Banganggggggggg!


Dah dekat 2 minggu aku berjimba-jimba kat oversea cheaaa oversealah sangat so berminggu-minggulah jugak aku tak online huhuhu! Sadis tak? Oleh kerana ghindu gilewww nak berfesbuk makanya aku sanggup redah cc kat sini biarlah orang yg jaga cc cakap kopkunkrap kopkunkrap pun aii cakap melayu je dengan dia hahaha! tak paham ahlantaklahnyah sape suruh tak gheti speaking ecece ayat macam aku terer BI je padahal? *waklu


lepas tup tap tup tap online aku nak bayarlah kan sekali zupppppp SELIPAR PUTUSLAH PULAK aishoo amma appa *tepuk dahi* time2 camnilah kau nak putus AKU BUNUH SELIPAR JUGAK NI KANG GRRR! Heh membenci betul ape aku nak buat ni huwaaaa. henfon pun tak bawak dahlah kat sini aku tak kenal sape2 oh god dugaan apakah yg kau turunkan padaku? *bertafakur kejap* kuikuikui!

makanya aku buat muka tebal-tebal-tebal jalan terhenjut2 pergi bayar kat brader cc. si brader ni pun satu apesal kau gedik nak senyum2 kambing kat aku huh bukannya nak tolong carikan selipar lain ke.. nak tolong hantarkan aku balik ghumah ke.. lalalala dahlah muka tak berapa nak hencem tak gentleman pulak tuh EEE reject! reject!


dan part yg paling membengkekkkkkan *CAMANE AKU NAK JALAN BALIK RUMAH NI HELP HELP* dahlah 5 minit baru sampai ghumah wuwuwu geram aii nak curi selipar kat ghumah orang lain keh keh keh tapi memandangkan aii sangat terkenal dengan gelaran *gadis cun yg berhemah tinggi… ke?* makanya SABAR JELAAAAH. feeling2 jalan tepi pantai kejap sambil jeling2 mat-mat kereta dengan harapan diorang tumpangkan aii sampai rumah ke wakaka. mat-mat motor ape kelas lalalala.

tanpa menghiraukan mata2 sekeliling walaupun dalam hati dah secupak aku mencarut sopan kot akhirnya berjaya jugak sampai ghumah hoyeahh hoyeahh. tu je kot nak citer oke bye.

so korang rindu aku tak? (hoh tetibe)


salam sayang,


71 FAHRIN AHMAD:

zool said...

memang ramai yg rindu.. apsal tak cakap.. blh antorkan selipar kraftangan tadi.. huhuh

Ampuan Awang said...

eh, dah jadik seksi pulak??

Cik Yana said...

Hahaha~ cik Yana pun bengang kadang2 bila selipar putus. Ingat lagi dulu time belajar selalu pakai selipar tandas tu gi kuliah. Sekali ari tu lewat, turun dari bas terus berlari nak gi dewan kuliah kat belakang bangunan, 2 langkah dari bas, amek kau selipar putus. Dah tercegat situ tak tahu nak buat apa, bas dah jalan dah kalau nak balik pun. Hahaha~ last2 jalan kaki ayam lantak lah. Abes kuliah suruh member belikan slipar baru. Hahaha~

Lots of Love,
Cik Yana

*princess ayu* said...

hahaha !
winduuuu mu mekkk !!
epul jahat sepeninggalan muuuu !!

alinac lover said...

hoho~ balik kg ya~

aniline said...

hahaha kesian kakak lollypop! nini cube bygkn cre kakak lolly jln ni...HAHAHA klakar2! :p

Jeely jelly said...

selipar putus leh siap posing tu amek gambar.. haha...

delarocha said...

nak selipar?

oranglidi said...

wah. lukisan lawa. heehe..

sampai thailand ko lari. ni msti nk kawen snyap2 ni. hahahahahah.

Mat Gebu said...

Laaaaa..pesal tak call Fahrin Ahmad..miss lolly pun..takk reti2 keee...

kay shafiQ said...

Comei btul la lukisan 2 :D

kay shafiQ said...

Comei btul la lukisan 2 :D

Alan said...

ala baru selipar putus..rileks ler hehehe

merahitujambu said...

cool giler laa u ni tau...adeh...

Anonymous said...

xde pape nk ckp... juz kali ni pnye update... hohohohohohhhh!!!
agk sengal d ctu~

Aisya J said...

loh kesian nya :O kalau saya pun mesti nangis hahaha :p comel betul siap lukis map apa sume :p

Mr. Swift said...

it must be sooo cute at that time? right? ahaha. :p

Misz-sakura said...

Hehe klakar je. btw, rindu2 ahaaa =D

fiezah91 said...

haha.. 5 x jauh pun rumah ngn cc.. nasib 5 min je smpai rmh.. hehe

~kuyam~ said...

wohhh,slim la u ni Lolly :p

Anonymous said...

Sian ny...tak le nyinggah beli selipar... kan jalan maut da... x dapat imagine caner tu... :D

bantalbucuk said...

siap demand lagi tu nak mamat hensem naik kereta yang tumpangkan..hehe

patutla menyepi je..of course la rindu.. :p

abang ensem said...

