Kelantan hebat kan kan kan?

cheaaaa bila bola menang baru nak kata kelantan hebat ke? hahahaha bedebah betul.

ekceli aii tengok game ni kat RESTORAN my dad makanya tak sempat nak fokus sangatlah kan maklumlah kena layan customer yg macam2 perangai tapi sempatlah jugak main jeling2 kat skrin tuh huhuhu sadis kan?

tapi kan aii ghase tak pegi stadium pun takpe sebab suasana kat restoran dah sangat2 havoc oke dengan gelagat customer yg grrrr gila happening wa cakap lu setiap mase asyik dop bersorak je walaupun time tu negeri sembilan yg gol hahahaha! siap bawak berpuluh2 mercun lagi asyik pom pom pom je dari game tu start sampai habis. yg paling parah tu ada customer siap luka2 sebab kepala dan tangan kena kipas gara2 melompat time gol huhuhu!


see? memang happening kan?


pukul 7.45 semua dah main cop-cop meja. yg paling kelakau pompuan tudung biru tu tu cop meja die dengan beg pastu die pegi surau hek eleh ape kau ingat ni meja sekolah ke nak main cop cop pigidahhhh.


pukul 8.30 semua pakat serbu dah habis semua kerusi berterabur duduk ikutsukahatikau je kan.


oke oke bola dah nak start fokusssss semua fokussssssss hoi abang yg pakai baju hitam tu jangan pandang sinilah sila pandang tv kat depan tu ha.


abang tu kan time aku sediakan kerusi tak nak duduk pulak time tak cukup kerusi paksa aku cari kerusi untuk dia whatthehellisstupid huh huh.


banyak2 customer aku keshian pakcik ni dari start sampai habis bola asyik dop tonggek bontot kat sini je hahahaha! eh takpe takpe menurut kajian tonggeng bontot lama2 bontot akan menjadi lebih membesar dan lebih seksi auw auw. nice senaman pachik =P


oke time ni kelantan dah bolos 1 gol. tapi semua rilek rilek rilek alaaaaa setakat gol penalti ape nak heran kuikuikui! *ayat penyedap hati sebenarnya hahaha! padahal dalam hati *oh shit shit shit*


gaya kekecewaan penyokong kelantan. dan korang nampak ada kuih berterabur kat belakang tuh dialah yg kerjakan habis mengamuk satu restoran bila nogoghi sombilan buek pesta gol kuang kuang kuang.


dan aku yg tertidur menunggu kelantan yg tak gol-gol hahaha! whatthenyah betul.


preffffffffffff! separuh masa pertama tamat. 1-0 *mood-berkabung kejap huhuhu!*


oke dah masuk second half nampaknya kelantan bangkit kembali hoyeah hoyeah makanya penonton senyum kegirangan. ehem ehem abang yg pakai topi kalew cokelat tu awak nampak hencemlah lalalalala. *pangggg disitu.


sekali goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal!!! *gaya baju hijau kat bawah tu* oke oke penonton dah mula menari tango beramai2 yg berchacha-chacha pun adoo hahahaha aii like this so sweet nyah.


tak habis bertango lagi ke abang baju hitam kuning tu wakakaka!


dan gol kedua pula menyusul. korang tengok sendiri kemeriahannya :)






apepun, TAHNIAH NEGERIKU. i love u hairudin omar i love u badri razi. muax muax muax *gaya playgirl terhebat lalalala*


sekian dari kami staff staff restoran tetttttttttt yg sangat penat melayan karenah ngade-ngade korang malam tu huh mencik aii tau.



salam sayang,

86 FAHRIN AHMAD:

alinac lover said...

meriah gile..hahhaa

Ery Farieha said...

meriah!!

safiyyah osman said...

hahahahahhahaa...lawak..macam macam ada...

ya abg cap coklat celup celup tue encem..aahahahah

Farah Sygs said...

ta ble blah lgsung pacik tu...hahaha..seksi la montotmu ito0...

hehe...hairuddin omar ore trganu tu...yeay!!

Amir Izzat said...

wah! nak bontot seksi kena wat gtu ek? orait..

gaya playgirl yg terancam..ahaks.

p/s: nasib baik kwe lahir di klate.. gebbah lube idong metta..hahahah....

Azmi said...

lolly chomel apa nama restoren daddy u??
hak3 berai beru pulak dah...
nak g sosah ni...apa nama restoren tu nak usha la mana tau dpt jumpa miss lolly

ciK LyndaWawa igUana said...

tido boleh senyum tu....


mimpi ape nyah...=)

Mat Gebu said...

