PEREMPUAN camni memang ANNOYING.

aku tak suke perempuan jalan mendada pastu bontot tertonggek-tonggek ape kau ingat kau tu cekci sangat? blah.

aku tak suke perempuan yg hari ini keluar dgn lelaki lain esok keluar dgn lelaki lain. lebih2 lagi kalau pompuan tu dah pangkat bini orang oh pleaselah boleh pulak dia bertukar2 lelaki heh murahnya harga diri ke aku yg jeles ni lalalala *hempuk kepala kat dinding

aku tak suke perempuan yg bile lelaki mengorat sikit mulalah gelabah nak bagitahu semua orang bile lelaki mintak nombor henfon terus berangan *eh lelaki ni shiok kat aku..... ke?* padahal berlambak lagi perempuan mengalami situasi yg sama oke tapi tak heboh-heboh macam kau pun. perasan gilewwww.

aku tak suke perempuan bile penampilan diri phewwww memang tip top kalau sekali pandang mesti nak lagi tapi bile tengok bilik tidur dia huahuahua! macam sarang tikus. sarang ular sawa pun kalah oke.

aku tak suke bile perempuan kata *eh fesyen ape kau pakai ni, peliknya nyah* pastu siap jeling2 sedas tanda tak suke dengan penampilan kite kan tup tup tup minggu depan eh dia pulak yg berfesyen-fesyen macam kite. whatthebabun. olololo kau dengki ghupenya hahahahaktuih.

aku tak suke bile perempuan dah berpunya tapi mengaku *ehem aii masih single takde sape-sape pun nak kat aii* oke fine fine macam mengata diri sendiri je wakaka buat2 tak nampak point ni boleh?

aku tak suke perempuan macam ayu raudhah. suke suke hati nenek moyang dia je rampas zaquan adha dari aii tau. uhh mencik mencik sambil buat smiley =(

aku tak suke perempuan yg tak bace entri sampai habis tapi terus gatal2 tangan nak komen pastu komen2 dia out of topic huhuhu! eh eh lelaki pun sama. haaaa terasa lettewwww =P


so korang pulak tak suke perempuan yg camane. ce citer ce citer


ke perempuan macam ni? grrr merajuk sampai tua.

bye. entri ni takde motif sebenarnya lalalala.


salam sayang,

150 FAHRIN AHMAD:

bee.k0tt said...

haha ! nseb baca hbis . klu tak ta psal2 ada org mencik . dehh hahhaha

MIMIE AIZA said...

x suke perempuan yg erkkk.. entah la.. heee

AISHA INANI said...

oii aku bencik dengar ayat cer citer, ce citer tuhh. panasss!!

aku bencik pompuan yang konon dia perfect so every people yang close dgn dia dia akan kondem! like, "eii selekehnya ko lilit selendang!!" cakap kuat2 okkk! macam haram kann? grr

Nadhirah-chan said...

saya tak suka orang macam kak lolly . comel , klako , dan buah hati abg fahrin . jeleshhh !

aish♥ said...

okey..nk cer citer neyh :p

ak bencik perempuan yg rampas bf orang.n x faham perasaan perempuan laen!grrrr~~

SweetyMui2 said...

ni entry lepas geram ke lolly?hakhak

SweetyMui2 said...

ni entry lepas geram ke lolly?hakhak

syamimi fatin said...

ouh sama! xsuka pompuan yg ckp fesyen ape kita pkai pastu mggu dpan dia pun pkai juga. ckpla nk ikut juga! huahua

mie said...

fuyoo...
gue xsuka perempuan letak jari kat mulut..
hhahahhahhaaa

Zana Zingaa. said...

I tak suka pompuan suka cakap pusing. mggu lepas ckp lain tuptup mggu datang story kat I cakap lain. lempang kang ! hehee.

btw, 1st time komen kat page lolly. grrr comel ! mencik I. ;)

alinac lover said...

hiks.semua suka je la..hehhehe

Miera said...

aku tak suke pompuan yang cakap rock2 ngan kawan2 pompuan die, tapi ngan laki cakap control ayu gaya pompuan melayu terakhir gitu. err, cek menyampah.

