Fahrin Ahmad, pulangkan duitku!

keh keh keh.

siyes oke aku tak gemar orang2 yg suka berhutang ni. lebih2 lagi kalau si fenghutang tu pakai kereta mewah barangan berjenama tapi hutang mak aii sekeliling pinggang waklu gaya je lebih tapi poket tarakkkk.

pastu paling annoyink bile kawan cari kite time dia sengkek je selalu kot aku kena camni huhuhu! time nak duit je cari aku time kau gembira mesej aku pun kau tak balas ceppodah ape kau ingat aku ni bank kau? hell you.

pernah kot ada sorang kawan aku ni nak pinjam duit kan. ayat punyelah simpati gilewww sampai aku pun kata *eh kena tolong ni walau camane pun kena tolong jugak* cheaaaaa lihatlah betapa berperikemanusiaannya aii kan huahuahua! (lempang) sekali aku tengok kat facebook semuanya dia update via blacberry. heh hamboi hamboi guna blackberry mengalahkan aku tapi duit seratus pun nak pinjam apakah? kalau ye pun sengkek sangat gadailah blackberry tu nyah oi pakai henfon biasa2 je ni buat malu muka je sikit2 nak pinjam duit orang heh.

so motif entry ni? kalau ade sape2 ghase terpinjam duit aku tu SILALAH BAYAR WAKAKA. bayarlah woi aku dah gian nak beli iphone4 ni lalalala. jiran aku dah beli blackberry ni ha mane boleh aku kalah dgn jiran aku jatuhlah saham aii nanti uwaaaaaaa.


muka tak siap si peminta hutang. kalau tak bayar jugak aku siku-siku korang nanti. haaaa tatot tak tatooot tak?


tapi ape kaitan fahrin dengan entry ni? hahahaha! teettt!


salam sayang,

58 FAHRIN AHMAD:

yna fazlyna said...

huhu..tol2..pandai pinjam,, time suh pulang susah gile nak bagi..jangan bagi siku.bagi kepala lutut je orang cam tu..

zuar said...

fahrin ahmad mangsa keadaan..

yna fazlyna said...

ape aku tulis ni,,huhu..time suh pulangkan,, bukan main susah gila vavi..

Nadhirah-chan said...

fahrin ahmad ade kaitan sebab beliau pakai BB . ngehngeh sesuka hati je nak cakap . lalala ~ terpaksa menanti surat saman dari fahrin ahmad lepasni . wuu wuu~

sebelas said...

bak no bank.saya dah jual blackberry saya.saya nak bayar hutang.








































































































wek wek wek wek

Fatihah Munini فتيحة said...

hahaha . ingat kan betul betul fahrin ahmad hutang kat u . kikikkiki

Nordin said...

haha.. aku pun ada je kawan macam tu.. time susah, mula buat muka kesian seribu alam dtg jumpa aku.. bila sudah berduit, bg seribu alasan pulak xdak duit la, blum kuar duit la.. haih, manusia2...































OH YA, KENAPA FAHRIN AHMAD JADI MANGSA PULAK? HAHAHA

APi said...

i takde utang ngan u kan kan kan..

~kuyam~ said...

org cmtu kena minta depan2 la lolly

aliza said...

betul ckp cik kuyam tuu..kena mintak dpn2.

x pasal2 name fahrin dikaitkan..haha

Wan Gerrard said...

alaa simpan dlm buku dulu, cukup rm200 nanti baru gerrard bayar :P

Ain Asrar said...

hahah lawak giler lolly..
aku pun tak faham kenapa tajuk tue fahrin ahmad..huhu

ummiarissa said...

fahrin? miss lolly? kena siasat ni.

ct kamila said...

hahaha..

tp kan.. aku pon anti ngn org2 yg pndai pinjam duit.. tp bila tyme nk byr, buat2 budus pulek.

hampes!

nyampah ai.

hehe

:)

cik @ien said...

sgt menyampah dgn org yg berlagak kaya tp poket ksong. mkn pun tumpang org suap.. haiishh..


mtk jauh dr sifat2 mcm tuh. ngeee~

bidadarihijau said...

klo fahrin yg pinjam, xyah suruh die bayar la..suruh jer die buat duit hantaran 20K..ahahaha..
btw benci org suke hutang2 ni..klo reti bayar xpe la gak!!

MIMIE AIZA said...

oke nak bayar la ni..
hahaha
:)

Mat Gebu said...

Betul2..kalau tak de duit, guna lah apa yang ada..kalau gigi emas boleh cabut, pi lah pajak gadai..

alinac lover said...

hahhaah sabar jela

liyanaziz said...

FA pinjam duit kak lolly??? wah wah wah.. heeeeeeeeeeeee.. biasalah manusia, kalau ada udang di sebalik batu, lembut gigi dari lidah.. kikikikiki

Liya Laa said...

liya rasa kan......

baik cik lolly gadai je gelang emas tu kalau nk cpt beli iphone 4. leh beli 3,4 bijik kot. hahaha

Fairus Bin Mamat said...

MEMBER SAYA PINJAM DUIT PADA SAYA DALAM 2 TAHUN BELUM BAYAR LAGI.. TAPI KALAU JUMPA DIA KATA AKAN BAYAR BILA ADA DUIT NANTI.. SAYA TAK KISAH SANGAT.. KALAU BETUL DIA TAKDE DUIT BUAT APE NAK PAKSA.. KITA BANTULAH...

