BARANG ORANG kau nak! BARANG SENDIRI tak nak bagi.

*phewww ghase pitam nak paham tajuk sendiri keh keh keh*

cheaaaaa kadang2 aku benci dengan orang yg berperangai najis camni. kalau hak orang lain punyalah beriya-iya nak kan tapi kalau hak sendiri huahuahua! kedekut nak mamtik. dalam mimpi pun belum tentu dapat tau grr.

selalu kot aku berhadapan dengan orang camni biasalah aii kan sering tergolong dalam INSAN2 TERANAIYA *nak jugak hahahaha! lagipun aii ni pemurah lagi penyayang orangnya (perlu ke? keh keh keh) lebih2 lagi kalau tinggal kat asrama hostel semua tu macam2 jenis manusia kot kite jumpa kan kalau jumpa yg baik, syukur mat-mat lah tapi kalau jumpa dengan manusia yg berperangai alsyaitonirrajim hahahaha! nahaslah kau kat situ.

pernah kot aku dapat kawan yg teetttttt camni. barang2 mekup aku semua die kebas tapi barang mekup sendiri siap kunci kemas2 dalam laci *adekepatut?* pastu konon2 buat ayat kasihanlah kan *emm aku pinjam yg kau punya dululah, mak aku tak masukkan duit lagi ni takde duit nak beli mekup sendiri* aku yg bingai lagi innocent ni bagilaaaaaah kan sekali terbuka laci dia pehhhhhh barang mekup dia fasha sendat pun kalah tau. whatthehell betul berani tipu aku cis cis nak je aku mengamuk sopan kat situ tapi biasalah aii kan lembut hatinya jeling-jeling sedas dua pun cukuplah kan dengan ucapan *DAMNNNNNN YOU* hahaha!


gambau takde kaitan ye abang-abang.


pastu ingat lagi time raya biasalah kalau kat hostel ade jamuan kuih2 raye ni then punyalah kawan aku ni berlakon kata tak bawak biskut raye sebab tertinggal kat kampung kononnyaaaaalah kan makanya sukasukahati je tibai biskut orang heh heh padahal biskut raye sendiri simpan dalam almari time tengah2 malam mase semua tidur mulalah dia ngap ngap biskut tu sorang2. keji gila kan? hei macamlah aku nak sangat tak hingin pun oke alaaa setakat biskut elmonlandon ada aku kisah? cak cak cak.

BUKAN NAK MINTA BALASAN PUN KAN. aii ikhlaslah noks ecece tapi kalau selalu terjadi benda2 camni memang oh pleaseeeelah ada jugak orang camni eh? baik kau tinggal sorang2 kat planet pluto jelah nyah planet bumi untuk orang2 yg baik hati macam aii je (ada hati) keh keh keh.

eh jap-jap terngumpat ke ni hahaha! fine fine nanti raya aku mintak maaf eh? lalalala.


salam sayang,

83 FAHRIN AHMAD:

alinac lover said...

mmg ada je yg perangai mcm tu


nyampah btoi aww~

zool said...

hehehe. biasalah macam2 manusia.. tak pernah lah jumpa yang kedekut camtu. dulu ada gak yang kedekut masa belajau tapi ok je.

er kadang2 jadi kedekut gak bila duit tak berapa nak ada.huhu

Ampuan Awang said...

err, dik. kata tak hendak makai mekap? eh, alih2 ado pulak mekap??

pak long said...

salam...
jangan kata terkena cam cik lolly, kita yang baca ni rasa nak hempok-hempok jer org cam gini...

Mat Gebu said...

Awek yg isap botol susu tu..perghh..kontroversi!!... (>_<).

sebelas said...

naseb baik saya dah kunci biskut raya saya awal awal lagi :P




































































































erk??

delarocha said...

eiii..najisss

Admiral Hafiz said...

amboi
garangnya lolly


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Nurulezzah said...

lawak pulak baca pasal kawan cik lolly. saba je la.

YanaMIB said...

hoh mmg keji..naseb kwn² ai sume pemurah baik² hati belaka..lom jmpe lg org mcm ni..hehe~ ^_^

Nurulezzah said...

lawak pulak baca pasal kawan cik lolly. saba je la.

FarhanaFabulous said...

memang tak patut la org camtu sis..ade jugak manusia cmtu kan..

