Walau UMUR dah tua tapi MUKA tetap macam baby kuikuikui!

(PLEASE SKIP TAJUK DIATAS MUAHAHAHA)

aii sekarang paling pantang kalau orang tanya pasal umur eh hello kalau tanya pasal berat badan ke ketinggian ke saiz kasut ke bolehlah nak feeling2 riak sikit tapi kalau tanya pasal umur hahahahaha! nak mencarut boleh? tak suka tauuuuu sengaja nak sedarkan aii yg aii ni dah tua pastu 5 tahun lagi dah boleh panggil ANDARTU OMG so scary! *sambil search jamu mak dara kuikuikui!

tapi kan paling best kalau kalau kite suruh orang teka umur pastu dia jawab *emm nampak macam 19 lah* hahahaha! memang pandai ambil hati aii tau keh keh keh lebih2 lagi kalau orang cakap *eh ye ke dah umur 23 macam tak percaye je (sambil gosok-gosok mata) tapi awak nampak mudalah macam sweet seventeen* cheaaaaa terase baru lepas ambil SPM oke hahaha! yes ofcoz aii lah yg dapat 10A dalam SPM haritu (dalam mimpi je) hehehe!

sekarang aku siyes tak paham kenape semua pakat panggil aku *kakak-kakak-kakak* excuse me muka aku nampak macam kakakkkkk sangat ke sampai yg lebih tua pun panggil aku AHKAKKK jugak. grrr nyampah aii memang langsung tak menjaga hati huhuhu! berkedut sangat ke muka aku ni ke krim garnier aku yg tak menjadi kuikuikui!

LOLLY: Eh abang kenape panggil kite akak? kite ghase kite lagi muda dari abang *peh sempat perasan muda hahaha!*
ABANG: Umur awak berape?
LOLLY: hehehe! 20-an lagi
ABANG: 26 eh?
LOLLY: *&^%$#%&*&^ OH PLEASEEEEEEEEEEEEEE LAH MUKA SWEET-SWEET MACAM NI PUN KAU TEKA 26? *nangis*

cer abang tengok muka saye ni ada nampak 26 ke?



haaaaaaaaaa ade nampak 26 ke? mencik tau huhuhu! merajuk sampai mamtik harap muka je hencem tapi tak pandai menjaga perasaan perempuan langsung huh *terjun longkang*


salam sayang,

91 FAHRIN AHMAD:

Rahmah Suhadi said...

huhu :)
miss lolly comey jek :)
nmpak mude jek . huhu :)

saya_arief said...

model roti gardinia..
:D

mie said...

ayoyo!!
gue tengok macam 28....
tapi sebab nak ajga hati budi, gue bagi 18 je..
ahahaaaaa

Oreo said...

akak,kita pon selalu je kena macamtu.



JOM NANGIS JOM

ENCIK TIKUS said...

lolly gediknyewww

Cik Ezy said...

ala.. tetap comel..
abaikn mereka2 tu..
hahakk

ardinihumaira said...

macam 16 tahun la dik :)

zool said...

abg tu sakit mata kot.. kan nampak cam umur 10 thn tu.huhuhu

Mat Gebu said...

hahaha...tak kesah lah, janji awet muda...kannnn..

morriss said...

36 to be exact...hahaa

vampire's lovex said...

try kunyah chewing gum,nmpak muda pe....


errr,tapi mcm akan nmpak gengster lah pulokkkkkk...wakaka...

abai kan..

Maizatul Akma said...

miss lolly nampak cam sebaya ngan kite je. 20 tahun. haaa cuke tak?

zuar said...

hahahaha..mak cik lolly ni memang lawak la..xmo pggl kakak..nak pggl mak cik leh..lalalala

Fahrin Ahmad said...

Takpe yang.. Ai tengok u muda je, diorang semua tu rabun kot.. kah3... Yang tau?, abang kemain gelak baca entry nih!.. ok2, abang ada shoot citer Hantu Pak Seman Belakang Tandas ni.. Abang choww dulu ah.. Baiii!

GadisTerbilang said...

GT ENAMBLASSSSSSSSSSSSS

HafizRahman said...

Hye kakak..whahahhahaaaa

delarocha said...

comelnya makcik ni....

AiDa AzRyN said...

takde la. nampak cam sweet 15 je. kui3.. :D

qyqa said...

