Fall in love with MATLUTHFI90

cheaaaaa percaya atau tidak itulah perasaan aku sekarang ngeh ngeh (lempang)

sebenarnya aku tak suka sangat tengok video kat youtube ni. yelah internet macam haremjadeh je kan tapi oleh kerana abang luthfi punye pasal *masalahnya abang ke? huahuahua! eh aii kan masih adik2 lalalala* makanya aii khatam semua video sengal di. Ehem abangluthfi mesti terharu kan? *sambil cuit2 bahu* EH ADE HATI NAK FEELING CAMTU KAH KAH KAH (pengsan)

ni antara 3 video yg aku ghase memang ehem jatuh cintalah pulak.




keh keh keh lawakingkong betul. nasib baik aii tak suke buang sampah merata2 biasalah aii kan sentiasa menjaga kebersihan alam sekitar *percayalah*




video paling ba alip ngang yg pernah aku tengok. haaaa david teo terase lettew =P (sesuke hati je petik name orang)





ada lagi kot video yg best-best-best dari MATLUTHFI90 ni contohnya video selamat hari ibu 2010 tu. eh jap beliau sebenarnya dah buat video dah beberapa tahun lepas tapi kualiti video tahap biasa2 jelah 2 bintang je kot boleh bagi *ampun* tapi sekarang video dia peh meleleleleleleh.


ke korang dah lama tahu pasal video mamat ni? oh tak habaq kat cheq pun naaa. majok ah camni bye.


salam sayang,

80 FAHRIN AHMAD:

qyqa said...

eeeiiiiiii..
jgn nak ngada2 yekk...
fahrin ahmad nak letak mana kak lolly oooiiii..
pas la lutfi ni kat kita..
ish ish..
haha

Dauspozi said...

HAHA.. orang pun jatuh cinta jugak kat Luthfi nih.. ehh! silap.. jatuh cinta kat video dia la.. hak3

Sarah . . . said...

Cuba tengok ni pulak>
youtube.com/IniAnwarHadi

Best jugak tau. :D

Mr K said...

Eh, comelnya awak.

Bukan lelaki dalam vidoe ni.

Mat Gebu said...

Hahaha, nasib baik pakcik mat tak melelelehhh sama....erkk...

zool said...

baru tau gak video mamat ni... memang lawak gak..
nak buat camni tak boleh nanti memalukan imej kakitangan awam cam cikgu shida nanti. huhuh

yan_n.i.m said...

xpenah tao pon.! lolly lagi advanced dari kitewww ouhh..! haha

mie said...

oo..
gue dah lama tau..
speaking utara no..
hehehee

joegrimjow said...

baru gak tau tadi
hehe

skandaLdariLangit said...

suka jugak. huehuehue

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Dah tengok berpuluh kali dah video di atas. Orang Kedah memang terer buat vlog. *tetiba*

Encik Tikus said...

dari tahun lepas lagi dah tengok video dia nie #berlagak

merahitujambu said...

chek x tau pon pasal vedio ni..sumpah..ahahahaha

Cik Yana said...

hahhaa~ dah buang abang Fahrin nampaknye :P Baru tahu pasal budak ni sebab entry cik Lolly. Hahaha~

nisyA said...

i tak penah tau & tak penah tgk so jgn majok ngan i tau hahaaa

sarah mohamad said...

tak pernah tahu pun matlutfi ni . nak khatam video dia jugak ah . teehee :D

♥ηαβiLα Lαα♥ said...

sgt2 suke! semua video matluthfi90 sy dah tengok huhu ^_^

Sophie Al-yahya said...

kenal dia pun sbb video hari ibu tula.hehe..comel gak dia nih kan..

APi said...

haha..
kelakor gak beliau ni eh..

aliza said...

wakakakaka..baru tgk video nie.ade gak jumpe kat you tube tpi mals nak tgk.mmg kelakar lah videonya..suke video yg ke2 yg cik lolly letak. :)

ardinihumaira said...

best2 :D

Amirrah Zawani said...

waaa.. i pun terpikat lah.. comel sungguh dia.. bertuah sapa dapat dia.. haha!! :D

aLya said...

yg scene drama tmpatan tu gile klaka..haha
lepas nie miss lolly kene tukar yg kat komen nie jd _"kata luthfi jodoh saya..kikiki"

suffer8zine said...

mmg berbakat

Terkini : Ular Albino Berkepala Dua

kak nisa said...

paling tersentuh hati video lufthi ni pasal ucapan hari ibulah...mak dia balun dia dengan hanger sampai patahla..kejut bangun subuh..memang comellah budak ni...hehehe

Cik Mira said...

comell kann! hehe loghat die pekat gilee

♥CIK SHA♥ said...

best ke??ala..berukben semput..xleh tgk..huk3..sok la bukak kat opis..

sharamli said...

fahrin ahmad campak mana?

fiezah91 said...

hahaha.. ingat fahrin ingat fahrin.. lutfi kasi org je..ekeke :P

anyss said...

my boy. *muke serius

DuniakuAbstrak said...

ni Lah sebab utama aku maLas buat video, ramai sangat peminat nanti..keh3

delarocha said...

si matlutfi pulakk...ermm bile turn aku plak ni?? keh keh keh

luthfi said...

abang luthfi ni ada.. taknak jatuh cinta kaaa??