Fariq said...

wah makin garang makin berkenan ai,, ngee

Janganlah Mengharap Sangat

sharamli said...

rindu ngan member tu ke sampai update bl0g cerita pasal dia.
kahkahkah

qilamahadi said...

nyahh kau dari miss loly page okayy !!
orang macam ni memang taw
bagi je sedas dua

fiezah91 said...

huhu..selamat sampai skrg blm jumpa org yg mcm tu.. hahaha

mr.syazwan said...

wah leh tahan jugak ye kamu ni

faradeeba said...

sampai cerita psl biskut raya.
huhuhu

manusia ad mcm2 prangai.
terima je lah.
nk buat cmno.
:D

Wan Gerrard said...

dulu ada makan roti dlm almari sebab xnk g gerrard makan :P

mamawana said...

cepat cepat sorok biskut almon london. Biar tayang biskut lutut jer kat luar nuuunn...ihiiikkkss

molmolla said...

hahahahahah!! setakat ni tak pernah lagi aaa terjumpa kawan macam ni. kalau ada, memang dah ku sound direct. bg padan muka dia ternganga~

cikpepel said...

ade2!! penah jumpe makhluk cenggini....

allia farhana said...

hahak..misz lolly..misz lolly..

memang teraniaya betol kalau macam tu,.huhu


janji jangan die buat laki kau laki aku, laki aku laki aku..

boley paham ke ayat camni?huhu..pening sudaa..

Rara Farah said...

Dah biase alami perkara sebegini..cam cik lolly kata...nak marah kang hilang keayuan nie...hahaha...sabor jelah dapat member camtu...member sape??sendiri carik..keh..keh..keh

si para para said...

tu la teman yg bagus..baik..hebat..hahaha untung dapat kawan macam tu kan...kan..

NuR 'aQiLaH said...

nasib baik kau dah kunci cintamu di dalam hatiku.





eh.

yan_n.i.m said...

x suke org gitu..! nyampahhhhh siot..! geram nak wat entri gini gak, tapi x leh laa... :((

Liquid said...

sama la cam incek liquid dlu, roomate slalu men tibai jek sy pny perfume. nasib baik dia tak guna deodoren skali. kalo x mau kene kapak sama incek liquid agagagaga

Aduka said...

dah besau2 pn isap botol lg.. haha..

..hizamirahim.. said...

hurm.
tahu takpe.
kongsi ramai2 baru rasa nikmat dia.
kalau sorang2, macam tak best je.
tak feel.
XD

iday said...

hahaha

dulu ada member kedekut giler,,

siap makan coklat dalam loker,,sebab takut orang nampak n mintak,,huhu

NICK IRFAN said...

kedekutnye!! tpcik lolly ni xpyh pkai meke up pun dh cantik! lalalalaa

ezany said...

patutnya kalo dia kata nak pinjam kena ganti balik la.. nama pun pinjam.. lain kali cik lolly sediakan surat perjanjian utk dia sign..

lassiegewdix said...

lassie pun penah kene gitu !
bodow kan orang gitu ?
konon jimat tapi barang orang gune tanpe berjimat2 pulakkk .
tak paham tak paham

ch!natsu said...

mmg ssh org kedekot nie..
haish2~

kembatolo™ said...

hahahahaha..
pecah usus nak abeskan entri nie..
adoi~

kalo kedekut tu bagitahu depan2..
tayah tipu2 kan? haish~

Cik Yana said...

Cik Yana paling tak suke orang pinjam barang mekap. Tak elok la kongsi-kongsi. Jimat sangat nak guna yang dia punya takut cepat habis. Pastu kebas yang orang punye. Geram tol!

APi said...

tak patot tak patot..
ish ish ish..

AiDa AzRyN said...

kan?same la.. aida pun xske org cenggitu..

mie said...

tu dia!!!
thaipusam ni kena minta maap ni..
hahahaaaa

.::WaNiE::. said...

ok da boleh draf surat simpan untuk raya nanti hahaha

nak buat ape duk kunci barang mekap dia lam laci, nanti expired pakai brg expired pulak kang ;P

James Buns said...

apa lg..tibai la dia..riot ramai2..

hahaha.

ardinihumaira said...

megi! megi! diorang sukakebas megi :'(

AZLIN said...

kalo org ada keta sendiri tp menumpang keta org cane plak??

♥CIK SHA♥ said...

aayorkkk! dose! lolly ngumpat..ahahahaha..


biasa la tu yang..berlonggok kot org pesen perangai gitu..

Alan said...

org camtu kasi sound direct je bagi dia sedau

○○○iliyana○○○ said...

hmm mmg..kt hostel mmg ramai org mcm ni..yana pernah kena dulu..barang kita, die buat mcm barang bersama lak.klu die nk kertas die main ambik je..nk baju main bukak je almari.klu die lapar slumber die je la g bukak box makanan yana.grrr trok org mcm ni

~kuyam~ said...

Lolly, manusia mmg mcm tu..byk ragamnya.kedekut hangit itu adlah slh satu ragam manusia yg mmg cis.huhu

ct kamila said...

org mcm ni memmmmangggg..

buat semua org sakit ati taw!




kehkeh

:P

zuar said...

aiii cyg...agagaga..biasala tu..lelaki pompuan semua ada perangai cmtu...kudukut punya olang..hak3

Liya Laa said...

omg.
kawan liya ramai camtu.
RAMAI okay. hahaha

just x amek pusing. sbb diajar jgn meminta pd org yg xde kaitan :))

aliza said...

mmg ada org yg perangai nya camtu.
kalo jumpe org cam nie sekali dah dia wat perangai ntah pape ngan kite jgn diberi muke lagi..haha

- zuriey - said...

selfish org camtu..memang ada pun

Ainee Cumi said...

