* sayang DADDY sampai tak ingat dunia *

aku pun dah start pening dah ni noks. makan daging tak hingat dunia kan? sebab pening ni lah aku malas nak hupdate belog sekarang. miahahaha. *boleh guna tak alasan tu? hikhik. jangan dikata nak hupdate. bukak belog sendiri pom malasssss. kadang2 aku suh adik aku yg tolong buka belog check2 semua tu. :(( mood bermalasan sedang membara ya tuan puan. ni mesti sebab makan daging banyak ni. *salahkan daging lagi.

tujuan aii menulis entri ini ececece ayat skema gilanakmamp*s adalah bertujuan untuk memberitahu apa yang my daddy kasi hadiah time besday hari tu. agaga. sangat sonokss bercerita tentang ni ya kanak-kanak. tapi aku malu nak bagitahu boleh? miahaha.

korang ni kan laju je tau teka aku dapat hadiah ape. keretalah. henfonlah. dresslah. kameralah. erm kereta? miahahaha. aii like oke? lagiks sekali KERETA? miahahaha. tapi salah semua tuh oke? aku dapat lebih dari kereta henfon semua tu.

apa dia? jap lagi aku citeeeee yoo.

meh meh kita layan gambau dulu.



haa korang jangan tak tahu. my daddy yg kacak plus ganteng plus hensem plus macho plus comel plus baik hati plus menghormati orang tua plus berhati suci plus bijaksana plus bertanggungjawab dan plus plus plus sebagainya ini BACA BELOG AKU TAU. peminat setia lagi tu. miahahaha. kelasss my daddy. muas muas ni dah puji melebih-lebih ni kejap lagi bagi kereta gen2 pink sebijik yoo siap dgn driver lagi. lalalalala.



yang penting abah aii bace entry ni oke? entri yg korang siap bagi tazkirah kat aku tu la. MUHAHA. aku ni kan ngengada je lebih padahal merajuk tak sampai setengah jam pun. biasala anak tua yg manja kan. *heh. kutuk diri sendiri nampak.




pastu abah aii kan siap dikutuknya dia kata aku tulis dalam bahasa apoooo hentah kat belog ni. coz die tak paham. agaga. pastu siap ditanya lagi BM SPM aku dapat berapa. siap suh ditunjuknya lagi slip result SPM aku. huhu. sungguh keji oke? pas tengok result aku kan dia siap kata pemeriksa kertas BM aku tu rabun kot. tak sekolah tadika. aishoooo. siap tak mahu percaya tu result BM aku. whatthehellhellhell. bertuah aku dapat daddy prihatin camni kan. nak nanges ghase nyah oi dengar pengakuan tu. BAHAHA.

aku ni kan memang la. kalau dah start menulis tu. memang aku tak guna bahasa baku langsung. ayat main sedap hati je kan. apa yg kuar dari fikiran aku semua aku tulis nyah. tak praktik dah harakah dia panjang mana tatabahasa semua tu. euw sungguh mendukacitakan kan. euw euw.


harus tunjuk mata lebam aku. biasalah eye liner tak dicuci bersih-bersih. ecece salahkan eye liner pulak padahal? malas aku nak cakap. agaga.


posing teristimewa dari daddy utk pembaca belog aii nih. posing raya katanya. KEHKEHKEH.


aku tunjuk gambau2 yg paling senonoh ni ha. gambau lain korang paham2 sendiri la ye. malu aii nak tunjuk. aii kan memang terkenal dgn sifat pemalunya. ecece. yg penting gediks anak n daddynya sama naik. miahahaha. ampun daddy ampun. muas muas.



so, DADDY DAN LOLLY
ingin mengucapkan
SALAM AIDILADHA. MAAF ZAHIR DAN BATIN
kepada semua pembaca belog http://lollylurveff.blogspot.com/




hadiah ape? NEXT ENTRY.
lalalalalarikssss yah yah.



salam sayang,

56 FAHRIN AHMAD:

aien~s corner said...

salam aidil .. =)
sporting sei ur dad.. hehe

meo188 said...

cool ah ade ayah cenggini....

pakcik xnak amik sy jd anak angkat?

Akmar Anuar said...

ape?
ayah ko bace blog ko nih???????
OH MY GOD!!!

kalau ayah aku bace..adeih..aku buat private je blog tuh...wahahaha...

ayah ko sporting meh...jeles ok...oh ye,die btol ah...bm ko huru hara tapi itu yg aku suka...WAHAHAHAHA =p

miss zeila said...

sis...men teka teki lak die ye...
nak tau adiah pe ni..hehehe

psychopath said...

hhehe. cm i ah ayah u..wakakaka.
slamat ari raya...

Framestone said...

dh xterase ek dgn Daddy huhuhuuh

www.broframestone.com

Farhana said...