Dayana Nasir said...

hahaha..nak citer la ni tak sukeer perempuan cam gitu jugerr

Lieyana said...

bubu setuju..

lagi-lagi, ta suka perempuan yang rampas boyfriend orang..mencik bertimpa2..hape? bukan perempuan ke xfhm perasaan perempuan..huhu
mgkn tu betina kowt.

Dalila Dayana said...

xsuka pmpuan cm ana raffali...sumpah plastic....

Aiza Aidid said...

tak suke pompuan yg gedik2 ngn bf/laki org..nyampah tgk! rse nk bg pelempang..hahaha

khaizarien said...

xsuke pmpn yg kunu bertudung labuh , ayu, lemah lembut depan laki control ayu sume tap bile bderdepan ngn pmpn len pangai kalah setan *ok! selalu terkena ngn pmpn cm nie* so i memang pangkah pmpn tudung labuh yg cam nie tteettt

zeila said...

nak cakap suka pompuan cam lam entry ni...ngeeeeeee...

komen sy lari dari topik tak???hehe

KELI OH KELI said...

saya x suka perempuan yang x makan keli...hehe..gurau ja.. ")

iday said...

betol lar,,,sekarg nak masuk i-city dah mahal,,jalan kaki npon kena byrrr,,,huhu


lari topik erk?hehehe

xske perempuan buat baik depan kita,tp belakg2 cakp buruukkkk

hye :)

Askrie Hishamuddin said...

i tak suke perempuan yang gedik tak sedar diri kalau muka cun takpe, ni hudus nk mampus. terima kasih :)

sitihanisahali said...

tak suke perempuan yang tak tau jage maruah sendiri..tak pasal2 perempuan lain pun terkena tempias...hmm..

ct kamila said...

aku benci's pompuan yang gewwdikk gileww..

nyampah aiii..

p/s: apsal aku gne eww eww ni. nyampah!

wakaka


:P

bantalbucuk said...

tak suka juga semua2 tu..and tak suka juga kalau perempuan yang suka cari pasal tetiba..kutuk2 belakang..tapi depan mak aihh bukan main lagi berlembut & buat2 baik..haishh...! sabo jela..huhu

sugar2 kapas strawberry said...

kdg2 menyampah gak..org bc entry kita tak abes..:(

HafizRahman.com said...

saye tak suka pompuan macam miss lolly sebab tak menang contest dia..tetiba kuar cita lama..pang3x diri sendiri..ahahahahaaaaa..jgn mrh errr yunk

wannurfazrini said...

tak suka perempuan mcm fasha sandah ! haha

Ninie@Aini said...

hahahaha..suka baca ngomelan kamu!!
suke+sangat2.. XOXO..saya bukan pompuan macam kamu mencik2 ea..hahahahaha..yang penting bilik tido saya kemas..! xde macam sarang ular sawa oke..hihihihi..
saya follow apa je kamu ngarutt k..hehehe i loikee =D

ezany said...

sy tak suka pempuan hisap rokok.. :D

noorafzan said...

sape yang tak baca entry lolly sampai habis mmg rugi noks.

hoho..
sayapun tak suka tak suka tak suka ciri2 pompuan seperti di atas termasuk yang lolly dok terasa tu.
hakhak!

terasa lettewww =P

Maizatul Akma said...

saya tak suka kawan perempuan saya yang depan saya dia cakap AKU TAK SUKA MINAH TUH BLA BLA BLA tup tup tengok minggu depan dia BESTFRIEND FOREVER DENGAN MINAH YG DIA KUTUK TUH

sekian miss lolly.

starzieti said...

tak suke perempuan yang tak pernah bersyukur dgn ape yg die ade n xpenah pikir perasaan org laen..:'(

suke entry nih..:)

Enchaoz said...

tak suke perempuan yg ckp readers die x bace entry die sampai abis sedangkan mmg readers die akan bace sampai abis sbb ayat die mmg best pastu simbol sikit gile sampai reader bace pun confuse melayu ke india tuan blog nih ahahaha jgn marah lolly.. gurau jer.. xoxo ^_^

::aien:: said...

best la entry xde motip ni lolly. HAHA :P

saye tak suka sama sejibik mcm yg lolly tuliss. Tak suka jgk pompuan yg berlagak (bodoh sombong).

sebelas said...

ok bab yang bawah nie saya rasa perlu cadangan untuk wujudkan satu pasukan pemikir untuk berfikir motif ayat ini.

