Selamat hari raya bloggers! Eh tidak lupa juga kepada @fahrinahmad

aii sangat busy sekarang yawwww datin rosmah pun tak busy camni hehehe! oleh sebab ini saye mendapati kedut2 tua di muka semakin jelas kelihatan akibat dari busy bekerja tsk tsk tsk tapi jangan bimbang aii masih lagi cun mengalahkan rozita che wan hahahah! kemain berdusta di bulan puasa *lempar mercun*

tapi yg paling teruja BERAT aii masih maintain oke eh eh camane nak eja maintain ni? still 52-53kg noks hahahaha bangga gila oi. yelah kalau tahun lepas2 asal puasa je keding asal puasa je macam tiang elektrik tapi sekarang nak berlagak body macam megan fox pun boleh...........bolehblah!



rahsianya? time berbuka aku melantak nasi sepinggan setengah pastu dalam pukul 9 camtu aku makan mee bihun pulak muahahaha! dasar perut jin pastu tengah malam aku tibai nasi goreng lagi OMAIGODDDDDD tu tak kira steambot rojak cikedis lagi tu OMAIGOD OMAIGOD sah-sah kalau bakal suami baca ni *ecece* mahu direjectnya aku nanti lalalala menghabiskan beras je katanya kan oke fine lantakkaulahsapesuruhkawendenganaku huhuhu! (emo tetibe)

oke dah penat membebel...............................

so dikesempatan ini saye selaku gadis cun (pitam) ingin memohon maaf jika ada terkasar bahasa ayat2 yg menyinggung perasaan percayalah ayat2 jahat yg terkeluar kat belog ni bukan aii yg tulis oke aii kan bakal juara ustazah pilihan *waklu* so takkanlah nak tulis ayat2 yg memesongkan perasaan semua hehehe!


SELAMAT HARI RAYA THAMBIIIII
KENANG DAKU DALAM DOAMU TAU


eh jap kat mane nak beli mercun banyak2 eh? *motif sebenar hahaha!*


salam sayang,





56 FAHRIN AHMAD:

Farhan Hanif said...

penuh dengan kePOYOan...hahaha...selamat hari raya gak thambiii...=D

yusenze said...

ceh.. beratnye sampai 50kg..>__<

سلام عيدالفطر بوات ميس لوللي

Ujang9897 said...

fahrin ahmad kalau baca ni pun dia akan ckp

" hek eleh..."





*nak duit raya.!

darxniq said...

fahrin ajak bukak pose same2..nak tak?

Eazy Izzuddin said...

haha...
semangat hari raya....
xD

Areliff said...

kurus sgt urmm :P

al_hakim said...

mcm2..

YanaMIB said...

slmt hari raya!! duit raya pliss! ^__^

Puteri Biru said...

bakal juara ustazah pilihan waklu.

ayat ni klakar okeyh. lololol

camat ari raya lolly!

ummiarissa said...

tak kurus-kurus lagi ke?...okaylah tu,,,

'selamat hari lebaran'
pantun khas:
pandu selamat jiwa selamat

Einaz Shah Rizal Thomas said...

YEAH dah nak raya dah kan .
selmt hari raya miss hot ;D

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

Selamat hari raya kakak loly :)

raya kasi makan banyak2 lagi oke :)

cik rama-rama said...

wakluuuu...

mercun kt kastam berlambak x pun kt polis station.. = ="

nk duit raya miss lolly..k bai

misluvcoklat said...

selamat hari rayaa miss lolly!:)
duit raya for me jgn lupa.
heheh ^^

fndrocka said...

selamat berhari raya Lolly.apsal kau tak hantar kad raya kat aku?

merahitujambu said...

selamat hari raya cik lolly ya..berat sy x naik2 pon..lantak gak.emrmm

fiezah91 said...

selamat hari raya cik lolly. nak duit raya. hahaha :P

ct kamila said...

haha..slmt hali laya lolly!..

wkaka..

ok bai

hanya suara said...

u 52 kg? oooemmmjjiiii...i don bilip it! nmpk mcm 48 kg je~

PenuliS said...

