BLOGSHOP yang paling lolly MINAT :)

pernah tak kalau korang bukak satu blogshop pastu berkenan gila then terus beli dan bila barang tu sampai kat tangan kita *eh ape kejadahnya baju ni tengok kat online macam cun je tapi bila pakai heh lady gaga pun kalah oke haihhhhhh ni kes kena tipu ke ape ni EEEE saman pemilik butik kan EEEE* hahahaha! pernah tak? eh hello sedarlah diri tu sikit padahal diri sendiri yg tak cun tapi salahkan baju pulak cheaaaaaa (mengata diri sendiri) tapi serius aku selalu kena camni bajet bila pakai terasa macam angelina jolie tapi alamak macam rosnah mat aris lah pulak *damn tetibe mengata artis* lalalala.

tapi dengan KZNABIHAH BOUTIQUE memang korang akan feeling2 macam lisa surihani oke. serius memang tiptop baju-baju kat sini dan harga pun berpatutan. aii pun sekarang dah jadi customer tetap blogshop ni sebab baju2nya phewww tak pernah menghampakan ngeee! eh jap jap sekarang butik ni sedang buat CONTEST *INSPIRASI SAYA* haaaa tunggu ape lagi meh join meh :) hadiah lumayan wa cakap lu.


paling suka cardigan2 kat sini. macam2 jenis dan semua comel-comel-comel hehehe!


tetibe aii nampak cunlah jugak *sedapkan hati* bila pakai cardigan ni. sape2 kata tak cun aku lempang *gila paksa* hahaha!


tengok! tengok! tantekkkkk tak? macam-macam kaler ade oke tapi banyak yg dah sold out sebab cardigan kat sini memang macam pisang goreng panas siapa lambat dia melepaslah kan. tsk!


gila suka cardigan ni. soooooooooo memukau kalbu ngeh ngeh. kawan2 aku pun terpikat oke apatah lagi boyfren *eh ada boyfren ke hahaha!*


semua jenis badan boleh pakai ni sebab dia free size :)


oh god! goda-goda mummy nak beli maxi dress ni hehehe!


ni pulak skirt hana tajima. chopppp aii nak kaler kelabu :P nak tahu camane skirt kelabu tu sila pergi ushar sendiri lalalala.


necklace pun ade tau. selain itu ada handbag ada belt ada skirt ada headband malas nak letak sebab banyak sangat nak tengok sila keliks SINI

eh eh baju ni aii beli kat sini jugak. GILA COMEL BAJU MACAM BARBIE DOLL TAU.


(gigih selongkar album muahahaha!)


inilah boyfren saye baru umur 16 tahun wakakakaka! gila muda anak ikan euw geli maks. JANGAN LUPA SINGGAH KZNABIHAH BOUTIQUE TAU SERIUS KORANG AKAN RABUN MATA TENGOK BAJU-BAJU KAT SINI SO MELELELEH oke bye!

salam sayang,

72 FAHRIN AHMAD:

suffer8zine said...

aiyarkkk pix bawah tu pix anak ikan ke? wkwkwkkw :P

Panas!!! : Debaran Ahad Ini, Siapa Agaknya Yang Bakal Menang?

delarocha said...

fuhhh anak ikannn

zool said...

wah jadi model iklan dah tu..

cik pulau said...

wahh. cantik2... hehee

Cik Yana said...

Cik Yana pun ada beli puffy long cardigan tu kt KzNabihah. Warna hitam. Serius sejuk gile pakai. Dah la paling murah cik Yana survey antara blogshop2 lain. Owner pulak ramah gile :)

Entry terkini: Tiket Percuma Untuk Peminat Justin Bieber :)

sarah mohamad said...

cantik okeh cardigan ropol2 dekat bahu tuu. sesi terjah. hiks

cik bihah said...

oh bile review nie?? pengsan kejap..huahaha.. thankz2..muahhh <3

yana: yana2 mizz u lah bile mao mail2 cik mok2 nie..hehehe ;(

noraliza said...

tingginya anak ikan tuu..haha

azureEn said...

comelnye baju yg last tu >__<

nuyuEna said...

uyooo..cun ah miss lolly~*kenyit kenyit mate sket...
lau duit tebal lam poket..buleh ah nk g terjah butik tuh...huahua...

Rozana Razali said...

Jom shopping kat sini.. =)

http://adzrazali-blogshop.blogspot.com

China & Korea accessories at affordable price! It is worth visiting. :)

Ery Farieha said...

kerana anda promo, saya terus membeli jacket dr dia.
mcm anda punya, puteh. hehehehe

;P

nurulfaridah said...

cantik2 :)

nur choki choki said...

comel nya baju...
p/s: anak ikan comel lagi...

My MiRa said...

cantik....kamu cantik..baju cantik..sume cantik...ehe

liyanaziz said...

nak jugak cardigan! nak carik cardigan yang labuh, tapi sampai skang tak jumpa yg sesuai dengan size badan

qyqa said...

ok miss lolly bole belikan untuk sy skrg..=p

NuR 'aQiLaH said...

alaaa mentang2 kuyuss, atak lawa la pakai ape pong.
yang bambam mcm cheq ni. huwaaa T_T

cik bihah said...

semua saiz boleh sbb owner dia pon besar gemok2..=)

syamimi fatin said...

wah, sy ada jugak cardi putih miss lolly pakai tu! best kan? comel jep ... :p

nurayunni said...

comel2!!!suke2!!