Hahaha..kelass n3, pak tua suka baca..kurang sikit rasa ke"ketat"an wajah ku ini...syabassss!!!...

zool said...

cam kat stadium la pulak..

nur hidayah isa said...

meriah btul...kat mana restoren ni lolly? leh ar singgah sini pasni...hoho

shasha said...

wahh meriahnya cik lolly..

sya pon teringin nk tgok tp kdai mkn dekat umah nii sgt lah penuh dgn kaum adam..

cuak.. hehe

tahniah to kelantan!

::cdot the dot:: said...

tahniah la utk ko, pharedha sipenjaga gol kelantan..

gigi rongak said...

pergh! meriah gile

Elia Si Jejariruncing said...

waa...meriahnya.. restoran ktne?

Epul Azimi said...

owh nilah vid yg yu hangin takleh masuk tu kan.hahaha

wah,restoren yu lagi happening dri gerai cikai aii,dgn staff skali join lgi haippening kan..hehee

yg pasti,abg tu tak sehensem aii tau....:)

dak eina said...

restoran cik lolly mno eh??

NuR 'aQiLaH said...

ada hikmah rupanya abg baju ijaw tu x jadik pemain bola



bhahaha~

honey amour said...

kemain ko ek lolly..mementang kelantanss juara..!!!

Cik Gallus Gallus said...

suke habis dieorg

RMA said...

dimanakah lokasi restoran ini? mau dtg try mknn.. hehe

Maizatul Akma said...

cik lolly, rumah eden pun penuh penyokong kelantan malam tu. riuh bebenau haha. pape pun, eden pueh hati la kelate kito menang. :)))

NadGorgeous said...

untung laaa. lepas ni semakin ramai yg dtg.. laku la kedai ayah cik lolly nnti ;))

nabil_potter said...

hebat ke?tak kot..
kalau hebat menang tiap2 tahun..
ni baru hebat..
hahaha(nada jeles)

abang ensem said...

Idop Chelsea..

athirah said...

meriah gila... HAHAHHAHAHAHA.... sama la kita.. ore kelate.. wink2

hamzah ian said...

heh.. buncit..

Anna Boleyn said...

hahahaha ulasan bola terbaik yang pernah den baca. kikiki :p tahniah untuk pasukan kelantan. havoc betul.

JAY said...

owh.. meriah2.. klate kat mano2 pon merioh.. ambo g stadium.. jange jeles... ngee..:P

Hariz said...

GG Sengal Ubi Kayu!

ardinihumaira said...

fuhyohhh...
ramai betul penyokong sek kito :D
hehe... klatey hebak!


psssssssst.. nok gi makey kat restoran miss lolly la. mmanow tuh? nok ajok kak merahjamboo skali.. buleh dop ?:D

cEro said...

semasa semua di atas berlangsung,
aku sedang tido...

sekian!

arboqskii said...

nk g kedai lolly r esok...cam best ja..haha

Saed Ramadhan said...

restoran ur dad tu kat mana? boleh kitaorang datang makan..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Emmm, semua d0p tanya rest0ran tu kat ne caman0 neh -____-

♥CIK SHA♥ said...

mak oi..semangat kesukanan betul..hehe..tahniah kelantan!!

lolly..betul ke tido tu??tido sempat lagi senyum eh??haha..

delarocha said...

seronok la kelate menang yea... takde la bakar2 kerusi stadium lagi.. keh keh keh

Wan Perlis said...

perlis pun apa kurangnya.hahaha

m.haziqhanif said...

tahniah kelantan :)
taun depan jumpa lagi
hoben jang hoben

eZaT eLaNo said...

kemah sek kito kemahhhh..!!!!

noor afzan said...

kalau saya pergi restoran ni, leh dapat makan pree tak?
paling2 diskaun ke..

haha~
kat ne lolly?
KB ke?

~ar!eyko san~ said...

omg.omg.omg.naseb baik xroboh restaurant ayah u..tp mesti best kn..i time tu tgh struggled stdy for final..huhuhu..

en_me said...

meriahnyerr uooolss.. ehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

tahniah pasukan kelantan.....
(suara xbermaya)


daripada,
penyokong pasukan kedah.
keh3x.

ciK LyndaWawa igUana said...