"aku tak suke bile perempuan dah berpunya tapi mengaku *ehem aii masih single takde sape-sape pun nak kat aii* oke fine fine macam mengata diri sendiri je wakaka buat2 tak nampak point ni boleh?"





yang benar,
encik nomborsebelas

hanafijaafar said...

aku tak suka cik lolly sebab dia selalu tulis entri kelakar sampai aku gelak sakit perut. bila perut aku dah sakit, aku menangis sorang2 kat penjuru bilik. tapi bila dah abes nangis, tak boleh keluar bilik terus sebab mata merah, malu la aku lelaki menangis, sungguh tak gagah perkasa kan perangai aku. jadi aku kena duduk dalam bilik lagi 30 minit (at least). dah al tak boleh tidur, sebab kalau tidur masa mata tengah berair lagi, nanti mata jadi lebam plak. lagi la malu, tak nak keluar bilik la aku untuk sehari. sebabkan tak keluar bilik sehari, merayap2 la kat blog orang, pastu camne ntah sampai kat blog cik lolly, pasty semua ini ulang balik dari atas. huhuhu...

aliza said...

hahahaha.. part tak suke pompuan yg tip top luar patu bilik bersepah tuu same ar.

zool said...

tak suka pompuan yang tak suka kat den.. hehehehe.. ada ke pompuan suka ke?

Rara Farah said...

aku tak suke bile perempuan dah berpunya tapi mengaku *ehem aii masih single takde sape-sape pun nak kat aii* oke fine fine macam mengata diri sendiri je wakaka buat2 tak nampak point ni boleh?

keh..keh..keh...camtu pun boleh yek...
cik lolly lambat sgt ejas si laki ayu raudhah tu..kan dh kena kebas...sabor jela

cikpepel said...

puhhh...selamat...semua pun tak masuk kategori....

misluvcoklat said...

" aku tak suke perempuan yg bile lelaki mengorat sikit mulalah gelabah nak bagitahu semua orang bile lelaki mintak nombor henfon terus berangan *eh lelaki ni shiok kat aku..... ke?* padahal berlambak lagi perempuan mengalami situasi yg sama oke tapi tak heboh-heboh macam kau pun. perasan gilewwww. "

hok ni cheq paling sokong ! HAHA ! pompuan bajet "hot" & nak show off je yg salu wat cmne :)

.::WaNiE::. said...

saya suke perempuan

eh???

hahahaha

Weeda said...

tak suka pempuan yang cakap gua lu gua lu....bluerkkk!

ZACK ENTRY said...

saya tak suka mereka tapi mereka suka saya..macamana tu? =.=

miss hunnybunny said...

hunny pon tak suka perempuan perenggan pertama dengan perenggan ketiga..hate hate hate..hehe

Aduka said...

point yg ayu raudhah tu je aku suke..
hahahahaha..
=P

s.y.a.r.q said...

tak suka perempuan yang tak lawa, tapi mengutuk perempuan lain tak lawa.

mcm nak ckp kat dye: "igt ko lawa sgt ke?"

ha ha ha..
sekian :p

Ayeem Jemain said...

tak suka pompuan yanggg... ah senang cite tak suka pompuan lah. wa gay..

jinkamen said...

salam..
yup..semalam balik dari pahang ke KL..jem 4 jam kat karak..fuhh

oranglidi said...

