HAPPY BIRTHDAY to miss lolly's page

pernah tak bile korang bace entri-entri lama kat older post tu korang ghase *eh aku ke yg tulis ni huahuahua! annoyink gila macam nak lempang2 je muka sendiri sebab tulis camtu* pastu ghase nak delete je entri2 lama tu hahaha! ni ha aku sedang mengalaminya sekarang. perasaan memang tuttttttt lah kan teringin je nak delete belog ni dan nak bukak belog baru boleh? hiks. dahlah mase mula2 aku buat belog dulu bahasa yg aku guna euw gediks gilewwww awak dah makan kew dah adew boyfren kew euw euw salahkan cikgu BM aku cepat dia selalu ponteng kelas mase mengajar sampai BM aku pun tunggeng-langgeng. *cheaaa padahal aku sendiri yg bodoh piang hahaha!

tapi dalam tak best-tak best pun entri2 aku tup tup 2 tahun jugak belog aii ni. so HAPPY BIRTHDAY MY BELOG semoga panjang umur murah rezeki dan cepat kawen lalalala oke aku tak paham ni ucapan untuk belog ke untuk owner belog ni wakakaka sila terima dengan redha oke.




eniway, aku nak ucapkan TERIMA KASIH kat korang sebab sudi bace belog yg langsung tak bermotif ni aku pun tak paham kenape korang follow belog ni dahlah jarang gilewwww nak hupdate kalau seminggu nak hupdate 4,5 kali MEMANG TIDAKLAH aii kan pemalas orangnya (tetibe sedar diri) pastu yg lebih terhawuwuwu kalau yg sudi komen tu terima kasih mat-mat siyes eprisyet gile woi walau entri merepek tapi ade jugak yg nak komen kan meh nak muah muah sikit ekeke.

okelah tu je kot. bai-bai.

eh lupa esok besday my mom oke. so happy birthday mummy semoga bertambah cun seperti anak sulungnya (sila percaya)


salam sayang,

87 FAHRIN AHMAD:

Cik Ezy said...

epy besday utk blog ni!!
hee

liyanaziz said...

happy besoday to lolly's page ! ! hheheheheheheh..

Ampuan Awang said...

Err, abang tumpang gumbira buleh?

Fyzal said...

hepi birthday to miss lolly's page. moga terus menulis dan terus sukses :)

Aduka said...

epi befdei cik lolly page.. smoga pjg umo, cpt jodoh, b+++++ rezeki dan anak2 slalu page ni.. hahaha..
=P

yna fazlyna said...

hapy bday lolly page!
http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/02/dia-terhangat-masa-kini.html

Cahaya Kehidupan said...

happy besday misslollys page..moga owner blog cepat kawen...hehe =P

Puteri Iqa Izyan said...

yeay! hepy beday ;))

maiMOONyet said...

sama ler kite. 2 tahun sudah :P

MerLe said...

hepi besday lolly page..wah~ dah 2 thn..

~kuyam~ said...

hepy becoming bday to ur mum LOLLY! :)

qyqa said...

same2 kak lolly..hekhek...

suka jer baca akak punya blog.. sempoi punya ayat suka tak taruk noktah pada tempat yg sepatutnya tp sempoi kan..hahaha

tahniah!!! hepi besdayyyyyy

Eazy Izzuddin said...

happy birthday
hehe
lama juga kenal miss lolly
bila nak ketemu ni?

p/s:
Sesi Terjah SB

farhana said...

Happy birthday to ur blog miss lolly =D

Huda Luna said...

blog,

happy birthdayy

sib baik blog x tua2 hehe

GematriA™ said...

Happy birthday to lolly's page!

amier azrul alias said...

hepi bestday to ur blog!
ahaks!

cikCOKLET:) said...

hepy besday MISS LOLLY BELOG :)
semoga hapy selaloo ye.. we wee :)

HonEyBuNNy said...

Yeayyyy2...selamat hari lahir blog miss lolly...moga makin unggul mantap n gemilang cemerlang terbilang..heheh...muhahha byk2...

sarah mohamad said...

happy birthday untuk blog ni >>> http://lollylurveff.blogspot.com/

mie said...

hepi besday mummy juga..
eheheheh

wannurfazrini said...

Yey ! tahniah . jgn mls updated , nnt followers larik :p

Ery Farieha said...

wahhh
2 tahun sudah :)
congratz lolly!

Legasi Piston Pecah said...

happy birthday sayang...

sayang = blog..

err...hihi

ieqa said...

Happy Birthday blog Kak Lolly!
And Happy Birthday mummy Kak Lolly!♥

muah muahh! hehe

gaung said...

ish ish apa nak buat neh..blush dah..dapat muah dari fareda.. thanks n teruskan menulis.ada sahaja yang akan membaca

Cik Mary said...

eppy besday blog. =) FA jodoh miss lolly. amin,

Liliyuli said...

hepi bezday blog mis lolly...

ardinihumaira said...

epi bday to u belog miss lolly! ^__^
semoga panjang umo murah rezeki, amin...

hehe

Fitriah Ayn said...

eppy b'day!!!

lizz said...

happy birthday to ur blog my dear!! good luck untuk tuan blog sekali.hehehhe.kim salam kat ur mom jugak.

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O
O


HAPPY BESDAY TO

MISS LOLLY PAGE N BAKAL MAK MENTUA

hahaha

TAK SANGKA DA 2 TAHUN kan

indah2

Aini said...

esok my birthday jugak.. =)

AYAI said...

HAPPY BIRTHDAY !!! :D

zahidah dihaz said...

happy birthday...


