Best kot buat GANGGUAN SEKSUAL ni lalalalala.


ahad lepas kan aku pakai cantek2 *erkkkkkkkk* tapi takdelah secantik korang kan. cantek macam aishwarya rai je.. apekah pitam sekejap hahaha! dengan dress merah seluar jeans baru shawl baru terase aii tersangatlah bergaya you know *mamtiklahakucakapcenggini* hek hek.

pada hari tu jugak aku kena ambil order CUSTOMER LELAKI kat restoran my dad tsk tsk tsk *ecece padahal suke heiii gatal betul* dan yg penting lelaki-lelaki tu hencem2 noks tak berkelip mata maks nengok ni haaa lalalala. tapi diorang lagi tak berkelip pandang aku sampai menganga-nganga pun adooo. hei abang2 sekalian kalau ye pun terpegun dengan aii janganlah tengok camtu. blushing aii tawwww kan dan terperasan ni camane keh keh keh.

lepas siap aku ambik order diorang macam bisik2 sesama sendiri pastu siap gelak2 wakakakakkaka lagi. *arghh siotlah kalau korang mengumpat pasal aku memang tak halal sampai mati tau grr mencik mencik*

beberapa minit kemudian.


ade pekerja bisik kat telinga aku.


"PSTT PSTT EH ZIP SELUAR KAU TERBUKAKLAH"


apekahhhhhhhhhhhhhhhh? oke rilek rilek bile lagi nak buat ganguan seksual kat orang lain kan *ayat nak menyedapkan hati je* grr grr HELL LAH TAK NAK PAKAI DAH SELUAR NI SAMPAI BEBILE HUH!


korang pernah tak ade pengalaman camni? ke aku sorang je? sob sob nak bunuh diri ah cenggini.


salam sayang,

114 FAHRIN AHMAD:

Aqila Safuan said...

hahahhahahhaha

Hishyamuddin said...

hahahahahhaha.apela!!!

maiMOONyet said...

hahaha. LOL! xD

nuyuEna said...

.hahaha..kompem laki2 tu susah nk tido malam ni..eh2..myb esok dorg dtg singgah lagi kot..haha

James Buns said...

gua pun ada experince gak mcm ni.

xpe..bleh jadi geng.

faiz said...

haha...haha..haha..ops sori..hehe

Ery Farieha said...

erkkk.

lolly!!
maluuuu
hahahaha

cimut munniey :) said...

HAHA.kecian pulak
takpe anggap rezeki dyal HIHI

faradeeba said...

aiyakkk!
apekah sampai begitu skali???
wakakakaka

ini mmg gangguan seksual.
boleh kejang nanti customer kt situ
LOL :P

Ayeem Jemain said...

baru je semalam. nasib baik takde sape nampak

mrs jamal said...

ha..ha..siannye..tapi akak pown pernah macam tu dulu, lagi la malu, dak lelaki tu siap panggil n bagitahu slow2 yang zip jeans akak terbukak...waka ka ka

Peminat Katie Holmes said...

kah3x....

SweetyMui2 said...

mui pun penah gak,nasib bek baju panjang..dapat ttup..wkakaka

cikpepel said...

haha...zip ai tbuka pun takpe.. baju konpem labuh melepasi zip...ngee~

ececeh... macam baik je bunyi..

kaver peha fara fauzana ni ha...

Afizz said...

hahaha..! tak senonoh betul customer tuh.. Macam dah tak ada tempat lain je nak tengok.. -___-

Entri Terkini
Best Jugak Iklan TV Lama Malaysia

Dewi Kumbang said...

waaaaaaaaaaakakakakakakaka. nok tgk etekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

arrizz said...