Asal macma tu weyh?? Gila keji main sorok sorok. Kalau betul takde, takp lah jugak.. Macam macam.. Ada orang memangs angat selfish.. Tak paham..

Babe, btw tolong tekan like kat entri baru I leh?? I masuk contest CST Production.. Tolong ehh cik lolly.. TQ!tQ!

nisa said...

kak nisa pernah kene taik dgn biras sndiri..selalu kne bab kredit phone..ckap xde kdit..pnjam set kak nisa,mentang2 kita pakai bil..habis melambung bil..skali dpt tau set dy ari2 laki dy topup n dy xguna..just simpan je..memg setan!

HonEyBuNNy said...

xsuka2 org mcm tu...uwawwaa...sangatlah GERAMMMMM>..

maCy said...

oit ngumpat1 ;p

velasrizal said...

haha mmg di luar jangkaan..
Calon Pilihanraya Dun Tenang (N5) Johor 30 Jan 2011 : BN - Azahar Ibrahim, PAS - Normala Sudirman

black_mel said...

mmg ramai yg macam ni..tapi tak boleh nak salahkan diorang sebab maybe family diorang btul2 susah sehingga bersikap agak kedekut...tp lama2 diorang dah biasa mesti dah ok..

Ieqa Swetluv said...

macam2 manusia, kadang2 pelik2 je perangai kan3!!

ayushida said...

orang macam ni memang melampau ye, inilah namanya taik idung masin, mesti dah berketul2 taik idung dia yg masin tu...huhu...

yang, akk ada tag, sudi2kanlah:
http://ayurashidah.blogspot.com/2011/01/twenty-five-random-dua-puluh-lima-rawak.html

cik @ien said...

haha.. ada jugak ya org mcm nieh?? nasib baik dia xmakan biskut tu dlm almari terus.. muahaha..


haip2! join umpat plak. keh3..

Puan Capa said...

ni bukan kat hostel je.kat tmpt kerja pon ada. kalo nak lunch, naik kereta aku.time2 aku terdesak bagai,nak lunch..tak plak pelawa naik kereta dia.dok menunggu kereta org jugak.


aik!!!terumpat jgk!upsssss~ *memang sengaja*

Mr feckry said...

tangan yang memberi dari mulut yang meminta

merahitujambu said...

MEMANG RAMAI JE CMTU..BUKAN KAWAN LOLLY JE..KANG KEDEKUT KATA KITA KEDEKUT..TAPI DIA LAGI KEDEKUT..CEH

nub said...

nak bayar laa!!

hihihihii

Azmi said...

lolly ada tak org oinjam u punya coli???
haha....

cik nur said...

hurm tak suka la perangai mcm tuh org punya komain lagi sebat habis-habisan ler

ieqa said...

Lempang die laju-laju, biase sangat buat perangai gitu. Haipppp

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

maybe die nak bagi kat nak cucu die kot nanti.

harta turun temurun.

nt mesti die ckp "cu, ni nenek smpan kat ko. ko tgokla xluak pun"

Myra Arshad (: said...

sabo je lah lolly :)

ciK LyndaWawa igUana said...

bergambo ngan tisu pun comel ape...=]

Cikbelog said...

pernah rumate dengan orang yang suka kutuk2 make up orang. pastu, at last dia pegi beli make up yang sama sebijik macam aku yang dia dah kutuk kaw2 tuh. wuthetahik la dat girl.cis ciss

lieya orange M.I. said...

sis, org camni mmg wujud eh?? gila busuk hati kut...

nur hidayah isa said...

haha siot je org perangai camni..pukul kang

raihana blossom said...

wowo. pns tu... hehe.. org mcm tu perli2 siket. hehe

Wandy Infinity said...

sabo ye...

Ujang9897 said...

gila...

Eazy Izzuddin said...

damnnn...
sabar je lah...
xD

s.y.a.r.q said...

hurmm,,,,penah dpt sowang kwn perangai camtu mase duk umah sewa dulu...

plus mulut dye pon boleh thn gak..

naseb da x jumpe dye da ha ha ha

PinQib said...

erp
ak pun terasa

slalu gak ak paw barang rumet ak
tu pun lepas mintakk

|How to have a MIXED baby?|

aish♥ said...

pnah alami nyew juga!
hehehehe.
owg 2 ceap sorok maggie dlm kotak kasut!!
uhuhu

mcm2 kn prangai manusia nie ^^,

syed hafiz al-attas said...

hi..blogwalking here...heheh..wah ramainyer anak...13...'(psst:- mcm anak kucing lak)
jangan marah,just kidding