har har har

twinkle twinkle said...

waa sgt bahagianye :D

Weeda said...

nak tiru komen hamzah..

lolly..nak tium gak...nak tium nak tium...hahaha

Anip™ said...

wah~..meriahnyer..selamat ari rye gak~..yang tahan tu boleh dia masuk dalam kain tu thn tu..hahah

1)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog

2)5 Coklat Yang Termahal Di Dunia

3)Buncit Itu Seksi, Buncitkah Korang?

4)10 Cara Korang Boleh Rosakkan Kepala otak Korang Sendiri!

ardinihumaira said...

arghhh! daku dah teransang nih...
nak angkat kain selai lagi tu. miahaha... larikssssss

pssssst semoga bahagia cayammm!

noorafzan said...

lolly..
cutenya awak..
haha~

betul yang last tu skandal awak..
ye, doakan yang baik2 je..
lalalala~

Epul Azimi said...

tc.

oranglidi said...

hhaha. slamat ari lahir!

cpat2 la kawen. anak msti kiut.

meo said...

hahahaha

sweet

comel

yeah!

::cdot the dot:: said...

best ke udara bawah dress merah tuh?

gigi rongak said...

hahaha.. apa kes setiap kali tiup lilin je ada org lain..bday kongsi ka?ekeke

sebelas said...

tak nak komen ape2 boleh tak :D

fndrocka said...

Teransang

Puteri Iqa Izyan said...

comey ah bufday girl!

:D

James Buns said...

wau...RAMAINYA SKANDAL! kalah si kuntum

maCy said...

holoh2. lolly yg disayangi. hepi besday again eh ;D

azureEn said...

cantek baju.. naseb sempat korek dlm lemari ye... ;P

Cik Gallus Gallus said...

miss lolly tambah lawa bile tmbh makeup cake tu..
sile jgn tendang saye..hehehe

♥CIK SHA♥ said...

baju lolly cantikkkk!!

bestnye dapat serprise besday party..^_^

joegrimjow said...

warghhh
xajak pooon

zeila said...

waahhhhhhhh...

pray for both of u..
amboi2...manja2an ye...hehe

Aizat Shafiq said...

woooowwwww...
memang banyak buih la...
hahahaha...
baju tu dari pagi sampai ke malam ye?...
hahahahahaha...

tadi fahrin telefon...
cakap dia dah tinggalkan cik lolly...
harap maklum....
=p

cik EPAL said...

teransangnya saya baca. hahaha. happy belated birthday anyway =)

Cik Jari said...

hepi bday nenek tua...:)

Liquid said...

banyaknye dpt kiss... incek liquid pon mau jugak... ehehehe

maisyara Pot! Pot! said...

jealous! aku pun nak tepek kn krim dekat muko ko! xDDDD




* mana hadiah moon? ;P

@juera said...

wow!bestnya ade org bt seprises party..=D

hepy bufday~

nina said...

bestnya ko yanggg..hihi..
eh kang rumah da siap update tau. nak tengok gak :)

athirah said...

meriah gila... bgs la rmi igt bday... ^^

happy belated bday nway

Ery Farieha said...

wah wahhhh
mmg betol besday girl ni
dgn bajunye
hehehehehe

Miza Yusof said...

whoa! bestnya. meriah. hehe
happy belated birthday miss lolly :)

~ceRRy beRRy~ said...

bestnyeeee!

kEy said...

erk, kalo pmpn bley x na teransang?

Syafrizal said...

Selamat hari jadi. Semoga panjang umur dan murah rezeki.

/Dayah//Nurul/ said...

waw, meriah parti buih. ingtkn apa. hepi birthday :) alolo comel k sume pic, awk cantik

ciK LyndaWawa igUana said...

ya ampun..muke dia...
hehehhee....

best celebrate bday dua kali..hehe

EpoLįƒ¦Kunang2 said...

Meriahnya,
tak ajak pun.
Merajuklah,
dengan baju merah tu. ^^"

Encik Psychopath said...

byk gilo gmbr. best nye bday party dye ;)

SweetyMui2 said...

waaaaaaaaaaaaaaa
beznya dapat surprise banyak..huuuu
jeles2 :D

SyerAgh said...

laa da ada pakwe ke?

Marhaen Kacak said...

waaa....parti buih tu..kontroversi...hehehe..

10 Aplikasi Freeware Pilihan Terbaik

FarhanaDr said...

