Daddy, jangan buka web lucah ye?

sekarang ni daddy dah ketagih internet oke stress disitu. bangun pagi youtube nak tidur malam redtube lalalala *ampun pak* tapi aku pun pelik sejak bile daddy aku addict benda2 camni.. bukan ke?

*eh kau ni bangun pagi2 main internet pergi sidai kain nuh kan daddy sorok broadband kan?* hai bakal2 suami daddy aii gurau je tuh aii ni kalau bab2 sidai kain sangat rajin oke hahahaha! (kantoi)

*daddy tahu dah kalau tutup pintu bilik rapat2 tuh tandanya kau tengah shiok main tenet lettew bilalah perangai kau nak berubah?* oke fine menyesal ke dapat anak camni huh emo tetibe. nak cari bapak lainlah camni hehehe!

tapi sekarang? nah hambekkkkk kau. aku pun kalah oke tsk tsk.

L: daddy cuba tanya pak teh kedutaan thailand kat mane? kalau buat visa berapa hari siap?
D:
emh benda camtu pun nak kena tanya orang. search kat internetlah.
L: *ecece mentang2lah dah terer internet semua benda nak cari dalam tu puih puih* (dalam hati jelah nak mamtikkkk ke cakap depan2) Alaaaa malas ah nak cari nanti kalau tak jumpa jugak camane?
D: HEH MACAM BUDAK KAMPUNG JE TAK RETI CARI KAT INTERNET.

FINEEEEE! budak kampung dia panggil aku?? peh berlagak siot tak baik berlagak daddy oi nanti tuhan tarik balik nikmat tu baru tahu cubalah contohi sikap rendah diri anakmu ini *nak jugak up diri kuikuikui!

tapi kan tapi kan nak tahu sesuatu tak hehehe!



ni pun hasil aplikasi die tengok kat youtube. buat antena radio guna dawai. kau hadoooooooo? hahahaha! sungguh aku tak paham kuikuikui!


haiiii..... daddy sapelah ni? *stress*


salam sayang,

87 FAHRIN AHMAD:

Paan Jr said...

tetibo sayo baco ni boleh stress. kenapo ni awokkkk??

kembatolo™ said...

erk erk erk..?
boleh caye ke nie? hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Hahahaha! Silalah percaye..

Ni namenya kretiviti tak bertempat.. O_o

EYFAalias said...

ahahahaa. tak pasal2 kena panggil budak kampung. ehhee

♥CIK SHA♥ said...

hai daddy lolly..ade pesbuk tak? nak kenalan..wakaka..


eh yang! berfungsi ke antena tu? kreatif sggh daddy lolly ni..

zool said...

jahanam kenderaan..
camni..

Ayeem Jemain said...

hohhh daddy yg maju

Encik Psychopath said...

antena style.

Cik Ezy said...

pasni try ajar daddy buat blog..
msti rmai pemnat die..
hak3
terer nye daddy die..
ekeke

NuR 'aQiLaH said...

ataaaaaaaaaak.
nak jadik mak tiri buleh? kekeke

HafizRahman.com said...

hahahahha..naep tak pasang je antena astro tu....lagi cantik keta

Liquid said...

kretif ni kretif...

♥ηαβiLα Lαα♥ said...

ahaha. daddy u kreatif n inovatif leww~

HonEyBuNNy said...

style kot antena tu....hehe....;-)

geliga otak daddy..hehe

misluvcoklat said...

hahaha.
ayah cik lolly oke lah dh pandai berinternet.
ayah sy pula bla nak on internet jer.
mst sy yg kna jd pembantu nye.
mcm2 tanya.. haha ..

Cik Ila said...

kreatif gile.haha

Rahmad said...

kreatif dan berinovatif..

mungkin fungsi antena 2 untuk connect dengan google map melalui sistem osmosis...hehehe

JIJI YU said...

aku rase normal tu..aku wat kawan brudben ala2 para bola..mmg menjadikk

OreO HitaM said...

suka antena dia..pinjam

ct kamila said...

haha..adeh.. klako..


keh keh keh

Ahn said...

aha.si malas punye loly!

.sweet-ants. said...

daddy siot~

twinkle twinkle said...

ahha sempoi je :D

ezzah said...

berfaedah jugak . hehe

fiezah91 said...

hahaha..ada jugak hasil dari bukak you tube tu.. siap antena radio.kehkehkeh

shamzu said...

canggih manggih la gitu ayah cik lolly.
Dah pandai bertenet-tenet nie.

Blogberry Emry said...

sape daddy tu ? haha still tak paham

noraliza said...

bio betoi tuu pasang dawai tuu..haha

Fina Fento said...

bijak!

MSS said...

penyangkut baju mana la kene taram tuh...XD

ahmad endo said...

sekarang ni ada lagi yang bengong kat utube...buat camera leh tembus baju...hahaha...senang n cambest je...hehehe...aku nak try

mie said...
This comment has been removed by the author.
mie said...

oh bapa mertuaku!!
memang canggih la...
hahahaaaa

MIMIE AIZA said...

hah?? betul ke daddy sis mcm ni??
sempoiii lahhh

Mohd Sukur Ibrahim said...

lolly..jgn buka redtube plzzz...hehe

Rafidah Farhana said...

Hoho.macam tak percaya.
daddy yang sangat hebat dan advanced!

nina suhaina said...

perghh inovatif tu daddy ko..cayalah uncle :) hihihi..