LOL..akulah antara yang berada di tempat kejadian..haha

aliza said...

hahahahahaha.ayoyo

Amirrah Zawani said...

hahahaha!! kesian.. :P

Weeda said...

hahahahaha...


ada ke x tutup zip..haha..

uishh mesti lepas ni budak2 laki tu mai makan agi sebab nak tengok zip eh nk tgk lolly...ekekkee

idAti mALek said...

akak ni buat lawak versi comey plak...hehehehehe~

mamawana said...

heeee....takpa zip terbuka tak sengaja..mesti ada lapisan inner kan...jgn lain lak yg terbukak.. gamat duniyo...

fiezah91 said...

wakakakakaka (gelak style kasteme lolly)

PinQib said...

lolly. soklan penting ni
pakai x sepender. tsk

xpa.
kecomelan ko tu da bejaya menutop malumu..

mr.syazwan said...

mujur pakai seluar dlm

kalau x???

aiiiyooooooooooooooooooooo

haha

nama.aku.lynn said...

LOL!haha~

Mat Gebu said...

Hahahaha....terpitam pak mat gebu membacanyaaa....pengsannn!..

FarhanaFabulous said...

cover malu sis..buat dunno jek..lawak la...

ainakhani said...

hahaha maluuu siot !

haih kamu ni.. kena hati-hati pasni ye!

@juera said...

aduh malu tu..dh la dpn pakwe hensem...aduh!
klu dpn lelaki x hensem x pe gak..huhu

zool said...

ayoo.. bahaya tu. apa yg dinampak agaknya? huhuhu

L.O.V.E hUnTeR said...

ahahahahahah.. Sy biesa gak tp nseb bek depan membe2 je...hehehe

Epul Azimi said...

wah3,pelanggan bertuah tu.yg kaklong ni pon cuai sgt apehal?harap dorg tak nampak ape yg tak patut.hehe

Maizatul Akma said...

miss lolly, kite penah mase form 3 kan budak laki kan dia tegur kite kan tak zip kain biru sekolah menengah kite kan. wuwuwuwuwuw mmg rasa nak bunuh diri dah mase tu. :'(

Puteri Iqa Izyan said...

hahahaha...sis!!!!!!!
bia betul??

ish3..
jgn pkai lgi suar tuh :P

Thalhah Amir said...

hahaha.. cmne bleh lupa ni mis lolly?

jom join komuniti forum buat bloggers http://syoknyerblogging.4forum.biz/forum

mia said...

hahahahaa..seyesly dear?ohh my..gile malu..ehhe..ok3..xpe kontrol-kontrol ek lolly..ehehe...lps tu ape jdi yang?sape yg hntar order abg3 tu?

zuar said...

hahahahahaha..kenapakah jadi begini yuu???hahahaha

Maria Azhari said...

hehehehhe... miss lolly macam mn boleh jadi macam tu..... malu malu... tapi kadang2 kena tebal kan muka... "saja nak cibuk disini..."

ct kamila said...

hahaha..wat dun know jelah cik lolly..

kihkih





sib den baik pasai x ponah2 laie jadik cenggini.. :P

Ashiya Mizuki said...

kih3..lawak..

adoi, mesti malu law jdik kt dri sndri ni..hehehehe

lassiegewdix said...

penah !
tapi buat muke tenang zip dpn dorg
pastu ckp alamak terbukak lakk .
hahahaha !

kembatolo™ said...

ai.. kalo ceni, kena pegi restoran tu la.. rezeki free.. hahaha

Hasnah said...

kah kah kah :D

kalau lelaki2 tu datang balik restotan ur dad macamne?? tak ke malu lagi~;)

Aduka said...

hahahahaha..
lawak.. bek cik lolly pkai kaen plekat plak pasni..
haa.. payah dah nk tgk anak dara pkai kaen plekat skrg..
hahaha..

meow said...

cutenye :D

Rara Farah said...

keh3..rara penah kene...huhu..tp wt tatau jew...trik zip n jln..kn best camtu..cool ajew

Nurul Zaty said...

saya penah jugakk!

kat pasar malam kot time tu..
malu2

aunty cina yg jual kasut tu yg tgur sy...

wee~~

time tu skola gi kot..hehe

xde prasaan jek..haha

alinac lover said...

btol ke erk??? hehehe

ummiarissa said...

dah buang lum seluar tu? saya tak penah ada pengalaman cam tu lagik..

mie said...

slalu kisah lelaki yg terlupa zip...
nmpaknya, kena beli sluar xde zip la lps ni..
heheheheee

iday said...

ya ampunnn,,macam mna boleh lupa nak zippp,,,adoi,,kalau ida kompem sorok muka bawah meja,,,nasib baik boleh cover2 lagi kan,,hehe,,ada-ada jer,,,

EpoLღKunang2 said...