~aida~ said...

layan gak vid mamat ni
kelakar tak hengat

lieya orange M.I. said...

tak dapat nak tgk satu pun sis... line cam ngokngekkkkk!!

Sly Nolan said...

hahaha. baru lyn malam td. best~!

Muhammad Iqbal said...

Perghh,,
cayalah abg mat,
abg mat ni senior aku dulu masa kat sekolah ( SBP Integrasi Kubang Pasu, Kedah )..

*cimOt* said...

hahaha..aku dah khatam daaaaa..

si para para said...

makin menjadi jadi ni..hehe

pak long said...

salam...
vedio yg ke2 tu yg best....antara 2 darjat versi baru

syamimi fatin said...

dah lama tahu,,, sejak dia post psal selamat hri ibu tu.. omg, comel sungguh abg luthfi itu :P

mr.syazwan said...

da lapuk da..

hehe

akmalhilmi said...

hahaha
lawak gila
:p

Ain Asrar said...

hehe gelak guling2!! hehe beraaak nanang..

Ain Asrar said...

hehe gelak guling2!! hehe beraaak nanang..

.sweet-ants. said...

chetttt gedik seyh lolly!

sembil9n said...

aww~ bru tgk dy td =_=" xd lk aq jtuh hti??

noorafzan said...

femes dah mtlutfi nih..
lalala~

cik helena said...

lolly!kite jatuh cintan ngan dia masa pestime tgk video yang selamat hari ibu tu..ya Ampun sweet gile!hahahahaha

nak shareeeeeeeeeeeee :)

Puan Capa said...

jumpa kat utube ek

faradeeba said...

dh lama tk tengok video die nih.
so, kena lah terminat balik.
nk rebut dgn miss lolly. :P
tp anwar hadi ttp dlm hati
ohohohoho :D

Mr feckry said...

ADUHHH..gua takleh tgk la clip ni...nati mis lollty...tttuuuutt..!

Cikgu Tie said...

Bila selalu dah tengok dah jadi tak lawak dah.hehehe....

.::WaNiE::. said...

bukan main dia punye music time sedih sedh sungguh sound hahahahahha

DaK CoMoT said...

ohoho...nk jatuh cinta xnak ek..kekeekee

FarhanaFabulous said...

sis..da tengok da video2 ni..lawak !

Ujang9897 said...

PC gua takleh play video..dermmm!!!

EmanCloud said...

ha ah! video die dulu x bagus kualiti tapi isi best. skung dah makin mantap! style! dan makin banyak artis video kat Malaysia ehehe

Ery Farieha said...

dia lawak. comel juga. cool juga ekekekek

AtiKaH M said...

lawak matlutfi90 mmg bijak!!
ada isi x rase meluar nk tgok..

dianye vlog sama r cm vlog IniAnwarHadi.... ada message...

zuar said...

fall in love with miss lolly aka luvfareda..agagagaga

HonEyBuNNy said...

hhehehhe..ila tagh layan neh...layannzzzz ja...;-)

Liquid said...

incek liquid penah tgk yg mothers day dlu tu ehehehe

bantalbucuk said...

dah puas gelak tengok video dia ni..gelak tak sudah..haha..nasib baik tak jatuh cinta macam miss lolly..kalau tak dah jadi pesaing hebat ni..hehe :D

hid said...

abg fahrin ahmad ?

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW...

mehla jenguk belog ai..

nice to know u..(^_^)

p/s:awk nie sgt gorjes...=)

faryanahumayra said...

hehehe...suka tengok video dia nih.... lawak cambest jek..*meme beshh poonnn*

++ muka tomey dia pulakkk...huhuhu
gaattaaalll

gabanMorka said...

3-3 aku suka.haha

Puteri Iqa Izyan said...

comel je luthfi nih :P

paling best selamat hari ibu tuh ;))

Mr. Swift said...

Kitorang ade "chemistry" tau. Hahahaha, jeles tak? :D

black_mel said...

dulu ii suka giler dgn si matluthfi ni tapi sejak miss lolz buat entry ni terus rasa menyampah nk tgk vid dia..hehehe....xD

Sitie BUm BUm said...

best2!!! mcm inianwarhadi. Vblog juga.

~BUTfulsay~ said...

ok dear.. thanks leaving msg at my GB.. i'm follow u 2.. hehe..

Wan Gerrard said...

hehehe layan lawak bola tu :P

jaa64 said...

kehkehkeh.....nice one!!!baru jugak taw pasal mamat ni

ciK LyndaWawa igUana said...

ptt pun cam kenal dia..hehehehe

ayucinta said...

pnh tngok da..mmg lawak gilos..hehehe...

khairunnisa ♥ said...

hee.. dah lama tgk video ni.. bab sampah tu.. respect r kalau patung patung dalam lakonan tu dia punya ^_^

then lakonan cte melayu tu tak boleh blah bila part " you tak tahu.. you tak tahu.. " haha..

in ♥ with matluthfi too ;)

shark said...

waaa.
encem btuil mamat ni ek..
ptt leh jatuh hati miss kita nie:p

ismail mahmod said...

Cantiknya kebun ni.. nak jual tak?
kalu nak jual bagi tau ye..

pencari harta