... said...

as salam..
adeii..
haha..
ingatkan lastik ke apa atas kete.

XD

er..semata2 nak dengar radio je

>__<

kalau boleh up line tenet, ok tu~

=p

iklan2~ :

kalau sudi, singgah kembali ya =)

memandu kereta boleh menyesatkan iman

dan juga penulisan terbaru sbg invited author kat..

copycat(sandaran-Nya bagi backlink pahala. tak mau?huhu..

paeh said...

wahahahahaha... kemain lawa antenaaa tu haaaa

MerLe said...

ada style la..haha~

hans said...

memang memanfaatkan youtube sehabis baik tu
bagus la daddy kamu tu

fazrin2211 said...

aku tak faham la...

cik pulau said...

hahahaha..susuk jangan tak susuk brukbang tu...lalala~

cLovErX said...

dasat gile...
daddy globalisasi cm ni susah nk carik....

velasrizal said...

wah kreatif bangat dong


Honda Wave Dash 110cc 2011

Shairazi Saidin said...

erk. sabor je la...



Buat duit sebanyak RM10,000 tanpa perlu tarik trafik dengan iPanelOnline. DAFTAR PERCUMA.

YobSumo said...

biasalah daddy2 sekarang semuanya up up :D

Mr feckry said...

antena tu dapat radio syria ke?..apo ko polike beno

Mr feckry said...

antena tu dapat radio syria ke?..apo ko polike beno

Aida Azryn said...

Fuh! dasat3! XD

merahitujambu said...

wakakakka..erk..tesedap plak..hahaha..adeh..pelawok..pelawok..pelawok laa u lolly..lol

lieya orange M.I. said...

alaaa comenya daddy sis....

mana tak tumpah kuah kalao tak ke nasi (eh cam terbalik jerrr :p)

Cik Yana said...

Seyes antena radio tu Daddy cik Lolly buat? Pehhh~ bermanfaat gila tengok youtube siap boleh aplikasi kat kete sendiri.

Lots of Love,
Cik Yana

Nebengz... said...

apakah.........

sebelas said...

hai budak kampung..kui3

kaizen said...

style la ur dad...kem salam kt ur dad...

Heidi Shafiq said...

wahh.. mmg berinovasi.. :)

couverv said...

ho ho ho, meryy Kerja, hello. Apa nih?

Anonymous said...

hmm,abah advance.. Antena tu cntik la, nak jugak tempah...

bantalbucuk said...

wah..kreatif..! :p

Puteri Iqa Izyan said...

sape ajar nih?
huhu..


redtube tuhhh.. haha

delarocha said...

pasni ape plak yg di belajarnye kat youtube tu

Fadhil said...

kreatifnye daddy awk...at least he earn sumting from internet..anyway, antena radio kete tu functional ke??nak try gakla nnt

Tanakwagu said...

dekat u tube tu banyak DIY punya video,say pn selalu rujuk kat situ

redtube panasss....

aLya maNip said...

comeinya daddy lolly..hihi

ahsfantasy24 said...

ehehhee..
mmg smart la daday!
up2date, mmg hebat!
>_<

ahsfantasy24 said...

ehehhee..
mmg smart la daday!
up2date, mmg hebat!
>_<

sue said...

: Agak Kretif dan inovatif daddy awak tu...heheheh...beguna gak die belajar guna internet, kempunan orang kedai aksesori kereta nak merasa duit nye...heheh

p/s: jemput la follow blog sye ye..http://suehazrie.blogspot.com ^_^

alinac lover said...

peh! hehehhe sabar je la ek~ hehehhe

Nur Azimah Mohd Bakri said...

comel gile ur daddy . hehehehe

Arief Arf said...

cakap kat daddy redtube tak best.
kalau nak lagi menarik tengok youjizz.
wahahahahaha

APi said...

kreatip ngan inovatip la daddy u tu..

khairunnisa ♥ said...

one in a million dapat daddy buat antena tu miss lolly ^_^

teringat antena atas kepala teletubbies. haha ^_^

black_mel said...

haha..ok la tu..mean skrng ni ayah miss lolz dh celik IT...bagus2...hehe...xD


p/s:err...nk anak 13 org????gudluck...xD

Scya LollitA said...

aiyo , err, konklusinya kalo x nak dipanggil budak kg jom kita ngadap tenet doplohpatjam muahahaha

ciK LyndaWawa igUana said...

hahaha..daddy u mcgyverlaa..hehehhe

Cik NurulZaty said...

comel la daddy lolly ~
hehe

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

memang terbaik la..hoho

Anonymous said...

www.maisini.net

jeBateja said...

baguih tul daddy hang....segala teknologi digunakan sesungguhnya....tapi tang antena tu utk apa erk...kasi lebih kuat gelombang ke..??

gadisBunga said...

IT savvy la dedi!

PinQib said...

comel giler daddy miss lolly. kawang3


Psss.. Sorry lama tak jengokk.. Haiiiiiiii

pak long said...

salam...
ingat tadi real ketaapi....hehehe

Twit N View said...

ah tidak, kenapa sampai antena pun bleh jd mangsa eksperimen...
tapi comel ler, ada daya usaha...hehe

Eichikatsu said...

Wooooooo...mantoooppp line radio ni,nasib la x buat antena Yagi utk pkai Wifi lam kete :)

pilotHans said...

tue namenyer kreatif...jimat..hoho...

nazwin said...

hhuhu.. hina ke budak kampung ni kalo xtau psl intenet....