Bape banyak kek hang makan untuk besday hang ni??? :p

Kontrobasi weh.. Kecewa orang hang ade pakwe.. Tak baek tifoo tifoo.. Tak elok.. Hehe..

mier@merr said...

wahhhhhhberbuih mata ai nengok..jeles neh..meh suprisekan ai lak 4.12 nnti..hehe

fatian athiea said...

gua pk loly..

msti dah keluh kesah(ketiak peluh ketiak basah) lu mlm tu..

pergi la tuka bju dlu..

pe2 pun.. nce celebr8ting..
mge bhgia sllu:)

AM SYA said...

cntekla syg u pkai dress tuh~~

waaaa~gmba yg last tuh!ehem3 disitu!huhu

Faarihin said...

wah..bestnya org smbut besday miss lolly ni.. riang ria sungguh.. hehehe..

gambar yang last tu macam ada tanda2 nak bagi kita orang nasi minyak pree aje.. hehehe..

y@n@ M!B said...

huu meriah besday party yu..

laki baju merah tu kompem skendel ke adek? ecece berfikiran positif ni =P

alinac lover said...

ololo..sgt2 besh kelihatan disitu

sfatimahzj said...

banyaknya kek~~wah!

makdara TERdiva said...

uishhhh! kurusnye dia..nah amek lemak2 hakak ni :P

.sweet-ants. said...

oit cik lolly ni dah barat abis dah ni. hepi besday!

faradeeba said...

beshnye 2 seprise skali tuh.
btw, hepi belated birthday!


:P

Yatre Hayati said...

2 kali celebrate!! ini tak adil !!

aqish said...

hepi befday!!!
ada dapat hadiah tudung ta??
tudung sudah comot, kene krim susa mau hilang!!!

IxoR@ said...

Lolly....

Happy Besday...

happy tgk korang celebrate besday ya....

HonEyBuNNy said...

wahhh..bestnya cik lolly....pas ne leh tawin dh..heheh

AiDa AzRyN said...

Whoa! ruginye xjoin! *tetiba~ >_<'

Eazy Izzuddin said...

wow!
veshnye bufday di sambut macam ni...
kalau lah ku dapat join kat situ
hehe
xD

haway mutasawwil said...

slmt ai jd

Wan Gerrard said...

comel2 ^_^v

Ieqa Swetluv said...

hapy tua day dak masham.. wahh sambut gaya gini best tu huhu~

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...
This comment has been removed by the author.
Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

sonok nye ade bufday party !
kek ! sedep ! omg !

1. Free Porn Movie

Anna Boleyn said...

wah wah wah meriahnya befday party dia!! ehem ehem yang laki baju merah tu sape?? ;p

HafizRahman.com said...

waahhh....swettt=)))

syarifah said...

weh, kau ni kotor gile. ape sal nk suh sume org terangsang tgk gmbr kau? kau tau x klau sorg terangsang, kau pn sama dpt dosa? selekeh betul kau ni. dah 22thn setengah tp perangai mcm bdak kecik yg bodoh nk mintak perhatian org suh terangsang. malu do ada melayu pkai tudung cm kau.

TyraCottonCandy said...
This comment has been removed by the author.
TyraCottonCandy said...

Eh pompuan, gersang ke kau ni?

velasrizal said...

wah de yg open table di sini rupanya

Keputusan Pemenang Shout Awards 2010

Azmi said...

aku tiba2 terangsang...
kah3.....
lolly baju u tak tukar ek???
hahaha.......

APi said...

selamat ...

Skype Crew said...

lol..ur besday ke? await ak blh xtahu..smpi ati lolly xajk skype. pdahal umh dkt jer..sob3..

farhana said...

Alololo sweet betul surprise sampai tempek2 kek kat muka =P
Lg sweet sbb ehem2 pun ada skali =D
Moga berbahagia selalu dear....

mie said...

wah!!!!
jadi tempat berteduh plak dress tu...
bagus2...

Jard The Great said...

waaa.. ada komen yg ganazz tol kat atas tu...

cLoud9 said...

hepi besday cik lolly.semuga anda semakin canteik semakin matang semakin berima.aicehh =)

allia farhana said...

meriahnye part misz lolly..
jeles ai menengoknye...

chairooL ruLez said...

waahh..romantik!!
anyway baju anda nampak lawa..hahaha

ChiLaBaey's Spot said...

Uisshhh Cik Lolly.... Tajuk entry menghairahkan... hehehehe... Gurau2 jer... Apa2 pun selamat menmabh umur yer... :)

PinQib said...

yeyey
alolo
manje nye lolly

ehhe..
memang grand la ko punye celebration
apapapunggg


pakwe ko memang hensemmm ^^

Sophie Al-yahya said...

hahahaha..rasa enjoy lah tgk gambar2 cik lolly nih.. mesti cik lolly ni disayangi ramai kan.. =)

Anonymous said...

Gile ko suruh org transang tengok kau. Astaghfirullahalazim. Takut aku bace.

cik nur said...

moga miss lolly bahagia2 slaloo
aminnn :P

pilotHans said...

bday celeb with family or even friends are always nice...tiup2 candles on the cake lg.....the important thing is the thought and the people around u ;)

p/s smoga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki slalu..rase mcm daa komen aritue tp ilang daa..huhu..coming soon my turn plak :p

Anonymous said...

pompuan yg btl tak tau malu ko ni suh org transang.kalau ye pun mintakperhatian awas la cikit perkataan 2.ngko 2 POMPUAN minah oiiii!

Anonymous said...

astqfirullahhhalazim.....mmg truk....