"aku tak suke perempuan macam ayu raudhah. suke suke hati nenek moyang dia je rampas zaquan adha dari aii tau. "

whatt???? hahahaha

aku pula tak suka perempuan yang dot dot dot . ntah.

wAnIEy HuNNy said...

mencik pompuan yg rampas boyfren orang then cabar kite balik suh rampas ex kite tuh~ eeiiyyy!! terdesakk!~tak cuke2~

Nasuha Salleh said...

tak suke dgn prempuan yg suke rebut cermin dr i..hahaha
My Recent Post: Contest Senyum Tak Nampak Gigi

Azmi said...

ok aku tak suka pompuan macam cik lolly tapi bukan cik lolly,,..hah macam mana tu??

ardinihumaira said...

tak suka pempuan fitnah orang lain kes nak rampas hak pempuan yang difitnah tu. grrr

JAY said...

suka ayu raudhah.. cumel!! hehehe!

Sophie Al-yahya said...

tak suka pompuan yg cantik tp sepah gak macam yg cik Lolly ckp tu..

yan_n.i.m said...

nie konpem ade pengalamn.. haha..

plg x suke part ---> pompuan kepoh3 britao y laki mintak no.. nyampah siottt...

Cik Yana said...

perempuan tiru style tu best. Hahaha~ Dulu member pernah tegur pelik-pelik tol kau pakai selendang. Last-last tengok gambar profile fb sebijik same tiru. Hahaha~

Wan Gerrard said...

err gerrard suka perempuan hot cm lolly :P

tak suka perempuan yang banyak gossip hahaha

~ Lady ell ~ said...

yarh...semuanya pun mmg annoying

aLya said...

hahaha..seyes lawak..even entri nie cam seyes tapi nak gelak gak..alya pon tak leh blah lau pompoan yg tip top tapi masuk bilik cam sarang tikus..hahaha

Kudin Nz said...

ramai jew yg camtuu..

Anem arnamee said...

Salam syg.

ohhoh! shaye tak suka perempuan yg tak suka saya. ekekeke :P

allia farhana said...

sempoila miss lolly..setuju bebenar..

ayu raudah pon jd mangsa kebencian kah?hahaa


tak suke gile pompuan yang sikit2 citer pasal bf dy..tak pon citer pasal budak laki yg dia minat tu kuat2..kononnye nak suruh satu dunia tau yang dia ni suke laki tuh..

terbelit2 nak buat ayat..:))

mr.syazwan said...

den x suka pompuan GEDIX!



haha



biasa la cik lolly


hadek2 baru naik baru nak pandang dunia blog ini


mcm gitu laa..


malassss

we~win said...

ce citer..ce citer... HKLBR sangat! hahahahhahaha...

i x sukew perempuan yg gile gedik! tu aje..

APi said...

saya tak suka kawan makan kawan..
ce makan chicken chop ke buah kedondong ke..







ade kaitan ke?

EmanCloud said...

yup betul sape x bace sampai habes rugi. lawak lah haha eman x suke pompuan yg bawah die laki ahhahaha

nabil_potter said...

ayat last tu pakcik pon terasa jugak..heheh

a little less conversation said...

x suke pmpn yg wt entri ni sbb pendek sgt entri..grrrr

Kumbang Jingga said...

comment i out of topic..dem..hehehe

.sweet-ants. said...

entry lolly sy x pernah skip bace.xtau knpe. lalala

ciK LyndaWawa igUana said...

ops..."kata fahrin ahmad jodoh kamu..?hehehehehe

ciK LyndaWawa igUana said...

ops..."kata fahrin ahmad jodoh kamu..?hehehehehe

liyanaziz said...

x suka perempuan macam cik lolly sebab suka zaquan, jadi kena share ramai2 dan seterusnya semua gigit jari sebab dia dah kahwin dengan ayu raudhah.. heeeeeeeeeeeee

Nescafe ais said...

