ALL ABOUT RAYAAAAAAAAAAAAAAAAA !

Poke fine dah berkurun baru nak hupdate pasal raya kan orang lain dah buat part 10 aku baru terkedek-kedek nak taip raya part 1 huahuahua! ekceli raya aku takdelah best sangat pun biasalah orang2 tua beraya huhuhu! nak harapkan dapat duit raye memang taklah maybe diorang tak sedar kot aku baru berusia 15 tahun *waklu* ataupun muka aii terlalu baby-baby sehingga semua tak nak bagi duit raya dengan alasan *eh baby kiut-kiut camni tak gheti lagi pegang duit raye takpe nanti auntie bagi tahun depan eh hehehe!* baiklah anda boleh pengsan sekarang hahaha!


raye pertama memang duduk ghumah sajork sebab tetamu tak putus2 datang. so aii dengan lemah gemalainya hanya pakai t shirt dan menetap kat dapur je haritu wuwuwu. tapi takpelah sekurang-kurang bakal mak-mak-mak mertua yg datang puas hati dengan menu lazat yg dihidangkan ecewah lalu bertanya *sape masak sate ni dapnyeeeee* pastu mummy aku jawab *anak sulung saye kak bedah oi tapi dia tak masak pun dia bakar je* OKE FINE BARU NAK KEMPAS KEMPIS HIDUNG CHOI BETUL.


menu hari raya : spaggeti eh eh camane nak eja spaggeti? nasi minyak sate ketupat lemang puding caramel biskut-biskutan rendang jiran sebelah dan juga lontong kak bedah yg tak sedap langsung (syuhhh jangan cakap kat kak bedah hahahaha!)


ekhem ekhem oh sungguh kacak bergaya lelaki diatas daddy siapakah ini? so kite dah puji2 ni takde duit raye ke wakakakakantoi nak duit raye ghupenya hiks hiks.


dia toknik kite gojes gilewww kite panggil nenek kite *toknik* kan kan kan hehehe! toknik kite single oke masih bergetah dan yg penting seiras ayu raudhah masa muda2 dulu kekeke!



oke meh aku nak cerita raye kelima pulak sebab raye kedua ketiga biasa2 sajork setakat jalan2 ghumah sedara tu semua orang buat yedokkk? raye kelima family aku ada buat rumah terbuka plus solat hajat dan kenduri kesyukuran sempena naik rumah baru :)


hampir 500 jemputan hadir memang ramai gile kot ingatkan nak kenduri kecilan je dah kenalan family aku ramai so kena panggil banyak jemputan jugaklah hue hue hue. oh ye baju hijau tu my mummy tummy.


dan bukan orang je yg datang kat majlis tu monyet pun datang oke huhuhu so amatlah meriah gitewwww. monyet ni ferangainya takleh tengok pompuan cun *masalah perasan sila paham* kalau tengok je mesti jantung die dupdapdupdap pastu lari sampai susah nak tangkap huahuhaua! hei ni malas nak jadi pompuan cun ni (pitamssssss)



tarraaaa dah dapat tangkap dah so masalahnya disini CUN KE KAU ???? amatlah mengelirukan............


kalau kawan aku yg ni memang betul2 cun kan hehehe! (click sini)


hai hai inilah kerja kite tangkap gambar depan cermin dah semorang sibuk pastu taknak layan kite posing so biarlah kite membawa diri posing sorang2 hiks hiks.


dan paling sadis bilik air pun kau nak posing jugak ke? HUWARGHHHHH *terjunlongkang*


so menarik kan raya kite? (tangan di dada mata ke atas)


salam sayang,

73 FAHRIN AHMAD:

Pocket said...

humang aih buat rumah terbuka sampai 500 orang dan 1 manki dijemput!!
jeles pun ada, (Psl sndiri tak leh wat)
Sedih pun ada, (Psl sndiri tak dijemput)
kagum tu memang,

gambar dlm toilet tu terasa cam dinding tu dicat menepati warna baju plak..

aduihlaa..

★♫ Ct Hajar ★♫ said...

alolololo

★♫ Ct Hajar ★♫ said...

sweet tandas warna pink

like like


=p

Paan Jr said...

dok jeput kit. takpo ahh gitu ah dio

ARC™ said...

lolly gemukk yayyyy hahahhahahahhahahahaha

mentang2 la rayeeee

SweetyMui2 said...

lolly chubby yayyyy!!
*ikut gaya arc*
hahahahaha ;p

Aduka said...

mak aii.. cik lolly pn dh nmpk cam puteri santubong.

XD

mamawana said...

syonoknyer raya kat rumah baru...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Hihihi, oi kemontelan je ke korang nampak haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !


Lempang nak :P

cahayakehidupan said...

bilik air cik lolly warna pink...i like...hehe

APi said...

lolly berisi?
homaii..

selamat beraye..

zuar said...

i know what u did this raya..eh betul ke.haha.sungguh siyok raya cik lolly kan.beraya ngn monyet.hau3.larikkkkkkk

NomborSebelas said...

mana gambaq i?

sob sob

Syafiq Salim said...

yeay... lolly dah gemuk...
nak bt acane ??

zool said...

Aa..merahnya. sakit mata..

nazirulhazwan~ said...

Samat raye lolly.

Syahbinar Shuib said...

wahh..wahh.. meriahnye raye..

sharamli said...

a'a..kira menarik la raya awak ni..sampai awak sendirik p0n like! kah kah kah.

eh..t0knik awak c0mel :)

Anis Athia said...

cun lah bilik air, colour pink, like2!!!

nur choki choki said...

comelnya bilik ayo!! hehe

Liyana Aziz said...

sampai hati lupa kat kita akak lolly ni... x ajak pun p open houseee... lalalalalalal

eh, semua pink la! baju pun pink! ehehehehehehhe

salam lebaran... jangan risau, yana pun x up lagi entry raya

Mr.B[e]ave[R] said...