KAKAK lolly!!!!!! (^_^)V

miss lolly sweet jer.. saja lah tu abg tuh wat gitu nak bagi miss lolly geram kat dia then mencik pastu asyik teringat.. keh keh

sebelas said...

orang tu tertinggal kontact lense dia kot..tu dia salah sebut umur u tu :P


*berprasangka baek..lalalalala

black_mel said...

tua?xnmpak mcm tua pun..nampak macam umur 12 tahun jer miss lolz ni..xD

edda(",) said...

okey la tuh dia panggil ko AKAK dari dia panggil ko ABANG.. haaa.. lagi ko sentap nnti.. hehe

NuR 'aQiLaH said...

tudung ekspress tu kot yang bagi nampak macam macik. kehkeh >.<

Ujang9897 said...

kak.. jgn lupa ek.., mak suroh masak..

kak...jgn lupa basoh baju...

kak... jgn lupa esok pagi kejutkan adik


kak...kenapa akak cun

kak..mak pesan jgn kawin dgn org nepal


kak..fahrin ahmad tak suka akak

Rara Farah said...

ahaks...kite masih muda kan cik llly...ley rara panggil lolly kakak..keh3...rara pon 20-an jugak...21 tahun...tapi org kate muke macam budak ting.3...cettt....

noraliza said...

kdg2 bile org yg lagi tua panggil kita kakak terase cam dah tua gile kan..padahal tgk muka dorang lagi tua..nnt terpikir jer, muka aku nie dah nampk tua agaknya ? huhu

misluvcoklat said...

erk,cukop xsuka bla org lebih tua pggl kita kakak. haih.
sabor je lahh XD

lassiegewdix said...

lassie lak selalu sgt tanye dah kawen ker . aiyoooooooooooooo !

shark said...

lor..ingt dh 30 td...
upanye 20 lg..
ptt muka cam bby jerk:p

Nizam said...

hukhukhuk...
takpe dalam 20 an lagi kan... hehehe

Wan Gerrard said...

u x buat pose cmtu kot masa cakap ngan die..buat muka kiut miut sikit u :P

hamzah ian said...

hi kak

liyanaziz said...

akak lolly, umur berapa???
*geram x, geram x???*
agagagagga
26???? macam 21 jeeee...
=)

IntanBerlian said...

tu la lain kali makan jamu sebotol sehari.haha.

APi said...

akak lolly jangan terjun longkang tau..
baik akak lolly terjun KB mall..^ ^

Encik Psychopath said...

eh bukan 29 da ke ?

Ery Farieha said...

wahahaahaha!
26


wahahahaha

*kijam aku gelakkan
ekekekeke

syamimi fatin said...

xpe2 yg pnting miss lolly comel hehe. dah2 pi makan ulam bg awet muda ok?? :)

pak long said...

salam...
memang nampak muder.....
senyuman tu kot jadi awet muder..

suffer8zine said...

heheh ok la tu

Terkini : 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

caliph shuriken said...

klau still 20 an kira ok lg, hukk...

latest en3: hayabusa di taman sakura

cik rama-rama said...

loly kne tukr produk lar...safi rania pula....erkkkk..:P

Kumbang Jingga said...

honestly sy tengok muka lolly memang cantik..dari pandangan sy muka lolley cam umur 28 ke 27 camtu..maybe sbb looly agak chubby kot..kuruskan lg sikit badan tu hahahaha

iN Laa...~ said...

brother tuh tka pakai speck kot.. tuh yang tak jelas tuh.. hahaha

ayaa alyy said...

hey akak lolly. ops ! terpanggil akak plak :P hehe

♥CIK SHA♥ said...

ahahaha..xpe la yang..nampak matured sket..bhahaha..

islisya said...

sweet2..cnteq ler akk..belog pown cnteq..:)..

Puan Capa said...

macam umur 62 la...hehehe..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Nak kena k0rang semua nih =P

mr.syazwan said...

26 tu hanya no je kalau betul pun..

yg penting kekal pucuk muda

haha

Akmal Ezzah Alias said...

hahaha lucu weh dio...

YanaMIB said...

akak lolly..bukan nmpk tua, tapi nmpk matanggg...sila panggil ai adik ye..lalalala~ =P

aLya maNip said...

hebat gila si peneka tu..hahaha
tu bukn teka la..tu bergurau kasar la lolly.. :)

Cik Yana said...