Happy Eid Mubarak Miss Lolly!=)

Mr.Baiz said...

haha..waklu...meh sini nak mercun..

hamzah ian said...

owh... loli lesbian rupanya

♥CIK SHA♥ said...

weewittt!cun seh!nak ngorat bleh? cantik spek..;p


selamat hari raya yang..jgn lupe duit raye yg ai mintak kat pesbuk td ye..;p

sYafIk-wAy said...

raya dan raya lagikk

wawa abdullah said...

selamat hari raya..:)

Aida Azryn said...

haha! sengal ah cik lolly ni. =.= btw,selamat hari raya! ^^

Puteri Iqa Izyan said...

jeles~~ berat naik bulan pose ni. haha.


sis, nak duit rayeeeeee ^_^

MerLe said...

slmt bermain mercun lolly~ ::klu jumpa:: hehe..

APi said...

selamat beraya makcik.. =)

ciK LyndaWawa igUana said...

dah ok tu..jgn kurus lagi..hehehe..=]

noraliza said...

hahahahaha..selamat hari raya cik lolly :)

~uǝǝʇɐɟ said...

kalau puasa penuh, baru boleh raya sakan miss lolly. hihiks XD

delarocha said...

salam lebaran untuk cik lolly

Nafisah Ruslan said...

salam aidilfitri!

mercun pop pop 4 kotak rm2.. hehe

Diyana said...

Selamat hari raya kakkk

jom ah challenge main mercun sama2,nak duit raya tau tau,kita underage lagi tau tau .

kirim salam kat fahrin ahmad.

Maaf Zahir dan batin

cikpepel said...

52 tu berat aku tingkatan3..sekian.

Misz-sakura said...

haha, salam aidilfitri cik lolly, banyak tipu yee, bulan2 pose neh =P

ProfHariz said...

GG puasa penuh takkkkkkkkkkkk ? nak raya nie~

twinkle twinkle said...

jgn men mercun cik lolly ;D

zool said...

Selamat Hari Raya gak.. wah byknya dia makan.
tahun ni tak makan byk.. tak de masa.. huhuh

kembatolo™ said...

hambik kau!! sekali megan fox teruss... hahaha

Amna.Qadeeja said...

main mercun xsyok bunga api sudah wakakaa

selamat hari raya miss lolly. :)

nina suhaina said...

perghh..gambar tu memang rozita pon kalah lah. haha ;p

farhana said...

Cik Lolly..selamat hari raya =)

sifu im said...

ok..fahrin tiruan sudah dtg..selamat hari raya gak

cik pulau said...

ahahaa...
selamat hari raya lolly..

psstt.. loly, beli kat siam.. hahaa..
^^,

Amir Said (adik Fahrin Ahmad) said...

Selamat Hari Raya Lolly. :-)

Liyana Aziz said...

salam kak lolly.. lama betul x mai singgah sini...

so di kesempatan ni jugak, yana nak wish salam aidilfitri... maaf zahir batin buat akak and family...

erk, FA pun ada jugak? weeee

mr.syazwan said...

S
E
L
A
M
A
T

H
A
R
I

R
A
Y
A

miss lolly

jemput dtg rumah

=_=

~kuyam~ said...

selamat berpuasa n hepy bcoming raya ms lolly

maCy said...

salam raya lolly :)

NICK IRFAN said...

byknyer mkn tp tetap maintain ye? hehe

shazmir said...

hoho..raye

cik fara said...

amboi..sonoknye dapat makan banyak! :D ai ni ha asik lah naik je kalau makan lebih2. :P

ciK LyndaWawa igUana said...

fahrin ahmad jugak yang dia ingat.hahaha..
selamat hari raye manja....

Perindu Arjuna said...

comel sgt !