Eeh,samalah kita...seterusnya.

fiezah91 said...

ah! x suka betol kalau x baca entri cik lolly sampai hbs..wakakaka :P

ecece..jap suka pahrin jap suka ngn zaquan lak.. :P

pak long said...

salam miss..

beli mancis dipekan labis,
dalam timba penoh simen,
entri miss dibaca habis,
baru hamba menulis komen.

.....ai suka kalau pompuan yang terus terang...ehem-ehem

Kama Irahsa said...

xsuke pempuan yg kalu berckp, mcm nk btau "kalu ko xdpt aku, mmg ko rugi la". bajet best jer. bole blah!! hehe. emo la plak..

Ayie said...

Assalamualaikum. Maaf hanyalah pemberitahuan sahaja. Sebagai admin untuk domain BLOG-AYIE[DOT]COM & MALAYSIANFACE[DOT]COM dengan ini saya ingin beritahu kepada anda, saya ingin jual domain-domain tersebut dengan harga yang murah. Jikalau anda berminat, sila hubungi saya segera.

ummiarissa said...

fahrin dah datang meminang?...out of topic..

sharamli said...

cis.
menyesal bet0l baca entri pesen xde m0tif ni...

Fyzal said...

:) entri ni cam emo tp bila baca sampai habis, lucu pun ada.

tak suka pompuan yang hati dia je nak kena jaga, hati org lain dia tak kesah. hampeh.

b.E.L.L.e said...

hahaha..suke entry neh..*gelak guling2*sbb bnyk kali dah jumpa pompuan yg mcm ni..pantang kene puji sikit dah pasan macam die sorang je yang cantik..huh!eh, ter'emo' lah plak..ekekeke..

Mr feckry said...

masaelahnya orang selalu kate gua jalan mendada

merahitujambu said...

wahahah..i x suka gadis cm lolly i cemburu dgn u sbb u cantik...

lagi satu i ada dada suka i laa nk jalan dada..dada..i ada buntut..suka laa nk jalan membuntut...hehehehe..

cik nur said...

tak suka perempuan yang bajet high maintenance la sgt tapi high maintenance kikis duit laki wat per kan hehehehe

Imran nyambek said...

tak suke bapok.haha

♥CIK SHA♥ said...

errrrrrr..tak suke tak suke tak suke..


*lari topik tak??hahaha..

Nazterjah said...

ramainya yang xsuka rupanya..jln mendada? 2 dia saje je jln mcm 2..nak tunjuk lah 2...tp org mcm ni maintainen tggi

Puan Capa said...

i tak suka pompuan yg...............entah!hihi

suffer8zine said...

ape nk buat

Terkini : Fakta Menarik Tentang Tidur

gaung said...

kami tak kata fahrin ahmad jodoh kamu...hahahha.malas bersubahat.

kami tak suka perempuan yang ala2 tutup aurat tapi kat dalam jelas nmpakk.

gaung said...

toing toing lupa la nk cakap...
kami suka kalau perempuan yang datang ambik tag dia kat sini...
kami d tag lagi di sini24+1 = aku

Mr Laici said...

Saya Suka ayu raudah... weeeee

Liyana Lunia. said...

i tak suka u ols tak datang commnt belog i merajuk lah mcm ni kbai

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Tapi kawe suka Ayu Raudah (versi pakai tudung dalam Nur Kasih tu).

Macam mana ni?

Okey tahu out of topic.

FarhanaFabulous said...

zaquan adha ke fahrin ahmad??HEHE

Alan said...

aku suke perempuan jalan mendada pastu bontot tertonggek-tonggek..Mantop gitu hahahaha

*edit ayat ko sebab malas nak taip balik*

kak nisa said...

kak nisa xsuka perempuan perampas utk kepentingan diri sendiri padahal org yg dia nak tu dh ada anak bini, bak pe ko bangang sangat nk rampas hak orang, aku harap satu hari nanti kau rasa apa aku rasa bila laki kau kena kaco..pergh!emo gile tetiba

| cik azeya | said...

saya tak suka semua perempuan. tapi saya suke lelaki.

ahha.

