2011- aku harus makin HOT !!!

apekah? hot apenya bangun pagi2 dah nampak ade kedutan kat muka oh tacing sungguh dengan kulit sendiri memang sangat tidak menjaga hatiku sob sob sob. botox pelissssssssss!

yes seperti biasa tahun 2010 banyak meninggalkan kenangan manis-pahit-kelat-masin dalam hidup kite. yg pasti semua benda tu kite takkan lupe lebih2 lagi kalau kenangan bad-bad tu kan perlu diingat sampai matikkkkk dan harus berdendam sampai tua lalalala.

meh aku nak kongsi yg aku punya meh

TAMATKAN PENGAJIAN. alhamdulillah setelah 3 tahun bertonggek2 nak dapatkan ijazah akhirnya berjaya jugak. walau pointer cukup2 makan je tapi kalau nak dibandingkan dengan si hanis zalikha tu ehem ehem aii lah championnya hahahaha *kefalehotakkau* dan yg penting daddy paksa aku sambung master pulak. oh nehi nehi babuji nak kawen dulu boleh? lalalala.

AL-KEPUTUS CINTAAN. dah takde jodoh nak buek camano? ecece ayat menyedapkan hati. tapi takpe masih ada supporter2 lain untuk aii teruskan kegembiraan ini cheaaaaaaaa *hai abang fahrin saye single nak minta nombor telefon boleh la keh keh keh*

DAH RASE PENAT LELAH NAK CARI DUIT. oke yg ni aku sedang rase sekarang uwaaaaaaaaa. setiap kali penat je mesti aku berangan nak cari anak datuk ke anak menteri ke tapi masalahnya dia pandang kau ke nyah? alaaa takpe sekadar shaheizy sam pun dikira bersyukur dah. apakah? besh kot time aku sengkek2 je terus kenyit2 mata pastu gosok2 dada sikit *abangggg nak duit nak pergi shopping ni haaaa* lalalala oke pangggg disitu.

TAHUN PALING BANYAK CARI GADUH DENGAN ORANG ERK? kalau dulu orang pijak kepala aku wat derk je kan. sekarang wakakaka mamtiklah kau aku kerjakan *sambil cubit2 manja* kalau tak ajak tarik2 rambut mesti akan main perli-perli sedas lalala. tu la sape suruh cari pasal dengan aku kan kau perlu tahu makin tua makin pendendam ni huahuahua!


2011 bakal mentunangkan diri. erk?


so ape pulak kenangan korang? meh kite bandingkan kenangan sape yg lagi besh? keh keh keh.


salam sayang,

90 FAHRIN AHMAD:

zool said...

wah byk kenangan tu ye..
masih cam dulu jugak

Encik Tikus said...

bila nak gi gath ?

faiz said...

hahaha..kenyit gosok2 dada..hahaha

Admiral Hafiz said...

wah
nk tunang dah?


t jemput2 la eh



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

SweetyMui2 said...

lolly comel..happy new year!

Epul Azimi said...

hamboi kaklong gatai na nk menikah,tunggu kami kompol duit dulu ea.teheee

Imzainieyzulkipli said...

perghhh kaki gaduh gk ker?? gerun btl!

zeila said...

bakal mentunangkan diri???hehe

noorafzan said...

bakal mentunangkan diri sendiri ka?
lolly..
takpe, ramai kot berebut nak awak.
buleh capai tu matlamat nak tunang.
haha~

sharamli said...

nak kad jemputan tunang!

ardinihumaira said...

2011 pun dni mentunangkan diri ihikkss...

Yatre Hayati said...

cik lolly putus cinta???

nerves said...

br second day taun baru dah nmpak kedut..
haha..
agresif!!

James Buns said...

tak pyh la publish pasal tunang kita.

dem dem dem!