Hahaha~ cik Yana tak pernah tukar umur kat profile belog. Tetap 21 walaupun dah bertambah 2 tahun. Muahahaha~ memang agak sensitif sekarang bile org tanye umur. Baru tahu kenapa org rahsiakan tahun lahir. Hahahha~

Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

~kuyam~ said...

babe,I rasa pakai tudung jns mcm tu mmg akn nmpkkan kita lebih matured kot compare dgn if pakai shawl..i salu gak bila pkai tudung instant camtu kwn2 kata nmpk tua mcm mak2.haiyoo...tp xtau...biaq p laaa :p

athirah said...

hai dik... HAHAHHAHAHA

Nadhirah-chan said...

apepun saya paling muda kat sini huahuahua ^^

Prototyp3 said...

(=_=')/ pe ko ingat ko mude? ko tau tak, semude2 tupai tanah, mude lagi tapir lautan..

p/s: aku baru la mude dan cute~~ kekekekke...

p/s/s: aku da lame x update blog, bg idea (v_v)

EzSyA said...

manade tua..u mmg nmpk mude la sayang~nk kene tuh abg tuh~hoh0

nurayunni said...

cik lolly nie klakar la..:P

Bella Ayub said...

eh!! mane nampak pun.. nmpak awet muda je.. *pandai tak ai sedap kan ati u?? :P

cikpia said...

23................???? macam dah beranak pinak ropanya.

ha ha.....kidding!! lantak orang nak kata apa, janji kita menten jiwa muda.. =)

ChiLaBaey's Spot said...

Sentiasa muda di mata saya... :)

FarhanaFabulous said...

die rabun kot sis...ade ke muke mude die kata tue..

Lizzie Yasmin said...

yelah.. aku pun dah bapa tahun org dok teka past spm... cuma sejak keje nie.. bru up skit orang ingat aku baru 22 hahahaha....

Bro Framestone said...

sian adik bro nie.. cepat2 la kahwin.. kahwin nie awet muda ape he..23x

erm bro orang selalu je anggap umur 30-an... dari zaman berlajar dulu..

xde masalah pun

oranglidi said...

loli dah tua!

eira said...

umur muda p org lgi tua pggil kakak..pe kes??

MerLe said...

haha..dia sje je tu kot..sje nak bual ngn lolly

Haz said...

mmg x nmpk 26..
btl,x tipu..
haha

fathiahRAIHANA said...

ehhh abg tuh lupa pakai spek kot :D
akak comel je laaaaaaaa

Anonymous said...

Nampak 2 ngn 6 kat muke tu...Hahahahah

My MiRa said...

kulit muka sehalus kulit baby...ehhehe

merahitujambu said...

alahai comel jee ..cm umur 30..=p..hehehehe..awk tetap cun..

merahitujambu said...

alahai comel jee ..cm umur 30..=p..hehehehe..awk tetap cun..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

awak mmg cute!!! belanja tau...

syakey said...

haha. rileks la,bukan slalu jadi org terlebih dr muda sket.


XD

Alan said...

nampak gak tuanya hehehe

cik helena said...

aku ne seb baik kecik je tau..hahaahaa

nurkaloi said...

bukan 26
25 boleyh?
hahahah

tak kisah
jnji steady an an

che-a/atiah said...

akak comel macam 17.hee

bantalbucuk said...

hahaha..sabo jela dengan laki tu..maybe sebab miss lolly nampak matured kot..sebab tu dia teka 26..bukan sebab kedut.. ^_^

Liya Laa said...

he he.. dugaan tu cik lolly :)

cikCOKLET:) said...

sabo aje la! coklet pun penah berada dlm dituasi yang sama. sakit hati betol!!

comel je cik lolly neh depa rabun kot! :)

Puteri Iqa Izyan said...

hehehe.. doploh nam pun cumel ape :D

~uǝǝʇɐɟ said...

baby face laa best kan :) hehe
4low me back.IRINBLOGSPOT here..

Nurulee said...

hahahha lawak r. kikikih xD

Huszaini said...

ohh!! ingatkan 27 tadi! hehehe

MIMIE AIZA said...

hahaha.. 26 la sis :)

Chybee said...

xtua pon..nampak muda je :)
chybee lg tua :D

kemoning said...

awet mude, rahsienye senyum sokmo "-)