Kah kah kah.. Aku pn trkejut noks ngan result spm ko.. Mcm daddy ko gak.. Hahaha.. ;p

Weh.. Comel laa daddy ko.. Kem salam ek.. Kata bakal menantu kem salam.. Muahahaha.. ;p

joegrimjow said...

haha
mantap2
anak bapa sama2 menjadi kegedikan

nak buat entry pasal ayah la..
huhu

cybernetic88 said...

aha. best =P
slm aidil adha beb. sori lmbt gle. muahaha =P
kim slm kt abah. lalalala =P

lieya orange M.I. said...

...hehee, pasni boleh buat cerita lolly dan abah,,,
...alaaa, yg mcm afi dan abh tu...=p

cik ian@aH Lian~ said...

nakal sungguh.
membaca entry sampai abis...
sekali entry hadiah next...
cobet kamu!

LaDies 09 said...

kim salam dkt ayah kak lolly

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aien:

yaa. salam aidiladha gak :)

opkozz rr seporting time seporting. hekhek =P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

hueh ?

kata maO jadiks menantu. weks :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kama:

private trus? aku pom malu gak.

tp aku wat bodooooo je. lallalalala.


MUAHAHAHA.

yooo lah ko suka lah koz ko pom huru hara :P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zeila:

hakhakhak. tak sehebat yg disangka kot.

SHAYE MENANG RUMAH BANGLO. Miahahaha :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*psyco :

really ? ngeee.

mat rayeee :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*bro BF:

mane ade terasa. wuwuwuwuwuwuw :P

aii ngan dad mmg serasi nyahhhh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

hamboih. hakhakhak. sodap mengata aku neh :P



bakal menantu ? aishoooo. adikku mudaaa ag woks. tak snggup aii :P


KO KAWEN NGAN BUDI JE LEYH ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*acapz:

grr. salam aidiladha :)

baik t shaye kim salam :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lieya:

eh eh cite ape tu ? hikhik.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cik ian:

ahha :)) jangan cobit shayee.


saket ouh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ladies:

hikhik. beyehhhhh :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

entri joe ag mantap.

tersentuh seyh :'(

AiMiE HaRmELiA said...

anak yang baik n cute..wahh..what a great combination

sharamli said...

eh..tgk lagik skali slip pekse tu...heee...

dpt adiah ap ni?

Shaz Naz said...

bestnye ur blog..sporting ur daddy..jelesh nye..=) kirim slm yek

ct odah said...

selamat ari rye jgk...

LORD ZARA 札拉 said...

wah~
best tu!!
kem salam daddy~
hehehe~

cik EPAL said...

salam aidiladha..

kirim salam dekat ayah ..haha..


klik iklan new zealand ;)

merahitujambu said...

alahai..manjanyee laa dgn daddy die..same laa kite..ahaha..selama thari raya aidiladha..semoga pengorbanan anda di hargai

HIZAMI said...

erk.
sgt semp0i ayah anda.
hehe.
kag0m sebentar.
;D

faqiha said...

happy eid akk :)

hans said...

sporting giler bapak ko
hahaha

kawie2020 said...

hehehehehe.. cam bakal bapa mertua aku jer nih... hahahahahaha...

gazyCristiano said...

Lolly chantek ni anak manja la... haha -=)

fathiahRAIHANA said...

erk
ta trbayang if abah ana bc
belog anaa .
hahaaa .
maalu . sumpah !
slmt hari rya akak ;DD

asis said...

pak cik
slamat ari rye..

Framestone said...

serasi ek he...23x

out of topic--> he...23x salam aidiladha jugak buat lolly huhuhu... bro xleh makan daging la syg....

ops perli nmpak... eh tue bukan undrwear bro la.. lol punye kan he...23x

Framestone said...

out lagi--> xpe lol...bro xmarah pun if lol xleh nk join contest bro... bro faham he...23x

mh la promote contest bro ek lol... nie bro sayng lol nie... he...23x

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aimie:

baik n kioot kah? ngeee *blushing.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sharamli:

adalah :):)


next entry yang!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*shaz;

btw tengs :):)

oke. salam dkirimkan. KEHKEHKEH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ct:

tengs dear :):)

salam too:):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zara:

okek. dad kim slm balik. agaga :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hepal:

oke. salam aidiladha. bile nak jadi hajjah? miahhaah

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*MIJ:

iye? :):) bagushhhnya kita sbg anak2 eh?

manja~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hizami:

ayah shaye mmg sempoi :):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kawie:

siapa anak kepada bapak tuh? agaga.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*gazy:

apakah gazy hencem? KEHKEHKEH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ana:

MIAHAHAHA. lol malu gak yang :):)

tapi xpelah, abah lol jugak. huhu :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ana:

MIAHAHAHA. lol malu gak yang :):)

tapi xpelah, abah lol jugak. huhu :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faqiha:

heppy eid shayang :):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hans:

biasala bapak sape kang? MIAHAHAAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*asis:

kamoo cakap kat siapa sebenarnya nih?

HUHU.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*bro FS:

hihi. bro xley makan daging? adakah vege? atau darah tinggi? agaga:):)

dah [eromot dah contest bro tu. dopoceeeeeeen!