orang mimpi orang KAHWIN dengan fahrin ahmad tau.

keh keh keh meh gelak dulu meh keh keh keh.

sebenarnya aii malu nak cerita tapi aii nak cerita jugak boleh? korang jangan jeles tau lalalala. meluat pun tak boleh tawwwwww.

dalam mimpi tu kitorang kawen dekat hotel mane entah ahhh lantak yg pasti bukan hotel murah2 lah noks dan yg penting tv3 siap datang buat liputan lagi hahahaha! keluar tv beb korang jangan lupe tengok tak tengok siaplah korang *lempang* sepanjang majlis tu aku pakai gaun meleret2 cekci awwwwww tang dada bahu tu jangan cakaplah semua tertonjol huh ni aii kekonfiusan nih sejak bile aii suke pakai cekci cekci ni mesti abang fahrin yg paksa aku pakai camtu astaghfirullahalazim

yg bestnya sepanjang majlis tu si fahrin taknak lepas tangan aku langsung well nak buat camane tangan aii kan selembut bayi kalau lepas tu anda tak rasa rugi ke hahahaha! *pengsan* masa upacara potong kek macam biasalah dia suap kek kat aku alangkah indahnya kan oh god kenapalah ini semua hanya mimpi?




pastu majlis akad nikah pulak. heh aku pun tak paham kenapa bersanding dulu pastu baru akad nikah hahaha! ikutlah nyah dah nama pun mimpi nanti kalau betul2 barulah kitorang akan nikah dulu ewah ewah nak jugak hahaha! *pangggggg* time nak kucup dahi hati aku berdebar gila tiba-tiba kringggg kringggg si nomborsebelas ni call *hello hello bangun bangun mek weii* grrr arghhhhhhh potong stim betul orang tengah mimpi best ni grrrr hei lain kali call lah time upacara renjis2 ke part2 bergambar dengan tetamu ke ni time ................... grr mencik mencik.

tapi kan orang kata kalau kite mimpi benda tu takkan jadi kenyataan kan arghhhhh sekali lagi aku tension arghhhhh *hentak2 kaki*


salam sayang,

111 FAHRIN AHMAD:

iamnerves said...

tu org kate..
sy kate ni mimpi tandnya realiti awak akan kawen dengan dokte rozmey..
bini no2..
kaye tu..ley topup minyak..

=p

taqie said...

haha..comel tol mmp tuh..muehehe

efyna.pinkladies said...

err.. bersanding dulu baru nikah?? hahaha~ mimpi takkan jadi kenyataan lah tu cik lolly oi. hoho

zool said...

tak pernah pung dpt mimpi ngan diana danielle. huhuhuhu

syamimi fatin said...

kalu xjd kenyataan pun, at least dh rasa kawen dgn fahrin ahmad kn? ahaha.. :D

comel jep mimpi tu

nuyuEna said...

hahaha..comei je miss lolly ni..t kte nk request mimpi ngan kamal adli la..hahaha

FarhanaDr said...

Hahahahahahaha.. Semoga warkah cinta di hari lahir lolly termakbul.. Mane laa tau kan.. Dapat laa u olls kawen ngan fahrin pakai cekci cekci.. Auwwww..

efa said...

bersanding baru nikah hikhik...da gak yer mimpi cmtu wuwu

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Tension gila kan! Shag pernah mimpi indah macam2. Tapi, sedihlah sebab tak kan jadi realiti. Haha :D

Ery Farieha said...

adoiii sepul kaco line laa.

hahahaha

ari tu mimpi jumpa FT, yg best nya, mimpi bersambung2. hahaha seronok!!

Amalina Jo said...

selalu time nak best tu orang slalu je kacauu pehh :D

Encik Tikus said...

hadoi~

lolloy ... ohh lolloy ...


kah kah

cimut munniey :) said...

HAHAHAHA sumpah taley bla woo! tapi best nyerrrrr dpt mimpi dgn abg encem meoww meoowww HAHA :D

/Dayah//Nurul/ said...

wuyyo. alahai sambung la lagi mimpi, hrp mimpi jadik kenyataan :P lolly yg cantik yg sedang mencari calon suami!

