makin TUA makin CEPAT MELENTING ? OMG.

ekceli aii ni perempuan nice comel-comel je part melenting tu bukan perangai aii yg sebenar oke. aku kan seorang yg penyabar berwawasan dan juga bertoleransi *please buat2 pengsan membacanya kah kah kah* bab-bab melenting serius aku memang tak gheti orang mengata pung pang pung pang pun wa malas nak layan der siap boleh senyum lagi kat orang tu cewah............................... tapi tu dululah hahahaha!

kalau dulu orang kutuk camane sekalipun aku senyap je dengan harapan moga tuhan membalasnya (gila pendendam huahuahua!) tapi sekarang hiyarghhh hiyarghhh kau robekkan hati aku, aku robekkan hati kau balik, ngertik?

customer: hei nyesal masuk restoran ni makanan setengah jam baru sampai grrr.
DULU: err err sorry bil banyak kat dapur err err *menggigil*
SEKARANG: eh kau tak nampak ke orang ramai ni haaa kalau nak cepat pergilah kedai yg takde customer *baling pinggan*




kau pakai fesyen ape ni shawl reben atas kepala bagai? geli oke macam kanak-kanak dah aku tengok eeeeee.
DULU: hehehe! *malunya kena kutuk sambil berlari2 mencari cermin nak tilik shawl sendiri*
SEKARANG: eleh sesedap hati je mengata aku kan kau tu pakai baju ketat habis nampak lemak-lemak berkeliaran lagi malu oi. putus kawan!

eh kenape tak kawen lagi tengok aku sekarang dah ada anak tiga dah ke takde orang nak kat kau?
DULU: ngee ngee nanti sampai serulah tu hehehe! *walaupun dalam hati.....?*
SEKARANG: eh sorry sikit bakal suami aii sibuk bekerja oke maklumlah duit hantaran 50k (over gila hahaha! padahal bakal suami pun takde lagi mencik mencik)


see? see? mulut aku dah tahap boleh dicilikan kot oh tetibe rasa insaf menyelubungi diri *pakai telekung* diharap dengan kedatangan ramadhan nanti hatiku menjadi lebih sabar dan mulut lebih terpelihara amin ya rabbal alamin. tetibe feeling hati suci pulak kan wakaka. baiklah adik-adik sebelum akak bagi tazkirah panjang2 lebih baik akak undur diri dulu ye assalamualaikum.


salam sayang,

58 FAHRIN AHMAD:

delarocha said...

makin tua makin sensitipppp

Princess Nur said...

hehe..sib baik cepat sedar diri ye cik lolly

NuR 'aQiLaH said...

harap harap tu bukan tangan atak..

wakaka

bella luna said...

jgn mara2 t x comel ngee

vampire's lovex said...

balas wehh balas...jgn berdiam diri..hiyarghhhhh..hahhaha

merahitujambu said...

ahaha...kadang2 kena ajr ckit..sedap je ngata kita eh...cili mulut org tu..tahap kesabaran ada had dua...

sleeping_maniac90 said...

perghhh garang hak3...

shazzy :) said...

haha samelah kite kak oi :P

eh kak, bile nak join GA shazzy ni? http://senozea.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html :P

cik rama-rama said...

ooowwwhh..kitew belum ade kekuatan nk buat cm ni lagi..haha...dah tua nt bru buat...bru lar org ckp..

"x pek, biarkan dye, dh berumur cm tular, senstif ckit" = ="

K O R I E said...

ecece.
skang tgh menses ke?

alinac lover said...

heheh masuk bulan ramadhan nnti slow la sket kan heeeee

Pojiepooh Abdullah said...

statement last tuh ayat cover baekkk!
hahha

♥CIK SHA♥ said...

amboiii yang..garang kemaen..time posa nnt sila puasakan juga mulut oke..ekeke..;p

Liyana Aziz said...

hakak lolly ni nak kena cili ek mulut? bhahahahahha.... grrrrr

fiezah91 said...

hahaha.garangnya. takut2.ekekeke. ok la tu setengah jam baru sampai dari tak sampai langsung.huhu

Kazen said...

mcm2 org sekarang...ade yg mulut lepas...ade yg mulut xlepas...haha :p

HafizRahman.com said...

oww dah tua rupanya..haha

Amna.Qadeeja said...

warga emas memang cmtu mencik ! tuding jari kat dri sndri sob sob ;(

tetiber nak pakai telekung kan hihi memang terbaeklah entri ni ! *kelip2 mata ;D

~kuyam~ said...

Lolly,ko jgn la ckp ko tua..aku sma umur kot dgn ko,xnk ah jd gnerasi tua dh.hahaha

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

jgn tkt pada ketuaan ...krn keremajaan pasti tinggalkan kita :)

excellence!