eh.
sy bace sampai habis oke. hee :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

saya suka semua perempuan tapi saya bukan less. hahaha.boleh tak gitu cik lolly? :p
klik sini lah :p

Wani Tralala said...

wani tak suka perempuan yang ketiak berbau... errkkk uwekkkk hahahaha

Nazterjah said...

ada ke pompuan keluarkan bau ketiak?buekk..mesti bulu ketiak dia panjang..hahahaha..tolonglah jg kebersihan tu..kebersihan menunjukkan imej wanita

Ujang9897 said...

gua tak suke pompuan yg tak reti tutup zip...hahahah


gua tak suka pompuan nama die miss lolly..sebab die kentut busuk..hahaha








p/s : jgn marah ek makcik...

Ibu Mifzal Arsyad said...

sy x suke pompuan yg buang anak!!!

Eryati said...

eiii..samalah kita cik lolly..ngeheheh..sy ada rakan sekolah dulu jalan mendada..lepas tuy suka pakai bra kaler itam..owh dia rasa dia paling seksi sbb buah dada juga sangat mendada dan besar..wahahahah(komen lucah ka ini?)

YanaMIB said...

xsuka dgn pompuan yg bertudung tp baju sendat nmpk bontot siap legging..perghhh sedas aku kena tembak ni nanti..dush dush dush~ peace! v(^_^)

NuR 'aQiLaH said...

argggggggggggghhhhhhhh.

mulot longkang memang cenggitu. grr


mencik taw~

Encik Tikus said...

aiii pulak tak sukeww girl bernama lollyiewwww... dieww sombongeww sangatt... LOL

Mrs Fazlee said...

aku x suka pompuan bajet diri hoootttss spt:

-mengupload gmbar yg rasa cun esp kt fb *mesti close up* kira bagi nmpak mata besar, bibir sexy. kiut la konon. pastu berderet-deret jantan komen.. kata; u nih comel la, single lg ke, isk geram i tgk mata u etc. pastu si pompuan "terasa canteks" ni ckp.. ohhh tq :) hihihi. erk?

*bukan jeles ke hape tp sedih tgk org gle publisiti free hahaha*

tv 45 inci. said...

aku tasuke pompuan yang fuiiiihhhhh kalau tiap2 entri tadek gamba kemwhore jeling2 kemere buat mulut muncung2 mmg tak sahhhhh!
da la pos tadek perubahan mmg sentiase pandang tepi buat muke comel mate besa mulut senyum ketattt heiiiiii tak inovatif kretif betul la org cemniiiiiii.

ape katew diorg buat je sticky entry tajuk GAMBA KEMWHORE CUN DAN SEKSI MUAH MUAHH?

sekian spisis pompuan yg tadisukai aku.

EpoLღKunang2 said...

Nak suka sayang Epol ni ja. ^^

oranglidi said...

jawap nok jawapp . haha

sarah mohamad said...

paling tak suka peremmpuan depan cantek tapi belakang pemalas GILA .

fairuz said...

keh3

hana said...

saye x suke pompuan yg pasan cun tp hampeh..
agaga...
tp sye pn x suke gak pe yg awk x suke tu..
hahaha..=D

ARieF said...

i xske pompuan mcm gmbr 2..
hehe

si para para said...

aku suka patric dan spangbob...hehe

err sebenarnya bukan tak suka kat orang tu..tapi benci dengan perangai dia...rupa tak boleh nak ubah..tapi perangai tu boleh..jadi kena la ubah sebelum rebah.hehe

HonEyBuNNy said...

he2..ila suka sgt entry neh...setuju....

honey amour said...

sib baik aku baca sampai habis lolly..ermmm aku pun samalah..tak suka pempuan yg macam ko tak suka tue..erk...?

NICK IRFAN said...

sama la kita sy pun x ska jgk org mcm ni

sicomot-comel said...

ce citer..
nak citer ape eh..??

hurm..
mencik btul law pmpn yg mekap tebal seinci...
aishh...