♥CIK SHA♥ said...

u kan memang sentiasa HOT lalink..hehe..


wah wah..betul kah??bakal mentunang??aku pun nak bakal menkahwen la camni..advance sket..kui3..

joegrimjow said...

gataaaiii

Aduka said...

lolly mmg hot.. mcm aku lepas mamam chiliii fedasss melethopppp..

yan_n.i.m said...

wiiieeiiiiwt..nt nak tunang ajak laa..haha

shamsiah shamsuddin said...

sudah ketemu teman ea?
moga tunang cepat2...

faradeeba said...

bnyk sgt kenangan.
tak tercerita.
lagi besh dr miss lolly punye tau.
wakakaka
nak cari gaduh nih.



nnti kalo nak menkahwin, jemput tau :P

Ichigo Miro said...

abg mijae mano..demo ado can ni...miss lolly kato dio single..ahaks

si pendek dan moody said...

azam 2011 ; nak HOT mcm youu ngahaa

suffer8zine said...

happy new year!

Terkini : Khairul Fahmi Akan Berhijrah ke Manchester United

..hizamirahim.. said...

haha.
tak perlu sebab anda dah hot.
kan?
XD

Cik Yana said...

macam lebih kurang je dengan kenangan cik Yana ni,,
hahaha~

NuR 'aQiLaH said...

gigit jarikuku bajet comel la tuu.
nak goda nak goda kankan.
arghh memang comey pon.

atak ilebiu.

Ery Farieha said...

wahh
mentunangkan diri? :P

MieZa said...

nak tunang dah..wow!
lolly memang dah hot lah..hehe

~Miss_eiyDa ~ said...

haha mentunangkan direw yew...heheh

NAJ HEBAT said...

anak datuk plezz...


mahu share?

aku ade banyak number sugar daddy..

tu pon kalau mahu.

haks!

Liliyuli said...

eh, sama la...2011 ni bakal menunangkan diri. *berangan itu harus* keh3

*cimOt* said...

hahahaha..mentunangkan diri ea..auuummmm..bau nasi minyak~~

ur muka very familiar mcm my fwen laaa..

ape kate miss lolly??

sebelas said...

babai 2010 !

Shairazi Saidin said...

SAYA NAK HOT MCM AWAK JUGAK! Auwwwwwwwww.

delarocha said...

ok..terus hot!! i like :-p

FarhanaFabulous said...

epi new year sis..azam kawen ngn la tu...

allia farhana said...

memang hot lah misz lolly..
moga taun 2011 lbih hotz lagi..

nak btunang ke?

zuar said...

huk aloorh!Mau tunang la plop..hak3.dh rasa tua ke ni nak tunang dah..ecece..malu nak ngaku:-p

kembatolo™ said...

kenangan tak zip seluar mesti paling manis kan nyah? hahaha

APi said...

ke"hot"an anda makin menyerlah..
erkk..

Thalhah Amir said...

hahaha,, sy nk gelak kuat2 leh x miss lolly? keh3.. eppy new year (^^,)

jom join forum http://www.syoknyerblogging.com/

mie said...

wow!!!
kalo fahrin xde..
gue kan ada..
hahaaaa

honey amour said...

hope miss lolly bertambah tambah vogue dan cute...

mr.syazwan said...

tamat pengajian??

yeah kita sama!

=_=

nub said...

slamat 2011 larh

Ujang9897 said...

skali dgn kawin ek...tetttt

merahitujambu said...

lepas ni rasakan lah cik loly..jgn nk dok minta wet jee.pasni cari wet ok..baru th penat lelah cari wet..hehehe

mia said...

huwaa..ayat last tu very the hot dear..ehehe..all da best utk 2011 ya dear..

Anonymous said...

testing testing.. =)

cik nur said...

harap2 tahun nie lebih hapening eh miss lolly
wewit
hehehe

ch!natsu said...

all da best..!! =)

HonEyBuNNy said...

wah2..nak tung la tu tahun ne eh..hehhehe

s.y.a.r.q said...

congratz miss lolly...habis sudah belajar eh.. :D

YanaMIB said...

kenangan ai lg besh kut..lalala =P

mentunangkan diri? wah wah wess..^_^

- zuriey - said...

hepi new year..barang yg lepas jangan dikenang lagi..nak tunang dah dia

MARiZA said...