nanti saya buat special entry untuk kamu...
~~~~

tunggu..

pakd0 said...

saya berj0get dari g0l penyamaan sehingga lampu stadium ditutup.. huh!!!

~HANA~ said...

ramainyeee.. memang meriah betol

taufiq said...

haha nice enteri

Puteri Iqa Izyan said...

owh..akak org klate eyk?
hepi la die..
huhu...

boleh jadi pengulas sukan la eyk pasni?
haha :p

/Dayah//Nurul/ said...

lah anak tokey restoren ke.
tahniah lolly. eh tahniah klate menang :) gile sorakan bertubi2

cik nur said...

nur tgk kat umah dok jerit2 jew dgn abah hahahaha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tahniah 100* boleh

*she's s0 e!Ra* said...

wow semangat nye you siap pegi tgk bola kat kedai hehehe..
yes. kelate meme hebak2 belako.
kawe kelate celup. haha. xoxo.

KID LEARNS TO FLY™ said...

tau doh...











































































































mano restoren cik puan lolly wahaha



































































































next week...ambe g tgk arsenal main situ...
















































































dehhhh..wahahh

surihati_ku said...

the best tuh heee...

tahniah pada pasukan yang menang

Yna Izyana said...

lolly,
mace ajim g la kedai ni. yolo doh sero. nga lapu2 gapo. tau doh sero lokasi mano. tp wakpo time yana g lolly tadop pung?

mije,
aik tau jgk? tau mano? aritu kato xtau. nawok banga hahaha. mari kito g mkn colek perut situ mije. mije belanja. eh dop, lolly belanja. lalalala

cik helena said...

semangat fan bole kelantan memang takleh nak sangkal lagi lah!hehe

hakimfaridzul said...

meriah gilor~

.sweet-ants. said...

tahniah la kelantan mng..yipppieeee
i suke n9 main sbb ade zaquan..awwww!!
kalau or mng x kesah jnji dpt tgk zaquan..kihkih

Encik Psychopath said...

tu silap adik beradik zakuan tu injured. kalo tak mesti bole beat.

HonEyBuNNy said...

wahhh..ramainya...sgtlah meriah eh...

taqie said...

meriah btul..haha..seronok

Sharinginfoz said...

memang hebat

Mr feckry said...

weh lu punye kedai katner ek

Eazy Izzuddin said...

congrats2!...
xD

Hizami Rahim said...

haha.
siriyes ke tu tidur ?
dasat tol.
boleh tidur dalam suasana hingar bingar (hebat tak kosa kata bm yg digunakan ?).
XD

Ayie Suck Story said...

restoren kat mano? nok g..nok..nok..nok....

gadisBunga said...

bihun tomyam sa!

SweetyMui2 said...

bola kalau tengok ramai2 memang gilerr meriah.tapi pompuan jarang kan tengok bola ramai-ramai kalau tengok citer korea boleh la sampai nangis pon ramai2 kan kan :D

merahitujambu said...

no komen..aahahahhaa

~eZmALiZa~ said...

kelantan mmg hebat!! suare den pon naik ilang malam tu.. :))))))

sebelas said...

perh..dah macam suasana stadium nie..cume tak cukup pengadil dengan budak milo jer :D

Wan Gerrard said...

meriah ni..kena datang masa Liverpool lwn Chelsea ujung inggu ni.ehehe

teddyuna said...

walaweyh.. mmng syok abis.. eh tibe2 trnmpk miss llolly la.. candid ni comel tau lolly..<3

meo188 said...

i love u kelantan

fndrocka said...

Anak tokei restoren rupanya.

maisyara Pot! Pot! said...

betul2 semangat ni! hahaha xD

nurayunni said...

bestnyer tgok ramai2..

khairolghani said...

tu dia..seronok tak ingat..macam ni la yg kita nak..jangan la tunggu game bola omputih je baru semua nak tengok..tahniah kelantan sebab jadi juara..

haway mutasawwil said...

g jgk bukit jalil aritu.xleh tgk dgn molep pn.rama sgt org.tgk utube je gol.yg petim time gol meme merioh.dan pyokong klate meme berani.haha.siap nganyim kat pyokong n9 hobin jang hobin sbb sep n9 senyap jh after keno 2.menanti jgk artikel psl klate mene pialo dr kak fareeda.n dh ado.nice

ady said...

meriahnyer..

nina said...

wahh happeningnya..
congratz to negeri ko okehh..hihi..

PinQib said...

Loolyyy anak kelate ker

Kuwe said...

yak. restoren mana ni boh. kawe toktau pulok demo ore kelate. alik ni eh. kalu alik kb tok rajin prase pulok. lama etek tok dderak sana.


apa kelas tengok tv. bukit jalil la!

maCy said...

terbayang u muah2 mmg gaya gatai na.. huhu

meriah meyh :)

Ct SoLeHa said...

mmg nak sgt kelantan menang..sbb esoknyer cuti..haha

Skype Crew said...

kuat posing yg last tu..haha. blk nti nk gelak sorang2 depan muka..hehe..