Ain Asrar said...

ai menchik belog lolly yg di komen sampai ratus2!hahaha

Nurain Hasan said...

betol! setuju
ok mmg dh bace smpai habis ni tau :)

farah said...

tp kalau bontot dia mmg tonggek nak uat camne?? :p

Cikbelog said...

saya tak suka perempuan drive sambil korek hidung keh3

nuraeen mysara said...

nice entry.
.i lak x suka gurl yg mencarut.
.nmpak cam annoying sgt.
.salam perkenalan.
.sila la follow i blk. ^_^

~Miss_eiyDa ~ said...

aii kn...kannn..tak suke pompuan yg suke menunjuk2..pastu pe yg org lain pakai/buat dia nk komplen...cambagus..weeekk..hahha

Hozookery said...

Hai..Dh dtang melawat.. nice post yer... Do follow my blog.. : )

http://hozoo.blogspot.com/

gadisBunga said...

semua point tepat!

patutnye yg baca ni adalah pompuan2 yg macam tu.

esp tang mengata fesyen org tu. what the fish kan??

cik @ien said...

like dis entry much2 much.. hehe..

memang hampeh la klo ada pompuan yg pakaian kemain lagi.. alih2 tgk bilik.. halamak. leh pitam.. hahhaa

Miraaaa said...

Mencik mencik pompuan yang bajet hot abesss cakap dengan kita pun tahap macam Miss Universe eh apadahal la kau . tapi sebenonye laki dok kutuk dier ada lah haha yeah padan muka kauuuu ! Ehehe , semangat membara lak seyes memang panasss

macam2je said...

saya tak suke pompuan yang tak suke kambing atau binatang len la ngeeeee!

Erins said...

sy ta suke pompuan yg suke bli ap yg sy beli . pastu . time sy nak pki . sbuk nak pki same jugak . watteberuks kan ,

Wan said...

mata cantik

mdfaizal said...

bnyk betul jenis2 cmni nya. hhehe..

aku lak tak suka pmpuan yg tak suka kt aku. wkakaka

ChiLaBaey's Spot said...

Perempuan macam dalam gambar ni, oklah juga... Hhehehe... Cik Lolly... Cik Lolly... :)

ahmad endo said...

gambar last sekali cam posing suruh aku diam...hehehe

Trafalgar D' Law said...

aku tak suke perempuan yang comot.. hahahaha

-trafalgar d law-

tujuhhariseminggu said...

adakah saya yg dimenchik oleh cik lolly

LaDy DrEaM's... said...

Topic menarik, but i no comment yang penting sendiri mau ingat... Bila dah bergelar wanita tuh pandai2 la jaga tata susila sendiri... Betul tak Miss lolly...

nurayunni said...

sy baik kn cik lolly??xmcm prmpuan kt atas tue kan??~~perasan..hehe

Mikeon9 said...

i memang tak suka semua di atas.. auw~ gewdiks~ haha.. tapi kalau gadis ayu-ayu tu memang masuk dalam taman hati. bukan ayu raudhah..hahaha :P

My recent post: Busy ke sombong?

Myra Arshad (: said...

perempuan memang macam tu kan. hehe

nina suhaina said...

aku lak benci bila baca entri ko babe gatal je tangan aku nak komen. hahaha..

athirah said...

naseb lerrr ak mmg x berfeseyen tiptop... so blk mcm srang tikus.. tarak hal... ahhahahahahahaha....

psl pompuan ejek fesyen pastu ikut tu... mmmg annoying sbb pnah kena... tergedik2 lak mtk ajar cena nk fesyen centu lak kat kte kan...

psl baca x abis tu... rasanya biasa kot dh jmpe... hahahaha... baik xyah komen trus~

Alexandriana Alia said...

tak suka pempuan yang kuat jeles, jeling kita bila pakwe dia pandang kat kita padahal pakwe dia tu yang mata keranjang lol.

mUmTAz said...

Tak suke gurl yg kuat drama merajuk x abes2 memening kan kepala dan jiwa raga..:D

mynord said...

entri yang comel lagi gedik ! suke ! :D