New entry: Hari yang membosankan

Hanim Mahali said...

hepi besday and salam sayang untuk blog!!! ^_^

zuar said...

hepi bday kepada mak miss lolly...semoga panjang umur pastu leh datang meminang aii..hak3

cik fara @ fanadz said...

hepi besday utk blog lolly! :D

suffer8zine said...

semoga makin suksess

Terkini : 700 Ribu Kondom Hilang

delarocha said...

blog pun sambut besday.. ok la tu :-)

sebelas said...

ok..saya lupe beli hadiah pulak.betul ke 2 tahun? bukan dah 20 tahun ke nie..

Nadhirah-chan said...

hepi besedei !! kehkehkeh dah dua tahun ek ? lama tuuuu :)

APi said...

bufday to happy u


miss lolly's page and miss lolly's mom..



^^v..

♥CIK SHA♥ said...

eh?serius ke ni yang??macam tak percaya je..rase macam baru je buat wish epi besday kat belog ni dulu..oh!dah februari 2011 rupenye..sekejapnye masa berlalu..sungguh pantas..T_T


epi besday miss lolly's page!!

bantalbucuk said...

epy burfday MISS LOLLY PAGE..!! hehe ^_^

lieya orange M.I. said...

belog pink, happy bede :P

Nizam said...

hepi beday miz lolly page...

NICK IRFAN said...

hppy besday blog cik lolly!

Feez Mior said...

happy birthday cik loly..eh silap

happy birthday blog cik lolly.. semoga terus success :D

pak long said...

salam...
moga blog ni tambah ceria...tambah pink kaler....
suka baca entri misslolly sebab penggunaan kata yang best

iday said...

hepi besday to blog niiii,,

hepi beday to u,
hepi besday to u,
hepi besday to blog miss lolly,
hepi besday to uuuuu,,he4

nurul_diya m. nor al-haj said...

happy birthday lolly's blog..
ha2~

Cik Yana said...

Datang bawak lilin sempena birthday belog cik Lolly. Fuhhhh~ (tiup sendiri lilin). Ok dah. Nak balik dulu. Hahahah~

.sweet-ants. said...

celebrate la secret recepi.

AiDa AzRyN said...

ep besdey to ur blog!!! XD haha.. sama la.. bila baca entry yang lama,memang terasa macam nak delete je.. Tapi bila pk2 balik,syg pulak nak delete.. biar je la jadi kenang-kenangan.. ceeewahhh.. XD

acul said...

happy birthday cik lolly page :) pasti tambah lagi entry2 yg best2 tau..

kembatolo™ said...

tolong tambah bilangang komeng. maah,ore teganu. haha

caliph shuriken said...

hepi besday page lolly & ur mom ^^

latest en3: ~ redirect ~

joegrimjow said...

mak mertuaku
ehh
x x x x x x

cik nur said...

hepi blogging yer sis :P

Ujang9897 said...

happy besday minah hensem

tak suka pun baca blog nie....suka carik gadoh jer..=)

YanaMIB said...

epi besday blog miss lolly and your mummy..^_^

merahitujambu said...

wah..memang panjang umur blog ni..tuan blog suh blog ni kawin??ehem ke..tuan blog nk kawin ni..ehem..ehem

honey amour said...

happy besday to ur mom n ur blog...update banyak2 lolly...:)

Misz-sakura said...

Ya, saya percaya kah kah.
happy besday to ur mom hee =]

Puan Capa said...

happy birthday.clap2!

Can You Brain This? said...

Happy Birthday Cik Lolly,

semoga dimurahkan rezekinya, dipermudahkan segala urusan dihari mendatang, dan dikurniakan kejayaan dalam apa jua yang kamu lakukan. Semoga berbehagaia disamping keluarga yang tercinta. Amin.

:)

Mr feckry said...

peh....dah bole berlari dah blog lu

NUNU EERA said...

wah.. hepi bezday n hepi blogging.. ;0

gadisBunga said...

semoga cepat kawen blog lolly. eh!

fiezah91 said...

happy bday utk blog cik lolly..
ada lak suh blog kawen cpt padahal tuan punya blog tu kena kawen cpt..ekekek :P

MIMIE AIZA said...

heee happy bufday blog cik lolly.. nanti kawen jangan lupe ajak. heee

Nadzirah said...

happy birthday belog sis lolly. :)

selalu je rase nak delete entry lame2. sebab giler skema ayat. haha !

ara said...

happy bufdayy blog sis (:

hOnEySyA said...

happy besday blog!! & smoga cepat3x kawen utk owner blog nie hik3x!

HafizRahman.com said...

haha dah tuaa=PPP

... said...

as salam.. selamat menyambut hari ulang tahun 'kelahiran' blog kamu dan ibu yang kamu sayangi :)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/pabila-hati-dan-lidah-beramal.html


ni versi pendek tak perlu susah2 nak tekan dan copy :)



pabila hati dan iman beramal :)

L.O.V.E hUnTeR said...

hepi belated besday belog comei!!!!=)

kimo said...

happy befday miss comel

Alan said...

gaya penulisan akan berubah seiring kematangan seseorang..semoga terus berblogging ^_^"

[S]itie [B]Um [B]Um said...

cam korek idung je kawan tu... hehehe. anyway, happy bday wahai blog!

SpaQue said...

hepi besday blog comey..mcm tuan jgk ;p

Entri bes kat sini Terima kasih | Bukan Kena Bayar Pun

k.nisa said...

happy besday kt blog miss lolly n to ur mom ya...

hasrul hassan said...

Salam .. wahhh ... selamt hari ulangtahun blog. Hebat hebat sungguh la.

FarhanaFabulous said...

hepi OLD day kepade belog miss lolly's page..

aliza said...

apy befday tuk blognya :)

Sharinginfoz said...

tahniah dah 2 tahun berblogging, keep it up