Hai Liyana Jasmay, body saya dah setanding awak tau :)

hue hue hue taraaaaa korang tahu tak aku taip entry ni pukul 1 pagi wuwuwu gila gigih mak enon oi *menguap* bukan ape bulan2 puasa ni aii memang busy meng-up-kan amal ibadah err err okeeee aku tipu tapi kan serius malas gila nak online sekarang ni huhuhu! korang bayangkan boleh pulak aku TAK BUKA LAPPY SELAMA 2 MINGGU peh peh peh kau mampu? (panas line) kalau dulu setiap minit wajib syaitan hasut *online woi online woi* tapi sekarang lihatlah dunia aii dah boleh hidup tanpa laptop dah *dermakan laptop kepada anak yatim sekarang* ecewah.

lagipun sekarang aku busy nak mam..... memang penat sangat-sangat dengan bisnes dan pukul 1 pagi baru boleh pikir nak landing atas katil ke ape kalau waktu lain kirim salammmm jelah memang takde mase nak rehat-rehat huahuahua! tapi alhamdulillah dengan berkat ketekunan dan kesabaran ecece rezeki makin bertambah di bulan puasa ni :')




keadaan aku? makin cun barangkali hahaha! dengan air wuduk sentiasa membasahi wajahku *waklu* dan semestinya badan aii yg selama ni setanding rozita che wan telah berubah menjadi body liyana jasmay pulak hahaha! perut pula yg sebelum ni 10 inci telah berjaya dikempiskan kepada 2 inci setengah *feeling pakai kebaya kah kah kah* hek eleh.

ekceli entri ni saje je nak cakap aku busy mengalahkan perdana menteri hehehe! kalau boleh aku nak upah seorang PA pastu tolong updatekan blog twitter facebook aku yg bersawang ni oke over gilaaaaaaa fine fine bulan puasa pun still nak merapu jugak kan bilalah nak start buat entri tazkirah-tazkirah ni woi *insaf*


salam sayang,



61 FAHRIN AHMAD:

Mr.Baiz said...

hahahah..saya nak jadi pa boleh?

Puteri Biru said...

ahahaha. busy ek. Lolly bisnes kedai makan ke?> pehpehpeh.! hebat la boleh jadi sifu aii tak???

muhamadsufian89 said...

hai liyana jasmay. :)

zool said...

kempis la sangat..

Mr feckry said...

asal nampak lu makin tembam..ahaha?

YanaMIB said...

ecehh kompem fahrin nk dtg raya rmh lolly thn ni..eh! =P

Faisal said...

dasyak tol tajuk entri dia..haha

Admiral Hafiz said...

alaaaaaaaaaaaa
nak badan rozita che wan gak!!!


*err apsal lenmcm je ayat aku ni
haha

Entry Terkini: Pelajar UTP Dalam 'Salam Perantauan UNDERSEA Blog Serius'

Aduka said...

mane body setanding liyana jasmay??? nmpk tengkuk.. ok.. tengkuk liyana jasmay..

=__________="

Alan said...

hyee..dah lama x mai sini

kembatolo™ said...

gua volunteer nak jadi PA. hahaha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

saya suka lisa surihani tak suka sangat liyana jasmay..err..boleh ke komen cni?..hehe

♥CIK SHA♥ said...

amboiiii lalink..bizi kemaen nau..dah bertambah kaye la ni?bile lagi nak belanja?huehuehue..

starzieti said...

meh sini saye tlg jadi PA. hehe ~

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

hi awak.. nak sign bole? bhaha !

p/s : duit raya jangan lupa kasi Epol ye.. :p

roeza said...

loike!

si Bella Bilot said...

alaaaaaaaaaaa. kurus nye lau cam LJ -___-'

NICK IRFAN said...

msti terkejut liyana jasmay tu? hahaha

SweetyMui2 said...

holloh holloh saya sentiasa kurus T__T

merahitujambu said...

salam ramadhan..i percaya semua tu ada kt u..hhehehehe..

Yui_Wani said...

Hahahaaa....Yui bc entri nih dgn tahap kelajuan yang laju...bila baca laju...memang lawak... xD

BM said...

lolly aku turun 10 kg berat badan pose ni..
kau mampu?