PiNky@hEarT said...

sian fahrin kena zass tak pasal2 nnt kena zass kat melodi..haha.. takpe, penyeri entry walaupun dia takda kaitan..hehe

edda(",) said...

kenapa fahrin ahmad jadi mangsa tajuk?? hahahaha..

mie said...

alamak!!
gue ada hutang ke?
hehheeee

Alan said...

biasa ler org x bayau hutang tu perkara biasa..lain kali wat surat perjanjian dulu hehehe

zool said...

sapa tak bayau tu.. cepat2lah bayau..
nanti miss lolly saman kang..

Liquid said...

upah along minx duit kt dia musti dia bagi pny...

kalo x pon, simbah umah dia ngan cat merah... xpon simbah blackbelly dia.. mana2 lah... ehehehehe

Cik Yana said...

hahaha~ cik Lolly! cik Yana baru teringat nak buat entry mintak hutang ni. Sebab ex dulu pinjam rm100 sebelum putus tapi tak bayar2 sampai sekarang. Sebab dia baca belog cik Yana, nak buat entry khas kat dia. Hahaha~ Putus tetap putus. Hutang tetap hutang. Hahhaa~

pak long said...

salam....
utang wajib dibayor walaupun tak dipinta...
waaa..kiter pun nak pakai ipone 4...

❤ The High Flier Edition ❤ said...

haha. igtkn fahrin ahmad bebetol. br nk srh abg rambut ketaq intvw akk.. haha. msk melodi..sure fahrin byr blk hutang akk tu.. hehe

idAti mALek said...

haha...lolly2....

husna nabila said...

hahahha!! ttibe fahrin ahmad!! ahhahah mengapakah??

misluvcoklat said...

bila nak pnjam muka manis,
bila nak bayaq muka mcm teeet.
HAHA.

Mr. Swift said...

Tak tatoot tak tatoot! HAHAHA.

*Fahrin Ahmad tu BF akak saye. Grr. :D

bantalbucuk said...

ok..memang tak suka orang macam ni..grrrr...!!! (bagi pihak miss lolly..hehe)

suffer8zine said...

hahahah

Terkini : Hotel Paling Pelik Di Dunia

ezany said...

eleh.. nak beli iphone4 gadai jer la gelang tangan tu.. :p

♥CIK SHA♥ said...

aku ade kawan macam tuh jugak!!kalau senang haram tak layan aku..cari pun tak..bile susah takde duit pandai pulak cari aku buat2 sedih mintak simpati..grrrr..tapi yg peliknye msti aku kesian pastu tolong..T_T


sian abang pahrin jdik mangsa keadaan..hahaha..

ciK LyndaWawa igUana said...

saya ada hutang tak lolly?hehee

Eryati said...

eryati juga tak suka org cengini...

MerLe said...

hehe..x pasal2 fahrin plk dpt nama..

shamsiah shamsuddin said...

provok kat fahrin abes2san...
agak2 fahrin buat ape lau dia tau pasal ni?

black_mel said...

erk...



xpenah pinjam pun rasa2nya...



hurm...



betul2...



xpenah pinjam...



miss lolz rasa sy ada pinjam x?



xde kan??



hurm....



abis siapa yang pinjam?



tlg bayar balik...



kesian miss lolz...

hana said...

x pasal2 fahrin ahmad yg jd mangsa kn..
agaga..
x patut tol..
dh pnjam tau la byr balek..
hahah

ahmad endo said...

bestlah ko dapat duit leh beli iphone 4...jeles aku...hahaha...aku pun nak oi!!

cikpepel said...

kalau pakai henpon rm99 jek leh pinjam duit la neh?hehe

fiezah91 said...

hahaha..nasib x terasa bhutang dgn lolly.. :P

Roy Roches said...

klu girlfren kite pinjam rm1000 ptt ke kite mtk blk??? kompiusss

Puan Capa said...

amboi...hutang...tapi pakai blackberry...pergi je tuntut depan2 dia..orang mcm tu kena direct..baru bayar..hehe

Johari Hamzah said...

hahahaha.. takde kaitan lgsg dgn fahrin ahmad.. huhu...
laju ek lolly nk siku owg.. sampai blur gmbr.. so sper hutang tu. .cepat2 la bayar ek.. :)

saham apa yg jatuh kalau jiran pakai handphone lgi mahal?? pelik..

syahira ariff said...

berdebar fahrin baca entri ni

nina suhaina said...

nak stalk fahrin la pasni dia pakai blackberry ke idak. haha..

aLya said...

hahaha..lau fahrin baca konpem dia gadai kete die beli blackberry kat lolly satu,,ngeee

UXOP said...

nak pinjam sikit..nak jelas kan hutang PTPTN..huuu..

hutang piutang ni dah jadi tradisi dalam mana2 masyarakat..cuma kena beringat samada hutang berbayar atau hutang tak berbayar je

velasrizal said...

kenapa gmabr tu gegar..

Hukum Menyambut Valentine Day @ Hari Kekasih 14 Februari

Azmi said...

kah3.....giler seram muka kau....
kalah kak limah

honey amour said...

kesian fahrin ahmad !