Spontaneous Thursday #1 - I HATE YOU.

aku paling benci chatting. kenape eh kalau buka je chat facebook ym semua tu mesti akan ada soalan ni.. hi lolly? asal mane? umur berape? dah ade boyfriend ke belum? kalau jawab belum mesti soalan seterusnya.. eh ade nombor telefon tak? kalau jawab dah ade boyfriend.. err boyfriend awak tak marah ke kite chatting ni? KEFALEHOTAKAWAK boring gila oke nak jawab soalan-soalan camni macam budak2-budak tahu tak grr grr *tutup computer*


err ni dikira spontan tak err err (-.-)


salam sayang,

71 FAHRIN AHMAD:

Nurulee said...

haha. robot tu, otak da set nak tanya soalan tuh ja. xD

Ujang9897 said...

jwp la

"saya gay"

♥CIK SHA♥ said...

haha..salah la ujang..lolly bukan gay..die lesbo..opsss...kui3..


tapi betol la dear..nyampah kan kalo chat org asek tnya soklan gitu..ntah hape2 je..i hate chatting too..;p

tieha ismail said...

weeeewwwiiit...lolly kan comel...susah2 sgt,tayah bukak chatting tu...

Amna.Qadeeja said...

haha setuju2, soalan mcm bdk xckup umor grr eh?

bf awk xmara ke kt chating nih? memang kefalahotakberjambulbetul !

deactive YM setaun T___T

Cik Ana said...

tau tak pe lolly..cik ana ni paling taj suka on ym...ada je soalan yg sma dan mls nk jwb..last2 ym lgsg x on9...bla perlu sja tu pun invisble..hehe

PenuliS said...

jgn ber ym ber fb lagi.ada boleh?haha!

YanaMIB said...

annoying kn? klu jmpe org gitu mmg trus delete or report spam..haha kejam! =P

Sufy said...

wahahaha..sama laa..ym tah pape

cik rama-rama said...

sme lar....2 3 4 5 and so on blh tnye soklan yg sme..diorg ni pakat aper...erkkk... = ="

SweetyMui2 said...

spontan gila.LOL

merahitujambu said...

ala dia nk masuk line lee tu..ahaha..ayat basi..!!!

jaya jr said...

jawab secara spontan jugak aa..baru betol..huhuhu

Mr feckry said...

tu pasal lu kena kawen..haha

myMOONyet said...

jadi kejam, tak payah layan ^^ kikikiki

haway mutasawwil said...

nseb baek xpenah chat dgn kak lolly...heee

Pocket said...

nak wat camana,
semua orang nak kenal ngan kak lolly yang ternama..

btul cakap myMooNyet tu,
sila ignore jer :D..
jual mahal la sikit..

eh... BF awak tak marah ker kitorang komen sekeping dua ni?

NuR 'aQiLaH said...

ce letak gambo nyetnyet,

mesti xde yg nak mintak no fon

kuikui

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

haha..lolly kn retis..mesti ramai org nk chatt..auwww..:p

{[[ D.a.r.E ]]} said...

mintak no hp kt ym x bagi , mintak no hp kt cini boleh tak ? ? hihihihi .
cute la awk ni . seyesss ..

alinac lover said...

spontas habis hehehe

NomborSebelas said...

haiii..................

no kad pengenalan ado??

kah kah kah kah

wannurfazrini said...

paling menyirap kalaukita ckp kite dah ada bf, dia tanya bf tak marah ke? padahal dia yg tegur kite, WTF tanya soalan bongok camni!

Liyana Aziz said...

ahahahahah... yana baru nak buat entry pasal ni akak lolly tau x? sebab nya ada la hal kat fb tu.. gerammm nihhhh! ahhaahah... tanya soalan yg macam nak kasi pelempang laju2

Fina Fento said...

haha. sabo je la dengan orang jenis tak paham bahasa ni.

JIJI YU said...

hot setaff le ko ni ek..cakap je ko bini pak imam...

0nenanina Vanilla said...

hoho..adatla laki miang

Beruk said...

itu cheting aaa.. tujuan utama dia itu mcm la.. boy cali girl, girl cali boy lorr...

kalau mau chet ala mcm 'adik, apa mau? ayam ka ikan?' lu pegi pasar la loliii kah kah kah...

soli ar loli, lu manyiak cun. nomot pon ada ka? hehe

~kuyam~ said...

hahahaha!agak la kan..mls melayannye..mmg mcm bdk2

ciK LyndaWawa igUana said...

hai..kite leh kawen tak?hehe

cik nur said...

cuba balas kat org yang tanya soalan tuh ialah waklu hahaha boleh

K O R I E said...

ini ada satu lagi pesyen chat dkt fb


awak..
ni no saya xxxxxxxxx
msg/call saya ok!.

haha..

farhana said...