1st time here..follow blog yang menarik nih

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Thanks for all comment :)

Mr.Baiz said...

menariknye raya die..open house besar nye..

delarocha said...

kalau begitu.. kirim salam kat kawan kawan yeee

black_mel said...

untung monyet tu..ader org dukung..hehe..xD...slmt hari raya..maaf zahir batin..sorry kalau ada komen yg mengguris miss lolz..n sorry lmbt wish..internet terlalu slow...

oranglidi said...

awat mcm naek sket badan cik loli??

PenuliS said...

haaa btl2.cik lolly mcm chubby sikit.pttnye bln posa lgi slim river.hehe!!

camat ari raya cik lolly!=)

Farhan Hanif said...

pewiittt...tergamam fahrin ahmad tgk ni..hahaha

nina suhaina said...

meriahnya open house..
erkk nak kirim salam ngan monyet tu bleh x? lalalala...

ciK LyndaWawa igUana said...

hahahaa...kiut moyet itu,,ade baju n pampers jugak.hahahaha



hey..awak dah nampak berisilah!!!=]

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

erk?ubat gigi nampak lah kak bilik air tuh..hahah ..opps! :D

0nenanina Vanilla said...

comel monyet tu..hihi.. tapi yg dukung monyet lagi comel..

.sweet-ants. said...

cantik rumah baru. tgkp la gambar rumah dr luar smpai dalam .upload.

Mr feckry said...

wa tak nampak pun fahrin ahmad kat dalam gambar tu

YanaMIB said...

tu monyet org bela ke siap pakai baju pampers bagai..eh beliau pakai pampers kan tu?? ngee~

cik nur said...

pitam nur dgr smpi 500 org heheh yang penting beruk pun nak bergaya tak nak mengalah jer hehehe

NUR SU'AIDAH said...

Perghh Lolly tiang rumah jee dah macam tu, rumahnya entah besaq camne kan :D

*lolly hang nampak berisi aaaaa! chaiyokkk dengan 54 :D

ayaa alyy said...

pinky nyaaa lollyyyyyy. hehe

Ujang9897 said...

mak ai satey, sodap..

wei kenduri besar2 tu sbb lu tunang kan..

kenapa tak cita sekali


lalalala

ishiko said...

selamat hari raya, hikss ~

Amoychanteks said...

cantik nya dia :)

Lizzie Yasmin said...

muka toknik mcm tak rela jer..hahaha

FarhanahAdzlan said...

selamat hari raya and nice picture=)

merahitujambu said...

semua nk pink eh..kemain eh..**padahal jeles...=p

Adik Fahrin Ahmad said...

Wah cik lolly, meriahnya raya. Rumah pun lawa. Nak duit raya! *hulur tangan*

btw ejaan yg betul ialah spaghetti. :-)

ARC™ said...

wuuu lolly x bace komen titew dengan mui2

sYafIk-wAy said...

wahhh untung laaa , tak ajak . hahaha

fathiahRAIHANA said...

toilet pom nak pink ye kak lolly :P

Ezy Chiaki said...

rumah terbuka cam knduri kawen..
meriah sesangat..
hihikk

Aida Azryn said...

ololo.. cewiiiitttnye dia dengan nenek dia. :B

Az-Zahra Fauzee said...

Oke, saye jeles sbb x up entri raye lagi..
wuwuwuwu~
eh, tp kan..
nak ucap maaf zahir batin jgk, boleh?
*tetibe je

alinac lover said...

open house ke knduri kawen tu ek hehehhe

cik pulau said...

monyet pun datang beraya..
fullamak.. cayalahhh...

hahaha

Perindu Arjuna said...

kamu sgt sweet n comel !!! .....

zeila said...

sis...

makin cun la die...nampak berisi sket ek...tapi maintain cun..

selamat hari raya..

arboqskii said...

cantek

Amna.Qadeeja said...

err kenapa miss lolly x jemput aii merajuk 5 saat kehkehkeh.. kamu sgt gojes oke ! ;)

♥CIK SHA♥ said...

yang! apsal makin tombam nih? bhahaha..

Ali ridha said...

masak sendiri makanan untuk hari raya.

ahmad endo said...

ko mesti banyak pas duit rayakan....mintak duit raya gak...hehehe

cikpepel said...

santeknya!!!!!!!









umah baru lolly....

H.J said...

banyak pasang baju raya tu..haha

ummiarissa said...

makin lawa dan tembam..mis lolly...p/s:anak akak mintak duit raya..ada tak?

shazmir said...

perhh....baju pink, kasut pink semua pink...
jamban pun PINK..!!
hahah terbaik..!!

Maliq said...

gemuk cik loly loni

Eazy Izzuddin said...

amboi...
sangat meriahh...
betul kata miss lolly..
menarik raya anda ..
hik2..

suka lah baju raya ittew..
xD

hafrawiey ozakawa said...

wah....so merry..like this..btw.follow back

Liquid said...

awak x wat majlis kawin ngan FA terus masa 500 jmputan tu ? ehehehehe

Asyraf Hamasaki said...

aik cik loly ni open house ke bertunang ni hamboiii retiss ;-)

Cik Aish said...

huhuhu ramai nyeee !!!

sugar2 kapas strawberry said...

selamat hari raya kak lolly :)

Hairshan said...

Miss Lolly Luvfareda, you're BULLSHIT and DUMBASS !! , got that ????? Bastard !!