Cik Ezy said...

terasa la ngn perkataan tua ni..
haha

zool said...

Biasalah tu.. bila dah semakin berumur sensitif tu akan datang sikit demi sedikit..

Zik said...

erm just nak ucapkan selamat menyambut bulan puasa 2011. puasa jangan tak puasa...

meo said...

yang mude kenalah hormati yang tua :D

cik lolly... slmt berpuasa

APi said...

tak cukup menusuk kalbu lagi tu cik lolly..
nak bagi biar kaw2 terus..
keh keh keh..

*lepas puasa boleh try..

muchang said...

sabar tu separuh dari iman cik Lolly!!
prektis bulan ramadhan eekkkk

hidayahjamal said...

sensitif :) slmt brbln puasa nt, sama-sama bnykkan amalan ibadah

PenuliS said...

bakal suami i otw.hehe!

slmt menyambut ramadhan=)

sarah mohamad said...

dulu bebudak, sekarang dah matang heheh

Mr feckry said...

marah tu setan punya senjata, tapi Allah sentiasa bersma orang yang bersabar..so lu pilih la.

memang susah nak buat baik..tapi juz pikir la, adekah senang kita nak ke syurga ALLAH..

wallhualam

CikPuan Fara said...

kekadang mmg kena shout direct je. kalu tak kita yg dok mkn hati dgn mulut2 cenggitu ye tak?

selamat berpuasa sis!

roeza said...

barula bertemu buku ngan ruas kan cik lolly! takkan kite nak makan ati je hikhik...
:D

jarang2 kena mcm tu...kadang2 kite jd baik la diam2 suda kann:)

Ujang9897 said...

dah tua dah kau nyah...

fahrin baca ni terus cansel..hee

nurayunni said...

manusia...mmg la..selalu xpuas ati nga kite kan...

amier azrul alias said...

mahu lolly yg dulu.
Please! kehkeh

hakimfaridzul said...

dah2, gi bertaubat cepat kak lolly oiiiiiii~~~~~

tieha ismail said...

hurmm cepat melenting ngan cepat marah tuh, sme ke..??? hurmm im wondering laaa ...

::ienafazlyna:: said...

dulu muda2 lagi sebab tu malas nak layan ape org ckp kan? malu2 sebab selfconfident still xcukup lg..tp bile dah orang sekeliling asyik melaser kite, ape salahnye kite melaser org tu balik..hahhaaa

YanaMIB said...

hahahaha akak lolly dh tuaaaa...=P

ciK LyndaWawa igUana said...

budak kecik atas riba tu umo berapa dah ye?huhu

Aida Azryn said...

haha.. dah tua dah.. wakaka.. :B

eZaT eLaNo said...

part insaf * pakai telekung * tuh cumey ok..haha..

Encik Psychopath said...

Pinjam sugarglider.

nina suhaina said...

perghh..ternyata sekarang ko semakin bersedia dengan jawapan. haha..

cik pulau said...

hamboi.. kemain yer...
bese la tu..
nama pun manusia,,
makin tua makin menjadik..^^,

cik Nemo said...

biaselah tuh..makin tua makin sensetip!

shamizu said...

boleh tahan juga cili pedas cik miss nie. Dekat time pose nie jangan pedas-pedas sangat key. hehehe..

maCy said...

haha. tamao2. biar makin tua makin hawtt gitu ;D

mr.syazwan said...

aiiiiyooo mulut

boleh bakar bontot!


anak didik azwan ali

hahah

cEro said...

my friend ada satu teori di mana ada dua jenis org dlm kes ni..
1) makin tua, makin garang/sensitif
2) makin tua, makin cool

harap aku jadi makin cool..wahahahah

aTy _faRed~ said...

saye semakin tua semakin kurang hangen n marah nyer..sebab tak mo kene darah tinggi nanti..;p hidup kene lebih relaks n tenang...:)

Aliza Zeke said...

gila ar hantaran 50k :)

MSS said...

orang kata,,,orang kata tau...
"orang pompuan dah cecah hujung2 20-an tak kawin2 lagi, angin badan dia lain macam, asek nak marah jee.."

macam bekas lecturer saya..tak kawin2 asek nak marah jeee

Liza Razak said...

sabar pon ada batas jugak kn...nk pulak time tuh kite moody..kompom kena laser free2 je..hehe

sugar2 kapas strawberry said...

mulut kita mmg sentiasa mintak kena cili sbb kdg2 ckp tak bertapis..taktahulah dah berapa ramai yg sudah mkn hatii.kekekekke

Erra Kyra said...

HAHA...ganas nye Makcik lolly nih!

BM said...

hormone tak stabil lah tu loli

Areliff said...

geli tegok mnatang tue..erk erk erk..