Clara Emily Cancer said...

miss lolly visit my blogshop.
we sell top, dress, vintage dress & legging.

http://cooldollyorange.blogspot.com/

or like us on facebook
http://www.facebook.com/cooldollyorange

ayaa alyy said...

suka yg pink tuh. heheh ;)

AiDa AzRyN said...

memang cik lolly cun pun. :D

Mr. Swift said...

hye hye rosnah mat aris!


HAHAHAHA. :P

ZACK ENTRY said...

beli untuk kekasih sesuai ni..^^,

mie said...

napa x angkut je kedai tu..
boleh pakai baju free...
kalah rosnah mat tut..
ehehehee

sab said...

anda gojes ok! :)

Wan Gerrard said...

leh beli tu GF la pasni :P

abang ensem said...

Tak nak la singgah kat butik tu. Karang jadi rabun pulak. Kalau dah rabun, kan dah susah nak ngerek cik Lolly yang gebu ni *gebu ke?? Jap nak gi muntah.. uweeekkkk*

hamzah ian said...

buruk gile.. perut buncit.. ahhahaahaha

lionteen said...

tgh kering. ape pun x bley bl. huhu

Anonymous said...

Adakah anak ikan tu bermaksud ikan duyung?? x phm le cik lolly... mmg nice baju2 tu...

MerLe said...

cantik~ tapi poket ngn bank tgh kosong..spe nk blnje~~~

APi said...

memang comel..
lawa giler ah..
nak la ..















































rumah tu..

♥CIK SHA♥ said...

pernah kena..rasa tertipu betul..huh!


ensem anak ikan..nak kenalan boleh??bhahaha..


lolly comel lolly comel..nak pinjam cardigan putih tu..santek!!!

zuar said...

nape laki sblh cik lolly u lg tinggi ek???lalalala..:-p

zuar said...

nape laki sblh cik lolly u lg tinggi ek???lalalala..:-p

merahitujambu said...

sesuai jeee u pakai tau...like2....=)

IntanBerlian said...

huhu kalaulah boleh pos terus sampai india kan best

Puan Capa said...

gila gojessssssssss!!!

yan_n.i.m said...

peuwwwwwww.. sumpah cun baju2 nyer.! lolly pon same.! hehe

maCy said...

tak penah shoping on9 :)

maCy said...

tak penah shoping on9 :)

Puteri Iqa Izyan said...

ololo..comelnye~~~

okeh. sis lolly boleh belanja saya :D

sebelas said...

owhhh...owhhhhh.


















oowwwwhh......
























nak beli jugak lah..
sekian.

cikpepel said...

aku shoping baju kurung je...wah gitu....

*point sebenar..kalau bli bju len takot tak muat..hehe

aLya maNip said...

comei...hihi..

tapi lau alya beli kot2 x muat lak..hahaha

YanaMIB said...

grr lolly ni saje buatkn duit ai kuar bak air sungai yg deras..dem! =P

Misz-sakura said...

Hahahahaha =D

HafizRahman.com said...

huiyyyooo..misss lollyyy.lebiu la pasal letak dalam 5penyumbang trafik tuh..tq3x..(menitis air mataku tup3x.haha

alinac lover said...

kalo yong pakai..errrr nampak cm apa je kot hehe

Hisyam Nozi said...

Dah macam model dia ek!

Mr feckry said...

baju laki ade jual tak

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
orang cantik pakai gaya apa pun cantik

Fahrin Ahmad said...

u curang dengan i...u ada bf lain..kita putus..wahaahahahhaa

schuk said...

wahh..klu bab baju,mmg nak bergaya sakan ek?hehehee...kelakar la pakai tudung tinggi kat blkg tu..wakakaa..

zippo miller said...

uhuyayai, pandainye bertudung

lieya orange M.I. said...

comel la sis pakai :))
keep cute hehehee

♥sophie♥ said...

wahh,, lawa nye ! heeeeee :)

Izyan Masri said...

CUNNYA BIA MISS LOLLY PAKAI XD

yna fazlyna said...

dah tengok..memng cantik2..

http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/04/bersediakah-kamu-untuk-menjadi-seoran.html

gadis bunga said...

beli online tak mahal ke ???

gadis bunga said...

memang rambang mata tengok baju baju tuh .
cik lolly belanje ~
haha

HonEyBuNNy said...

cunnya cik lolly....suka tgk...;-)

fiziskandarz said...

wahhh bestnyer shopping! :D

Nurulee said...

haha kelakar lah! xda entry miss lolly yg xgelak. haha xD

noraliza said...

lamenya menyepikan diri..hoho

Hafriz Mohamad said...

Salam.. ziarah! :)

restu resort said...

santeknye..

Cik Su Life Cycle said...

cantek.. cik su suke gak

ciK LyndaWawa igUana said...

salam laki hansem kat seblah yee..hehehe