Din said...

eh mimpi ke tengah berangan ni cik lolly..^^

maiMOONyet said...

dalam mimpi u tu ada i jadi flowergirl kn yayang xDDDDD

HonEyBuNNy said...

ngeh3...mana la tahu tiba2 jd kenyataan ker..hiihi

Fyzal said...

ada jugak mimpi yg jadi kenyataan.. jadi berharap la semoga mimpi tu jadi kenyataan :)

aliza said...

wahhh..mimpi besh.

cik tipikal said...

haha. :D
entah2 jadi kenyataan kot?

deqdeq said...

cayalah...mimpi kawen dgn fahrin ahmad...jekes nih..hehhehee

AiDa AzRyN said...

amboi dengan fahrin ye.. huhu.. :P

L.O.V.E hUnTeR said...

Haha.. tetiba bakal suami ganti dgn org len plak.. bye2 fahrin! ;p hehe

CERITA LEBAT said...

mimpi takkan jadi kenyataan..kahkakah..menangis fahrin ahmad kalau taw.

fifianggun said...

waahhh,cik loly dapat kahwin ngn fahrin,,my kezen kawin dengan abg dia taw,,hehe,,,ni bukan mpi,,huhu,,,dah dapat anak dah sorang,,,amzar,,

mzhany said...

fuyyoooo...kelepak kelepak kelepung kelepung...;)

sebelas said...

erkkk...............

owh patut ler dr subuh tadi duk dup dap duk dap nak coll u..ekekeke

Memang ade joodoh antara kita.


lalalalalalitamplom.

kembatolo™ said...

weylok!! bobop molep cik kak ni.. hahahaha

maCy said...

i tau u tpu lolly.

tpu!

argggggghhh ;p

aZLiNa aZiZ said...

keh keh keh keh miss lolly ni. mimpi syiokkkk sungguh. :DD

fAr'z hAdi said...

salam brig sis..
ai, smpai mmpi2 noh..ha..jgn lupa jmput nti ble dh naik pelamin btul2 ye...

edda(",) said...

wow... kelasssss.... nak jugak mimpi kelas satu mcam tuh... mana aciiii... miahahah

Cik Gallus Gallus said...

before bagi nak gelak puas2 dulu...
adoii lawak benor..
kalau jadi kawin dgn fahrin ahmad jgn lupe jemput.huahuahua

ainakhani said...

sebenarnya hero mimpi u dr rozmey tapi u tipu u tuka jadi fahrin !
fahrin i punye la mis loly !

xP

gigi rongak said...

hahaha.. mimpi ngn paren ke? hahaha..x habis2 dgn paren cik lolly ni.

mier@merr said...

eh...nak ke sisa sisa linda onn n scha tuh..hihi

Nurulbadiah Lai said...

dear..kalu u kawen ngn die..konfum anak2 u comel..

i lak..
pernah mimpi kawen ngn mr bean..omaigod!xnak la..
i nk mimpi kn brat pit ke..baru best kn..hehehe

FarhanaFabulous said...

wah beshnye sis...nnt kalau kawen betul2 jangan lupe jemput tau..

hernameisatiqah said...

Oh my goshhhh. jeles i nyahhh. kehkehkeh.


i semalam mimpi kena paksa kawen dengan mak i nyahhh. auww. i muda lagi tauu. aiyakk.

James Buns said...

HAHAHAHA..

darurat sangat ni.

cpt2 la habiskan pegajian di UM.

kawin la..kawin~

Puteri Iqa Izyan said...

hoho.. sis, pergi jelah pinang fahrin :P

EpoLįƒ¦Kunang2 said...

Nak tahan gelak. Nak tahan gelak.
Bhaha! ^^

rienarisa said...

waah. mesti bestkn kalu dapat kawin dgn fahrin betol2? ^_^

Rara Farah said...

nie kompem kawen kt siam dlu nieyh...hahaha....