Kenapalah bukan Epol yang ada masa tu. Ruginya. huhu ^^"

Tuan-Belog said...

pergghhh...malu tu...hakhak....

SperMAtids BloG said...

nie yg rase nk jd pekerja kafe nie,,ahha

sme2 pngalaman...

http://spermatids.blogspot.com/2010/04/sape-cipta-zip.html

APi said...

erk..
elakkan..

nina suhaina said...

aku tak pernah la yanggg 8ayat nak cover* ekekeek..

Nadia arRumaisha said...

huiiissshhh sangat bahaya....len kali hati2 ye dik......apapun itu pengalaman kan kan kan

♥CIK SHA♥ said...

HAHAHAHAHAHA...ops!sori sayang..tergelak besar pulak..

aku pun pernah jugak mengalami insiden itu...wuuuu..tapi nasib baik diri sendiri yg tersedar..tak tahu la kot ade orang lain terperasan tapi tak sampai hati nak tegur..T_T

merahitujambu said...

haaaa??kamo nampak menda tu??eeeeEEuuuu....hehehehe

adk sy yg kecik tu penah kena..*kecik ke adk sy??tapi masa dia kecik..cian kt dia..nagis2 dia cite kt ibu n sy..uhuk..kecik2 dh nampak ular tu..eeeeeUUU

Ujang9897 said...

mak ai...ruginya takder time tue..haahah


gila segan wei...adoiyai....jgn buang sluar tue..meh sedekah sini

alan said...

wakakakakaka cian yek..rileks rileks hahahahahaha

athiea said...

LOL..nasib gua takde sekali.grrrr

enyheartsdiamond said...

eyh.. kata pakai dress.. dress tu panjangnya tak menutup zip seluar ke? tehee :D

Lizzie Yasmin said...

wow, malu siot.. hahaha.. yeay.. ayat sedap kan hati...

Norhafiza said...

hahahaha..kakNo penah kena tp buka zip suo..butang baju daaaa..kat dada lagi tuh!...siap anak2 tegor "butang baju mama tebukak la!.." alamak..bila pk2 balik banyak dah persinggahan tadi waaaaaaa.

shafinaz (: said...

hahaah , kesiaan :p

mv medi said...

sikit ke byk terbukak? jgn smpai nmpk kaler2 dh la...

aku mase skolah biasa la lupa tutup zip sluar ni, dh jadi hobi haha

~Miss_eiyDa ~ said...

erkk..hahhaa ades..kn da dapat tayangan free kt dorang wakaka...xpe2,,janji u tetap control ayu dan buat slamber jek lalalalalarikkkk

.::WaNiE::. said...

penah aa lolly sib baik hubby perasan cepat dia kata suar tu saja tak zip ke ape.

hampehhh

YanaMIB said...

waaa kita pn penah ada pengalaman cemni..tp bkn zip suar..zip baju oke!! grrr~ mmg rezeki lah org² yg TERpandang itu..kah kah kah~ =P

Rara Nasiha said...

wehh, aku pernah ada pengalaman macam ni. pakai dah cantik dah, bangga je jalan, then raba seluar, rasa macam ada tak kena, zip terbuka. malu sehh.