Takat selipar putus pun nak kecoh. Kite selalu dok tak berselipar bila balik dari mesjid pun tak bising..

cik bihah said...

betul2 rindu kamoooo ;))

*cimOt* said...

putus selipar mmg sadis laaa..

misluvcoklat said...

perghh,
lama xnmpak miss lolly..
rindu3 ! kekeke ;P
btw, kesiannya selipar putus..
saborr je lahh XD

khairunnisa ♥ said...

aisho amma appa.. rindulaa ^_^ nasib baik umah dekat..

black_mel said...

waaa....rindu2....sob3...rindu sampai baca entry kelakar pun menangis...uhuk3...xD

p/s:miss lolz,dlm pic tu mcm nmpk lesung pipit...miss lolz ader lesung pipit?comey2...gaya mcm penari kebudayaan...

p/s:lain kali jalan pakai kasut..sure x putus walaupun berlari..xD

mie said...

teramat rindu....
selipar gue pun putus..
ahahaaa

sebelas said...

olololo.......kesiannya.
kalo i ade dekat dh tentu i dukung bawak balik rumah... :P

schuk said...

kah kah kah...sib baik slipa putuh..klu urat kentut eda putus kat cc,mau tsunami semula kat thailand tu...wakakakaa

APi said...

awat hang tak miskol ceq..
boleh ceq antaq driver jemput hang balik..
kehkehkeh

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

padan muka yuuuu honey :P























* rindu yuuu sangat ok? xD

Syafiq Rosli said...

lah asal tak cntct tad..hehe

SiღKunang2 said...

Adik Fahrin Ahmad datang singgah. bwekk ;p

ct kamila said...

blog ko ni klaka..

ai suka nyah..keh keh keh

=)

mr.syazwan said...

cehhhh demand nak mat kete je...

uhhhh peha da macam fafau da ni apakes??


hahaha

nurayunni said...

haha....sgt lucu la cik lolly nie..kamo sgt cantik!!

noraliza said...

cantik lukisan..ngeh3.

laenkali pinjam jer selipar abg cc tuu dulu.haha

cik rama-rama said...

miss loly kawen lari ker??ekekeke

rndu2..

YanaMIB said...

ye sy ghindu kamu..bkn ghindu tuan blog, tp ghindu entry baru..lalala =P

lolly mtk la org sana buatkn satu kedai kasut kt sebelah cc..hehe =)

♥CIK SHA♥ said...

RINDU! RINDU!

ololo..aii pun pernah kena cmtu gak la yunk..masa time study dulu..on d way balik dari kelas..tgh sedap2 jalan heel terputus..sakit hati betoi..tapi aii kan rock..selamber je tanggalkn heel jalan kaki ayam sampai hostel..wahaha..

btw, cantik lukisan..hua hua hua..

MSS said...

ahaksss....kesiann....len kali pakai kasut jgn pakai sipar...XD

~uǝǝʇɐɟ said...

waaaaaahhh..cool lah.hehehe...

HafizRahman.com said...

hahahahhaha...cantik lukisan???

Ujang9897 said...

igtkan g thailand kawin lari..hehe

bwk balik tak slipar buruk tu..., meh sini gua otter kan..

ang on9 kt cc sbb rindu dkt gua kan..=)


gua tanak rindu dkt lu..nanti lu rindu gua balik..=)

CEKAR lu

hamzah ian said...

seksinya loly.. awww

honey amour said...

riiiiiiiiinnnnnnnnnnndddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!! :)))

NuR 'aQiLaH said...

makin seksis youuuuuuu.
nak sainnnnnnnnn. kekeke

Ezany-Kun said...

fuiyoo.. dressing mcm artiss..

Ieqa Swetluv said...

hahaha cik lolly cik lolly macam2 hal ek kih3 ;p

Wan Gerrard said...

rembat la selipar lain..jadi gadis jahat kejap :P

nina suhaina said...

hahahaha. eh ko kat cc ni ek babe? patotlah ilang2 kat fb..hihi..

aLya maNip said...

rindu..!! rindu..!! rindu..!!! hehe

mv medi said...

lame beno duk obersea, kambing kat rumah tu dh rindu dekat lolly.

Scya LollitA said...

tayang muke cun ptotnye nt mesti ade org bg slipar free haha

Bulan said...

Ramainya orang komen kat selipar..cumel la selipar tu ;p

MangkOk cHenTa ♂ said...

hehehe......cumel le pulak....

sonok la..teringin nak pegi ovecea..... =(

shark said...

hahaha
lain kali pakai terompah je
kompom x putus

Mr feckry said...

lama lu menghilang

ENCIK TIKUS said...

BAHAHAHAH, lama dah tak kengkomen sini. kikiki ;B

shamizu said...

salam lolly,
lama tak masuk sini.
Dah tukar karyasinagarimba kpd shafizums.blogspot.com
Saja promok walau tak glamourpun.

Lolly - dulu, kini dan selamanya tetap ceria, happy dan membahagiakan kepada peminatnya.

Justin datang Malaysia ni bolehlah duet dengan dia. Sama-sama bergaya kan. He3

gadisBunga said...

selipar putus masa tgh nak kontrol cun depan pakwe hensem - selalu jadi!!!

MerLe said...

hehe..mmg bengang klu selipar putus..

lieya orange M.I. said...

hehee..luar budget cool..dalam hati, not so cool...:p

rindu2..patut la lama tak update..

Eyriqazz said...

gambar maCAM SEMUT tu kereta ke?comel je..hik3..

hidayahjamal said...

wahh lawa nya pose pic lolly dia. skali baca cite slipa putus, ayyoyo cik lolly, hati2 slalu :)

NICK IRFAN said...

eh! sekali selipar tercabut plak? kalau sy la xthu mcm mana nak handle rsanya kol member suruh beli selipar dulu.. hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

cantik baju!!!!=]

jaa64 said...

buat ape kat thailand tuh!

Anonymous said...

perghh pkai suaq. npk segi tiga emas..tgugat iman hoi