Happy new year!

Nazirul said...

oghe tanah merah tuuu

jemput la ambo

ambo pun ore tanoh meroh jugok.

haha

ezany said...

bahay baca entri ni.. byk double meaning.. haha..

Hazzy Ishak said...

cik lolly, selamat bertahun baru!

Mat Gebu said...

Selamat tahun baru 2011 miss lolly... hot jgn tak hot, janji tak terbakar...

azlina aziz said...

ada maksud tersirat ka Miss Lolly? *ehem2 :D

ayaa alyy said...

happy new yearrr miss lolly ! :)

maCy said...

lolly taun ni macy kawen jmput datang~

Azierazwan said...

Cayang Lolly,
HOT ! Memang Lolly HOT!

Azierazwan said...

Cayang Lolly,
HOT ! Memang Lolly HOT!

farhana said...

Cintaku ditolak!!!!
Uwaaaa......
Xpe2..pengalaman muahahaha =)

Tak habis2 dgn Fahrin i tu..
Ish2..tergugat ni
=P

ciK LyndaWawa igUana said...

ok..semoga berjaya dalam tahun ini..saya mo jadi pengapit boleh?huhuhuhu

Wan Gerrard said...

Lolly hot nak tunang?, terbaik2..^_^

haway mutasawwil said...

2010 br ambe start wt degree.4taun lg kak br abes.sob3.nak kawen gak.weeee

CypherHackz said...

Kau memang sangat hot nyah! Scary kot dengan kau nih. Haish!

si polan said...

tahun 2010 sangat bla bla bla bla dan bla... nk lagi hot, dgr la hot fm..haha

UXOP said...

kena mulakan perancangan serta tetap matlamat yang khusus utk berjaya..matlamat sampingan tu tengok nasib..kalu jadi,jadilah..hoooo

Amni said...

betul2.. dulu lemah longlai je.. skang.. mari laa.. nak lawan i? boleh2.. ni nak bagi sedas dua.. ekekekek....

akhangga said...

komennya funny2 keh..keh..

laGenDA KodOk HijAU said...

kenangan kita bercinta mana?

bila bleh kapel ni ?

oranglidi said...

biar

































betul



























mentunangkan diri?

.sweet-ants. said...

ade org takut ke lolly gaduh ngan org..lagi mau gelak ade la kot..hihi. hepi new year!

pusher said...

jom tunang..huhu

Liquid said...

kawin jom 2011 neh jom2 eheh

merahitujambu said...

bila nk datim cik lolly dgn sy..ehehhee

HafizRahman.com said...

hye miss lolly...guna nama miss lolly wat entry...aci tak??haha

http://hazrilhafiz.blogspot.com/2011/01/imbasan-blogger-terhangat-dan-terhebat.html

Azmi said...

bukan harus dah wajib dah pun..haha

SyAmSuL AnUaR said...

2011 miss lolly makin hot..(^_^)


MaLaYsIa vs BrAzIl

FaStEr In WoRlD

Fatul Akrul Ramli said...

hai.. saya single.. kalau nak mintak nombor fon, boleh la.. kehkeh

Myra Arshad (: said...

woott woot. fahrin baca ni, trus masok minang :D

IronHeart2204 said...

Graduate..Congrates
putus cinta..ramai gik ;-)
Kaki Gado...jgn lupe lari skali hi3
kenangan 2010 kan (^_^)

cikpia said...

aku putus cinta di ambang 2010 dulu. kira kenangan best ker tu??? ha ha........

ieqa said...

alaaa same je kite kakkk!
putus cinta, duit kering, org tak puas hati. aigoo macam-macam. huhu
harap-harap new year ni lain dari last year! aminnn~

tenangsudey said...

wah makin hot dis year.. hehehe makin panas ah malaysia nanti.. hehe

PinQib said...

haha
lawak arr ko lolly
comel lgi lwak lg
apa apa pun
smoga bjaya di tahun 2011