Eklusif: Wow miss lolly ada KEMBAR rupanya :P

hehehe! nak tahu satu rahsia tak? meh dekat2 meh.


my ef-bi


lolly luvfareda wardani.. ke? SINI

cheaaaaaa teruja jumpa nama sama. sape yg tiru sape ni? eh lupa aku kot yg tiru dia kuikuikui! so HIE LOLLY LUVFAREDA WARDANI nice-to-meet-you boleh kenal ngak? kehkehkeh!

nanti aii pergi bandung kita laga-laga pipi tau hehehe! pastu jangan lupa bawak aii jumpe irwansyah oke. boring dah tengok artis2 malaysia ni :P



salam sayang,

64 FAHRIN AHMAD:

cik pulau said...

wahh.. ada kmbar nama..
cik pulau pun ada kmbar tarikh lahir.. lalala.

xcaye?? boleh baca entri ni..

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/03/kembar-kembar-cik-pulau-jom-berkenalan.html

Dauspozi said...

Awww... kebetulan kah ini atau beliau pembaca tegar kak Lolly???.. haha... Ayat akak yg last tu best..

misluvcoklat said...

dia ni minat kat cik loli kott .
hee :D

Cik Ezy said...

ni la peminat setia miss lolly..
hihikk

Nadhirah-chan said...

pehh dari malaysia ke indon . dasat !

♥ηαβiLα Lαα♥ said...

pergh kembar dia org seberang la :) hikhik.

alinac lover said...

siyes sempoi hehehhe

Wan Gerrard said...

awek indon rupanyer tu..leh ngorat :P

APi said...

dua-dua peminat m.u?
same lagi..

merahitujambu said...

ahahaha..nak gak laa search ada gak sapa2 nama sama..heee

~ NANA ~ said...

hahahaha...biase la tu lolly if org glemer....kekekeke

Nizam said...

hahaha... lolly2... :)

Mat Gebu said...

Nak jugak laga2 pipi...hahaha..pemmsann >__<

Cik Yana said...

Kirenye abang Fahrin Ahmad pun dah boring la tengok ye? hahaha~

Entry terkini: Panas: Mereka dicekup dalam kegelapan ketika Earth Hour :)

ct kamila said...

hua hua.. rmai bebenau kembar kau ni lolly..

hehe

:P

Mohd Isa said...

hi dear...how are u? ini macam pun ada ke? hehe...nak jadi kembar awk gak la...boleh?

joegrimjow said...

die tu lg hardcore




























































sebab free hair
panjang x?

zool said...

wah ada kembar.. nanti kenen kan ye.. hehehe

mie said...

gue pun kembar lolly juga..
ahahahaaaaa

molmolla said...

perghhhhh! jemey, awak ni pemes ahhhh sampai ada orang nak tiru awak. jemeyyyy :DD

alan said...

ceh kembar nama je hawau huhuhu

aLya maNip said...

wah..wah..mantap bangat kembarnya..hahaha
lolly, dia ciap pierce kat lidah tu..hehehe

nur aisya humaira said...

saya ade kembar befday...:)

wannurfazrini said...

perghh mendidih gak tgk picture profile kembar you ni. hahaha

ciK LyndaWawa igUana said...

hi twin lolly...hehehe..kim salam kat Pasha Ungu yer..

Ujang9897 said...

derm...kembar ker...grrrr



tapikan...



erm..



tapi..


tapi...kang aku ckp lu bangga pulak..



erm..tapi...



adoi..susah pulak nak puji musuh aku ni



erm..



fine..!!!! tapi kau cun sikit la dari dia..

#bai..!!

suffer8zine said...

wahhh rare!

Panas!!! : Senarai penuh calon ABPBH 2010-2011

mr.syazwan said...

klon ni

haha

tpi ternyata LOLLY sorng ni lagi

CHANTEK!

Mr feckry said...

rambut sama hitam, hati lain2

iema LELA said...

lage2 pipi gitu..hiii..singgah n polow..:D

Jejaka Terhangat said...

try tanye dia..mane tau sbnrnya mmg adik bradik terpisah mase kat spital ke. kehkeh..

Eazy Izzuddin said...

wahhh...
hehe...
mencari kembar eazy gak hehe
xD

nurayunni said...

kembar siam lain negara nie..haha

qyqa said...

ya... ngomong-ngomong..

ayuh ke bandung yuk!!!
haha

Admiral Hafiz said...

hehe
kem salam kat kembar ye


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

YanaMIB said...

wewitt..hye miss lolly original..eh! eh! mana satu yg ori?? dem! =P

Amirrah Zawani said...

miss lolly versi indon ni.. ehhe :D

pak long said...

salam...
sama comey weh.....

♥CIK SHA♥ said...

huh?kembar??

MerLe said...

hehe..kembar nama rupenye..

Faaein Himura said...

kembar tu... hahhaa... leh arr berkenalan pas ni.. agak2 dia suka fahrin ahmad juga tak? hahahaha... =P

Encik Psychopath said...

padan muke nama kene plagiat.

NICK IRFAN said...

sy pun ada kembar kat facebook cuba taip Nik Irfan.. hehe

meow said...

wah, versi tak pakai tudung

JIJI YU said...

kembar aku ade ke tak ek..

noraliza said...

kembarnye org indon ker tuu?haha
papepun cik lolly lagi cun :)

zuar said...

sayang....i nk masuk meminang kembar u leh x??lalalala

niesz said...

hehehe..kembar tp x serupa, ngak padan sih..hahaha...

Tauke Budu said...

cis boring tgk artis mesia??fahrin ahmad?

*cimOt* said...

lolly pop pon kembar ko gak..jgn lupe tu..hihihihi

ENCIK TIKUS said...

dia lagi cun kot

MIMIE AIZA said...

betul ke cik lolly dah bosan dengan artis2 malaysia?? fahrin ahmad macam mane?? heeeee :)

tia said...

tgk fahrin boring x miss lolly ?

delarocha said...

sama gediksss.. huhu

fathiahRAIHANA said...

boring ? fahrin nak tauk mane kak ? hihi

nora said...

jauhnye kembar ko
seberang laut tu
ko tak ajak dia duk malaysia ke lalallala :p


ENTRY HOT : Tak Boleh

zarifahmr said...

sama kot muka wuwuu

baidewei, i dah follow u kat twitter :B

HafizRahman.com said...

huiyyyooo..kembor....ahaha

Arief Arf said...

maknanya nama tu common la. ada orang lain pakai.
hahaha

AiDa AzRyN said...

mak aih.. ada kembo rpenye?:P

eh jmp teuku zacky skali ye.. gtaw yg ai kim salam kat dia. hua3.. XP

IntanBerlian said...

haha, kembar ada 7 orang lolly. baru sorang ni.. ada 6 lagi.weee.

cik nur said...

hehehe
tak sangka ada kembar dekat alam maya yerk hehehe

Puan Capa said...

nak add lolly!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikhwan said...

Apa yang tak bestnya dengan lelaki tempatan?