Diana @ bilakukatacinta said...

taip banyak2..simpan..pastu autopublish

cikpia said...

bisnes makin laku, open table please!!!

Amna.Qadeeja said...

holloh holloh untungla kan body cam liyana jasmay ahaha jeles mak nok hihi ;D

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat berpuasa budak comell..

Pocket said...

komen gatal lagi tak sesuai ngan ramadhan almubarak...

laa dah kater setaraf,
sila la nayang banyak sikit :D


okeehh!! okeehhh!!
jahat.. pocket tahu :D

HafizRahman.com said...

hahahaha

myravea said...

Fuhh..2 minggu xbukak lappy?wahhh..tabik springla kat akak lolly ni..myra dua hari xbkak lappy, resah gelisah i uuuu ..hehee :D

Aida Azryn said...

haha.. cik lolly.. cik lolly.. ish3..XD

Ujang9897 said...

perdana menteri pun update blog tiap2 hari kan..

rosita che wan tak cun
liyana jasmay tak cun
lolly lg tak cun..hahahah<--(cari gado)

noraliza said...

hahahahahaha..jgn macam liyana jasmay sgt..kurus..hehe

wannurfazrini said...

ade gaji tak kalau jadi pa cik loly ? hehee

maCy said...

lolly2. ceria mcm biasa :)

alyNa pLaSs OmEii said...

cntik la cik lolly nie...:) mkin krus..ahakss

Alia Azmi ◕‿◕ said...

kemain ! nk liyana jasmay jee xp

sugar2 kapas strawberry said...

busy bebenor

DAUSPOZI said...

Auchhh! kak lolly tipu ler.. Mesti badan akak macam apek kan?.. okbai

kaizen said...

wah3... makin howt akak i nih.. hehehe

MerLe said...

bz bebeno tu... slmt berbisnes la di bln posa ni...tape..duit masyuk jgk...sy ni duit mkin mengalir kuar je..huhu

Erra Kyra said...

penyakit perasan makin parah..
INSAF WOI INSAf! hahaha










































salamat hari nuzul quran ya....huhu..*feeling2 ustajah pada liyana jasmay jap!='D

PenuliS said...

jual tudung ke?

delarocha said...

dah raya nnt... badan tu kembang semula kot.. huhu

♥ shiMawar ♥ said...

haha..ok le tu..mesti liyana jasmay pun menanges tengok u.. :D

arboqskii said...

alhamdulillah

amier azrul alias said...

kenape?
liyana jasmay slim ke?
heheh

NomborSebelas said...

hai liyana jasmay ! wowwww

Bicikut said...

nak jadi macam papan pun boleh..diet macam sy,hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

kak, nak pinjam body. nk pakai kebaya raya ni. hehehehe

MIMIE AIZA said...

merapu tapi mcm santai je entri ni

HAFIZAL said...

HAAH...BETUL LAH

farhana said...

I like! Plus jealous woh, body dah mcm Liyana Jasmay..Meh i derma sikit lemak kat u. Mau??!! haha

ahmad endo said...

wow...hebat tu..part body sama + air wuduk sentiasa membasahi wajah...hehehe...kombo hebat...wiwit

mr.syazwan said...

da berangan nak upah2 org ni

da nak berangan DIVA la ni ye

hahaha

;p

mr.syazwan said...

da berangan nak upah2 org ni

da nak berangan DIVA la ni ye

hahaha

;p

Izz Hazwani said...

PM pun sempat update Twitter sendiri.

www.dunialandax.com said...

meh gua jadi PA lu..sian blog lu...bersawang habis..huhu

0nenanina Vanilla said...

ni nak melaram abis ntk raya ke nak body2 fit.hihi. kalah liyana jasmin

nina suhaina said...

nak duit raya pliss *sambil pakai topeng muka dak comel* hahaha..

Bicikut said...

kawan2 yg lain, cakap je nak body macam sapa..meh try diet macam aku,wakakaka

gaung said...

tak boleyh blah..macam rozita...mner boleyh mcm rozita..hehehe