Muahahaha..tu soalan2 dr lelaki2 yang g.a.t.a.l..... =P

wahida idris said...

cik lolly kelaka.

Lee-Yan-Naa said...

hahahahaha~betul2..tapi mmg basic ym cenggitu kot caranya..ekekeke

belog|amiyo said...

haha. itu stail lama la. zaman chat pakai MIRC. :P

cik pulau said...

sebab tu baek tak payah online chat fb n invy ym..
hahaaaa..
aci tak..

WuMing said...

Dulu-dulu WuMing juga chatting... skarang dah tak mau dah... tak da masa.. juga dah tak minat lagi..Biasa laa peredaran zaman.. orang pun berubah...

Aida Azryn said...

haha! kan!~ asyik soalan yang same je. XD

eiela said...

huhu memang tension kalau ade yg tanya2 camtuh, selalu kata lelaki je. confirm takde yang menganggu, sebab suka join room yg ramai2 xsuka private msg.

delarocha said...

hai lolly.. a.s.l plzzz :-p

Bigdaddyz said...

biasalah ayat mengayat...hehe

Amar Alis said...

aku pun tak suka berchatting online.

Seindah Bicara 2 said...

diorg tu chatting ngn niat nk cari jodoh tu. hahaha

Rtp Farra Arisha said...

itu taktik untuk tackle perempuan cantik like u sis ;)

Aliza Zeke said...

hahahahaha..jawab jer cik lolly :)

Ubey said...

mukadimah tu. klu melayan sgt, kang makin pelik chatter2 tu

amier azrul alias said...

naseb bek tak pernah tnye lolly mcm tuh :p

Intanberlian said...

hahaha lolly, dulukan time muda2 belia suke chatting. tipikal gila soalan tu. kalo lagi nyampah bila orang tanya what is ur size! damn you man!

Anna Boleyn said...

kahkahkah. situation ni sangat familiar pada kite. serius benciiiiiiiiiiiiiiii macam nak bagi penampo je. haha eh eh dah lama kite tak kome kat blog lolly. :p dah dah jom sambung bibik-em.

Eazy Izzuddin said...

aaa..
sabar lah..
dont hate me hehe
xD

MerLe said...

hehe..nasib la lolly..

si para para said...

err macam artis dah.hehe

ct kamila said...

siyes ak sokong ko lolly..muahaha

:P

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

xyah layan je org2 cmtu..sbb kl lu layan, gua org yg paling bertuah..hahaha

sugar2 kapas strawberry said...

maka offline lah..heheh.kan boleh huat group tu kan..then choose jela sape2 utk visible dekt dorg je..actually mmg annoying sbb selalu kena

Siti Arfah said...

Em biase la tu soaln2 cmtu. xyh lyn seng. huhu

ahmad endo said...

nak tarik perhatian tu....hahaha

mie said...

fuh!!
banyak pengalaman chatting rupanya..
eheheheee

ila said...

mmg soalan standart cm nie kn..

Akulah Pak Lan said...

Hi lolly
asal mana?
umur brape?
dah ada boyfriend ka blum?
no kad pengenalan ada?
errkk bapak awak tak marah ka?

saks!!!

tapi dulu time aku muda-muda selalu guna ayat ni...
skrg?
dah malas..

btw awat panjang sgt spontan kau? kah kah kah

AciD+ said...

Hi,Hurm..One question.Ayat cam ne yang tak boring? :P Heee

Syazwan Che Deraman said...

biasa la..orang lawa..
hehehe

selamat berpuasa weh..
bukok pose mano?.

tak ape tanya soalan nie?..

Erra Kyra said...

haha...spontan ar sangat!=D


l
a
w
a
k
!

Photophobia eyraa ! said...

wahaha . rase mcm org bengapp je nk jawabb soalan tu kann , sabo jeaa la :D

APi said...

anak buaya baru terlepas sungai mcam tu la..
keh keh keh

erysweetie said...

typical cara lelaki ngorat. bosang. =p

Areliff said...

umor 1996 muaheeee...guwau je...biasala kan facebook macam2 ada :)

butik pengantin said...

Banyak jenis hidung berbelang-belang tuer

IedaBardz said...
This comment has been removed by the author.
IedaBardz said...

hai adik manis, salam dunia blog..saye org baru lg dlm dunia ni akak ingin menjual koleksi terpakai dan baru,blog masih dalm proses pembikinan if berkesempatan layarilah .layari le ye... http://blogfaridah.blogspot.com/