Eazy Izzuddin said...

la
mimpi
hehe
slalu nya mimpi ni terbalik tau
so jgn mimpi la nk kawen ngn fahrin ahmad
ekeke
:P

Layans~
Selamat Ulang Tahun

honey amour said...

semoga chenta ko kesampaian lolly..amin. hehehehe :p

hamzah ian said...

loly dah sewel.. hoho

nina suhaina said...

best giler mimpi ko.
haha..lain kali suruh tu saiful afzan call lepas ko mimpi aku amek gambar ngan korang yg ala2 wedding of the year tu okeh. haha..

sachiasukai said...

hahaha,,comell gle mimpi nih:) sgt2 okie!hehe

niesz said...

ni yg jeles nye..niesz peminat no 1 fahrin tau..ekekekeke...

farhana said...

Over!!!!
Nasib baik encik no. 11 datang menyelamatkan keadaan sebelum bertambah parah =P

sfatimahzj said...

alahai..~kiki

Shahazrin said...

yer ker? tak jumpa pun lam mimpi tadi hehehe

ayucinta said...

mimpi yg best..ekekke...adekah menjadi kenyataan??tunggu da lihat..
btul x miss lolly comell..:)

mie said...

fuyoo!!!
xlama dah tu..
hweheeee

a little less conversation said...

erm..smlm lepak ngn fahrin ahmad die ckp die pn mimpi lolly..tp bkn cite psl kawen la..tapi tgh marah bibik wt keje lembab

p/s: bibik tu die ckp cik lolly..hahahahhaa

aina husna said...

bestnya, mimpi kawin dengan bf pun kita tak penah huhu :(

Cik Slebet said...

frust kan klu org kejut kan kita masa mimpi yg best2..huhu

Epul Azimi said...

nape aii bleh dengki u mimpi pahrin ea?

IronHeart2204 said...

duh....camne kalu mimpi saya dengan rozita che nih...jauh umoq 2
susa nak lupe...haha

IronHeart2204 said...

duh....camne kalu mimpi saya dengan rozita che nih...jauh umoq 2
susa nak lupe...haha

♥CIK SHA♥ said...

oit! mimpi tak agak2..mesti ko belek gambo pahrin sebelum ko tido eh lolly? hahaha..

athiea said...

lu mmg dah gilers sgt ngn fahrin tu loly..

sbb tu mmpi sgt2..

btol la org ckp.
kalau mmpi..
mybe org tu pun bkn jodoh kte
gua pn xphm..hahaaa

suffer8zine said...

hekkk mimpi yang tak sempurna, hehe

Terkini : Ini Fakta Bukan Auta

twinkle twinkle said...

ahha funny la akk ni ;D
best plak jln cite mimpi tu ;D

merahitujambu said...

wahaahhaha...lawok laa lu ni cik lolly...nak gak mimpi kawin2 dgn kekasih u laa..ahahaha...


tahniah dpt kawin dlm mimpi..=p

alinac lover said...

hadoi pedih perut baca cerita ni tau

hhehehehhe

faradeeba said...

mimpi basah lah tuh.
keh keh keh.


;P

laGenDA KodOk HijAU said...

hahahaha...basah tak mimpi tu?

Pusher Aries said...

saya boleh ukur...huhu\
Ganier life...

syazwani othman said...

hahahaa cute je tetiba kawin ngan fahrin...takde sambungan ke mimpi tu?

http://iamsyazwani.blogspot.com/

.sweet-ants. said...

yeke? mcm tipu je
miahahhahaa

AdiaLuze said...

Ni kalo FAhrin Ahmad tgk ni msti terus masuk minang...Wakakakaka

NICK IRFAN said...

bkn jd kenyataan ke akhir sekali?? sbb sy byk mimpi thn lps terjadi pd thn ni???? ha!!!!

ahmad endo said...

terasa aku sebab aku ada ahmad tak ada fahrin......hahaha

~Miss_eiyDa ~ said...

erk..hahahha xboleh blah lah lolly ning! HAHAHHA..bang fahrin saya yang punyer..*lalaalalarikkkkkkkkkkk

APi said...

kui kui kui..
sambungannye imagine sendiri sudah..
^^

♥ shiMawar ♥ said...

mmg le sangat setuju part ending tu..mmg org kata, klu dh mimpi, maknanye kita takkan rasa di alam realiti..so, maaf le ye miss lolly! hahahaha.. :p

Thalhah Amir said...

mimpi basah ee.. haha.. sownok la 2. kan best law sy leh mimpi kawin ngan taeyon snsd. :D

hans said...

hahhah
aku nak mimpi lisa surihani
dah set dalam otak before tidor
alih2 mimpi seram
hahahahah

P/S : Apa Yang Terangkat Bila Ada Kakak/Abang/Adik Angkat!