IronHeart2204 said...

kes ni mmg rare..
blom ksemspatan lagi ak melihat situasi camnih..hahaha

maCy said...

adeh2 saket perot. hahaha

zuhanismohamed said...

ade sorg member sy jadi macm ni..
dia trauma dan tak pernah pakai seluar jeans dah selepas kejadian tu..hehe

gadisBunga said...

taknak mengaku boleh tak? lalala....

intanurulfateha said...

haha comel :P

yan_n.i.m said...

cik lolly pakai jek baju kurug y x dek zip..! konpem x leh nak gelak gelakkan daa..hehe

Liquid said...

warghh kenape la incek liquid tade kat situ mase tuh ahahahaha!!

twinkle twinkle said...

adoi,,kesiannya akk,,lain kali akk kene behati hati tau ;D

Encik Psychopath said...

penah tego org cenggitu adela. bad dream.

GadisTerbilang said...

Yela. Baek buno diri.

Malu -_-

Wahahaha... :P

alepridz said...

aku penah jugak tegur mmb pompuan aku camnih... terus dier tumbuk2 aku dengan manja sebab dh malu.... hahaahahaha

suffer8zine said...

agak2 bile nk bunuh diri tu

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

atok said...

stnrd la tu zip ney dilupakan bwat sketika hehe

HafizRahman.com said...

hahahaha sweet...

Wan Gerrard said...

hahaha bese la tu lupe zip =P

cik huda said...

xpe. sekali sekala lupe nak zip. bukan selalu punnnn. hehehe

honey amour said...

hahaha..giloks arh lolly..memang gangguan seksual yg berahi betoll..hahahaa...

tia said...

erkk ? siriyes ?
pakai kain je la next time,
wakkakakap!

azlina aziz said...

rasanya tak pernah kot. kot? hahaha...macam pernah je :p

Hariz said...

Wakakakakak. Rugiiiii Time tuhhhh x ade kat restoran ur dad GG!!!!!!!!!!


http://profhariz.com

Nurulezzah said...

lol..hahaha

Miya_Clique said...

haha lawak2...

erm kak, dah follow akak =)

bantalbucuk said...

haha..malunye..rezeki diorang ;p

cik @ien said...

hahaha...
jaga2 pasnie.. jgn terjadi lagi okeh. hehe

cik @ien said...

hahaha...
jaga2 pasnie.. jgn terjadi lagi okeh. hehe

meo said...

wow! :D

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Selamat Tahun baru buat semua..
semoga tahun lepas di tinggalkan penuh sejarah..
tahun mendatang dengan penuh harapan..

nurayunni said...

haha..de jgk ke mcm tue??

Faaein Himura said...

kenangan 2010 tu... ehehehe..

syuk said...

da tag tuk cik lolly~hee

Amirez said...

erk, selalunya lelaki yg ada pengalaman macam ni. ni first time dgr kisah drp seorang perempuan hehe

farhana said...

R u serius????
Adoiiiii...
Lain kali jgn pakai seluar ada zip.
Boikottt!!! hehe

~kuyam~ said...

btol ke zip sluar tbkak?
mcm xcayaaaa...waaaaa lolly,ternoda eh :p
btw,lama kuyam xsinggah sini
keep in touch again ya lolly :)
hepy new year

Azmi said...

eleh macam aku tak tau kau sengaja bukak ka??
haha.

gabanMorka said...

wah..pompan pon ade terlupe zip ek?menarik...haha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

ZACK ENTRY said...

Ceria pada tahun baru..=)

allia farhana said...

malu rasenye..

mau benti keje rasenye..huhu..
chill..

JAY said...

sama!! hahaha!

http://cerita2jay.blogspot.com/2010/09/ensem.html

haway mutasawwil said...

bertuah laki itu.ho3.rasenye dl pernah gak jd gini tp dpn laki je la.not opposite gender.weee

Fairus Bin Mamat said...

BETUL LAH TU.. KADANGKALA KITA TERLUPA.. LAIN KALI JANGAN BUAT LAGI.. NANTI ADA ORANG REPOT POLIS PLAK PASAL KENA GANGGUAN SEKSUAL.. :p

auctions said...

pompuan pun pandai wat gangguan seksual....klakar la plak...hehehe...