Wan Gerrard said...

owh cmtu...
tak pernah mimpi Sharifah Amani, ada peluang tak kahwin ngan die. =P

Aboy93 said...

salam.. hihik.. buleh pulak mimpi camtuh yea?? mane la tawu leh jd realiti kot2?? ping!! DOA nih??

Faarihin said...

hahaha.. tak pe miss lolly.. saya doakan..

smoga mimpi itu jadi kenyataan.. Aminn..(^__^)

IxoR@ said...

fahrin ahmad?

oh you... don't! i'm jealous...

:P

Cik Mieyrarif said...

oii kak lolly
wet dream ke?
hampehh tol
naseb baik Fahrin
kalau rambut cendawan kan nightmare

miyoshu212 said...

kah3...nice 1 la...
tp klau realiti ok gk kn..?
:D

aqish said...

aqish sgt syg fahrin ahmad!!!
miss lolly pown skew ke???
alahai!!!!



BUTTON HEART.COM

Leelee said...

mau ja rasa tak mau bangun dari tidur tu langsung, kan? hhehe.

* mEsSy * said...

eheh.. opsss, no komen (:

Alan said...

mimpi nak best je hehehehe

Ampuan Awang said...

Err, mimpi yang hebat. memang punya daya pisah badan yang tinggi :)

Mimi Saidi said...

wah, x aci.nk jugak!

yan_n.i.m said...

ewwaahh..! nk mmpi cenggitu jugak..! tp nk ngn ZULHUZAIMI.. tp, x penah pong..! hehe

~aida~ said...

best kan mimpi kawin ngn artis ni.bajet kta pun artis jugak la kan.
kita pnah mimpi kawin dgn aaron aziz. gilak r mimpi kawin ngn laki org.hahha

Acul said...

ni mimpi yg best.. mimpi yg x best camne la agakyer kan :D

mimpi tu mainan tido je.. jadi realiti atau x tu kuasa allah :)

Liquid said...

hahaha besh nye kalo mmpi kawen2 ni eheh

SpaQue said...

amboi3..sonok la 2..hehe

Latest entri Case of the Stolen Keys to Tron: Legacy by TGV

MiSs StrAnGer said...

hahaha...amboih..
hebat ah dpt mimpi kwen ngan fahrin
okey la tuh mimpi..dari org len
kawen betoi2 xpat.
kawen dlm mimpi pown xpat
bertuah la...hahahaha
^_^

Enchaoz said...

hahaha entri ni sgt klaka, esp part aun cekci n tgn selembut baby.. bebetul pang!! di situ kih kih kih

Azmi said...

ok nanti dah boleh tukar nama blog ni jadi puan lolly la pulak

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

hihih mimpi selalu terbalik ... keh keh.. tak sempat dicium tuh makna kata sempat la tuh sok sok.. keh keh keh

Mr feckry said...

lolly, kembar gua tu

Ieqa Swetluv said...

penangan kuat berangan, sampai termimpi-mimpi dibuatnya hahaha

Ujang9897 said...

hahaha..best woo mimpi cmnie...aritue baru lepas mimpi dgn lisa surihani..wow..

haway mutasawwil said...

kalu mimpi kawen tu biase dh kene kawen la kot.weee

ciK LyndaWawa igUana said...

saya mo kawenno 2..
heheh

PinQib said...

wha,, x tau nak kategori mimpi bash ker tak,

haha,
tp comel sngat. ko kalau cekci pun xpa..

ayu ayu gituewww


Interesting facts about JAPAN!
Main GULI dalam telinga

Nurul Hani said...

kadang2 mimpi bley jadi keyataan taw., HAHHA

enyheartsdiamond said...

ada ja mimpi yg bagi alamat.. baru2 ney ja mimpi.. dan ia benar :')

khairolghani said...

mimpi at least tiga kali berturut2..confirm jadi kenyataan..hehe..

Adzriel AB said...

sapa tau makbul mimpinya. kami tukang baca citer hot surat khabar je.. kena hati2 gossip melanda.